16455
-
#3846 Ha jól veszem ki (from intel hompédzs), a Centrino az AMD Pumához hasonló mobil technológia, ami magában foglalja a processzort, chipsetet hozzá, + egyéb komponenseket..? -
#3845 Jóvan' jogos... Akkor notebook vga... -
Inquisitor #3844 Ennek a táblázatnak a fele sem igaz. Pl. Applenél mi köze az eladónak a garihoz? Tök jó rémsztorik vannak róla, hogy X hónap várakoztatás után közlik a vevővel saját pénzén utaztassa ki a notit a gyártóhoz meg ilyesmi. -
Inquisitor #3843 Egyik sem IGP, IGP az integrált grafikus mag. A GF7000 Go, vagy a HD3200 az IGP. Ezek nem. -
Inquisitor #3842 A Centrino nem processzor. A Core 2 Duo és a Core Duo közötti lényeges difi, hogy elöbbi már 64 bittes, meg architektúra okán bő 20%-al gyorsabb az elődjénél. -
#3841 Most a Core 2 Duo és a Centrino Duo processzorok között mi a különbség, illetve melyik a jobb? -
#3840 Tegyel bele meg 2GB azt meg is lesz a 10% -
#3839 Értelek
-
nyenyere #3838 sziasztok, az lenne a kérdésem h van 1 laptop, fekete, na most ennek kilehetne cserélni a burkolatát más színűre?? csakmert nem akarok újat venni -
#3837 -
#3836 ???
-
#3835 (facepalm) -
#3834 hát nemtom! jobban örülnék ha csak pl.:10%ot foglalna! -
#3833 33%??? Hát az bőven jó... -
#3832 Nemtom nem jön be!Nem csinálok semmit a gépen és 33%ot foglal a memóriábol! vmi uton módon nem lehetne ezt optimizálni? Windows 7? Erről még nem hallottam! És az jobb lesz? Nem fogja falni a ramokat? -
#3831 Ha mákod van.. A unokahúgom Aceréhez nem találtam XP-s drivereket... Mi a gond a pistával? Kihúzol 1 évet és rátolod a Windows 7-et. -
#3830 Na végül is maradt az Acer Aspire 5730ZG! 2giga rammal és GeForce 9300M GS karival a grid tökéletesen fut rajta! Na de viszont ez a xar vista tönkre tesz! Valamilyen úton módon cserélhető xp-re? Drivereket fogok hozzá találni? -
#3829 Érdekes, hogy a HP -k re csak 1 év garit adnak, elég megbízható eszközöket gyártanak pedig. -
#3828 Hi. link -
#3827 Hi. link -
adykag #3826 Sziasztok!
Valakinek valami ötlet, 12" vagy 13,3"-os notebook 100-150 ezer Ft között?
Létezik ilyen?
Köszi. -
#3825 Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni max 150e szánnék rá.
Tudtok valamit ajánlani, amit ilyen árban érdemes megvenni? -
#3824 9500M/8600M már nem rossz. Jók lehetnek játékra is. -
#3823 És erről a kariról a véleményetek?
link -
#3822 Acer Aspire 5530: Karácsonyi ajándék?
-
#3821 -
vasziszdasz #3820 Talán nem ártana rányomni egy oprendszert, nem gondolod? -
#3819 -
#3818 Nekem a Sony-ban az van ( HD3470 ) .. NEM ROSSZ-NEM ROSSZ -
#3817 3470/3650 IGP-re voksolok. -
feamatar #3816 azér ne essünk túlzásokba. egy hd3470nel már nyugodtan neki lehet vágni a fallout 3nak, meg sok egyéb játéknak. a grafikai maximumról le kell mondani ugyan, de a legtöbb konzol port bőven fogyasztható szint fölött tud menni. -
#3815 Láttál már normális videókarit?! KB. akkora, mint egy fél laptop és kell hozzá egy brutális hűtő+táp+gép. Szerinted a gyártók meg tudják hágni a fizika törvényeit egy adott technológiai szinten? Ugyehogynem. Ergó videópovában ezek mindig szánalmasak maradnak az aktuális asztali erőművekhez képest. -
#3814 Azzal tisztában vagyok hogy nem játékra való főleg az ilyen olcsó laptopok! De mi nem tökéletes rajtuk? A memóriát nem nézem mert 10e-ért raknak bele +2gigát! És ehez mit szólsz?
link -
#3813 150-ért játékra is, esélytelen. Kb ilyen és ettől felfelé: link
Az igazi gamernek tituált laptopok meg 200-tól kezdődnek, de azokon is kompromisszumokkal lehet játszani, laptop nem játékra való. -
#3812 Sziasztok! Laptop vásárlását tervezem és a segítségeteket szeretném kérni. Kinéztem már kettő gépet de nem igazán ismerem őket sőt még sosem volt laptopom csak asztali gépem és így nem igazán értek hozzá! Leginkább játékra filmezésre meg netezésre kellene a keret kb. 150e!
Link 1.
Link 2.
...de ha esetleg tudtok jobbat ajánlani kíváncsian várom!
Előre is köszönöm! -
Morwin #3811 Az GX630-007 házáról valaki pls rakjon fel képet vhova. Érdekelne, hogy a magyar billentyűzetkiosztása milyen (hosszú í, home end billentyűk, stb), illetve véleményeket szeretnék kérni, hogy mennyire strapabíró a háza, valamint hogy láttam már 3 design-t is msi-nél, ami ilyen gamer laptop volt, ezt a gx630-asat melyikben adják? (vagy lehet -e kérni, hogy ilyen lángok, meg egyéb sallangok nélküli masszív házat adjanak?)
Mik a tapasztalatok erről a gépről? Érdemes ebbe fektetni pénzt, vagy inkább egy HP pavilon dv5, vagy érdemes -e szétnézni az Acer-ek körül?
(játékra, programozásra, napi szintű hordozásra kéne, keret max 250eFt)
kínáncsi vagyok, mit tudtok ajánlani, a válaszokat előre is köszi:
M -
#3810 Hello. 100k körül nem lehet értelmes laptopot venni, esetleg netbook-ot: Asus Eee 1000H, MSI Wind; pici méretük és 10" kijelzőjük ellenére bőven megfelelnek a követelményeknek. Vagy: link Ismerősömnek most lesz 5 éves (!) az Acere... -
feamatar #3809 sziaztok!
van valami tippetek 100k körüli laptopra? egy leányzó ismerősömnek kellene. nem játszana vele, inkább egyetemi beadandók elkészítése, netezés, filmnézés zenehallgatás lenne a célja. Viszont ami fontos, a tartósság. Legalább 2 évig jó volna ha megbízhatóan működne, vagy legalább is addig garanciális lenne(külön vásárolt garanciahosszabbítás is érdekel). Vagy ha legalább annyiban tudnátok segíteni mely típusok/gyártók a kerülendők... -
#3808 Megkérném az összes tenderoldalt reklámozó alreget, hogy ne tegye, mert újra kivágjuk őket, bármilyen rafináltan is próbálkozzanak, előbb-utóbb úgyis lebuknak!
Köszönöm! -
beli21 #3807 Sziaztok. Véleményeteket szeretném az Acer aspire 5730zg modelljéről?