16455
  • Solten
    MSI 4850 Mobilityvel...

• Béla9248
    142e
  • Kalozoner
    több mint valószinű hogy csökkenni fognak lassan az árak, sztem érdemes várni egy kicsit most...
  • DJ CONUS
    Kellemes ünnepet minden forum olvasónak!
    Szerintetek hogy fog változnak változni a Laptop árak Januárba igy ünnep után! ?
    Ja ha valaki tud 140 alatt 9300M GS kártyával szerelt lapost az írjon!
  • PeeTeR
    jolvan megoldodott :)
  • Béla9248
    Sziasztok! Érdekelne hogy amivel a gépet megvettem azzal a vistával ami állítólag egy rejtett mappában található hogy tudnám újra rakni vele a gépet? Ezalatt értem az összes drivert meg stb.! Vmilyen uton módon kivitelezhető v sem?

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
  • PeeTeR
    talan megoldodott az AHCI - IDE -re valo atallitasaval, nemtom most rakja ujra az XP -t majd kiderul... :|
  • PeeTeR
    sracok nekem segitseg kene mert valami nem koser - van egy MSI GX630X laptop -om amire elosszor Vista Ultima -et pakoltam fel ami valahogy nem nyerte el a tetszesemet, most pedig leszedtem egy Windows XP 4ever -t ami igazabol egy XP SP3 + updateket valamint par program. szoval problemam az lenne hogy felraktam az XP -t es toltes kozben kek halalt hal.
    teljesen mindegy, hogy inditom mindig ezt csinalja, mitol lehet ez?!

tudom, hogy Vista az ajanlott cucc hozza de mivel vannak hivatalos XP driver -ek MSI -nel gondoltam lecserelem mert annyira nem rajongok erte
  • Djemba
    akkor jó :)
    mert nem mertem egyfolytában sokat játszani a gta4
  • Kalozoner
    ezzel nyomázhatod, új szériás acer, van egy pár az ismerősi körömben, jól muzsikálnak...
  • Djemba
    nekem ilyen van ebben jó a hűtés?
  • Kalozoner
    mondjuk arra nem vennék mérget, hogy egy 130 ezer forintos csodalaptop amibe van egy normális videókártya de hűtése az 0 nem ég szarrá x idő után, de arra meg ott a garancia...
  • Djemba
    csak azt hallottam, hogy a hűtése nem megfelelő a játszol laptopon vagy mi, de akkor nem igaz ezek szerint:)
  • vasziszdasz
    Amíg szét nem olvad a masina.
  • Kalozoner
    bármeddig, mért lenne káros?
  • Djemba
    ciao!boldog karácsonyt mindenkinek!

egy kérdésem lenne laptopon mennyi ideig lehet játszani pl egy gta4 vagy farcry2 vel???(egyfolytában)
    nem káros a laptopnak???
  • pista89
    tudom :D
  • Béla9248
    Acer aspire 5730ZG-röl beszélek! De természetesen amit Solten linkelt az jobb! Kb 15ezerrel több de erősebb SOKKAL!
  • pista89
    Köszi !:)
  • Béla9248
    Esetleg tudja vki hogy hová teszi a vista a screensavert?
  • Béla9248
    Hali! Kb. 1hete vettem ugyan ilyen laptopot! Hát nem 1 gamerlaptop az már biztos de pl.: Call of Duty:World at War, Crysis Warhead, FarCry 2 tökéletesen fut rajta természetesen nem fullon! :D De az árához képest tökéletes gép!
  • Solten
    Akkor amit linkeltem, tökéletes lesz a számodra szvsz.
  • pista89
    Nem akarok én olyan nagy igényű játékkal játszani , max egy rFactor :D
    Inkább a laptop kellene magába mert nyáron fényképezek videózok azt nem vagyok gépközelbe , fel kéne rakni őket valahova , szerkeszteni is kéne őket.:)
  • Solten
    Jobban. Gta IV hogyne... Ha játék a fontos vegyél inkább desktop pc-t.
  • pista89
    tehát akkor ezzel jobban járnék?

(gta4 elmegy rajta?:D)
  • Solten
    Az órajel egy dolog...
  • Benny04
    de ez legalább nem intel
  • pista89
    de ennek is 2gHz :S
  • Solten
    Lássuk csak.. Belépőszintű Intel proc, gyenge vga.. játszani? Hehh :)

Találtam egy jobbat: link
  • pista89
    Sziasztok !
    Találtam a hétvégén Pesten egy jó gépet (szvsz) .
    Azt szeretném kérdezni hogy ezen mennyire futnának el a játékok , cserélhető-e a processzor?
    És ami a legfontosabb : Megéri??
    Konfig :

Intel Pentium Dual Core T3200 - 2gHz
    15,4" WXGA
    Nvidia GF 9300M GS - 256MB
    2046MB DDR2
    160GB SATA
    4400mAh
    1év gari
    Windows Vista

Előre is köszönöm válaszotokat!
    2kép :

• Solten
    "Integráltak közül ö a legjobb?"

Úgy van.
  • DJ CONUS
    Mégis mit tud a HD3200? Integráltak közül ö a legjobb?
    Pár játokat soroljon aki 3200val probálta! Pl: Cod4/Min640/=40Fps stb...
    Várom a választ
  • Atti10
    Hello!

Nekem egy olyan problémám van a laptopommal, hogy az utóbbi napokban észrevehetően lassabb, mint volt. Most megtaláltam mi a baj: nagyon nagy a winchesternél a random access, 85-100 ms. Mi lehet ennek az oka, ill. mit lehet tenni ellene?
  • Solten
    HD 3200 játékra??
  • trogerzsiger
    ha a vevőm lennél én is ajánlanám bmeg:D
  • kabel15
    Hello!

Én csak anyit tennék hozzá a témához hogy aki laptop ot akar vásárolni játékra az semmi féle képpen ne vagyen HD3200-es VGA val rendelkezőt.
    Én kaptam egy olyat de nem egy erőmű ahoz képest hogy menyire ajánlgaták.
    A leg főbb gond vele hogy alig támogatja valami.
  • Solten
    Hi.:link
  • Attila8805
    Hali 80k körül mit tudtok ajánlani?
    Főleg netezés és letöltés a cél.
  • greenw
    Sziasztok. Kicsit off topic, de laptop téma és hátha gyorsabban kapok választ, mint 1 másik topicban. Újratelepítettem a rendszert, amivel persze nem volt gond, viszont felszeretném installálni az acer eAUDIO nevű progiját, namost azt a hoba üzenetet kapom, hogy: "This software can only be installed on authorized machine". Mi lehet a gond? A windowsom legális. Acer Aspire 5520. Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Inquisitor
    Na ja Intel proci + Intel chipset + Inteles Wlan + Inteles IGP + energia takarékos órajelvariálós téma proci és chipset szintjén.