16455
  • Solten
    Szvsz attól függ hogy milyen VGA-t tesznek a dobozkába. Itt most egy 3870 teljesít szolgálatot (gondolom a mobility verzió)..
  • gurubefree
    Milyen teljesitmennyel bir ez a external VGA ????
    Ha az ertesuleseim nem csalnak akkor az ilyen tipusu "externel hardver"-ek kozel 1 8600GT teljesitmenyet hozzak .
  • Solten
    Amilo Graphic Booster teszt: link

Hm, lehet hogy kell egy ilyen...
  • TheRaven
    bármelyik számtechnikai boltba lehet venni wlan usb adaptert... olyan mint 1 pendrive csak bedugot és kész...
  • vasziszdasz
    Ugyanúgy ahogy nem laptopon.
  • Djemba
    kiírja a exel meg a word
  • gurubefree
    normalis esetben a laptop aljan .... ezt honnan veszed hogy meg 12x lephetsz be ???
  • Djemba
    laptopom hogyan kell regisztrálni a microsoft progikat mert én sehol nem találom a 25 karakterből álló jelszót:(
    valaki nem tud egyet küldeni???? mert még 12 léphetek be
  • kiskenus
    sziasztok
    elég gyér a notbookom wifijének a hatótávolsága.létezik e külső antenna amivel kicsit feljavíthatom, és ha igen akkor hol lehet ezt beszerezni?
    köszi
  • ibor90
    köszi
  • xNoodlex
    OFF
    Rossz az a gépnek, ha mindig csak hibernálom és nem kapcsolom ki? Egy régebbi laptopról van szó, ami igen sokáig boot-ol (XP), így mostanában csak összecsukom és alszik (holdacska világít), és így akár hetekig is eláll akksiról, nomeg mikor kinyitom, 2 mp és használhatom. Nyilván ez a RAM-okat veszi igénybe, kérdés, hogy ez hosszú távon mit tesz a géppel? Vannak esetleg tapasztalatok?
    /OFF
  • Solten
    Arra tökéletes szvsz...
  • Solten
    MSI Gamer laptopjai elég korrektek - leszámítva az idióta billentyűzetet, Asus megbízható, jó minőség; jó, prémium nevek: HP, Dell, Toshiba Lenovo...; Acer, Fujitsu-Siemens (ezentúl majd csak Fujitsu): kitűnő ár-érték arány.
    Processzornak szerintem itt nincs jelentősége. bármelyik 2 magos ~2GHz mobilproc. bőven megfelel a célra; ATi VGA-tga többre tartom, bár a kategóriákban gyakorlatilag azonos teljesítményűek az nvidiával, Intelé a harmadik hely.
  • ibor90
    de inkább úgy általánossáágba érdekelne nem konkrét ajánlat kell
    hanem hogy milyen márka a jobb laptopba meg hogy amd vagy intel meg geforce vagy ati...stbstb
  • ibor90
    úgy 150-200k max
  • Solten
    Hi. Hatalmas "szaküzlet" lehet... biztos nem viszik tőlük az inteles gépeket... However: link
  • Solten
    Ez csodás, de amíg nem írod le mennyit szánsz a dologra, felesleges bármit is ajánlgatni.
  • t0ma
    Hozzabbertok velemenyet kerdeznem Fujitsu Siemens V5535 tipusrol. Csak netezesre kene muteromnak valami masina.
  • Yanou81
    Üdv!
    Laptop vásárlásán gondolkodok (140e körül)
    Ajánlanátok vmit? Intelesre gondolok.
    A szaküzletben lebeszéltek az amd-ről.Szerintük nagyon melegszik +az intel gyorsabb. (4 új garis, amd várt náluk javításra)
    Nincs semmilyen tapasztalatom laptop téren.
    Intel v AMD? :)
    thx
  • ibor90
    ui.: nem tudom azt sem hogy van-e különbség a notebook és laptop közt
  • ibor90
    sziasztok!
    még nem esedékes de szeptemberben (ha minden jól megy) megyek egyetemre és oda elengedhetetlen egy laptop...gondolkoztam sima asztaliban de praktikusabb egy laptop.
    Szval..egyáltalán nem értek hozzá hogy melyik márka jó, milyet érdemes venni, mennyivel drágább mint egy ugyanolyan asztaliban..
    tehát amit tudok:
    nincs rá túl sok pénzem
    however, jó lenne ha mennének rajta a mostani játékok, ha nem is maxon de legalább élvezhetően, ezen kívül 3D-zek tehát ahhoz is kell azért vas
    lényegében ennyi amire használom azon kívül ami a sulihoz kell majd..ja meg ugye net
    a mostani gépem az aláírásomban látjátok, vmi hasonlóval már boldog lennék laptopban is, de azért az sem baj ha erősebb
    aki ért hozzá az kicsit világosítson fel hogy miben érdemes gondolkoznom, mit kell nézni..stbstb
    köszi!
  • Solten
    140k + game? esélytelen :) Be lehet próbálkozni evvel (#3895): link A 3470 Hybrid CF-ben együttműködik benne a HD3200-al.

Vagy: link

Korlátozottan ezekkel már lehet játszogatni (1024-es felbontás pl.).
  • Béla9248
    Egy kis off!
    Xp-t szeretnék kiírni de nem isoban van hanem mappák meg miegymás! Mivel írjam ki és hogyan hogy bootoljon???

Bocs az offért!
  • Solten
    Nm. Intel honlapján nézz körül, én is szedtem le a GMA950-hez "friss" drivert.
  • Johnny021
    Aloha amigo. januárra tervezek laptop vásárlást, de nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen videokártyával bíró laptopot érdemes venni? Mert olvasgattam, de konkrétan nem láttam, hogy melyikkel érdemes kezdeni, amin azért elfutnak a játékok és maga a gép sacperkb 140e pénzből kijönne :) a másik kérdésem pedig, hogy melyik márka a megbízható, mert pl a Fujitsu Simens-ről nem sok jót hallottam, ellenben az Acer, MSI, DELL, HP-k ról. De egyszerűen akkora a választék, hogy nem tudok dönteni. Melyiknek jó a hűtése, melyikkel lenne a legkevesebb bajom szerintetek? Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Djemba
    köszi szépn:)
    még egy kérdésem lenne nekem intel videókarim van x4500 ezekhez van videókártyafrissítés???
  • Solten
    Kapcsold ki a rendszer-visszaállítást:

- start / számítógép ikonra jobb egérgomb -> tulajdonságok.
    - bal oldalt fent rendszervédelem.
    - vedd ki a pipát minden lemez elől és okézd le az ablakot!

• Béla9248
    Tegyél fel vmi tisztítót és söpörd ki a xarokat!

Pl.:CCleaner
  • Djemba
    sz miért van, hogy a c meghajtómon csak úgy magától tűnnek a gb???? mert csak a d-re teszek mindent a c csak az van amit alapból a gép feltett vista meg ilyenek és megy le a gb mééééééé???
  • Béla9248
    Esetleg ez a vas rendelkezik helyreállító funkcióval?
  • Béla9248
    Létezik ehez (Aspire 5730ZG) vmilyen telepítő lemez? Vagy csak én nem találom?!
  • Solten
    Na, asszem' megvan a laptopom...

• Solten
    Hehh, nem tudok számolni (kis valuta-átváltási probléma)...

Tényleg 1000 alatt... fincsi... fincsi...
  • gurubefree
    Nem tudom ezt az arat mire erted .... de ez a noti £1000 alatt lesz. ( Szerintem £700-£800 kozott fog mozogni )
  • Kalozoner
    thx
  • ch13
    Magyar íráss
  • ch13
    Pár kérdés:
    Mennyivel lehet drágább a GT735-nél?
    Mikor kezdik árulni?
  • ch13
    Nah ez kellett a nekem Intel Ati-val...(Utána is nézek!:D)
  • Solten
    Huhh vazz, saccperkábé 2000£... ennyiért olyan asztali PC-t veszek moncsival, hogy lazán még kijön egy 4850 CF is...
  • Kalozoner
    ez az amin bármi vígan elfut, de azért kiváncsi lennék, hogy teljesít....