16455
-
kidboy #3966 üdv. Miért olyan drága az Apple MacBook Pro? Hasonló tudású gépeket meglehet majdnem harmadáért kapni, de ez valami hihetetlen drága. Valaki aki ért hozzá eltudná magyarázni? köszi -
DJ CONUS #3965 Igen igen! erre iszunk! És itt egy Gta4 video nemtom igaz e a 9300m Vga? de ha igen elképesztő:)
Gta4 vs 9300m -
#3964 Lapos gondolom a laptop akart lenni... :) Há' hogyne tudnád:
-
DJ CONUS #3963 Mai Villám kérdésem!:)
Egy Laposba Normál HDDt késöbb letom cserélni SSDre? -
#3962 Legfainabb 45nm intel prockós, nem rossz. A VGA lehetne erősebb, de komolyabb 3d-s gémeken kívül mindenre tökéletes. Ha játszani is szeretnél másikat válassz. -
#3961 nemrosz.amugy én is hp párti vagyok.szerinted ez lenne a legjobb választás enyiért?1év garit kicsit keveslem és nem feltétlen kell 17"-de ez nemgond.sőt -
#3960 1 kis segítség kellene emberek! Aspire 5730ZG laptophoz vki tudna ajánlani webkam drivert? Találtam már hármat de nem látja őket!
A segítségeteket előre is köszönöm!!! -
#3959 link -
#3958 Kicsit bővebben? 1 Opció: link -
Kalozoner #3957 nekem 1,2 milláért sikerült egy középkategóriás laptopot összeraknom -
ch13 #3956 Azért jó eljátszani a gondolattal:D:D:D :Egyszer megéri bekukantani. -
Bagoly81 #3955 130-140e ért milyen laptopot ajnánlotok? amit szeretnék az sata vinyo 2 giga ram intel vagy amd? még nemtudom a legjobb kell :D és a legfontosabb egy normális hangkártya legyen benne. ne valami realtek ac97.
-
#3954 sziasztok!szeretnék egy jó laptopot venni otthoni használatra és max 250ezret szánok rá!szerintetek meik lenne a legjobb ár-érték arányban? -
#3953 :) ha lenne 600e pénzem nem verném el az egészet gépre, annyira nem köt le a dolog :) de azért köszi :) -
#3952 valahogy éreztem a belsőmben, hogy ez a gép össze rakásos téma csak az én fejemből pattant ki :D a Fujitsu ketyerákről csak rosszat hallottam és nemrég linkeltek egy statisztikát a meghibásodásról és a Fijitsu bőven vezetett ebben, szal ilyen márkát én nem szívesen vennék meg, de a másik az Acer az eléggé tetszetős, sajnos az ára is :) lehet gyűjtögetek még 1 hónapot rá :) köszönöm a segítségeteket. -
#3951 gondolom az intel honlapján... -
Djemba #3950 intel 4500 videókarihoz hol lehet driver frissítést letölteni????? -
ch13 #3949 Az Alien Ware laptopokat össze lehet rakni...:D:D:D( Ha van felesleges 600e. forintod ) -
#3948 Vagy esetleg próbáld be őt: link
Radeon HD 3200 + 3470 Hybrid Crossfire -
#3947 Jaja, Kalozonernek igaza van; itt ez az Acer amivel már játszogatni is lehet: link -
Kalozoner #3946 nem lehet gépet összeállítani sajnos, ami neked kéne gép 160-170K-tól kezdődnek...acerek -
#3945 köszi! és milyen videokártyával érdemes venni gépet? pl: lehet össze állíttatni is laptopot? ( nem értek hozzá egyáltalán :) ) pl bemegyek a helyi ( tatabányai ) számtech boltba és elmondom az elképzelésemet, akkor azt össze tudják rakni? és ha igen, akkor miből milyet érdemes betenni? vagy ha nem lehet így össze állíttatni gépet, akkor milyet nézzek? ilyen 140e max 150e pénzig gondoltam rá -
#3944 Ja és Hi. -
#3943 Ha játszani is szeretnél akkor ez nem oké. A 9100M harmatfosch. -
#3942 Szevasztok srácok :) mostanában szeretnék venni laptopot, ki is néztem egy szerintem jó félét, de mivel nem értek hozzá, gondoltam leírom mit tud a szerkezet és ha írnátok róla véleményt azt megköszönném. Mindenre szeretném használni a gépet, játékra is, de csak sportjátékokkal játszok nagyrészt gépen, szal szerintem akkora nagy teljesítmény nem is kell szerintem. Szóval íme a választottam adatai:
MSI Glare VR630X-042HU Notebook:
AMD Athlon 64X2 2Ghz proci
3Gb 667Mhz-es memória
250Gb HDD
nVidia GeForce 9100M-G graf. vezérlő
bluetooth, webkamera, kártyaolvasó 3in1.
És mindez 135.975.-
szerintetek ez faszásos? vagy nézelődjék még? a reagálást előre is köszi. -
MrTeki #3941 Szaisztok!
Egy Toshiba A300 1ND laptop vásárlásán töröm a fejem. Van valakinek tapasztalata az A300-zal vagy magával a Toshibával? Minden pozitív, negatív vélemény érdekelne.
Köszi!
http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=9740 -
#3940 hm hát a full hd nemtom mire jó, nincs hd filmem vagy ilyesmi, amugy ez amit linkeltél tényleg jó kis gépnek néz ki:) -
#3939 Full HD-t is? Mert akkor kevés lesz az a 250 ha játszani is szeretnél... :) Amúgy találtam egy nem rosszat, viszonylag értelmes VGA-val: link -
#3938 link -
#3937 Ultravékony notebook AMD belsővel
-
#3936 Sziasztok! Mostanában szeretnék venni egy jó kis laptopot notebookot, fogalmam sincs mi a külömbség xD A lényeg hogy a plafon 250.000 Huf és nem gond ha kicsit olcsóbb:D játszani filmekre bambulni netezni kéne, játékoknál nem zokogok ha nem fut maxra húzva mert van jó PC-m, csak ha épp nem vok otthon jó lenne mégis élvezhető minőségben játszani ugyan azokkal a játékokkal! Remélem elárasztotok pár tippel:) előre is köfi -
#3935 És a teszt: VGA a notebook mellett
-
#3934 Íme a belső...:
-
ba32107 #3933 Hello, mostanában tervezem új laptop vásárlását. Nem igazán követem a hardver piacot, nem vagyok képben annyira. Most egy AMD 1.8 gigahertzes, 512 megás 60GB-s Acerem van.
Körülbelül 100-150-et szánnék az új gépre. Milyen márkát érdemes venni? Asus-ról jókat hallottam. Számomra fontos szempont, hogy bírja a strapát, mert majdnem minden nap megy egész nap, és jó pár évre kéne. Melyik márkát érdemes választani? A minimum elvárásaim: kb 1-2 giga ram, ~200 giga vinyó, intel kétmagos processzor (megahertzet nem tudom, valami jót), wifi, bluetooth, webkamera sem hátrány. Bár gondolom ezek ma már alap kiegészítők.
Azért kérdezősködök itt, mert ha ti azt mondjátok valamire, hogy jó, akkor az tuti az :) -
#3932 Volt nekem Fujitsu notim 6800GT-vel -
#3931 Nem rossz,csak Fujitsu... -
#3930 Csuda szep -
#3929 -
#3928 Ja, fix. -
#3927 Az nem rossz ..... de gondolom ez nem modosithato ???