Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aminek teljesitménye van az hõt ad le. Ha a sok kazánt egymás nyakára pakoljuk, akkor egymást fõzik. Emellett a jobb videokaris gépek tipikusan konzumer cuccok, aminek az anyag és alkatrészminõsége tré, mert ezáltal lesz olcsó. Viszont olyan is. Ha gyors játékgép kell neked, aminek megmagyarázhatatlan hibái vannak, lefagy, stb. akkor vegyed, de semmi olyat ne tárolj rajta ami baj ha elveszik, és a magyarisztáni szervizekben való érdekérvényesitésre is szerezz pár kigyúrt kopaszt a hátad mögé.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Az is benne van de több célú lenne. Mert ahova suliba járok oda nem akarok egy asztali gépet és egy laptop lenne jó. Igen benne van az is, hogy akarok vele játszani is de nem az az elsõdleges cél. Azért gondoltam ilyen procira meg vga-ra mert gyakran használok cad-et, egyéb 3d-s tervezõ progikat meg hasonló normálisabb gépet igénylõ cuccokat.

Játékra ne vegyél notit!

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Hello mindenki.
Tanácsot szeretnék kérni. Most állok laptop vásárlás elõtt és szeretném a tanácsotokat kérni. Én abban gondolkodom, hogy: core 2 duo vagy esetleg core duo legyan a proci és egy jobb videókártya semmiképpen nem integrált a többi az már úgyis adódik magától(vinyó nem lényeg,memóriát meg lehet bõvíteni nem túl drágán). És körübelül 200at szánnék rá. Azt szeretném kérdezni, hogy ennyiért milyen típust tudnátok ajánlani, esetleg mondtahtnátok konkrét típusokat. Már végignéztem annyi oldalt és nagy segítség lenne ha mondoanátok pár tippet.
Elõre is köszi.

Egy újabb lámer böfögését láthattuk...

virs lee te a köcsög lenovonak meg hpnak vagy valami seggnyalója? Már unalmas hogy ezen a két trágyadombon kívül mindent fikázol de persze ezt a két szart ajnározod.
Persze, tanulópénznek mindenképp. Legalább megtudod máskor miért ne vegyél gagyit.

MaSzKa
jónak kell lenni auomatice átvált elvileg

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

moon08
Hali.
Szerintetek ez a notebook 180k-ért jó vétel?
Acer TM5720G-302G16
Thx.
hát egy hajszárítóhoz adtak.,...nem tudom sztem jó kell legyen.😮

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ja,. ezt mondtam a multkor, ez olyan tap., aminek mindegy mennyi feszultseget kapcsolsz ra 100 es 240 V kozott.

mas kerdes, hol kapsz olyan atalakitot 😊

na még egy kérdésem lenne a töltõhöz kapcsolódoan. Mivel nem tartoztam fizikábol a legjobbak közé😛PPP fogalmam sincs, hogy mecsinálhatom-e egyszerûen azt, hogy az ameikai tipusu véget bedugom egy átalakítóba(olyan ami a mi szabványainkba megy)
itt egy kép, azt írja, h 100-240V-ig. tehát akko elméletileg simán lehetne használni átalakítóval, vagy nincs igazam?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

gurubefree
Sorry - sorry

Beneztem ... "Milyen alaplapot"

Ha lehet toroljetek ...

Koszi

ゾルターン

nem véletlenül a milyen gépet vegyek most topikot keresed?😄D

Ennek mi köze a laptopokhoz? <#banplz>

gurubefree
Sziasztok

AMD64 6400+ , 8800GTX , GEIL ULTRA 800 4GB 4-4-4-12

Na ehez kellene egy alaplap . Az elso nekifutasra ezt talaltam ki "Abit KN9 SLi nVidia nForce 570"

Valakinek van jobb otlete szivesen fogadom.

Koszi

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

hát majd megnézem 1.5 hét mulva, azért gondoltam, h megveszem most, mert akkor ugyis tul türelmetlen leszek😄 hát de akkor ugy néz ki, h meg kell nézni élõben a töltõt, mert anélkül tényleg nem lehet megmondani, h mind2 fszültésgen megy, vagy nem..

viszont a mai trafok nagy resze tamogatja mindket feszultseget.
szerintem mukodik.
nezd meg a feliratokat a tolton irja e hogy 110/230

Attila8805
Szerintem egy laptop nem 2 forint úgyhogy ne kockáztass.
Vegyél hozzá normális töltõt.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Feltéve ha a 110-es töltõre rá akarod kúrni a 220-at. ^^

Zomil
nem akarok hülyeséget mondani, de sztem elég a kábel, mert szvsz amcsiknál is a töltö kimenete 3eres, szoval csak a kábel vége kell h más legyen😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lenne egy kérdésem, nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, ezért megkérdezem hátha tudjátok:
amerikai Dell-hez gondoltam, hogy veszek egy itteni töltõt (usanotebooknál kapható) ami kb 10 ezerbe kerül.
Ezzel szemben árulnak egy univerzális háromeres kábelt 2400Ft-ért.
Szerintetek elég ha egy ilyen kábelt veszek és beledugom az amerikai változat töltõjébe???
belinkelem mind2-t: töltõ
kábel

elõre is köszi a segítséget!

Nem! Ez az egy példány számit kifejezetten jó vételnek. Az nw ennél drágább szokott lenni.

szoval akor a toshiba.hp.dell. márkák közül érdemes választani !
Toshiba Portege / Tecra, HP nc / nw és Dell Lattitude közül. Valamint Lenovo ThinkPad (ami nem azonos a 3000-es gagyisorozattal) közül.

A Benq egy beszállitó cég mint a Compal, sok márkának szállit, fejbõl nemtom, de ilyen Asus, Fusi féléknek. Konzumer gépeket gyárt. Hogy melyik gyártó melyik sorozata Benq vagy Compal, vagy akármi, azt csak a hozzáértõ szervizesek / eladók tudják megmondani. Meg a gyártók. Te már csak a felmatricázott gépet látod, ami ismert(ebb) márkanevet mutat. Nos ezek a gyártók saját név alatt is szoktak kiadni gépeket, azért találkozol velük idõnként.

Kövesdi A
ez zserinte akkor hp ban a 150-200k közöti már elfogadható nem vagyis nem számit gagyinak ?
mert azt megértem hogy a acer-e meg talán még a fusitsu simensre ezt lehet mondani de pl a hp-ra azért az egy egész jó márka

szoval akor a toshiba.hp.dell. márkák közül érdemes választani !

amugy a banq-t hova sorolnád ? mert eröl a márkárol még nemis nagyon halotam véleményt pedig van !

hát valszeg igazad van, a táblázatban csak márkák voltak...

fujitsu siemensek (már nem tudom az oldal cimét), de magasan kiemelkedtek a meghibásodások terén, a szerviztapasztalatok alapján.
Az Amilok igen, de csak annyira mint a többi konzumer masina. A Lifebook már egy más kategória.

Ennyiért már jót is kapsz - igaz használtan, de még úgy is majdnem 1 év gari maradt rajta. 1920*1200 felbontás(!), kb. x700 szintû videokarira még a játékgépet akarók is rámatyizhatnak, és ezért egy HP nw-t kapsz, nem egy teszkós talicskát.

Használtat.

Fusiból is van Lifebook (jó) és Amilo (nemjó). Az hogy Fusi kevés, nemmond semmit.

Attól függ melyik Toshiba. A Satellite az kommersz, a Portege / Tecra az üzleti modell.

hát most ezt konkrétan nem tudnám megmondani, mert én is külföldrõl veszek notebookot. Majdnem ugyanilyen mint amit te linkeltél , csak DELL vostro 1500, az ára pedig átszámítva Ft-ba: 130e körül van, persze ismerõs hozza Kanadábol, mert amugy vámot és Áfát is kellene rá fizetni.
konkrét tippet nem tudok adni, de a fujitsu siemensek (már nem tudom az oldal cimét), de magasan kiemelkedtek a meghibásodások terén, a szerviztapasztalatok alapján.

akkor szerinted milyet vegyek???

Sztem egy fuj. sie. amiloért nem szabad ennyit kiadni, még akkor sem ha viszonylag jó konfigról van szó. 200k-ért már kapsz más terméket is..

http://www.pcx.hu//?action=termekOldal&azonosito=08844

Mityu, szerintem spóroljon...100ért most tud venni akciós laptopot a teszkóban...folytassam?😄😄 Spóroljon, most jártam reggel utána, az elsõ lépés lehetne egy MSI 150ezertõl...

Jóh, lehet h a vista szar, szerintem kurvajó lesz, csak még nagyon gyerekcipõben jár...és egyszer úgyis le kell cserélni az xp-t erre...

Sziasztok!

Barátom szeretne 100ezer körül laptopot venni, Ti mit ajánlatok ilyen olcsón én egybõl mondtam, hogy még spóroljon de...

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Kövesdi A
ara gondol hogy az már nem tartozik a gagyi kategoriába de még is kapni 200k allat nme ?

Kövesdi A
jaja elég de az csak dvd-t játszik le és vinyloag kötöt a használhatósága
na meg persze nem hordozható !
de amugy nekkem egy ismerösöm mondta hogy náluk Fujitsu simensek vanak a munkahelyén és már 3-4 éve tökéletese müködnek egyedül egy két merev lemmez halt be de azt nem nehéz potolni !

Mivan vele?

Tomi613
Toshiba 😊

Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64

Arra elég egy 10k-s dvd lejátszó is.

Kövesdi A
de pl egy dvd-t lejátszani nem eg teszi egy 150,000 ft-os ? ha csak ara használom minek vegyek 300,000 ft-ost ha nem használom ki ?

Az vmi inspiron féle kacat.

Tökmindegy melyik proci, aksiról úgyis csak 1 GHz-n megy mind.

Eddig minden acer/asus/fusi amilo/gericom szarra azt mondtam hogy szar, igen. Nem az áron van a hangsúly, hanem hogy mit veszel. Hogy történetesen épp ezek kerülnek olcsóba, az véletlen egybeesés.

mutasd már meg pls h szted melyik jó ennyi pénzért kiváncsi vagyok 😊
IBM R, HP nx továbbra is.

A dell vostro 1500-ról mi a véleményetek? Tudom , hogy nem egy régi konstrukció, ugyhogy az a baj, hogy hosszútávon sztem még senki sem tud rola bármit is mondani. jah és nagy különbség lehet a core due T5270 és a T5470, csak mert árban nem elhanyagolható...
elõre is köszi, ha bármihez hozzászóltok.

Zomil
eddig minden 150-200k-ra rámondtad h szar😊
mutasd már meg pls h szted melyik jó ennyi pénzért kiváncsi vagyok 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez nem kilós árú mint a kenyér hogy ennyiért jó, annyiért meg nem. Lehet venni 150-200-ért is (viszonylag) jót, csak nem a gagyi játékmasinák közt kell keresni.

a haverom szar celeron2,2-esén is nézztünk filmet és nem volt vele baj
A kinai sportcipõvel sincs semmi baj ha nem használod...

Kövesdi A
tudom hogy nem lesz a (gagyiból super) csak mert nekkem nincs 300-400k-m hogy vegyek egy supert de szerintem a mai 150k-200 k közöti laptopok már az elfogadható kategoriába tertoznak nem ?
meg az hogy mi a super az változó mert lehet hogy 1-2 ével ezelõt az a laptop ami super volt de mostanra már gagyi akkor ara hogy media-s dolgokra használjam (video lejátszás dvd nézzés.zene halgatás )mért nem jó egy 170,000 ft -os laptop

amikor már a haverom szar celeron2,2-esén is nézztünk filmet és nem volt vele baj ! ugy hogy az hogy mi szar és mi super csak a pénz tárcsa válogatja más nem ! meg hogy ki mire használja persze !