16455
-
DJ CONUS #4046 Forint gyengült inkább:) persze ami nem jó:( -
Balee 007 #4045 Jah és várom a véleményetek is egyben erről a gépről mert én is ilyet akarok majd venni -
Balee 007 #4044 Hello.
Sztem ezt érdemes megfontolnod. Jó vidkártya, viszonylag erős proci, és mindenhol jó véleménnyel vannak róla, és 150000 alatt van az ára is.
Asus F5SL-AP141 -
#4043 -
Inquisitor #4042 Amekkora sz*rok a FuSi és Acer motyók, ahhoz képest nem kicsit könnyelmű a kijelentésed. Szervizhátterükről (itthon) nem beszélve. -
no1r #4041 Ferint... :D -
#4040 Erősödött a Forint (veri intreszting). -
DJ CONUS #4039 Világválság mi a répa van? kb 5-10% emelkedtek az laptop árak:(
-
vasziszdasz #4038 LOL -
#4037 Nem rossz, bár nem igazán játékra való. Dobj rá még bőven egy tízest: link
(iponon nemrég még 160 volt most már 170...)
Van még esetleg egy alternatíva: link -
#4036 Ez milyen????????? -
#4035 Lenne egy kérdés tudtok nekem egy laptopot mondani ami 150000ft-be bele fér. Gyors és lehet rajta játszani is. Köszönöm válaszokat. -
vasziszdasz #4034 Hanyagság / lustaság. Van hogy totál más gép leírását copypastelik oda, aminek mégcsak köze sincs a cucchoz. -
vasziszdasz #4033 Pontosítsunk: A ThinkPadek jók minőségben, nem a Lenovo. Az egész üzletágat megvette a lenovo, gyártókapacitással, fejlesztőkkel, beszállítókkal együtt, ezért a TP-k ugyanúgy készülnek mint régen, csak más a tulajdonos matricája rajta. Az echte lenovo gépek (3000-es széria, stb.) viszont olcsójános kíni üzemekben, semmi közük a TP-khez. Egvalamiben jobbak csak mint a konkurrens konzumer notik: a közös tulaj miatt ugyanott szervizelik ahol a TP notikat, az ex-IBM szervízekben, ami nem egy Rikvest. -
vasziszdasz #4032 az összes videkártya gyártó elhanyagolta ezt a fojntos szegmenst
Nem hanyagolják el, csak ennyit tudnak belőle kihozni. Notebookban nem lehet normálisan hűteni, kis helyre kell összezsúfolni, és nem fogyaszthat 200W-ot mint az asztali, mikor aksiról megy. Még a mobil videokártyák is k. sokat fogyasztanak a megengedhetőhöz képest. Egy normális noti komplett fogyasztása nem szarrá terhelt állapotban 9-15W. Az egész gépé. Ehhez jön a mobil videokártyák 40-60W-os fogyasztása, na ezért bírja egy alienware dtr gép pár percig aksiról, a notiknál megszokott órák helyett. És egy csúcs mobil videokártya teljesítményben sehol sincs egy csúcs asztalihoz képest. Azt már mission impossible lenne belerakni. -
vasziszdasz #4031 Semmivel se jobb egy mek mint bármelyik acer / fusi, csak a nevet fizeted meg. Erősen túlárazott, túlhypeolt cucc. Mint minden az applenél. -
vasziszdasz #4030 ???
Az intel csak a szokásos chipsetet + procit adja el az applenek, mint bármelyikmásik vevőnek. -
no1r #4029 igen, lehet rajtuk Xp-t futtatni, de ha már Mac-ed van akkor minek? csak mert hardware-esen semmivel sem másabb, mint az Intel cuccok (hiszen az Intel átvette az Apple számára a hardver gyártást). max jobban vannak összeszerelve, de ezt nem tudom megmondani. jöjjenek az okosabbak -
SlickAdam #4028 Mindenféle viszály szítási szándék nélkül kérdem:
mi lenne ha MacBook-ot vennék?
mennyire megbízhatók (hardware-esen)?
meg úgy egyébként (pro és kontra)...
plusz: igaz hogy lehet rajtuk Xp-t is futtatni?
kösssz! -
Kalozoner #4027 nem te és nem én vagyunk a célközönség, egy "manager"-nek, megbízható, sok év garis gép kell, hosszú akksi élettartammal... laptop nem játékra való, vagy ha igen akkor alienware.com, és millától vannak játéklaptopok...
egyébként teljesen igazad van, de sajnos mi nem vagyunk egy meghatározó szegmens... -
Bagoly81 #4026 az az egy bajom van hogy laposba az intel a király. az összes videkártya gyártó elhanyagolta ezt a fojntos szegmenst. olvasgattam a a küldi forumot , már amynire értek angolul, de lehangló volt olvasni hogy intel x 3+xxxx valamenyi feladata mindössze anyi hogy lejátsza a hd filmeket. ez egyszerüen elfogadhatalan veszel egy gépet 200+ ért és csak anyit tud a vga ja hogy lejátszik egy hd filmet amit nemtusz csak ugy megszerezni hanem aviba nézel meg ergo 0 értelme. játszani meg nemtudsz rajta mert wc papír. az üzleti szegmens is csak egy átb*szás. miről szol egy üzleti gép küldesz mailt meg fogadsz semi másrol max webwen jelentkezel be. egy gta 4 vagy egy hd film lejátszás értelmetlen. ha valaki üzleti notit akar egy pda gsam helyett vegyen netbookootvagy azt . azt csokolom. aki meg otthonra akar csendes, kis hely foglaló mert nem illik bele a butorok közé az vegyek valami hasonlot. nem? de! -
Kalozoner #4025 nem rossz,de ha avalaki 250-et szán laptopra akkor ne legyen már acer, egy ibm lenovo:D kenterbe veri minőségben...és ha a videókártyát nem nézzük akkor teljesítményben is hasonló.. -
Bagoly81 #4024 ehhez mitszolsz?
olcsobb gép
én ezt vettem magamnak 2 napja nagyon megvagyok vele elégedve. jobbat enyipénzért nemláttam a párnapos keresgélésemkor az ( ipon ba vettem és vista home premiummal (száthatvanötértpostávalazotafelmentazáranemtudommért) -
Kalozoner #4023 lehet, nem tudtam, bocs a tudatlanságomért, ha ezért valakit félrevezettem -
Kalozoner #4022 ssandra teszteken tesztelem hogy menniyre kemény a gép -
Kalozoner #4021 sztem olvasd el az előzményeket is, egy kis gépről volt szó, 12-14-es gondolom, gyors legyen(az magánügy ki mire használja), és minőségi legyen... -
#4020 Hello. Nem ertem mi a Gond a 800as FSBvel. Azt sem igazan hogy a 2MB c.-el. Az meg hogy 4kg adodik abbol hogy nem subnoti ugye mert ha ilyen teljesitmenyt szeretnenk 2kg beleszoritani akkor egy piciket tobbet kellene fizetni. -
#4019 Gondolom laptoppal videót vág egész nap... :)) jó az a proci, bőven jó egy hordozható géphez. -
#4018 "a lenovo az ibm belépőszintje, abszolút átlagos kategória..."
csak hogy tudd, a Lenovo 2005-ben szőröstül-bőröstül megvette Az IBM PC-gyártó részlegét. Ezért jók minőségben. Szóval IBM laptoppal nem nagyon fogsz már találkozni... -
Bagoly81 #4017 és mirehasználod az erős procit? mp3 lejátszásra? -
#4016 edzés... -
#4015 amint látod, DDR megy bele... -
Kalozoner #4014 ja és majdnem 4 kiló, a srác pedig cipelné, sok sikert, cosmodiket lehet előre megvenni -
Kalozoner #4013 ez mi? akkora hulladék a procija, mint állat, 2 mega cache? 800mhz fsb, csak a videókártya jó benne, 1 év gari is vicc, a 17 colos kijelző pedig natívban kifingatja a videókártyát... -
Kalozoner #4012 4 év gari elég csábíító, bár sztem az ibm megeszi reggelire a dellt, de ez magánvélemény.. -
Kalozoner #4011 a videókártya jár hátrányokkal is, pl hangosabb, és a videókártya órajelét nem tudod változtatni csak úgy ergo gyorsabban merül le... -
Bagoly81 #4010 mondjuk acer
lehet nem egy dell meg 17" -
Bagoly81 #4009 szerintem enyi pénzért gyenge a videokártyája -
SlickAdam #4008 esetleg a Dell masinákról mit gondoltok?
pl.: ERRÖL -
#4007 OFF
EBBE a gépbe beletehetek EZEK közül a ramok közül egyet? A mostanit cserélném le, csak abban nem vagyok biztos, hogy az alaplap kezeli-e majd.
/OFF