16455
  • Solten
    Hi. Tudok. Pl.: #4083...
  • Paál
    Sziasztok! annyi lenne a kérdésem hogy ez a gép megéri ezt a pénzt vagy tudtok ár teljesítmény kategóriában jobbat?
  • Solten
    A "Pumás" utódja: link
  • Solten
    Ha nem ragaszkodnál az intelhez, "bagóért" tiéd lehetne ez a szuper vas: link
  • Kalozoner
    ár/érték arányban sztem egyértelműen az msi veri a mezőnyt, bár nagyon felmentek a laptop árak, 4 hónapja vettem 210ért most 250+, de visszatérve nézegess msi-t sztem egy ilyen msi sztem dizájn is és a tudása is viszonylag jó az árához képest...
  • vasziszdasz
    A x3100 arra való hogy kirajzoljon egy képet a monitorra, a Vista Aero felületét elbírja, de ennyi. A célja nem a 3dmark rekorddöntögetés, hanem a minimális fogyasztás - mivel egy noti alapvetően aksiról megy.

Vagy légyszíves segítsetek nekem! Milyen gépet ajánlanátok? Miért? Egyedül az Intel Core 2 Duo processzorhoz ragaszkodom, meg a WiFi-hez, meg a Bluetooth-hoz, meg a jó videókártyához, meg sok memóriához meg GHz-hez, meg a 15 collhoz, meg a jó esztétikai szempontokhoz ragaszkodom. Ennyi :D!
    És a 700k+ árhoz? Mert ahhoz annyi kell. Vagy feleannyi, de akkor lutri melyik percben hullik szét az egész.
  • twobee
    200.000,-FT körül.
  • xNoodlex
    Mennyit szánsz rá kb?
  • twobee
    Milyen NoteBook-ot vegyek?

Szeretnék venni egy notebook-ot és nem igazán tudom, hogy milyet... Olyat szeretnék, amit mindenre tudok használni és egy darabig még korszerű marad... Tehát ha most veszek nem mostanába szertném lecserélni.

Eselteg olyat szeretnék, ami a mostani PC-met helyettesíteni tudná és nagy monitorra rákötve használnám, tehát eléggé jónak kellene lennie!

Én egy Dell Inspiron 1525 N-re gondoltam (http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=10409&op=details&mode=laptop_uj) Mindene megfelelne nekem.

Egyedül a videókártyáról nem tudok semmit... "128 MB Intel GMA X3100 osztott" van benne. Ez jó? Mit takar ez a kártya? Mit tud? Milyen célra nem ajánlott?

Vagy légyszíves segítsetek nekem! Milyen gépet ajánlanátok? Miért? Egyedül az Intel Core 2 Duo processzorhoz ragaszkodom, meg a WiFi-hez, meg a Bluetooth-hoz, meg a jó videókártyához, meg sok memóriához meg GHz-hez, meg a 15 collhoz, meg a jó esztétikai szempontokhoz ragaszkodom. Ennyi :D!

Köszönöm a Segítséget! xD
  • Balee 007
    És milyen lesz a leendő gép?
  • Solten
    Ma voltam a shopban és megláttam a leendő gépem.. Hát qrvaszéép :))) Voltak zsírúj Toshibák, és HP-k.. Hát vicc ahogy azok kinéznek.. Totál lakk-fényes borítás, Toshibáknak még a billentyűzete is... blöehhh).
  • TheRaven
    vatera.hu?:P
  • ecneb
    Hejhó... lenne egy kérdésem. Bár ez inkább eladás. Nos apámnak meghalt a leptopja, és úgy gondoltam hogy a még használható dolgokat eladnám. Nem tudtok valami helyet ahol ezeket beveszik? Itt főleg egy 15.4" kijelzőröl van szó, de sztem azért még el lehetne passzolni a dolgot jópénzé :)
  • Solten
    5530G Aspire: ink
  • Solten
    Kicsit visszaveszel a felbontásból és már lehet játszogatni. Bár tudtommal az 5530G Travelmate "csak" 3470-el kapható. Lehet frankón elírták.
  • Endre88
    Helló!
    Laptopot szeretnék vásárolni és ezt nézegettem:
    http://www.chipland.hu/chipland.php?f=9&termek=013852&rend=2&kat=49&tnev=&alp=&alkat=226&lap=0
    Mit szóltok hozzá,játékra is jó lenne?
  • Solten
    Alternatívaként: költséghatékony, strapabíró, üzleti noti: link
  • Solten
    Jaja, HP is jó lenne ha nem egy "roncs" GMA 4500 lenne benne (függetlenül attól hogy megfelelne az user követelményeinek), egy ilyen kategóriás gépbe ezt beletenni tiszta szégyen. Entry level.
  • Kalozoner
    lenovo 2 szavazat, nekem elég egyértelmű, sztem veri a másik kettőt (nem feltétlen tudásban, kiemelném)...
  • Solten
    Lenovora 1 szavazat.
  • no1r
    én a Dellre szavazok, ha másért nem is a 4 év garancia miatt. de azért hallgass meg mást is...
  • SlickAdam
    Nos már érdeklödtem itt laptop ügyben nemrégiben, de még nem döntöttem.
    Továbbra is a megbízhatóságot, strapabírást és minöséget szem elött tartva (semmi játék), szerintetek melyik legyen a befutó?:
    1. HP-Compaq EliteBook 6930p
    Link HP
    2. Dell Latitude E6400
    Link Dell
    3. Lenovo ThinkPad T400
    Link Lenovo
  • no1r
    oks köszi az infót! megnyugodtam... :))
  • Kalozoner
    ja most nézem 9300 akkor sztem ez normális...
  • Kalozoner
    ha nem valami dedikált szar akkor nem gond, nekem is meleg állandóan...
  • no1r
    srácok, a notikban az normális, hogy a GPU-m alapjáraton kb 60 fokos? (Everest-tel mérem) magasnak számít, tönkreteheti vagy nem? aggódjak?
    előre is kössz a válaszokat...
  • Kalozoner
    nem lehet hogy nullát és "o" betűt keversz össze vagy ilyesmi, vagy y z fel van cserélve most hirtelen ennyi jutott eszembe...
  • Djemba
    laptopon volt rajta és a kulcs a laptop hátulján van azt yrom be de nem fogadja el:S
    ilyenkor mit tegyek mert kellene már használnom a progit
  • Solten
  • Kalozoner
    eredeti?
  • Djemba
    valaki segítsen ugye a misrosoft office és stb. be kell írni a termékkulcsot 25 karakteres én beírom és nem fogadja el ez miért lehet?????????
  • szucsy89
    hali, nem teljesen idevág, de a laptopomon mostanában félkövérek a betűk...a windowsba (mappák neve, a start megnü szövegei stb.) vagy mozillába pl itt sg-n is minden félkövérrel van írva..kicsit zavaró, mi lehet a baj? valamit windowsba kell állítani de nem tudom mit
  • Solten
  • Balee 007
    Kösz szépen a segítséget.
  • Solten
    2 év gari is.. Jó vétel.
  • Balee 007
    Szóval szerinted ez megérné onnan ahonnan belinkeltem?
  • Solten
    Kicsit visszaveszel a felbontásból, és jó lesz:

• xNoodlex
    Mondjuk Grid-et nem sorolnám a kisebb játékok közé... de alacsonyabb grafon biztos elmegy.
  • Balee 007
    Szerinted ez jó lenne esetleg kisebb játékra is? vagy ahhoz már valamivel komolyabb gép kellene? Játék alatt most a Race Driver Grid-et értem. Főként csak dolgoznék rajta de azért nem ártana ha a fent említett elmenne rajta. Ha nem is max grafon de szted mennyire lenne ehhez jó?
  • Solten
    Nem rossz. Jó ára is van.