16455
-
#4126 Nézelődtem itt, de egyelőre nem találtam érdemlegeset. Vagy nem erre gondoltál? -
vasziszdasz #4125 Érdemes megnézned a PH hirdetési fúrumát is, 150-200k árban már business class gépeket is kapsz, 1-2 év garival (3-ról indulnak), frankó állapotban. Minőségben, megbízhatóságban fényévekkel jobbak mint az ilyen homeuser notik. -
#4124 Üdv. Gondolkodom rajta, hogy lecserélem az asztali gépet egy laptopra. Nézegetem a neten a lehetséges játékosokat, azonban teszteket (főleg átfogóbbakat) nemigen találok.
Eddig ezeken akadt meg a szemem:
Acer Aspire 5530g-704G25MN
HP Pavilion dv5-1180eh
MSI GX630X
Mindnek van előnye és hátránya is. Teszteket tudtok-e valahol róluk? Lehetőleg, amiben játékok alatt is tesztelik őket. Esetleg más ötlet hasonló árfekvésben? (200e környéke) -
#4123 Sziasztok! Tudom nem ide való kérdés! de mivel ezt az oldalt többen nézik akik értenek a laptopokhoz és mivel sürgős lenne a dolog remélem nem haragudtok meg hogy itt teszem fel a kérdést.
Olyan problémám lenne hogy vettünk egy Asus F5N laptopot. Feltelepítettem az Atheros Wireless driverjét de hiába. Nem talál hálózatokat (hálózat 100% hogy van mert másik laptop látja.) Nemtudom hogy érdekes-e de a telepítő mellé kaptam egy 3 fájlból álló cumót. (inf,cat,sys) gondolom ti tudjátok mit kell ezekkel csinálni. Könyörgöm segítsetek.
Előre is köszi ha kapok helpet. És bocs hogy ebbe a témába írtam.
Dani -
Kalozoner #4122 meg az hogy hol veszed mindegy, a garanciát nem a bolt intézi.. -
#4121 toshiba szervize nagyon jó. nekem volt 3 toshiba-m is volt és amikor kellett szervizelni általában még az nam kész is volt. -
Falzone #4120 Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni max. 130-140e Ft-ért.
Ami fontos: Core2-es erős proci, megbízhatóság, jó hazai szervíz. A következő márkákban gondolkodom: HP, ASUS, Lenovo, Dell, MSI.
Acer-t semmiképpen nem vennék, mert tudom, hogy az nem megbízható és a szervíze is szar itthon, volt már Acerem...
Mit ajánlotok, illetve hol vegyem meg? Laptop.hu, Notebook.hu, Metró Áruház :D?
Köszi! -
#4119 Hello
Szeretnék laptopot venni, igazából csak internetezésre meg filmnézésre használnám.. max 130e ért.. milyet ajánlotok? -
titan15 #4118 akarki laptopot akar venni, en azt javaslom, Dell-t, Toshiba-t, esetleg Acer-t vegyen. Viszont nem mind1, hogy milyen teren akarjuk hasznalni. En nagyom banom, hogy Satellitet vettem, mert szerintem gyenge a vifeokarija (X3100). Kovetkezo laptopom Toshiba Qosmio, vagy Dell XPS lesz, azert mert neha jatszani is szretnek, olyankor pedig nem akarom, hogy az ideg kiverjen amiert szaggat egy csoppet is, vagy nem indul vagy mittomen..
Az is igaz, hogy a kinezett Qosmio aran 2 olyat vehetnek mint ami most van, dehat egyszer kell azt megvenni!! Ezt jo szem elott tartani. -
Kalozoner #4117 jaja ebben van valami, ha izzad akkor van hangja, de egyébként nincs neki... -
Balee 007 #4116 Hello
Hát én a kis játék alatt pl egy rFACTOR-t értek vagy esetleg LFS-t semmi komolyat. -
#4115 Köszi, de nekem csöndesebb kéne :) MSI pedig tudomásom szerint rendesen leizzad ha erölködik...ergó fúj mint egy hajtómű :) -
#4114 HP jó minőség és tartós is, attól nem kell félned, bár mindig furcsálltam, hogy csak 1 év garit adnak rá, de így legalább olcsóbb és nem valószínű, hogy egy év után bármi baja is lenne. Egyébként tökéletesen megfelel arra amit írtál. Persze attól függ, hogy az a kis játék milyen játék...
De azért várj meg pár "okosabb" kommentet is, ez csak szvsz. -
Balee 007 #4113 Hello mindenkinek.
Érdekelne a véleményetek erről a HP notebookról.
Főleg dolgozni meg esetleg egy kis játékra használnám.
Mit gondoltok ennyiért megéri?
Nem tudok sokat a HP-ről.
Mennyire tartósak? Mert nem szeretném ha pár hét után tönkremenne.
Várom a véleményeket. -
Kalozoner #4112 ez nem egy rossz ajánlat, SŐT...bár elfogult vagyok msi-re:D
egyébként expresszen nézelődhetsz, jó kis oldal... -
#4111 Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Max 220.000 Ft-ért szeretnék venni laptopot....valószínüleg használtat.
Azért használtat mert amennyire sok dolgot várnék el tőle, azt nem kapom meg egy újtól ebben az árban.
Most láttam egy DELL XPS M1530-at FullHD kijelzővel, 2,4-es Dual Core 2-vel, 4GB RAM, 250GB winyó, és 8600 GeForce 256MB-al. De ez valószínüleg már nem jön össze.
Van valaki aki hasonló minierőművet tudna javasolni?
Olyan gép kell legyen ami (mint látjátok) nagyon sokat tud és iszonyat erős, de mégsem egy platós kocsi kell a cipeléséhez. Régebben ugye 1730-asom volt, ami minden tartozékával olyan volt mintha egy komplett túrafelszerelést cipeltem volna a hátamon.
Szóval 15 körüli monitor méret, nagyon izmos hardware, nem túl nagy súly, és így tovább....
Nagyon köszönök minden segítséget -
Kalozoner #4110 hát ja ha ezt megoldják 4 kilósra 17-es kijelzővel akkor a pc-nek leáldozott(vicc) -
#4109 Asus noteszgép Mobility Radeon HD 4870X2-vel -
#4108 #4107 -
Kalozoner #4107 nincs mit -
#4106 Most modja egy srác hogy várjak mer lesz ebben a dv3-ban 9500m g változat is. Ha igaz akkor nagyon jó lesz és az ára egy 10.000ft lesz több. Kalozoner és Solten köszi a válaszokat.
-
Kalozoner #4105 9600gt egy jó kis kártya kb minden megy maxon, de az új játékok fingatják, de natívba kicsit szarabb beállítások mellett jól mennek, az meg hogy 15,4 sztem nem rossz, a kisebb már lehet bélyeg feelingű.... -
#4104 Óóóóó, azért láttom te neked 9600gt-d van, akkor tudom miröl besélsz. Csak hogy nekem Far Cry, CS:S, NFSU2, TDU,...,...,.. ilyenekre kell. Mert egyetemre járok és aki hallgató azt vágja hogy az órák nagy része milyen "izgalmas" és a srácokkal órán ezeket szoktuk tolni. Nekem sajnos az asszony laptopját kell használnom ami 15,4 colos és eléggé kényelmetlen mert az egérnek nem marad hely. és ezért kérdeztem hogy tudom-e tuningolni. -
#4103 Még egy szavazat a DV5-re. -
Kalozoner #4102 hát sztem a második, videókártyát tuti nem lehet cserélni...
9300 mgs egy elég lepkefing a 9600 gthez képest... -
#4101 Lenne egy kérdésem mert nagy dilemmában vagyok. Egyébként laptopokkal foglalkozom és most jöttek be ezek a hp pavilion dv3 meg dv5-ök.
Nem tudom melyiket válasszam mert azt akarom hogy könnyű legyen és azért játszani is lehessen ne is legyen drága. Vajon a dv3-nak a vga-t lehet e tuningolni, mert a beszálitom se tudta megmondani hogy lehet-e?
HP Pavilion DV3:
Intel® Core™ 2 Duo processor P8400 (2.26 GHz, Level 2 cache 3 MB) with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology;
4096 DDR2 667 MHz (2 X 2048MB);
250 GB SATA hard drive, 5400 Rpm;
Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with DL support;
10/100/1000 LAN Ethernet integrated; 802.11b/g WLAN, 56K modem;
NVIDIA GeForce 9300M GS, Up to 1791 MB (512 MB dedicated);
13.3" WXGA TFT LED BrightView (1280x800) with integrated webcam with stereo microphones;
5-in-1 Digital Media Reader for SD, MMC, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards, 3 USB 2.0, 1 HDMI connector, VGA port, S-video TV out,IEEE 1394;
230.000ft.
Hp pavilion DV5:
Intel® Core™ 2 Duo processor P8400 (2.26 GHz, Level 2 cache 3 MB) with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology;
4096 DDR2 667 MHz (2 X 2048MB);
320 GB SATA hard drive, 5400 Rpm;
Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with DL support;
10/100/1000 LAN Ethernet integrated; 802.11b/g WLAN, 56K modem; Bluetooth® wireless networking;
NVIDIA GeForce 9600M GT, Up to 1791 MB (512 MB dedicated);
15.4” WXGA High-Definition BrightView with integrated webcam with stereo microphones;
Integrated finger print reader ,5-in-1 Digital Media Reader for SD, MMC, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards, 4 USB 2.0, 1 HDMI connector, VGA port, S-video TV out,IEEE 1394;
235.000ft.
na persze az ára a ft. eröségétöl füg!!!!!!
Előre is nagyon köszönöm. -
#4100 már megoldódott mert MSI Wind-t veszek de majd csak nyáron mikor kiérkezek Amerikába.
azért kösz a összes segítséget -
#4099 Msi Wind-et már lehet kapni itthon 6 cellás akkuval (+2gb +draft-n 118k pénz) ráadásul itthon szervizelik ha valami baja lesz nem kell rá hosszú heteket/hónapokat várnod.
Az s10e levono a szerencsétlen felbontásával alapból kiesett nállam, bill. szempontjából elfogadható az asus1000 a wind vagy az acer Aspire one a többi nagyon picike. Nekem jó lenne az asus 1000 is de szerintem túl drága a windhez képest (az asus már csak ilyen) :-) -
#4098 szevasztok!
Idáig volt egy Dell M1730-asom külföldről hoztam, 8800M GTX SLI, X9000 Core 2 Extreme proci, 4GB RAM, de betörtek és ellopták... lényeg, hogy biztosító 530ezer forintot hajlandó megtéríteni merhogy az USA honlapon a legalapfelszereltebb M1730-as 2200 dollárba kerül, ami átszámítva annyi. Az mindegy, hogy van egy számlám, amin rajta van, hogy 4500 dollárt fizettem, dehát ugye külföldi.
Szal ennyit kapok vissza, és gondolkozom, hogy akkor majd később mit kéne venni, tulajdonképp nem használtam ki a rejtett erejét a darabomnak, így szerintem egy gyengébb példány bőven elég nekem. Amire most fókuszálok az a hordozhatóság,(a Dell-nek 40 percig bírta az aksi és a tápegység két-három kiló volt) és jó teljesítmény keveréke.
Ja és ha bárki lát vhol a neten egy eladó Dell M1730-ast x9000-es Core 2 procival 4 GB rammal, 8800GTX SLI-vel aminek a hirdetését február 13. után adták föl feltétlen szóljon!
Előre is köszi! -
#4097 Az igaz hogy szvsz netbook esetén vagy a Wind vagy az 1000H az etalon, ezek után a többi gyártó netbook próbálkozása kissé mosolyogni való. Az Acer Aspire One-t még kiemelném de én a 8.9"-t már túl kicsinek tartom. Pl. az s10e billentyűzete/touchpadja az 1000h-hoz képes röhejes:
Wind-é se rossz: link -
#4096 Jaja, az Ideapad s10e nem tűnik rossznak, első ránézésre (így képről...) le sem tagadhatja származását (olyan kínai piacos...)
-
#4095 Hasonlítsd össze egy Asus-al... -
#4094 köszönöm a segítséget de szerintem maradok aaz MSI windnél az asusok vhogy nem tetszenek fujitsut meg acert nem vagyok hajlandó venni
+ MSI Wind van egy barátomnak és nagyon tetszik semmi kifogásolhatót nem produkál mint alant felsorolták
szóval csak köszönöm az infókat segítséget -
Kalozoner #4093 érdemes ránézni a lenovora, ők is kidobtak egy netbookot, minőségben biztos jó... -
#4092 Asus 1000H. Vagy a Linuxos változatát, az 1000-et. 6 cellás akksi.
Wind: lötyögő billentyűk, igénytelen anyaghasználat, 3 cellás akksi. Bár elvileg van 6 cellás is belőle, jóval drágábban. Apple tököl, még csak tervükben van netbook. -
#4091 sziasztok
szeretnék venni egy netbook-t...
légyszi segítsetek melyek közül válasszak? MSI Wind-re gondoltam.
meg nemtudom hogy lehet-e kapni vmi apple cuccot ilyen téren? -
#4090 nem olcsó... -
Kalozoner #4089 most nézem elől van a dvd-je, az nagyon jó dolog, mikor a laptopom az asztalon van, körülötte kupi, olyankor örülnék ennek a megoldásnak... -
Kalozoner #4088 szép, nagyon szép, gondolom az ára is az... -
#4087 Nah, a kölcsönvett mekbúk dízájn: