16455
-
#15251 9600M GT
GT 635
T9400
i5-3230M -
#15250 Nem rég ajánlottak nekem egy laptopot, mégpedig ezt, mennyivel erősebb ez egy Acer 6930G-nél?(intel core 2 duo proci volt benne, nem látszik jól a gép matricáján, de talán 2,6GHz-s procival, 9600M GT VGAval emlékem szerint).
Tényleg, halál komolyan kérdezem, nem nagyon értek hozzá. :D -
Tir Na Nog #15249 Mennyire sürgős? Ha ráér, várd meg az 50-es végű Haswell procikat, Iris 5000-es GPU-val. A mezei csak 4600-ast kapott, kb. Ivy HD4000. -
#15248 aprod, jofogas, hardverapro
itt nem lehet hirdetni -
galik #15247 Van egy eladó hp pavilion dv9000 laptop. A videókártya megadta magát. Kb 20.000-30.000ft megjavíttatni. 30.000ft-ért -
szucsatee #15246 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
A napokban tervezek laptopot vásárolni a barátnőmnek.
Általános célokra használná, mint például internetezés, filmnézés, Office termékek használta, Skype és a többi és a többi...
A kornak megfelelően i3-as processzorban, 4gb ramban valamint 500gb tárhelyben gondolkodtam.
Nem helyeznék nagy hangsúlyt a videókártyára, mert szerintem nem kulcsfontosságú kérdés általános használat esetén. (De ha így van,hát jelezzétek)
Nagyon fontos szempont a súly, a hordozhatóság miatt. Persze nem a szuperkönnyű ultrabookokra gondoltam,hanem egy körülbelüli 2 kg-ra.
Központi téma inkább az ár lenne mivel maximum 130.000 Ft-ot szánnék erre a projektre.
Ilyen paraméterekkel kezdtem el keresgélni, és találtam 4 lehetséges jelöltet:
1:Asus X502CA-XX010D
http://www.bluechip.hu/termek/asus-x502ca-xx010d-15-6--feher#specifikacio
2:Toshiba Satellite C855-2CF
http://www.bluechip.hu/termek/toshiba-satellite-c855-2cf-feher#specifikacio
3:HP Pavilion Sleekbook 15-B000SH
http://www.edigital.hu/Notebook/HP_Pavilion_Sleekbook_15-B000SH_C0W66EA_notebook-p345179.html
4:Asus X501A-XX360D
http://www.bluechip.hu/termek/asus-x501a-xx360d-15-6--feher#specifikacio
Kérésem az lenne, hogy segítsetek nekem megtalálni a legjobb kütyüt, hiszen egy szuper ajándékot szeretnék átadni majd a szülinapon.
Természetesen, ha létezne jobb megoldás ezen kereteken belül, annak csak örülni fogok.
Előre is köszönöm
Szucsatee -
#15245 Hopp, egy értelmes ember. -
Gaba94 #15244 Köszi! -
#15243 Nekem most kellett gyorsan egy gép. Osztottam szoroztam, és inkább egy normális használt mellett döntöttem, Lenovo T400, 68K, 12 hó garival. -
Dean Winchester #15242 -
#15241 Még játékra is elég... -
Gaba94 #15240 Igen, azon már én is gondolkodtam, hogy magammal viszem a gépet, de próbálok minden eshetőségre felkészülni. A második mondatodban leírt (olcsó, de faszás gép) laptopot keresek én is :D esetleg te tudnál valamit ajánlani? -
#15239 Albi, koli viheted magaddal a gépet nyugodtan internet is van gyors és nem gázos... ha laptop kell egyetemre akkor vegyél valami olcsó de faszás gépet. -
Gaba94 #15238 Köszi, de most nem tudok előhúzni 50000 forintot. Várok még, hátha másnak van jobb ötlete :) -
Dean Winchester #15237 picit túllépi a határt de ezt ajánlom :)
Viccet félretéve én egy Lenovo g580asra áldoznék és bár 150k az ára de szerintem megéri inkább várni pár hónapot és előteremteni az a plusz 50.000 ft-ot így nem 1-2 hanem több évre vennéd a gépet. -
#15236 Pendriveról jóval gyorsabb a telepítés.
Windows7-USB-DVD-tool
A Bootable USB -
Gaba94 #15235 Üdv!
Szeretném kikérni a véleményeteket, mert egy kicsit tanácstalan vagyok.
Úgy néz ki, hogy szeptembertől megkezdhetem az egyetemi tanulmányaimat, és mivel kollégiumba vagy albérletbe fogok költözni, így távol kell maradnom az itthoni számítógéptől. Ami az én esetemben nem éppen kedvező, mert nap, mint nap böngészek az interneten.
Szóval adja magát egy új, hordozható eszköz beszerzése.
A tanácstalanságom valódi oka - gondolom nem vagyok ezzel egyedül - az anyagi lehetőségeim. Úgy terveztem, hogy idén nyáron diákmunkával teremtem elő az új készülék árát, de mivel csak augusztusban tudok menni, így rögtön zavarosabb lett a helyzet.
A kérdésem tehát az lenne, hogy tudnátok-e ajánlani nekem egy olyan laptopot, ami eleget tesz az igényeimnek és nem haladja meg a 100 ezer forintot? Nos, az igényeim nem nagyok: gyakorlatilag csak internetezésre használnám, és 1-2 elengedhetetlen program futtatására (Photoshop, Office, Excel kb). Esetleg még pókerre használnám (max 4 asztal), és mellé a Holdem Manager 2-t (gépigény).
Ha valaki esetleg tudna segíteni, tanácsot adni, hogy milyen laptopot vegyek, azt nagyon megköszönném!
Üdv! -
szucsatee #15234 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
A napokban tervezek laptopot vásárolni a barátnőmnek.
Általános célokra használná, mint például internetezés, filmnézés, Office termékek használta, Skype és a többi és a többi...
A kornak megfelelően i3-as processzorban, 4gb ramban valamint 500gb tárhelyben gondolkodtam.
Nem helyeznék nagy hangsúlyt a videókártyára, mert szerintem nem kulcsfontosságú kérdés általános használat esetén. (De ha így van,hát jelezzétek)
Nagyon fontos szempont a súly, a hordozhatóság miatt. Persze nem a szuperkönnyű ultrabookokra gondoltam,hanem egy körülbelüli 2 kg-ra.
Központi téma inkább az ár lenne mivel maximum 130.000 Ft-ot szánnék erre a projektre.
Ilyen paraméterekkel kezdtem el keresgélni, és találtam 4 lehetséges jelöltet:
1:Asus X502CA-XX010D
http://www.bluechip.hu/termek/asus-x502ca-xx010d-15-6--feher#specifikacio
2:Toshiba Satellite C855-2CF
http://www.bluechip.hu/termek/toshiba-satellite-c855-2cf-feher#specifikacio
3:HP Pavilion Sleekbook 15-B000SH
http://www.edigital.hu/Notebook/HP_Pavilion_Sleekbook_15-B000SH_C0W66EA_notebook-p345179.html
4:Asus X501A-XX360D
http://www.bluechip.hu/termek/asus-x501a-xx360d-15-6--feher#specifikacio
Kérésem az lenne, hogy segítsetek nekem megtalálni a legjobb kütyüt, hiszen egy szuper ajándékot szeretnék átadni majd a szülinapon.
Természetesen, ha létezne jobb megoldás ezen kereteken belül, annak csak örülni fogok.
Előre is köszönöm
Szucsatee -
#15233 Most nézem, hgoy nincs optikai meghajtó. Pendriveról körülményes a telepítés? vagy hogyan érdemes? -
#15232 Épp a múltkorában írtam, hogy a csavarok kilazulnak a csajom hugának lenovojából. Ezért szétfeszült a gépház a monitor zsanérjánál. Elég xarul nézett ki. Aztán visszababusgattuk, óvatosan lecsuktuk, majd a csajszi elfelejtette elvinni magával itthonról az eredeti dobozát a laptopnak a hungarocellel. Ezért Szegen bement egy laptop boltba és kért egy dobozt. Nem volt benne hungarocell. Lelkére kötöttem, hogy valami irgalmatlan módon tömje ki meg ne tudjon benne mozdulni.
asszem 1-2 hét alatt fordult a gari futár, kicserélték neki az egész gépházat a probléma miatt, most ismét szép új az alja. Hogy aztán útközben ezt is ripityára törték-e arról így nincs infó :) Ettől függetlenül talán én sem merném nyugodt szívvel ajánlani a lenővőt. Működést tekintve egyébként jó gép, de engem nem is érdekelnek a laptopok különösebben. -
#15231 Tévedés. Csak a ThinkPad-é jó, de az idejárók úgyis Ideapadot vesznek.
link -
#15230 Megér. Viszont ha van rá lehetőség, inkább 4 GB rammal kérje. -
cseppentob #15229 Köszi! -
#15228 Nőnemű ismerősömnek kellene lapos. Árban 80-90 körül, ismert márka legye, 2 év garival, nem hátrány ha rózsaszín. Én ezt néztem ki. Jó lehet ez? Net, film a fő profil. Esetleg tudtok mást ajánlani?
80ért kapni ugyanezt, celeron 1000m processzorral. Szerintem megér 6000 felárat a B980. Jól gondolom? Kicsit félek a celeronoktól. -
#15227 Igen. És nagyon korrekt a szervízelés. -
cseppentob #15226 A Lenovo laptopokról mi az általános vélemény? Megbízható, tartós? -
#15225 Igen, én is használok hasonlót. -
#15224 Ilyen cuccal van értelme kifújni a laptop belsejét? -
#15223 Laptopsystem.hu-n most jó a választék.
Samsung 9 ultrabook, Vostro V131, Thinkpad X300. -
#15222 keresek valami olcsó (max 150e Ft) és könnyű notebookot
ami nekem fontos, hogy matt legyen a kijelzője (nagyon utálom a tükröződő kijelzőket)...
vékony legyen és könnyű (de tényleg :)), 13" -es méret előny, legalább 4 gb ram, tárhely mindegy... dvd olvasó nem feltétel, ha ezzel tényleg vékony tud lenni a notesz
cpu ügyileg meg legalább egy c2d vagy jobb (amd -t nem nagyon szeretnék, bár meggyőzhető vagyok ha valaki azt ajánl és elmondja, hogy miért jó)
ja és ami fontos, felőlem lehet használt is, ha találok jó állapotú még garanciálist akkor azon még spórolni is tudok vagy egy eleve drágább laptop esik bele az általam kitűzött árkategóriába
thx előre is! -
#15221 Sziasztok! Max. 110-120 ezer ft-ért milyen laptopot ajánlotok? (min. 750gb háttértár, 4giga ram) -
nyerek01 #15220 Igen, köszi. -
#15219 Sztem ennyi irreálisan sok érte. -
nyerek01 #15218 msi laptop
75.000 Ft-ot megér, illetve használható még átlag user szinten? (gondolom játékra gyenge) -
Tsaba01 #15217 Értem. Köszönöm szépen a segítséget. -
#15216 Tökéletesen elég. -
Tsaba01 #15215 Értem, tehát inkább a processzor erejére menjek meg a memória? A 2gigás vidikártya meg akkor gondolom bőven elég lesz? -
#15214 Persze hogy van, csak semmire se való a 4 giga Vram. Ennyi még egy bika csúcskategóriás asztali kártyának se kell... -
Tsaba01 #15213 Értem. Utána néztem és van ilyen videokártya. Hasonló konfigurációt más 4gb os kártyával nem találtam még. -
#15212 Szerintem ilyen videókártyánál parasztvakítás a 4 giga ram.