16455
-
ch13 #4206 Akk irok valamit a laptopról: Ezalatt az egy nap alatt még csak két játékkal volt részem játszani. Cod (Call of duty)4 max grafon fut a video kártya már egy óra után sütüs sőt a numerikus bill. nem is érdemes fogdosni mert az újjad bánja.(Am.játék közben nem zavaró h meleg). Ezalatt a szűk egynap alatt két negativumot vettem észre 1. Az aksi játék közben szűk 45percig birja. 2 A hűtés(inkább fűtés)a jobb oldali kezemre fujja(de ezt se olyan szinten, h iritáljon) 3 (Ezt most vettem észre) nincs hosszú i.
Ha kell még info szoljatok irok szivesen.:D -
ch13 #4205 Igen 64-es vista ULTIMATE van fent. Remlem a Turbo gomb müködik mármint az világit, ha bekapcsolom... -
Kalozoner #4204 dobjál már egy tesztet létszi a gépről, kiváncsi vagyok, mit tud, ez a 3850-es videókártyával megáldott gép ugye? -
Kalozoner #4203 hát ha vista 64 bitet tettél fel akkor nem lesz eco gombod, a kecseg msi nem ad ki vista 64 bitre drivert, ha nem az van akkor most így elsőre nem tudom.... -
ch13 #4202 Cs all!
Fél év sporolás után megvettem a laptopomat (MSI GT735). Minden szépés jó, de az eco gomb nem mükszik... Lehet h hülye vagyok ezért kérdem Kalozoner-t, hogy neki h sikerült üzembe helyeznije?
-
#4201 üdv néktek
jön az egyetem, és hát kéne hozzá laptop :-) jahj, de egyszerű voltam :P
amit tudnia kéne az egy viszonylag jó proci (lévén számításra, szimulációra sokat lesz használva). ami még jó lenne az egy jobb aksi, terepgyakorlaton kell a szufla (jó, lelövöm a poént, meteorológia :-) ).
ezzel kapcsolatban egy kérdés. mondanak olyanokat, hogy autóban meg ilyen helyeken ne használjunk laptopot mer a vincsi, és van is benne igazság, de ez mekkora veszély? ha reális, akkor valamit ez ellen is kéne kitalálni, szintén a használatából kifolyólag... :-)
és a lényeg: max. 150.000 jó magyar forint áll rendelkezésre
túl sokat akarok ennyiért vagy kivitelezhető..? :P -
#4200 -
#4199 (D)el(l)pusztíthatatlan
-
#4198 Talan... Jatekhoz inkabb egy 3650 mobility kell. -
#4197 Erre valaki? -
#4196 Hello:
link 1
link 2 -
#4195 Sziasztok!
Új laptopot szeretnék venni, és hát annyira nem értek hozzá, szval a segítségeteket kérem.
Amire biztos szükség lenne, az 2 giga ram, min. 200 giga HDD, webkamera. Max 150.000 HUF-om van, ebből kellene megtalálni a legjobb vételt.
Köszönöm a segítségeteket! -
Balee 007 #4194 Igazán nincs mit -
#4193 sry elolvastam épp most akartak korrigálni..:) ok köszi akkor valszeg ez lesz^^ köszi a helpet tényleg:D -
Balee 007 #4192 AMD Turion X2 RM70 (2Ghz, 1M) = két magos AMD proci
Egyik ismerősömnek HP notija van és nincs vele semmi gond -
#4191 ty bár úgy látom ennek nem dual core procija van az meg nekem kéne bár lehet vak vagyok?
de arra lennék kíváncsi hogy megbízható? mert a hp nyomtatók inkább csak úgy vannak mintsem nyomtatásra tervezték őket... én ebből indulok ki:D -
#4190 Szvsz valassz masik markat... -
Balee 007 #4189 Hello
ha nem annyira játékra szeretnéd használni akkor tökéletes
A sorozatból is én ezt ajánlanám mert 320as a winyója és 3GB RAM is van benne -
#4188 csoki!
HP Compaq 6735s típusú laptopról mi a véleményetek? mert a hp-val vannak fenntartásaim... -
#4187 az monnyuk sokat dobna a dolgon ha egy használtal is megelégednél.. ennyiért talán van van használd dell, 2 magos procival is -
Balee 007 #4186 Hello
Ennyi pénzért max egyilyen DELL notit kapsz de ez meg nem ér szinte semmit.
Celeron proci, 512 MB RAM meg egy szutyok vidkari -
#4185 annyit még énis tudok a laptopokról hogy a Dell az drága nemtudom honnan lehetne 100-120 ért Dellt szerezni, de lehet tévedek
vasziszdasz: kösszi szépen!! -
overdoz #4184 100-120ezer -
#4183 Hi. Dell-t olcsón... Konkrétan mennyi az az olcsó? -
overdoz #4182 Helo mindenkinek.Szeretnék venni egy DELL lap-topot olcsón.Alap használatra kéne pl:netezni.Miet vegyek?És valahol pesten lévő boltot mongyatok lécci. -
Kalozoner #4181 fujj de jó áron van, most nézem... -
Kalozoner #4180 ez nem rossz
használtan ibm simán esélyes.. -
vasziszdasz #4179 PH-n találsz csomó T60, T61-et ilyen árkategóriában. -
#4178 150 körül^^ -
Kalozoner #4177 100-200 között????? az mi, 100ért is van olyan amin fut a vista meg 200-ért is, írj valami konkrétabb összeget... -
#4176 hátő olyan 100-200E HUF között és azért legyen vmi minősége de nem fontos a legjobbat és nem játszani akarok de a Vista az fontos rajta -
vasziszdasz #4175 Mennyi pénzből? Játszani akarsz vagy minőségi cuccot? -
#4174 sziasztok!
Laptopot szeretnék venni, minimum Dual core proci és 2gb ram de amugy semmilyen más követelményem nincs. Szerintetek milyen márkájú laptopot vegyek és melyik típust? Nem nagyon vagyok otthon a laptop üzletben, most akarok betörni^^
előre is köszi -
#4173 Nem hiszem, hogy ez a hardware hibája konkrétan. Én is szarrá neteztem őkelmét és stabil. Igaz nekem a service pack 3-mal negatívak a tapasztalataim, ezért csak kettest használok, azt is óvatosan. Sajnos a driverek ezekhez az ócsó laptopokhoz mindig rizikósak. Ez a pécé élmény része. :D -
vasziszdasz #4172 A Latitude az jó. -
noname78 #4171 Hello!
Nézegettem Dell 1525 laptopokat dual core procival 250gb vinyóval 2gb memóriával!Mi a véleményetek a Dell laptopokról?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
#4170 Nah pont arról irtam le az esetemet!
"Válasz 'Sir Quno Jedi' üzenetére (#4153) "
Fúdzsítszú Szímensz v5555
Fujitsu -ról ennyit, nekem elment tölle az életkedvem is.
Igaz az új gép, eddig még nem dobta fel magát, de ha csak egyszer is megteszi, én fogom feldobni
Kicsit megtoldod, és veszel egy olyan gépet, aminek kisebb neve is, de van. PL MSI
Csipesz -
Kalozoner #4169 fudzsicunál számolni kell ezzel, hogy random medöglik, nem véletlen annyi amennyiért adják... -
#4168 erről mi a véleményetek? V5555 -
#4167 Hello!
Én hétfön vettem egy ilyen laptopot!
Nekem is megtetszettek az ár/teljesítmény mutatói.
Viszont olyan gondjaim voltak vele, hogy ilyet még nem láttam.
A NET-et Web'n'Walk Tré komos Stick cuccal nyomtam, de random időközönként kékhalálozott.
Memória hibátlan, memtest nem talált semmit.
Win-t 3 verziót tettem fel, mösszevissza más-más szoftvereket, drivereket.
De ha ment a net, random kékhalál.
Akármeik böngészövel is.
Visszavittem, de azt mondták hibátlan a cucc.
Majd én is ottmaradtam, és lefagyasztottam a csávónak 2 perc alatt.
Főként MSN -mail belépéskor adta meg magát, vagy iwiw megnyitásakor.
De böngészés közben is, random 5-30 percenként.
Tegnap megelégeltem, visszavittem, és azt mondtam adjanak másikat.
Nagynehezen kicserélték, arra most Vistát tettem fel.
Tegnap este óta hibátlanul működik.
Kiváncsi leszek, mikor fog kékhalálozni.
Akkor nem tudom mit fogok vele csinálni.
Amúgy tényleg elég gyors, szép kis gép.
Csumi.