16455
-
#4246 Teljesitmenyben jo. Bar valamelyik szeria kozt elofordult hibas is nem tudom hogy a 9600 GPU-k -e (nem is erdekel).
link -
vasziszdasz #4245 Jobb notikban évek óta alap a vinyóvédelem, de olyat itt senki nem vesz. -
vasziszdasz #4244 Legjobb az integrált, az fogyaszt a legkevesebb áramot. -
#4243 Meg az lenne hogy milyet érdemes AMD ATI? vagy INTEL Nvidia laptopot venni? kösz a válaszokat. 180000-200000ft körül -
#4242 azt szeretném kérdezni hogy a "NVIDIA GeForce 9600M GT 512MB" laptopban lévő videókártya milyen? mert mondtak nekem minden félét róla lécci segítsetek. -
#4241 Mintha lett volna már ilyesmi problémáról szó a játék topikjában: KATT -
no1r #4240 haló srácok!
bocsi, OFF, de a kapcsolódó topicok halottak amennyire néztem és végülis notival kapcsolatos a gondom...
A Thief III nevű játékot próbáltam feltenni a gépemre (alul olvasható a típus), de nem működik és nem tudom mi lehet a gondja. Azért ezt a game-t vinnie kellene szvsz a laposnak, szerintem minden erőforrással rendelkezik ami kell.
A probléma a következő: elindítom a játékot, és az intro-ig okés minden, de aztán ha kilépek az intro-ból escape-el akkor egy pillanatra felvillan a főmenü, de kezdi elölről az intro-t. és így tovább, folyamatosan. semmilyen más gombra nem reagál, és a menü csak felvillan. ha pedig folyamatosan nyomom az esc-et akkor meglátom az egérmutatót, de bármire klikkelek kilép a játékból... :(
valakinek esetleg van ötlete, mi lehet a gondom?
előre is köszönöm a segítségeket! és bocsi az OFF-ért... -
#4239 rázkódásvédelme csak a HP-nak van a 3d driveguart képében, vagy más gyártóknak is van vmi hasonlója? -
#4238 A három közül mindenképp a HP tűnik a legjobbnak, annak ellenére is, hogy a videokártyájához csak DDR2 ramot raktak. Egyébként itt egy teszt a dv5-1180eh-ról: KATT -
#4237 Ez kb. olyan kérdés, hogy melyik jobb: a péksütemény vagy kifli? :)
Itt egy elég bő erősorrend: KATT -
#4236 Centrino jobb mint a C2D? -
Balee 007 #4235 Hello
Sztem ezek közül vagy az acer vagy a HP érné meg.
Jobb az acer procija de viszont a HPnek jobb a vidkarija, nagyobb a winyója és gigabites LAN van benne -
#4234 Hello majd valamikor akkarok laptopot venni és azt szeretném kérdezni hogy jó e ez acer?
asus?
hp?
lécci mondjatok vélemény róluk ha van valami Nvidiás laptop 180000 ft akkor lécci írjátok meg a fórumba. Kösz szépen -
#4233 hmm..:-)
utánanéztem (volna) hp honlapon ennek a 6735s fu602es tipusnak, de nem tud ilyen 6735s modellről...
hogy is van akkor ez? :-)
mondjuk arukereso.hu-n viszonylag sok helyen megtaláltam, de valahol simán FU602ES-nek, valahol FU602ES#AKC-nek hívják. van vmi különbség a kettő között? -
Kalozoner #4232 jobb a core2duo sztem, de az amd nem sokkal van lemaradva, árérték arányban sztem még jobb is... -
#4231 Turion -
#4230 aha, és ez az AMD Turion proci ez mien? jó, ez szubjektív, de akkoris :-) névre nekem az intel core2 duo valahogy pl jobban bejön -
ch13 #4229 Igen, ha ezt felrakod akk 64 bitesnél is müködik... -
#4228 Nincs mit ... maskor is . -
Kalozoner #4227 ez 64 bites vistához van? ha igen akkor elnézést, hogy nem voltam naprakész:D, de egy 2 hónapja néztam kb és akkor asszem még nem volt, na mindegy, minden jó ha a vége jó... -
ch13 #4226 Elöször is nagyon köszönöm gurubefreenek!!!
Kalozer ezt tölcsd le ezt és müködni fog nálam mükszik.:D:D
MSI Control panel -
Kalozoner #4225 már körülnéztem, meg ki is próbáltam, nincs driver 64 bites vistára, persze csak az eco meg a turbo nem működik de akkor is.... -
ch13 #4224 Csak kidobnak egy frissitést 64-es re is.
Am. Te most akk. 32-est használsz? -
#4223 Nezz itt korul .... itt -
Kalozoner #4222 igen azt mondom, ha 64 bites vista van fennt akkor se az eco se a turbo gomb nem működik, megoldás: 32 bit vistaköcsög msi.... -
ch13 #4221 *nincs -
ch13 #4220 Neked milyen op. van fent, mert lehet h a tuning gomb se müködik... (Ha megnyomom világit, de nin javulás... (cod4 65 fps tuning: 65fps:D) -
Balee 007 #4219 Igazán nincs mit
Ha bármi kérdésed lenne csak írj -
#4218 Rendben, köszönöm szépen az ajánlatokat! ;) -
Balee 007 #4217 Itt van pár ami szerintem jó. Igaz ilyen árkategóriába nagyon gamernotit nem találsz de ezeken még kisebb mostani játékok is elfutnak csak épp alacsonyabb grafon
ASUS F5SL-AP344
HP 6735s-FU602ES
MSI GX610PX-059HU -
#4216 Hello!
Hát nem tudom igazán, de azért jó lenne ha 150-180, de maximum 200 ezer ft-ba beleférne a dolog. -
Balee 007 #4215 Hello
konkrétan mennyit szeretnél a notira költeni?
Mert különböző árkategóra, különböző tudás -
kiskenus #4214 sziasztok!
tudom nem ez az a topic és sorry, de nem tudjátok véletlenül hogy mitől lehet az hogy nem ébred fel a gépem alvó üzemmódból?lecsukom akkor elalszik és mikor felnyitom nem ébred fel hiába nyomom meg a power gombot...pls help
köszi -
#4213 Üdv!
Sajna totál hülye vagyok így laptop téren, meg mondjuk úgy, hogy a mai PC-k terén is. Ezért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy mostanság milyen laptopra lenne érdemes beruházni? Egy olyan érdekelne, ami mégfizethető (de akár mondhattok drágábbat is ha arról van szó), és egyben megbízható, valamint még a mai játékokkal is elbírna (már ha van ilyen jó áron...nemtudom mennyire vannak játszásra ezek :D), no és a HD filmekkel is megbírkózik akár. Lehetséges, hogy ezek nagy kikötések, én nem tudom. Meg persze az se lenne hátrány, ha nem évülne el hip-hop. Várom a tanácsaitokat! Köszi szépen előre is. ;) -
Kalozoner #4212 én is kerestem, mondom arrafele minek raknák, mondom aki felelős volt a billenytűzetért, egy akkora egy barom faszarcú állat volt, hihetetlen, hogy ekkora cég és ilyen cigánybillenytűzetet kiadnak.... -
ch13 #4211 Jah tényleg...:D:D:D íííííííííííííííííííííííííííííí -
#4210 Ebben az árkategóriában jónak számít. -
#4209 aha, köszi. de ez a max 3 órás üzemidő már soknak számít? -
Kalozoner #4208 ott van a kurzorok fölött a hosszú ííííííííííííí:D:D, igen a jobb oldali levegőkifújás elég tré, ja és a turbo gomb nem működik csak ég, 64 biten nem fog menni... -
#4207 "túl sokat akarok ennyiért?"
Talalt. :) Bar talan ez megteszi:
link
Vinyonak tenyleg egeszsegtelen (illetve az adatoknak) ha lemezmuvelet kozben mozgatjak ide-oda. Hallottam mar en is olyat hogy gepkocsival torteno szallitas kozben is serulhet a merevlemezen levo adat, meg nem tapasztaltam.