16455
-
las vegas #4286 csissznancs az ha lentebb görgetsz olvashatod a hozzászólásomat,pont ilyenem van én nagyon meg vagyok vele elégedve eddig minden játékot visz a legújabbak vannak köztük több autós és mindegyik magas felbontásban megy mindegyik akadásmentesen,nem ez az első laptopom de ez az első HP,és nagyon meg vagyok vele elégeve eddig,szép,gyors,és mindent tud ennyiért nem találsz jobbat ebben biztos vagyok.Mielőtt megvettem körülnéztem rendesen más márkák között is acer,asus stb és ez volt a legjobb ár érték arányban,fujitsu siemensem volt előtte de ez más kategória szerintem.Jó választás 207 ezerért meg főleg. -
Csisszancs #4285 Üdv újra!
Elkezdtem hajlani a dv5-1180eh felé. Szerintetek tényleg megér 207ezret? Olvastam róla egy cikket és eléggé úgy tűnt, hogy lehúzták. Pl konklúzióként ez a mondat??: "Jelen tesztünk alanya például egy nem túl szerencsés videokártya miatt kényszerült az ajánlott plecsni elvesztésére". Mennyi igazság lehet benne? -
#4284 Pont ez az. Feceszbol nehez varat epiteni... :) -
TheRaven #4283 hát én ezt biztos nem venném... ezeknek az msiknek 150e alatt rettenet szar a hűtésük... én egy ex600-at vettem fél év után vihettem is szervízbe és mondta is a faszi h naponta hordják őket ilyen hibával.(mondjuk nem volt olyan laptop a környezetembe ebben az árkategóriában ami ne baszódott volna el fél év alatt főleg acer és asus ami még ilyen fasza minőségű) 5-6 évre csak vmi dell,toshiba jöhetne szóba sztem csak az meg jóval drágább... -
#4282 Kb. egy szinten vannak alapvetően, de nagyban számíthatnak az adott konfiguráció többi elemei, a programok, amiket használni akarsz, illetve a saját vagy társított ram sebessége stb...bővebben itt tájékozódhatsz pl: KATT -
Balee 007 #4281 Hy
Szerintem a Radeon HD 3450 az jobb a 9300nál -
Dévids #4280 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a jobb vga laptopba ezek közül?
Nvidia GF 9300 G 256MB
ATI Mobility Radeon HD 3450 512MB
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
#4279 link -
las vegas #4278 Azért írok mert látom,sokan nézegetitek a HP pavilion dv-5 1180ast,nekem 3 hete van egy ilyenem nem szántam ennyit éaptopra de hosszas gondolkodás után ezt választottam,és nagyon nem bántam meg sőt jobban nem is választhattam volna,a kisebb 1120,1140 eseket nézegettem de mivel játékra is használom ezért esett erre a választásom.nagyon sok új játékom van és mindent simán visz akár a legnagyobb felbontásban is sony braviára kötve HDMI-vel is full HD ban,nagyon jó vele a játék.szép a gép kidolgozása is gyors a gép a vistával sincsen semmi bajom,fujitsu siemensem volt előtte de ez egy más kategória.Csak ajánlani tudom mindenkinek játékra is nagyon jó,nem csak munkára. -
#4277 Tud valaki laptopot ajánlani max. 140k értékben, amin kb. CS-Source szintű játékok elfutnak (nem kell high graf) és 5-6 évig kibírná a kezeim között kíméletes használat mellett? -
#4276 Huhh, kösz. Azt hiszem ezt passzoltam... -
#4275 Első kérdésre nem lehet érdemleges választ adni...
Második kérdés: kukk meg ezt a két linket: KATT és KATT -
#4274 Na két kérdés erről a laptopról:
- kb. milyen a minősége egy tízes skálán?
- CS-Source elfuthat rajta jól? -
#4273 Hello, Ne haragudjatok hogy ide írok ezzel kapcsolatban de fent Pesten az egyik sofőr kolléga mondta hogy ide adná a laptopját és tegyek rá GPS-t ha tudok. Nos az lenne a kérdésem hogy ehhez feltétlenül kell GPS vevő vagy van valami más módszer is?
Köszönöm a választ előre is. -
#4272 Ja, meg a pasziánsz meg az aknakereső :) -
Balee 007 #4271 Hello
Azon sztem az rFACTOR, Flat Out 2 meg ilyenek szépen futhatnak -
Csisszancs #4270 Az általam írt dv5-ös kb milyen szintű játékokat bír el? -
#4269 Hát én azt javaslom gyűjtsél még. Egy HP dv5-1180eh-val talán már érdemes nekiállni a GTA 4-nek, de ez amit linkeltél kb. 3x lassabb nála...
Magyarán egy kis lóvé még, és 2x 3x gyorsabb gépet vehetsz, amin tényleg már élvezhetően futnak majd a mai játékok is. -
#4268 GTA 4... -
Csisszancs #4267 Kössz a gyors segítséget! :) Nekem is inkább a dv5, ami tetszene, főleg, hogy pécsi vagyok, így a szállítási költség is kiesik, ráadásul Vista van hozzá. Játékban nem a legeslegújabbakra gondolok, hanem mondjuk FlatOut Ultimate Carnage, GTA 4, C&C Red Alert 3 (esetleg mirrors edge). -
#4266 Bizonyos esetekben lehet bonyodalom...(úgy kell összekukázni drivereket meg miegymás...)
Pontosan milyen újabb játékokra gondolsz, amik érdekelnének? Mert ezek a gépek eléggé korlátozottan alkalmasak játékra. -
Balee 007 #4265 Hát ha mindenképp ezek közül akarsz választani akkor inkább a dv5öt mert az a 17"os monitor nagyon fogja szívni a gépet.
Amúgy notira is ugyanúgy feltehetsz bármilyen oprendszert mint rendes PC-re. Gondolom te az MSI Free-DOS-ára gondoltál mint dos, de az véglis csak azt takarja hogy egy alap úgymond OP rendszer van rajta de te bármilyet tehetsz rá a gépre. -
#4264 Ahhhs, ez a HP DV5 Puma platformos, tehat tudja a Hybrid CF-et. Jatekra mar joval eselyesebb a "singe" 3470-nel. Ennyiert kegyetlen jo vetelnek tunik... -
#4263 "Inkább gyűjts még egy kis pénzt hozzá szerintem, mert 160-ért nemigen van olyan masina, amin a legújabb játékok rendesen futnának"
Na ja, keves kiveteltol eltekintve van benne valami... -
Csisszancs #4262 Thx, én amúgy ezeket néztem, mi a véleményetek? HPQ 6830s elég erősnek tűnik a procija és a 17" jól jöhet filmekhez. (kb. mennyivel bírja kevesebb ideig, mint egy 15,4"-os?)
Illetve:HP Pavilon dv5
Amúgy az, ha DOS van hozzá és én xp-t, vagy vistát szeretnék az ugyanannyi, mint PC-nél, vagy notinál van valami "bonyodalom"?
És bocs a láma kérdésekért, csak ez lesz az első laptopom! -
#4261 Inkább gyűjts még egy kis pénzt hozzá szerintem, mert 160-ért nemigen van olyan masina, amin a legújabb játékok rendesen futnának. 200 körül már rózsásabb a helyzet. -
Balee 007 #4260 Szép szerkezetek ezek is -
#4259 link3 -
#4258 Hi.
link1
link2 -
#4257 -
Balee 007 #4256 Hello
Itt van pár ami szerintem jó lehet:
HP 6735s FU602ES
Asus F5SL-AP344
MSI EX630X-018HU -
#4255 Akkor már inkább a HP dv5-1180eh 214e-ért: KATT
Igaz, hogy egy kicsivel drágább (bár nem sokkal), de mind proci, mind pedig videokártya tekintetében erősebb az ACER-nél, szervizelés gördülékenyebb, ill. a HP-hez adnak még két távirányítót is stb... -
Csisszancs #4254 Üdv!
Olyan 160e-ig kéne valamilyen masina, amivel nem jelentene gondot egy-két újabb játék elfuttatása és amit lehetőség szerint nem kell félévente szervizbe cipelni.
Kössz előre is! -
Kalozoner #4253 igen menni fog, de nem max grafikán, de elég szépen vinni fogja őket.... -
no1r #4252 köszi szépen a segítséget! megoldódott a problem... ;) :P -
#4251 Játékra meg netezésre kelle 200000 Ft körül amilyet tudtok ajálni. -
#4250 ezen
menni fog minden játék ami mostanába jött ki és. Ezzen menni fog a SIMS 3 is? mert lényegébe arra kellene a laptop. -
#4249 Hát ilyen az a bizonyos 9600M GT: KATT
A másik kérdésedre pedig: a nemrég linkelt CPU sorrend
ACER olcsóbb, bár a szervizelés állítólag macerás. HP megbízhatóbb talán, szervizelés gördülékenyebb, viszont a Solten által linkelt dv5 szériához csak DDR2-es ramot sumákolnak a 9600M GT mellé.
He leírnád, hogy pontosan mit is szeretnél művelni a laptoppal, könnyebb lenne tanácsot adni. -
#4248 Na, ez eleg jo cucc: link -
#4247 "Kicsit" draggabban mint 200k: link