Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
ezekre gondolsz?
GeForce 8800M GTX
GeForce 8800M GTS
GeForce 8700M GT
GeForce Go 7950 GTX
GeForce Go 7900 GTX
GeForce Go 7900 GS
GeForce Go 7800 GTX
GeForce Go 7800
GeForce Go 6800 Ultra
GeForce Go 6800

max a tetejen levo nehany jobb nala szerintem.
mellesleg a te altalad oly nagyon preferalt ibm-ekbe milyen vga van? valami integralt szar legtobbszor, ahogy neztem

a 8600 tudtommal a legerosebb szeria mobil vga-k kozul
Teszkós vonalon igen, de van komolyabb is.

[i]mac != pc ]/i
De. Sõt még x86 is!

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

grizzly21
nem tesztelesre hasznaljak, az egyik foszernek ez a sajat, otthoni celu laptopja.
a 8600 tudtommal a legerosebb szeria mobil vga-k kozul
mac != pc

eleg ciki a pc laptopokra nezve
mac = pc
A 8600-as videokarijával sehol nincs a legerõsebb noti címért, csak sokkal gyengébbekkel rakták össze, nehogy vmelyik lealázza. 😊 Viszont arra j a 8600, hogy többet fogyasszon és jobban fûtsön mint egy x3100.

microsoft alkalmazottak is hasznaljak vistaval
Mint ahogy az összes többit is, másképp hogy tesztelnék ki a Vistát? Ettõl még nem lesz jobb.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

grizzly21
speciel a dell gyartja a monitorokat bele, vagy samsung, az akksikat a sony, stb..a legerosebb vista laptop volt 3 honapja egy tesztben😊 eleg ciki a pc laptopokra nezve
microsoft alkalmazottak is hasznaljak vistaval

... és nem is olcsó, és nem is minõségi. Mac = acer / tomato / acorp színvonal erõsen túlárazva. Divatmajmolás.

Sõt, ha ufót keresel, arra meg rádióteleszkóp... A notebook nem renderelésre való, én speciel nemtok róla hogy az ILM-ben pont notikon renderelgetnének hónapokig, de biztos úgy van, sõt hamarosan áttérnek a mobiltelefonra...

Meg ahogy elnézem itt a fórumozókat, elég "életszerû" hogy mindenki pont videót szerkeszt, meg kódol, és véletlenül se játékra kell a minél erõsebb videokari...

grizzly21
akkor a macbook pro szerinted gyenge, vagy nehez? pl nezd meg akar az ujat ami most jott ki nehany napja az uj intel procival. es nem tobb 2 kilonal, 3-4 orat kibir akksirol.

grizzly21
de nem akar itt senki jatszani😊 ha egyszerre 3=4 nagyobb progit futtatsz arra mar elkell egy eros gep, de eleg ha videokat vagsz, oda mar jo gpu kell, illetve ha renderelsz valamit, ahhoz sem art a teljesitmeny. Nyilvan kodirashoz, ami mehet egy txt fileban is, oda tokmindegy.

grizzly21
a munkahelyen nyilvan van konnektor, es eleve tokmindegy hogy 4 vagy 6 orat bir egy gep, mindketto keves egy 8 oras muszakban.

A te magánvéleményeden kívül itt minden bizonyíték.

Narxis
Jaja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Nagyon szép amit leírtál, csak kár, hogy a te véleményeden kívül nincs rá bizonyíték. Esküszöm ha gond lesz a Fuji notimmal ide írom be elsõnek.

Nandusz öcsém, csak ilyet látsz a tacskóban.

Nandusz
Virsli fiam, ha te látsz ilyen notebookot tesco katalógusban, akkor grat. De ha lenne is, tuti nem ott keresgélnék, mert jóval drágább ott egy azonos típusú noti, mint egy jó kis szakáruházban.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Mivel nem is voltak érveid, már vége van. <#idiota><#lama><#kocsog>

szerintem haggyuk mert ennek sosem lesz vége<#lama><#wilting>
Mivel nem láttál még valódi notebookot, azt se tudod mit is kéne tudnia egy ilyennek, csak a tesco gazdaságos katalógusból turkálsz. Kolombusz elõtt se tudták hogy van Amerika...

Nandusz
Látom még mindig nem érted a lényeget, de nem baj most nem ecsetelem neked tovább....nagyon úgy tûnik, hogy Dunába öntött víz a neked való ész osztás😊

notiban gondolkodik kizárólag és abban képzeli el az összes PC-s tevékenységét

Elképzelni el lehet olyan ferrarit ami annyi terhet szállít mint egy kamaz (és annyiba kerül mint egy trabant) - de ilyen NINCS! Igény az lenne rá (nekem pl. a lottó 5-ösre is), ezért gányolják össze ezeket a parasztvakító DTR gépeket a kommersz gyártók. Természetesen olyanok is amilyenek. Aki a kínai piacon veszi még a lakását is, annak (falura) elmegy. Pedig csodák mincsenek. Ami erõs, az sokat fogyaszt, nagyon melegszik. És nehéz (+hûtés). A 4-6 kilós batár téglák mindenre jók csak notinak nem. Persze aki nem látott még rendes notit az elképzelni se tudja mi is azt.

Nandusz
Szerinted az ember olyan helyen használja a notebookját, ahol van 220V-os dugaljzat, vagy kinn az erdõbe, meg a strandon? Nos én a természetbe nem számítógépezni szoktam járni. Innentõl kezdve nekem tökéletesen mindegy, hogy mennyit bír ki az akksija, tõlem lehetne 20 perc is. Ugyanis kizárólag olyan helyen használom, ahol van áramforrás.
A másik....aki külföldre jár, az nyilván csak laptopot vesz, mert az könnyen mozgatható...Sztem ez a fõ szempont, nem az akksi készenléti ideje. A könnyen mozgathatóság. Ostobaság lenne csak kizárólag amiatt venni egy asztali pc-t is, a gyengusz noti mellé, csak mert a pénzem megengedi. Ha egy közepes erõsségû asztali gép megvan notiban, akkor bõven elegendõ az. ÉS kiszolgál a munkára (Autocad pl.), valamint otthoni szórakozásra is.
Nem értem, hogy egyeseknek ez miért piszkálja a csõrét, hogy valaki notiban gondolkodik kizárólag és abban képzeli el az összes PC-s tevékenységét (mert mondjuk a körülményei: állandó mozgásban van, váltakozó telephelyû munka, stb).
Másfelõl felteszem neked a kérdést: mondjuk vennék még plussz egy asztali gépet külföldre...hogy hozom haza?...kicsit necces nem?
Ha meg otthonra veszem?..az is baromság, mert csak porosodik, hisz olyan keveset vagyok otthon.
Szal nekem, az én helyzetemben egy ilyen viszonylag erõs laptop az, ami minden igényemet maradéktalanul kiszolgálja.

Narxis
Ki beszélt talicskáról?Haluzol?<#wilting> Mit szedsz?

Ha talicskával, akkor minek noti? ~~

Narxis
Persze, ha folyton kézzel cipeled.

Nem gyenge, csak 64 bitet nem tud.

Nem. A ThinkPadek azok az ex-IBM gépek (R, T és X széria), ugyanott és ugyanazok által készül mint anno IBM logóval. A lenovo csak a nevét adja hozzá. A 3000-es széria az eredeti kínai gagyilenovo.

Nem, te nyomod ugyanazt. Érvek ellen csak a "denekünkjóaszaris" mantrát kántálod folyton.

És ha hiszed, ha nem az Acer is tud jó laptop-ot csinálni
Inkább nem hiszem el, jó? ~~

Ha ezt egy picit is tudomásul vennéd, akkor nem lenne ennyi felesleges, és alapatalanul fikázó off.
Ha tudomásul vennéd hogy olcsón csak szart kapsz (mint minden másban - miért is gondolod hogy majd pont itt lenne másként), akkor nem éreznél kényszert telespammelni a topikot a röhejes fikázásoddal.

madass
és ez a hordozhatoság lényege: ThinkPad Roll Cage (magnézium váz)
nomeg a 6-8 órás aksi....nem pedig 1 óra....

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

madass
nem kicsit gyenge proci de munkára tökéletes sõt......

billy gates
Ez a gép milyen, ez is fos?

Narxis
Egy cég nem is fejlõdhet ugye? Ráadásul szervíz nem egyenlõ a gyártóval, gyakran kérnek fel egy külsõs céget szervizelésre mert olcsóbb nekik, ilyenkor a céget szidd ne a gyártót.

ates84
"nemcsak write only üzemmódban fosni a szót"

Te ugyanezt nyomod. És ha hiszed, ha nem az Acer is tud jó laptop-ot csinálni. Voltak/vannak gyenge szériák, de vannak jók is. És ez igaz az összes többi gyártóra. Ha ezt egy picit is tudomásul vennéd, akkor nem lenne ennyi felesleges, és alapatalanul fikázó off.

Nem érzés, tapasztalat. Talán néha olvasni is kéne, nemcsak write only üzemmódban fosni a szót, akkor nem kérdeznéd meg 25.ször is.

virs lee : már nem tudok másra gondolni , ne haragudj de megkérdezem : kiskorodban feldugtak neked egy acert? azért vannak ilyen negatív érzéseid vele?
ates84
Virs Lee te nem vagy normális, már bocs.

Narxis
Tied?Szar lehet neked.

Narxis
Aha,persze. Te tipikusan az "szakértõ" vagy akinél berögzül valami és számára megáll az idõ. Lépten nyomon hangoztattja, a meggyõzõdését de nem tûnik fel neki, hogy már mindenki körberöhögi.

Meg hát arról se a gyártó tehet, hogy valaki akkora faszláma, hogy hagyja magát elhajtani a szervízbõl.

Aksija? Akár 10 percet is kibír? ~~

Majd leszel. És akkor nézegethecc ki a fejedbõl. ^^

Narxis
Na bazd, még 1-szer se voltam, de mondogasd csak. Állj a tükör elé és mond el 3-szor: szar Fuji, szar Acer,szar Fuji,szar Acer. De éjfélkor!

Narxis
Vettem és eddig még nem csodálkoztam. 😊 Illetve most, hogy mondod mégis. Megcsodáltam, hogy milyen jó a teljesítménye és az aksija.

Konzumer géppel többet leszel szervízben mint a munkahelyen.

Akkor vegyél szart, de aztán ne csodálkozz!

Narxis
Már ahol.

Narxis
Erõgépen lehet dolgozni is, munkagépen CSAK dolgozni lehet.

Narxis
Azé me hordozni kell, otthon meg konektor kell és kímélem az aksit.Pont.

Munkahelyre nem gagyi játékgép kell. Arról nem is beszélve hogy jól ki is basznak onnan ha munkaidõben játszol.

madass
ha olyan munkahelye van akkor megengedheti mind a kettöt 😉
ez az egyik a másik meg hogy ha télleg olyan kelll amit hordozni meg munkára akkor az nem erögépet hanem nagy aksis sokáig tartos és stabil gépet vesz....

grizzly21
es arra veletlenul sem gondoltatok hogy pl valaki kimegy kulfoldre akkor mit csinal? vesz ott egy asztalit, vagy viszi a gepen az egeszet monitorral? vagy ha munkahelyen kell egy stabil jo gep, amit hetvegen akar hazavisz? gondolkozzatok mar😊

madass
ráadásul a 17 es helyén elfér egy ilyen dell munkagép amibe szinté akármit bele teheddcc és az nem 1 év hanme ujithatod ameddig akarod ráadásul 100k ban meg is áll egy olyan konfiggal mint a alább leirt 200k sok....