16455
-
Csisszancs #4366 Én is egy ideje ilyen árkategóriában keresgéltem és nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz. De ennél drágábban semmiképpen ne vedd meg! -
gotchaaa #4365 Értem. Akkor tegyük fel, hogy egy olyan oldalt linkeltem be, ahol ugyanez a gép van, de ár nélkül. :) -
Balee 007 #4364 Kössz a segítséget -
#4363 -
Balee 007 #4362 Még annyit hogy szerinted ez megérné: Acer TM 5530G ?
Nem annyira játékra kellene inkább csak munkára meg esetleg filmnézés. -
Balee 007 #4361 Hy
Szerintem ne a photohallban vagyél ilyen cuccokat.
Egy rendes informatikai webáruházban sokkal olcsóbban megkapod.
pl: pcx vagy ipon -
#4360 Felolem... :) De valami hozzaerto atnezhetne mielott felteszik az oldala, mert igy egyenlo a vasarlo megtevesztesevel. -
Inquisitor #4359 "szvsz mert ipon szokott birkaságokat irkálni."
OFF: Nem vagyok oda IPON-ért, de a védelmükben elmondanám, hogy a nagykerek által megadott paramétereket irogatják ki a boltok, ami ha nyilvánvaló hülyeségeket tartalmaz, akkor ált. összes bolt a hülyeségeket írja ki. -
#4358 Hi. Az hogy drága. -
#4357 Mindkettő igaz lehet, van 3470-el és 3650-el szerelt változat is. Mielőtt rendelsz, telefonon érdeklődj szvsz mert ipon szokott birkaságokat irkálni. -
Balee 007 #4356 Hello
Kössz az ajánlatot.
Egész jónak tűnik de megnéztem a pcx-en ugyanezt a gépet.
Ott vistaval adják és 3470 XT-t írnak bele mint videókártya.
Szerinted melyik lehet az igaz?
pcx link -
gotchaaa #4355 Hejhó!
Róla mi a véleményetek? -
Kalozoner #4354 átlagot vontak azt belarakták -
#4353 Na ez érdekes. Megvettem ezt a laptopot. Iponon azt írták Radeon 3470 van benne, a laptopon kis matricára 3410 van írva, egyébként meg 3430 van benne.
Ja és már nem támogatják ezek az újabbak az XP-t, a mellékelt cd-n is csak vista driverek vannak. Xp-m ugyan eredeti, de akkor már kipróbálom vistát ha úgyis így alakult. (sajnos warezen...) -
#4352 En se.. HP shop-ban sincs (Pavilonhoz) remek. Probalkozz kulfoldi oldalakkal. -
#4351 link -
#4350 Hogyne... :) Az MSI vga-ja joval erosebb (120 shader), HP: 40 shader (illetve ez a peldany azt hiszem tudja a Hybrid CF-et -> 80 Shader). -
Csisszancs #4349 Ha játékra is szeretnéd használni, mindenképpen a HP. A vga-ja messze jobb. Acer-ügyileg nem nagyon tudok segíteni, de nem sok rosszat hallottam még róla. (Bár személyesen én HP párti vagyok.) -
Csisszancs #4348 Köszi, és kb mennyibe jöhet ki egy 12 cellás (nem találtam kód alapján)? -
Balee 007 #4347 Még esetleg annyit szeretnék kérdezni hogy szerintetek melyik éri meg jobban a kettő közül:
HP DV5-1120eh
MSI GX610PX-059HU -
Balee 007 #4346 Hello mindenki.
Lenne egy olyan kérdésem hogy az Acerek mennyire megbízhatóak manapság?
Esetleg tudnátok ajánlani párat olyan 160ezer környékén ami nem esik össze egy kis játéktól se?
Előre is kössz! -
#4345 link -
Csisszancs #4344 Utólag lehet egy notiba több cellás akksit tenni? Ha igen, mennyibe fáj egy 8 cellás és mennyivel bírná tovább, mint a 6-os? (dv5 1180eh-ról lenne szó) -
#4343 Thx ;) -
Csisszancs #4342 Grat a cikkhez! :) -
#4341 Acer Aspire 6530G teszt
-
#4340 Jahm és amúgy term. befolyásolja, hiszen a HDD-k a külső szektorokhoz közeledve iszonyat módon belassulnak, ergó a merevlemez belső szektoraira partícionált adatok sokkal gyorsabban olvashatóak/írhatóak (és akkor még a seek time növekedését nem is említettük). Ajánlom a HD-Tach proggyt, az szépen megadja grafikonon, hogy a hdd-d melyik részén mi vár rád sávszélben... -
#4339 20csiga bőven elég rendszernek és azt még kényelmesen le is tudod ghostolni. -
#4338 A rendszerpartíció mérete befolyásolhatja a gép gyorsaságát?
Ti hogy szoktátok felosztani a merevlemez partíciókra? -
Csisszancs #4337 Elképzelhető, hogy csak elírás, de csodálkoznék, mert a vinyó és a ram is több, mint máshol. Ha iPon-on rendelted, akkor megérte.. Amúgy a CS szépen elfut rajta (ha 3470 van benne). -
Kalozoner #4336 ha elég arra amire neked kell akkor megéri, főleg zseer újjonan... -
Csisszancs #4335 Annyit bőven megér. Gondolom word, excel, böngészésre kell. Arra abszolút meg is felel. -
#4334 Hmm, érdekes hogy iponon HD 3470-et írnak, de mindenhol máshol HD 3410. Gondolom iponon írtak hülyeséget, ami tök jó, mert már meg is rendeltem... Ez a HD 3410 gázos videókártya? Pl. CS-Source ezen elfut normálisan? -
DJ CONUS #4333 Hp 530 laptop
1.6 celeron M
gma945
120hdd
1gb ddr2 ram
Szerintetek megér 65 ezeret? Zsír új Fontos lenne! :) Help -
#4332 http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=10689&op=details&mode=laptop_uj
AZ alábbi laptopról mi a véleményetek ? -
Csisszancs #4331 Erőlködés nélkül.. -
#4330 Nagyon gyorsan kéne egy válasz!
Ez a laptop elfuttatja a CS-Sourceot gond nélkül? -
Csisszancs #4329 Thx! Nem gondoltam volna :D -
#4328 Tessék itt van: KATT, szvsz érdemes rákérdezni megvan-e még. -
Csisszancs #4327 Köszönöm szépen, de a T-mobilnál semmiképp sem szeretnék (ahhoz, hogy megérje olyan csomag kell, amekkorára nincs szükségem és arra fizetnék rá), viszont a 180ezres 1199eh igencsak érdekes lehet (bár kétlem, hogy tényleg lehetne annyiért találni). Ha megtalálod, megköszönném, ha belinkelnéd!