16455
  • Csisszancs
    Nagyon kevés új játékokhoz a Turion RM-72 2,1GHz és 1MB Cache + a radeon HD3650? Gondolok itt Mirrors edge-re, vagy kevésbé új Crysis-ra 1280*800-on jó grafikán.
  • Solten
    Turionnal egy szint kb.
  • Csisszancs
    Azt én is mindig megnézem, tehát nem arra vagyok kíváncsi. A dv5-ben T5800-as van.
  • Solten
    Lehetseges. DV5-ben milyen CPU-van? Hivatkoznek a notebookcheck-re de az nem szentiras, inkabb egyfajta iranymutato.
  • Solten
    Tekerd max-ra a fenyerot, szerintem is. Nalam max-on hasznalhatatlan mert megvakulsz tole...
  • Csisszancs
    Azért szerintem nézzél még vissza, hátha jön valami elmésebb ötlet is!
  • KillR
    értem, köszi szépen!
  • Csisszancs
    Az tényleg lehetséges, hogy ennek DDR3-as ramos a VGA-ja? A hivatalos oldalon azt írják. Ha tényleg így van, lehetséges, hogy veri a dv5 1180eh 9600m gt ddr2-es kariját? CPU ügyileg melyik lehet erősebb?
  • Csisszancs
    Felrakod a fényerőt, próbálod leárnyékolni és nem a Nappal szembe nézni, mást nem nagyon lehet. (Ha nagyon sürgős, leveszed a pulcsit, lerakod a földre a laptopot, rá a pulcsit és bedugod a fejed )
  • KillR
    már bocs, de legalább 3 ember, akik legalább 1 hónapja aktív laptopozók, ment el szó nélkül a kérdésem mellett....vki válaszoljon pls (#4388)
  • las vegas
    Nekem is pont 1 hónapja van egy ilyenem és mindeben egyetértek amit írtál a vistát sokan szidják nehezen szoktam meg de most már nem cserélném le az xp-re,a játékok nálam is simán mennek akadásmentesen akár nagyfelbontásban is full hd tévén,szintén 1140-1160 ast néztem de pont a játékok miatt vettem ezt végre van egy gyors gépem,ahol nem kell órákat várni mire betölt ez meg az a program az előző laptopomnál már megőszültem a végére
  • skynet001
    Sziasztok!

Kb. 1 hónapja vagyok BOLDOG, ismétlem BOLDOG tulajdonosa egy HP Pavilion dv-5 1180eh-nak. Eredetileg 1160-ast akartam venni, de februártól valamiért kikerült a forgalomból (azért kíváncsi lennék, hogy mi volt ennek az oka). Szóval ezért vettem 1180-ast. Az előre telepített vista-t fent hagytam, bár annyira lebutítottam amennyire csak lehet. A gépben 3GB 800MHz-es DDR2-es RAM van, ami tapasztalatom és méréseim alapján bőven elegendő mind az os mind a bármely program futtatásához. Én is olvastam azt a bizonyos cikket, ami bizony rendesen lehúzza ezt a típust és azt kell, hogy mondjam nem értek vele egyet. A 9600M GT igenis egy nagyon jó videóvezérlő, ebben az árkategóriában a legjobb. És jelentősen meghaladja a 8600M GT-t. Eddig nem bírtam olyan game-et feltenni ami nem ment volna. COD5 pl. 1280X800-on magas felbontással 4X antianalising-el simán mint. Bár a burkolat melegedése (ami néha átterjed a billentyűzetere is) kissé zavaró lehet, de szerintem nem vészes.
  • Solten
    Az Acer bejelentette a TimeLine sorozatot

• Solten
    Talaltam egy jobbat/modernebbet stb. :)

link
  • Solten
    Tokeletes ar/ertek, csak az "olcsobb" amilo-knak koszonheti a ceg a rossz reputaciot :) De ennyiert max egymagos sz*rokat dobalnak az emberhez. Szoval igen jo ara van, egy nem rossz grafikus megjelenitovel karoltve.
  • Solten
    Realis ara van szvsz (rossz hirnev miatt talan a FuSi-k nem tul dragak).
  • Solten
    A kulfoldi tesztek odaig vannak erte, remek kis cucc. Inkabb a Puma-s verziot vedd szvsz (Turion, 780G alaplap, HD 3200 IGP, 3 vagy 4GB 800-as ram).
  • Solten
    meg am...
  • KillR
    Sziasztok!
    Picit off, de gyakorlati kérdés laptoppal kapcsban.
    Hogy lehet megoldani a szabadban való laptopozást? Fujitsu-siemens amilo-m van, és nemkicsit tükröződik minden a képernyőn. Van vmi megoldás, h szabadban is, kevés árnyák mellett használni lehessen, vagy mindenképp effektív "sötét", napfénymentes helyen lehet csak használni?
  • Balee 007
    Hellosztok
    Szeretném kikérni a véleményeteket erről a masináról: Fujitsu-Siemens Amilo Pi1536
    Csak munkára meg netezésre lenne használva. Egyszóval sokat lenne cipelve és azért gondoltam erre mert olcsó is és ami apámnak van az is jól bírja a napi hurcolást. Igaz hogy nem egy erőgép de amint írtam csak "irodai" munkára lenne használva. Esetleg ha valakinek volt már ilyennel dolga az megírhatná hogy mennyire megbízható.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Csisszancs
    Ez a jószág csak nekem tűnik ilyen paraméterek mellett furcsán olcsónak? Fujitsu-Siemens Amilo Xa 3530
  • Csisszancs
    Az MSI cpu-ja egyértelműen jobb és a vga-ja is egy leheletnyivel erősebb + 16"-os, de drágább is (már, ha EX620-056HU-ra gondolsz). Ha rá tudod szánni azt a plussz 10-15ezret, akkor szerintem inkább az MSI. Amúgy szerintem, ha úgy döntesz megfontolandó ez a darab, ennyiért nem nagyon vesztegetik máshol.
  • PLackó
    Üdvözlet!
    Mi a véleményetek erről a laptopról?: HP-Compaq 6730s (NA744ES)
    Specifikációkra, kinézetre,árra megfelelne nekem.
    Ez,és az MSI EX620 között vacilálok,de az msi-t elég sokan szidják.
    Főleg a kijelzője érdekelne ennek a HP-nak, van olyan jó mint pl. a toshiba/asus kijelzők?
  • Csisszancs
    Megér ez a noti 200e-Ftot? (A HD 3650-es VGA-s verzió) A 18"-os kijelző nem probléma, mivel szinte csak hálózatról használnám. Az Acer szervízháttere tényleg olyan rossz, mint ahogy mondják?
  • Solten
    MSI Entertainment Series Notebook: MSI EX300 Review

- Intel Core 2 Duo P8600 (2.4GHz, 3MB L2 cache)
    - Intel PM45 chipset
    - Intel WiFi/Link 5100 wireless
    - 4GB DDR2 800MHz memory
    - ATI Mobility Radeon HD 3450 256MB graphics
    - High Definition audio with support for Dolby
    - 320GB SATA 5400rpm HDD
    - DVD-RW Super-Multi drive
    - Gigabit LAN
    - Bluetooth 2.0 w/ EDR
    - 2MP webcam
    - SD/MMC/MS card reader
    - 13.3-inch 1280x800 glossy TFT LCD
  • Csisszancs
    Kössz szépen!
  • Solten
    "Ezzel együtt akkor szerinted inkább az acer?"

Jo kerdes, HP is csabito specifikaciokkal buszkelkedik.

A cikkedben szereplő noti a sajátod?

uhum...

"Ha igen, miért azt választottad?"

Ez volt a legjobb ar/ertek meg mindenkepp PUMA platformot szerettem volna (remek chipset, eros multimedias kepessegek).

"A Radeon 3650-nél DDR3-as ram van?"

A cikkbol kiderul hogy nem sajna. Ennek ellenere szepen elbirkozik a jatekokkal.

Acer mellett szol szerintem a nagyobb kijelzo, nagyobb merevlemez, tobb memora, es olcsobb is :)
  • Csisszancs
    Ezzel együtt akkor szerinted inkább az acer? A cikkedben szereplő noti a sajátod? Ha igen, miért azt választottad? A Radeon 3650-nél DDR3-as ram van?
  • Solten
    Azt olvastam hogy a HP-ban a 9600 GT DDR2-es, ez kb a 8600 Mobility szintjere degradalja, ami mar pariban van a 3650-el.
  • hykao #4377
    Utóbbi.
  • Solten
    Tamad az AMD Yukon: link

meg tobb kep: link
  • Csisszancs
    Szerintetek ez, vagy ez?
  • Balee 007
    Attól függ hogy mire szeretnéd használni.
    Általános felhasználsára sztem teljesen megfelel
  • kilcsir
    most az a verzió hogy egy 100k-s gép, és egy laptop.
    Ez mennyire lenne használható általánosságban?
  • Solten
    Hi.

link1

link2

• kilcsir
    Hali!
    kb 180.000 - Ft -ért nézek laptopot, ha lehet játék célra.
    Ha valaki tud jót, szívesen várom.
  • Solten
    Hi. Feltalaltak a jo oreg Kensington zarat...:

• Kalozoner
    bilincseld magadhoz vigyázz rá, mást nem tudok ajánlani
  • Laox
    Sziasztok!

Most készülök laptopot venni, és eszembe jutott, hogy ha pl. ellopják az iskolában vagy kávézóban, akkor le lehet-e valahogy nyomozni (pl. ip cím alapján) hogy merre van? Mindig attól tartok, hogy ellopják, ha elrohanok valahova...
  • Csisszancs
    Egyszóval szerintem baromi jó gép és a tapasztaltabbak is ezt mondják (pl. #4278).