16455
-
Csisszancs #4406 Nagyon kevés új játékokhoz a Turion RM-72 2,1GHz és 1MB Cache + a radeon HD3650? Gondolok itt Mirrors edge-re, vagy kevésbé új Crysis-ra 1280*800-on jó grafikán. -
#4405 Turionnal egy szint kb. -
Csisszancs #4404 Azt én is mindig megnézem, tehát nem arra vagyok kíváncsi. A dv5-ben T5800-as van. -
#4403 Lehetseges. DV5-ben milyen CPU-van? Hivatkoznek a notebookcheck-re de az nem szentiras, inkabb egyfajta iranymutato. -
#4402 Tekerd max-ra a fenyerot, szerintem is. Nalam max-on hasznalhatatlan mert megvakulsz tole... -
Csisszancs #4401 Azért szerintem nézzél még vissza, hátha jön valami elmésebb ötlet is! -
#4400 értem, köszi szépen! -
Csisszancs #4399 Az tényleg lehetséges, hogy ennek DDR3-as ramos a VGA-ja? A hivatalos oldalon azt írják. Ha tényleg így van, lehetséges, hogy veri a dv5 1180eh 9600m gt ddr2-es kariját? CPU ügyileg melyik lehet erősebb? -
Csisszancs #4398 Felrakod a fényerőt, próbálod leárnyékolni és nem a Nappal szembe nézni, mást nem nagyon lehet. (Ha nagyon sürgős, leveszed a pulcsit, lerakod a földre a laptopot, rá a pulcsit és bedugod a fejed ) -
#4397 már bocs, de legalább 3 ember, akik legalább 1 hónapja aktív laptopozók, ment el szó nélkül a kérdésem mellett....vki válaszoljon pls (#4388) -
las vegas #4396 Nekem is pont 1 hónapja van egy ilyenem és mindeben egyetértek amit írtál a vistát sokan szidják nehezen szoktam meg de most már nem cserélném le az xp-re,a játékok nálam is simán mennek akadásmentesen akár nagyfelbontásban is full hd tévén,szintén 1140-1160 ast néztem de pont a játékok miatt vettem ezt végre van egy gyors gépem,ahol nem kell órákat várni mire betölt ez meg az a program az előző laptopomnál már megőszültem a végére -
skynet001 #4395 Sziasztok!
Kb. 1 hónapja vagyok BOLDOG, ismétlem BOLDOG tulajdonosa egy HP Pavilion dv-5 1180eh-nak. Eredetileg 1160-ast akartam venni, de februártól valamiért kikerült a forgalomból (azért kíváncsi lennék, hogy mi volt ennek az oka). Szóval ezért vettem 1180-ast. Az előre telepített vista-t fent hagytam, bár annyira lebutítottam amennyire csak lehet. A gépben 3GB 800MHz-es DDR2-es RAM van, ami tapasztalatom és méréseim alapján bőven elegendő mind az os mind a bármely program futtatásához. Én is olvastam azt a bizonyos cikket, ami bizony rendesen lehúzza ezt a típust és azt kell, hogy mondjam nem értek vele egyet. A 9600M GT igenis egy nagyon jó videóvezérlő, ebben az árkategóriában a legjobb. És jelentősen meghaladja a 8600M GT-t. Eddig nem bírtam olyan game-et feltenni ami nem ment volna. COD5 pl. 1280X800-on magas felbontással 4X antianalising-el simán mint. Bár a burkolat melegedése (ami néha átterjed a billentyűzetere is) kissé zavaró lehet, de szerintem nem vészes. -
#4394 Az Acer bejelentette a TimeLine sorozatot
-
#4393 Talaltam egy jobbat/modernebbet stb. :)
link -
#4392 Tokeletes ar/ertek, csak az "olcsobb" amilo-knak koszonheti a ceg a rossz reputaciot :) De ennyiert max egymagos sz*rokat dobalnak az emberhez. Szoval igen jo ara van, egy nem rossz grafikus megjelenitovel karoltve. -
#4391 Realis ara van szvsz (rossz hirnev miatt talan a FuSi-k nem tul dragak). -
#4390 A kulfoldi tesztek odaig vannak erte, remek kis cucc. Inkabb a Puma-s verziot vedd szvsz (Turion, 780G alaplap, HD 3200 IGP, 3 vagy 4GB 800-as ram). -
#4389 meg am... -
#4388 Sziasztok!
Picit off, de gyakorlati kérdés laptoppal kapcsban.
Hogy lehet megoldani a szabadban való laptopozást? Fujitsu-siemens amilo-m van, és nemkicsit tükröződik minden a képernyőn. Van vmi megoldás, h szabadban is, kevés árnyák mellett használni lehessen, vagy mindenképp effektív "sötét", napfénymentes helyen lehet csak használni? -
Balee 007 #4387 Hellosztok
Szeretném kikérni a véleményeteket erről a masináról: Fujitsu-Siemens Amilo Pi1536
Csak munkára meg netezésre lenne használva. Egyszóval sokat lenne cipelve és azért gondoltam erre mert olcsó is és ami apámnak van az is jól bírja a napi hurcolást. Igaz hogy nem egy erőgép de amint írtam csak "irodai" munkára lenne használva. Esetleg ha valakinek volt már ilyennel dolga az megírhatná hogy mennyire megbízható.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Csisszancs #4386 Ez a jószág csak nekem tűnik ilyen paraméterek mellett furcsán olcsónak? Fujitsu-Siemens Amilo Xa 3530 -
Csisszancs #4385 Az MSI cpu-ja egyértelműen jobb és a vga-ja is egy leheletnyivel erősebb + 16"-os, de drágább is (már, ha EX620-056HU-ra gondolsz). Ha rá tudod szánni azt a plussz 10-15ezret, akkor szerintem inkább az MSI. Amúgy szerintem, ha úgy döntesz megfontolandó ez a darab, ennyiért nem nagyon vesztegetik máshol. -
#4384 Üdvözlet!
Mi a véleményetek erről a laptopról?: HP-Compaq 6730s (NA744ES)
Specifikációkra, kinézetre,árra megfelelne nekem.
Ez,és az MSI EX620 között vacilálok,de az msi-t elég sokan szidják.
Főleg a kijelzője érdekelne ennek a HP-nak, van olyan jó mint pl. a toshiba/asus kijelzők? -
Csisszancs #4383 Megér ez a noti 200e-Ftot? (A HD 3650-es VGA-s verzió) A 18"-os kijelző nem probléma, mivel szinte csak hálózatról használnám. Az Acer szervízháttere tényleg olyan rossz, mint ahogy mondják? -
#4382 MSI Entertainment Series Notebook: MSI EX300 Review
- Intel Core 2 Duo P8600 (2.4GHz, 3MB L2 cache)
- Intel PM45 chipset
- Intel WiFi/Link 5100 wireless
- 4GB DDR2 800MHz memory
- ATI Mobility Radeon HD 3450 256MB graphics
- High Definition audio with support for Dolby
- 320GB SATA 5400rpm HDD
- DVD-RW Super-Multi drive
- Gigabit LAN
- Bluetooth 2.0 w/ EDR
- 2MP webcam
- SD/MMC/MS card reader
- 13.3-inch 1280x800 glossy TFT LCD -
Csisszancs #4381 Kössz szépen! -
#4380 "Ezzel együtt akkor szerinted inkább az acer?"
Jo kerdes, HP is csabito specifikaciokkal buszkelkedik.
A cikkedben szereplő noti a sajátod?
uhum...
"Ha igen, miért azt választottad?"
Ez volt a legjobb ar/ertek meg mindenkepp PUMA platformot szerettem volna (remek chipset, eros multimedias kepessegek).
"A Radeon 3650-nél DDR3-as ram van?"
A cikkbol kiderul hogy nem sajna. Ennek ellenere szepen elbirkozik a jatekokkal.
Acer mellett szol szerintem a nagyobb kijelzo, nagyobb merevlemez, tobb memora, es olcsobb is :) -
Csisszancs #4379 Ezzel együtt akkor szerinted inkább az acer? A cikkedben szereplő noti a sajátod? Ha igen, miért azt választottad? A Radeon 3650-nél DDR3-as ram van? -
#4378 Azt olvastam hogy a HP-ban a 9600 GT DDR2-es, ez kb a 8600 Mobility szintjere degradalja, ami mar pariban van a 3650-el. -
#4377 Utóbbi. -
#4376 Tamad az AMD Yukon: link
meg tobb kep: link -
Csisszancs #4375 Szerintetek ez, vagy ez? -
Balee 007 #4374 Attól függ hogy mire szeretnéd használni.
Általános felhasználsára sztem teljesen megfelel -
kilcsir #4373 most az a verzió hogy egy 100k-s gép, és egy laptop.
Ez mennyire lenne használható általánosságban? -
#4372 Hi.
link1
link2
-
kilcsir #4371 Hali!
kb 180.000 - Ft -ért nézek laptopot, ha lehet játék célra.
Ha valaki tud jót, szívesen várom. -
#4370 Hi. Feltalaltak a jo oreg Kensington zarat...:
-
Kalozoner #4369 bilincseld magadhoz vigyázz rá, mást nem tudok ajánlani -
#4368 Sziasztok!
Most készülök laptopot venni, és eszembe jutott, hogy ha pl. ellopják az iskolában vagy kávézóban, akkor le lehet-e valahogy nyomozni (pl. ip cím alapján) hogy merre van? Mindig attól tartok, hogy ellopják, ha elrohanok valahova... -
Csisszancs #4367 Egyszóval szerintem baromi jó gép és a tapasztaltabbak is ezt mondják (pl. #4278).