16455
-
#4446 Es tudsz valamit is az Ebay-rol ??? Sok elado szoba sem all azzal akinek nincs pay-pal. Ne hamarkod el , es kerdezd azokat akik akik jartasak az ebay-en valo vasarlasban.
Amit tudok ajanlani ez itt sokat vasaroltam , raktam mar ossze komplett gepet is errol az oldalrol . Itt is van minden. -
Csisszancs #4445 Szvsz, ha nem baj, hogy külföldről veszed (gari, stb), akkor nézd meg eBay-en. Ott minden, ami csak létezik, van. -
zero_cool51 #4444 Nézegettem, MSI, Toshiba, Acer, ezeket kapni nagyjából ott, ahol nézem. -
#4443 Szerintem nézz még jobban körül. 600 eurós árkategóriában találsz ezeknél jobb gépeket is. -
zero_cool51 #4442 Na ja, csak kérdés a Toshiba milyen gépeket csinál... -
Gabyee #4441 ja ok akkor szerintem ha a számítás számít akkor inkább a Dual2Core...gondolom -
zero_cool51 #4440 Ha jól tudom, a Core2Duo az egy teljesen új procicsalád, a Pentium Dual-Core az meg egy pentium proci, amire 2 magot tettek.
Továbbá a DualCorenak az FSB-je 800Mhz, a Core2nek akár 1333.
Core2-nek 2-4-6 Mb L2, a Dual-nak 1Mb.
(lehet hülyeségek ezek, a neten kerestem rá az adatokra) -
Gabyee #4439 Na ácsi akkor most mi a különbség a DualCore és a Core2Duo között?
Egyik erősebb mint a másik vagy mi?Egyátalán van különbség?
Bocs de hülye vagyok ezen a téren:( -
zero_cool51 #4438 Nincs bajom vele, csak hogy megéri-e ennyivel többet kiadni érte.
Úgyis jönnek az újabbnál újabb programok, lehet 1-2 év múlva kelleni fog, és akkor nem kell újítani.
Vagy a PentiumDual is megbírkózik ezekkel? -
#4437 Ha nem lesz játékra használva akkor mi bajod a dual core-ral? -
zero_cool51 #4436 Hali.
Akarok venni egy laptopot, és kell egy tanács.
Ezt néztem ki magamnak:
Acer Aspire 7730Z-424G32MN
Pentium Dual-Core T4200 2x 2.00GHz • 4096MB (2x 2048MB) • 320GB • DVD+/-RW DL • Intel GMA X4500HD (IGP) max.1759MB shared memory • 4x USB 2.0/Modem/Gb LAN/WLAN 802.11abgn • ExpressCard/54 Slot • 5in1 Card Reader (SD/MMC/MS/MS Pro/xD) • 17" WXGA+ glare TFT (1440x900) • Windows Vista Home Premium • Li-Ionen-Akku • 3.80kg • 24 Monate Herstellergarantie
600 euró.Egyedüli gondom az, hogy Pentium Dual Core.
A másik, amin gondolkozok, az a Toshiba Satellite P300-23M. Árban hasonló, harverben is, kivéve, hogy ebben 250 giga vinyó van, viszont Core2Duo.
Játékra nem lesz használva...
Melyik jobb így ránézésre?
Acerem van most is, Toshibát nem ismerem. Tapasztalatok? -
#4435 Most hallottam a rádióban hirdetést, csak nem emlékszem, hogy melyik cégnél, de Acer laptop 15.4", 3 gb memóriával, 320gb winyóval, 2 gigás intel dual core procival bruttó 130ezerért van akcióban. -
#4434 No problem. Nem vagyok egy intel-mobility szakerto de az eltero szamozas, eltero cache-mereteket takar (minel tobb, annal jobb), tehat "lejjebb menve" ez az ertek egyre kevesebb. Valamint egyeb butitasok tortennek az architekturaban (az orajel egy dolog a sok kozul). -
Gabyee #4433 Jaj nehragudj most veszem észre magam...
Nem tudom mit nem értettem lentebb a "Max.ar"-on,talán az ékezet hiánya kavart be pedig ma még nem is ittam:P
Amúgy köszi a tippet,szerintem ez jó lenne gondolom később hozzá lehet dobni ramot.
Még annyi hogy milyen különbség lehet itt a procielnevezések között mert ennél pl.Intel Core2 Duo T7300 2.0 GHz de már ládtam Duo2 T2***,3***,5*** akárhányast is amely szintén 2GHz-re van írva.Itt minél nagyobb a számozás annál gyorsabb vagy ez hogy van? -
#4432 link Kell bele meg plusz (min. 1GB) memoria. Processzora mindenesetre eleg eros. -
Gabyee #4431 max 130-150e -
#4430 Mekkora a maximális keret, amit rászánnál a dologra? -
Gabyee #4429 Bocsi ezt nem értem...
Amúgy kissé késve de bódog ünnepet mindenkinek:) -
Csisszancs #4428 Pls #4416-ra ha tud valaki még valamit, azt megköszönném! -
#4427 Hello. Max. ar?
Boldog Nyuszit evribadi! -
Kalozoner #4426 ha van lóvéd akkor macbook...egyébként valami múltimédiás laptop, van az msi-nek is meg szinte mindegyik gyártónak....
egyébként: boldog húsvéti ünnepeket minenkinek... -
Gabyee #4425 Nem tudom hány ember jár ide aki zeneszerkesztésre keres laptopot de én most megteszem.
Elsősorban erre kellene és ha tudnátok ajánlani egyet az jó lenne.Nem nagyon vagyok otthon a mobilgépek piacán csak azt látom hogy van millió egy fajta.Azt tudom hogy sallangok nem kellenek:kamera,oprendszer,bazi erős vidkártya sem.Olyanra lenne szükségem amelynek viszonylag erős a számítási erőssége tehát mondjuk dupla magvas és hasonló.Gondolom Inteles lenne jobb.A hangkártya ugye elég fontos ilyen téren de természetesen az majd egy külső egység lesz külön tehát a hangchip sem számít annyira.
A prociknál nem tudom melyik lenne a minimum,gondolom egy 2 Ghz körüli.
Köszi előre is és akinek ez ügyben vannak tapasztalatai vagy olvasott már róra az kérem ne tartsa vissza:) -
#4424 Talan: #4393 Persze plusz memo meg nem art bele... :) -
Csisszancs #4423 Mindenképpen garisat szeretnék és ha lehet, nem használtat. És ha már ennyit kiadok érte, akkor inkább legyen 9600m GT és ne HD 3650. Tudom, nem sok különbség, de azért, ha már 3650-es kari, akkor nem ér 40ezerrel többet ennél. -
Csisszancs #4422 Nájsz, de inkább olyat szeretnék, aminek legalább 8 cellás akksija van. És inkább HPt, vagy Acert gondoltam. (Leginkább HP). DV7-1035em között van magyar bill-es? Ha valaki tudna ilyen masinát ennél olcsóbban, annak megköszönném, ha dobna egy üzit. De persze más gép is érdekel! -
Kalozoner #4421 ez meg ha használtban is benne vagy...
én biztos vennék dell-t használtan, olyan minőség amitől nem nagyon kell félni hogy beszarik egyhamar... -
Kalozoner #4420 ezen menne sztem... de a minősége a játéknak az picit alacsony lenne, de egyébként ez a 2400-as ati nem olyan rossz, utána kell járrni
ja és ha télleg komolyan gondolod az árat, akkor csak használtat...lehet szerencséd lesz... -
Kalozoner #4419 itt van-e, erről én csak jókat hallottam... de ha nem, ajánlhatok mást is:D -
Csisszancs #4418 Nem :D -
#4417 létezik olyan laptop max 110ezerért, amin eldöcög a cod4? -
Csisszancs #4416 Kérnék javaslatokat, hogy melyik 16-17"-os noti érné meg legjobban max. 230e-ig! Thx előre is! -
vasziszdasz #4415 Garinál nem a szoftvernek hanem a hardvernek nem szabad piszkálva lennie. -
Csisszancs #4414 Ha valami romlik, garanciánál nem gáz, ha ez van rajta? -
#4413 AMD utiterv:
-
#4412 ja, ja, ? -
Csisszancs #4411 Ugye ez a desktop driver? És innen szedjem le a mobility moddert? Garanciánál ugye, ha visszateszem az eredetit, nem tűnik fel? -
#4410 "Ott is 1024*768-on volt amúgy?"
nem...
Leszeded a desktop drivert (ati honlap), es a mobility modderrel atalakitod. Gyonyoruen fog muzsikalni. Ugy nezem a 8530G tokugyanaz mint a 6530G, csak a kijelzoje full HD. -
Csisszancs #4409 Kösz mindkettőtöknek, a videó elég meggyőző és Solten-é is, amit már korábban néztem. Ott is 1024*768-on volt amúgy? A Catalyst 9.3-at honnan lehet megszerezni? Lehet belőle valami gond, ha azt használom és nem a gyárit? Aspire 8530G-nél is ugyanaz a design és ugyanolyan hangszórók vannak, mint a 6530g-nél? Csak mert nem találtam egy cikket/tesztet sem róla. -
#4408 Turion mar eleg egy mobil vga-hoz, a vga a lenyeg. Amugy mind a 9600 GT-vel mind a 3650-el kompromisszumokkal lehet jatszogatni (no AA pl) :) Igazan jatszani egy asztali geppel lehet. Vagy megveszed az Asus 800-900k-s laptopjat amiben 4870 X2 van :DD -