Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El nem olvasom a sok fasságot
Inkább írtál hozzá mégegy faszságot.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

hát igaz, de a Dicota szvsz hülyén néz ki, a képen ugy tünik h nem áll az ember hátához

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

az edigitalon néztem itt a kensingtonnak nincs hátizsákja..hol találok?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

madass
hát azért nézz rá.... a 2-ik sokkal masszivabb.
ha az elsöt vennéd akkor vehetnél egy sima hátizsákot is..

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

madass
9-ik a topic a népszerü témák közt 😄 virsli felpörgette aztán eztet a topicot 😄😄

én szétnéztem, nem tudom mekkora különbség lehet a 7500ft-os és a 15000-es között.
Ime az also határ, a márka: Targus (7500ft)

és ez pedig a Dicota egyik táskája (dupla annyi)

madass
😄:😄

Nandusz
A kensingtonok nagyon jók..nekem is olyan van..majd holnap rakok be fotót róla....sok zseb, maszív védelem, kényelmes hordozhatóság...szal tényleg jók (de már látom lelki szemeimmel, hogy virsli majd ezt is lehúzza)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

madass
nekem is van még egy acerom vmi travel mate munkára..... tökéletes már 3 éve csak az az egy bajopm vele hogy nem dokkolhato

Nandusz
Egyébként ezt a szervíz fóbiát is hagyhatnátok a picsába már végre....ugyanúgy használom az egy éve megvett belépõ szintû Acer Aspire 3100 notimat munkára, nyûstölve van rendesen elhiheted. Egyáltalán nem úgy tûnik, hogy szervízbe kéne vinnem, ráadásul az elõször feltett XP muzsikál még most is rajta. Pedig van installálva rá progi egy valaggal, magyarán meg van dolgozva a masina de piszkosul. Nem értem tényleg ezt a szarozást már tényleg...baszki virsli fogadd el, hogy van olyan aki nem trágyát lapátol a notijával, hanem szakszerûen használja. Nos lehet hogy az ilyen emberek keze alatt nem megy tönkre. Tudni kell vigyázni is a dolgainkra, nem pedig dilettánsan nyüstölni (bár gondolom te az utóbbi utat választod folyamatosan, azért esel pofára rendre.,...lásd: szervíz szopásaid stb...)

Narxis
Igen emlékszem. Minõségibb... Ezzel sokra megyek ha kikapcsolódásként mondjuk Witcherezni szeretnék( ami nem FPS, tehát kézre esik még notin is).

Persze, mert ez az általad favorizáltakkal nem fordulhat elõ. Aha.

Nekem nem számít, hogy hány fps. Asztali PC-men se számít. Nem vagyok nagy gamer.

"Most akkor miért kérdezed meg újra?"

"még mindig nem fogtad fel hogy nincs olyan hogy ez a márka jó, az meg nem"

Közben minden Acert, Amilot leszarozol.

Nem érzõdik az ellentmondás?

Azt meg arra írtam, hogy HA így lenne...de nem így lett. Te meg a szervízes viselkedése miatt 1. általánosítasz 2. következtetsz a minõségre. Csúnya dolog.<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ates84
flém...

Na igen - most benéztem sg-re - ehhez a topikhoz 34 új üzenetet jelzett. Beléptem, és ahogy megláttam hogy "virs lee" hsz is van már lejjebb sem görgettem. El nem olvasom a sok fasságot.

madass
igen engemis a hátizsák érdekelne olyasmi mint amit az msi hez adnak de multkor látam szép kensingtont.
föképp a motoron történö hordozásért kellene...

mondjuk ezt a felületet többre tartom mint a gumiszerüséggel bevont mattot. használtam egy ilyen compaq notit és a felülete olyan ragadossá vált, hogy a kezemet alig tudtam felemelni rola😮

hát megesik😄 Nekem volt a monitoron egy védö cucc, azt szoktam ráhuzni amikor hordozom. ÉS találtál már tokkot?
Nekem inkább notebook hátizsák kell, mert azzal sokkal egyszerübb vinni és nem is feltünõ, hogy nálad van😊

szép, ilyet még nemláttam (mármint ilyen fusit)
madass
szevassz pajtás... 😄 azért akkor te is pucolod....

madass
most tapis volt pedig..... azért keresek hozzá faxa olyan toktot amiben nem lessz gecis

gondolom fénykép elött volt mit takaritani rajta, ritkán nézhet ki igy a fedele<#mf2><#banplz>

Ezt hívják flémelésnek!

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Amikor én mutattam elõször itt a bivalyerõs Fuji laptopot ajánlottál helyette egy csomó használt, gyengébb laptopot.
Tévedés! Én mutattam neked egy csomó megbízhatóbb, minõségibb notebookot, amik használtan is jobbak mint az acer-asus-amilo brigád újonnan.

Téged fognak anyázni ha csak pasziánszozni tudnak majd rajta
Meg fogják köszönni hogy a notebookjuk 100%-ban rendelkezésükre áll, nincsenek rejtett és nem rejtett hibái. Egyszerûen "csak" mûködik, nem fél életüket a szervízben kell tölteniük.

Látod ez a probléma veled, még a kérdést se érted. Nem az számít hogy hány fps-sel fut a quake, hanem hogy mennyire számíthatsz a gépedre ha használni kell.

Akkor áruld már el, hogy mit csinálsz az Acer laptopokkal?Dicséred?
Ezt te már meg is válaszoltad magadnak (#1261): "Ha szar lenne a laptop amit vettem és állandóan szervízbe lenne és gecik lennének a szervízesek akkor nemhogy nem védeném, de még több fórumon leírnám, hogy XY márkájú notit ne vegyetek mert hulladék." Most akkor miért kérdezed meg újra?

látom a tiéd is hasznáható tükörnek😄DD az enyém is hasonloan fényes:l
én is lusta vagyok fényképezni😊

madass

madass
loál....

mindeninek más teccik specko nekem ez:
kép1
kép2
majd csinálok még csak nagyok a képek azt most nem kicsinyitgetek...

Narxis
Nem a lenovo ellen hanem ellened.

Narxis
1. Amilot használok. 2. a te felfogásod szerint a laptop csak arra való, hogy netezzen rajta. Amikor én mutattam elõször itt a bivalyerõs Fuji laptopot ajánlottál helyette egy csomó használt, gyengébb laptopot. Téged fognak anyázni ha csak pasziánszozni tudnak majd rajta. Mert szerinted a minõség(?) nem tud együtt lenni a teljesítménnyel. Tehát már itt nem értettünk egyet.

"még mindig nem fogtad fel hogy nincs olyan hogy ez a márka jó, az meg nem"

Akkor áruld már el, hogy mit csinálsz az Acer laptopokkal?Dicséred?

Neked meg az a bajod hogy százért árulod a paprikát Kökin.

Esküszöm, hogy nekem tök mindegy, hogy valaki lenovot vagy acert vesz.
Aha... Azért flémelsz már napok óta ilyen kitartóan...

Nandusz
Szerintem virslinek egy baja van csak, de az nagy...mégpedig az, hogy nem fejezte be õt az apja. Ide vezethetõ vissza a frusztrált görcsössége.

errõl van szó
Engem meg az zavar hogy átbasszátok a tájékozódni idejáró embereket a kacatjaitokkal. Az egy dolog hogy nandusszal megalakítottátok az acer fanklubot, de nem kéne hülyeségekkel telebeszélni az érdeklõdõk fejét.

Nem egyszerûbb azt írnod neki, hogy sztem vegyél lenovot és kész?
Nem. 1. még mindig nem fogtad fel hogy nincs olyan hogy ez a márka jó, az meg nem. Szériák vannak amik jók és amik nem. Pl. Fusi Lifebook / Amilo. 2. meg kell indokolni hogy miért azt vegye, hogy meglássa a különbséget, aminek a létezésérõl mégcsak nem is tud(ott).

Narxis
😄 Esküszöm, hogy nekem tök mindegy, hogy valaki lenovot vagy acert vesz. Én beírom neki egyszer a véleményem és kész. Engem nem érdekel, de már régóta olvasgatom a topikot és virs lee nem egyszer írja be és nem éppen normális stílusban. De már olvasgattam tõle hasonló hozzászólásokat más topikban, nem lepõdök meg a szintjén.

😄 ez itt már egy lenovo vs acer topiq lett😄
Narxis
Én jót szórakozok rajta, csak azokat sajnálom akik innen akarnak szerezni értékes információt a laptopokról. Ha virs lee barátunk lenne itt a házigazda akkor biztos kirakna, egy olyan bannert, hogy "vegyél lenovot és kuss".

Narxis
Látom még mindig nem esett le... Nem az a baj, hogy neked nem jön be az Acer vagy Fuji hanem ahogy ezt a tudtunkra adod...legalábbis engem ez zavar kurvára.

Bejön valaki, hogy neki ez az Acer/Fuji laptop tetszik. Nem egyszerûbb azt írnod neki, hogy sztem vegyél lenovot és kész? Mi meg leírjuk NEKI, hogy szerintünk jó az Acer, Fuji és kész. Ennyi. De te neeeeem, rákontrázol, hogy megvédd szegény vásárlót aki nyílván se írni se olvasni nem tud és tök hülye, sõt fogyatékos. Kb. így kezeled az itt lévõk nagy részét. Azért mert téged megerõszakolt egy Acer/Fuji szervízes bácsi valamikor az elõzõ évezredben.

Aha, nyilván csak én vagyok elfogult, mi? Akkor minek tépik ezek a bajkeverõk a szájukat már napok óta? Nem azért mert elvakultak, ááá...

Ja, egyedül én vagyok aki képes válaszolni a baromságaikra, a többiek még arra se méltatják ezeket.

az elfogultságoddal valszeg engem is kihoznál a sodrombol, de én elsem olvasom a baromságaidat, ésha nem vennéd észre egyedül vagy
Az #1344-re gondoltál? Igazad van. Sajnos narxis barátunk szabadon garázdálkodhat (még) a fórumon, ezért kénytelen vagyok a moderátorok helyett én válaszolgatni a mocskolódásaira.

ezmár flém
Hát nem tudsz az tény, pubi. <#mf1>

Adtam anyádnak egy százast kenyérre, ma lesz vacsorád, köcsög.

Egy bizonyos szervizes. Tudod mi az? Capisci d'ungherese?

Narxis
Nem tudsz olvasni, tökmag.<#mf2>

Narxis
Anyukád is engedd a géphez, fika.

Narxis
Nyilván, de pl. amióta Európából áttelepült szinte minden gyár Kínába én észrevettem egy kis minõségromlást. Pl. Philips tv-k esetében. Volt személyes tapasztalatom egy 8 éves és egy vadiújjal.

Narxis
De õ azt mondta, hogy egy szervizes szakértõ, és mi az, hogy mi nem hiszünk neki? 😊

Persze hogy nem. A Plextor márkát pl. mindenki ismeri, de azt kevésbé hogy válogatott Sanyo meghajtókat árultak saját néven. A jobbfajtára került a P matrica, a "selejtre" meg a Sanyo. Kb. mindennel így van.

Attól nem lesz kapásból szar a minõsége valaminek ha kínában gyártják. A 2000Ft-os eldobhatós MP3 lejátszó, meg az iPod is ott készül, még sem hasónlítgatjuk össze ugye.

Virs Lee meg bizonyos dolgokban néha kicsit szemellenzõs, de a FuSi és Acer fikázás fõ oka, hogy az itthoni szerviz support ... nem létezik. Ez tény.

Nem hát. Legalábbis a Rikvestben nem.