Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Hát elmondok egy nagy titkot, mi ezen vitatkoztunk itt jó pár ezer hsz-t, de te döntöd el. Nekem azért kellett nagy teljesítményû noti mert úgy volt, hogy eladom az asztali PC-met, hogy meg legyen a zseton a notira, aztán végülis nem kellett eladnom. Ha neked abszolút nem kell játék, még 5 percre sem akkor én is valami olcsóbb de megbízhatóbb szériát ajánlok. DE te döntesz, én nem fogom ráderõszakolni a véleményem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

The Protector
Ja és egy kis off.A régi gépemen p4 3.0Ghz 512Mb-ram és egy radeon 9600 256Mb-os karival a fifa 08 maxon megy.ez asztali gép.Most vettünk újat és a játék 5mp-enként meg meg állogat.Pedig a gears of war meg hasonlók pl airborn meg timeshift maxon megy.Mi lehet a baj.Az új gép. Amd x2 5200 2magos. 2Gb-ram (szar márka vmi pqi) és nvidia 8600GT 512 -es kari.Mi lehet a baj.Minden márkás még az alaplap is.Szerintetek mi lehet a baj?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
aham.Nem gondoltam volna h ennyire gyengék ezeknek a laptopoknak a karija.Huh.Akkor ijen téren felejtõs a fifa és a minõség.Vagy vegyünk 1 gyengébbett de megbízhatóbbat mint egy csúcsot nevetséges áron és vmi kimondhatatlan márkanével?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

taptarap1
nálam is a PES a best.😊) de attól FIFA-zok is.

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

grizzly21
//OFF
ha mar focis jatekkal jatszotok akkor probaljatok ki a pes-t..borzalmas a fifa, minden evben ugyanazt a szart adjak ki..

taptarap1
amiben X1100 és X3100 van meg se probáld.

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

taptarap1
155e körül találsz olyat amin fut a FIFA 08 problémamentesen én is fan vagyok és MSI EX610X-011HU-ban találtam olyan vga-t (ATI 2400) amin semmi gond nincs max felbontáson.

madass
vegyél ibm -et

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

tényleg lehetetlen mert ha még a proci erösebb is lenne (de nem az) és ha több memoria lenne benne (ilyen árban már néhányban 1gb van), akkor is hiányzik belölük egy normális videokártya, ami sztem kell a Fifanak. Esetleg régebbi fifat lehet rajta játszani.
csak egy kis érdekesség, hogy tudjad, h miröl beszélek:
az otthoni gépemen, ami már nem egy mai darab (Amd 2600plus, 512mb RAM, 9600Pro), szoval ezen a Live for Speed kb 60-70-80 fps-sel fut.(részletesség felhuzva rajta)

na most ezt kiprobáltam a laptoppon (Core2 Duo 5250, 1gb RAM és sajnos a videokártya csak egy integrált X3100-as media acc.). Ezen a játék 15-20 fps-sel megy, minden minimumra huzva.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

grizzly21
mi a legjobb tok szerintetek ? szerintem Zeroshock, van 15os widescreen meretre is , de sajna kifogyott😞

Narxis
Amit vettem nem gamer noti és nem is arra használom, egyszerûen csak nagyobb teljesítményû és hibátlan NEKEM.

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Narxis
Acert mint márkát fikázod, Fujit is fikáztad. Igen, az Amilo széria, de mivel oltottad rendesen, hozzácsaptam a listához.

Nandusz
Ez jónak tûnik, de a FIFA08 felejtõs ilyen árkategóriában...egész egyszerûen lehetetlent kérsz.
Max. próbálj meg használtan venni egyet, amiben különálló grafikus vezérlõ lapul. Ennyiért újat csak integráltat tudsz venni, azon meg nemhogy a FIFA08 nem megy el, de még a '02 is szaggatna.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

The Protector
Hy.Bátyám szeretne laptopot venni kb 120000Ft ig.Mijet tudtok ajánlani.Segítsetek mert nem akarjuk h át legyünk verve és megbánjuk.Vmi jót amin lehetõleg wifi is van meg egy fifa 08 is elfusson.De nem kell kemény gamer laptop.Kérem vki ajánljon Bp-est közelében vagy ott be lehessen szerezni.Elõre is köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem is jobban tetszik, csak egy baj van vele: ezt nem úgy érik el hogy lefaragnak a noti hosszából, hanem hozzáadnak a szélességéhez, tehát nagyobb lesz.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Nandusz
Viszont csak 15" standard, nem 15.4" wide.
Nem tudom, de pl. nekem pl. a wide képernyõ jön be jobban. Gondolom egyedül vagyok ezzel is, tehát megint igazad lesz...

Elég ha a hozzáértõ szakemberek osztják.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

amit linkeltél abban kb minden rosszabb
#1405: "Felejtsd el a teljesítményt. Sokadlagos szempont. Ergonómia, megbízhatóság, energiatakarékosság. Ezekre figyelj."

jó kis 1024x768-as felbontás
Viszont csak 15" standard, nem 15.4" wide.

EZ is 😊 , ilyen paraméterekkel mutass IBM laptopot..

amit linkeltél abban kb minden rosszabb, kisebb vinyó, szarabb proci, szarabb videókártya, ram =, jó kis 1024x768-as felbontás 😄 de az ár ugyanaz....

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Nandusz
Tedd hozzá, hogy SZERINTED van igaza nagyvonalakban...ez azért lényeges, mert nem biztos, hogy mások is osztják ezt meglátást.

a számokat nem kell pntosan értelmezni....400K 😄, bár lehet annyiér is...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

virs lee tuti az IBM-nek dolgozik....😄

egyébként nagyvonalakban virs lee-nek igaza van csak kicsit rámenõs, én nem cáfolom hogy szar a fusi vagy az acer és, hogy nem megbízható az IBM !!!!DE!!! ez van akinek 200ezre van az nem fog még 200K-ot gyüjteni az IBM-re hanem vesz egy fusit vagy acert, és ez minden dologra igaz, tudja a drágább jobb (általában), de inkább az olcsóbbat...bantuland szokás, evvan.

Szal akkor lehet te vagy a lámer, csak el kéne ismerned
Elismerem hogy te egy lámer vagy. Örülsz? <#eplus2>

nem hinném, hogy a hsz-eid nagyon alátámasztanák ezeket
Hinni a templomban kell.

Bár lehet, hogy te ezt cáfolod, de az a baj, hogy ebben egyedül vagy.
Egyedül? LOÁL! Az #1405-öt azért nem voltál képes elolvasni, mert olyat te nem tudsz?

Nandusz
Számomra eddig úgy tûnt, hogy te sem jutottál el semmilyen szintre, max álmodozol ilyesmirõl. A tapasztalatot meg hagyjad már, nem hinném, hogy a hsz-eid nagyon alátámasztanák ezeket...ellenben a szemellenzõséged és dilettantizmusodat annál inkább. Bár lehet, hogy te ezt cáfolod, de az a baj, hogy ebben egyedül vagy. Szal akkor lehet te vagy a lámer, csak el kéne ismerned és ezáltal inspirációt nyerni a továbblépéshez.

mondjuk van benne igazság. Amikor kerestem h milyen laptoppot vegyek, akkor találtam Hp510-es gépeket a kategorián belül jo teljesitménnyel. Hát élöben megnéztem, eléggé elment töle a kedvem, ráadásul csak 1 év garanciát adtak volna rá..
Akkor ugy döntöttem, h inkább veszek egy gyengébb gépet, ami márkás, ráadásul 3 év garanciát adnak rá (ez lett volna a DELL 1501\6400-as széria). (((Az mellékes h végül mégsem itt kötöttem ki, de csak azért mert a Toshiba japán cég, és Kanadábol vettem (ott ez tömegszéria), és gondoltam, h a nyugaton nem véletlenül ezek a márkák vannak élvonalban..))

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Az én véleményem megegyezik az övékkel. Kezdetben én is ilyen narxis és nandusz féle lémer voltam, gamer noti az kell ide... aztán jól meg is szívtam ahogy elõre megjósolták, és beláttam hogy igazuk van a tapasztaltabbaknak. De mint a topicból kiderül, vannak sokan akik még nem jutottak el erre a szintre. Rajtuk próbálok segíteni, de van aki görcsösen ragaszkodik a tudatlansághoz, mint az iszlám terroristák a barbarizmushoz.

madass
na megyek alukálni 😄 majd holnap folytatjuk...

madass
én megolvastam szval te ilyen ph sok dumáit másolod 1-1 ben?? vagyis nincs saját véleményed, tapasztalatod csak sok zsék ibm re azt most véded...

Kezdve azzal hogy nem is a te notidról volt szó, hanem az enyémrõl?

// Találós kérdés: szted mi a fasznak van ott a jobb alsó sarokban a válasz link?

madass
részesedési igényt benyujtjuk a notebook.hu nak....... de ebböl kihagyjuk virslit mert neki van zséje a legdrágább thinpadra....

Nandusz
De én értem magam, de úgytûnik, te totálisan káoszba konvergálsz...
Tehát mégegyszer...EGY éve megvett notit...EGY éve nyüstölök. Nem értem mi ebben a probléma?

majd megugrik az országos notebook eladás is a topicnak köszönhetöen😊

Nandusz
Nahh már 5. a topik 😄D

Milyen vadi új géprõl beszélsz?..
Már arra se emlékszel mit írtál 2 hsz-el elõbb? Felírjak neked kis Cavintont?

motorra sztem ez sem rossz. És a logitechben én meg is bizok,(kivéve a MOMO kormányom). azt irja h merevitett 15000FT

madass
nem bezsélnyi madzsart

Nandusz
Milyen vadi új géprõl beszélsz?..most mondtam, hogy egyéve vettem az elõzõ notimat, amit még használok munkára...és rohadtul nyûstölve van ÁLTALAM.
Nem tudom te érteni magyar amúgy?

madass
nem szeretném ha ewgy piros lámpánál benézne a bukomon a laptopom hárulrol 😄

nem valószinü😊 a fujitsu:
a lenovo:

Nandusz
A notebook.hu egyik áruházában vettem én is....igaz annyiban megkövetném magam, hogy az nem hátizsák hanem oldal táska, de emlékeim szerint azt is lehet ott kapni. Viszont tényleg nagyon egyben vannak ezek a táskák.
A második fotón azért láthatod, hogy sokkal merevebb, kibélelt darabról van szó...az tutira tartja a gépet, nem csúszkál benne...mert sztreccses megoldással "szorítódik" bele...meg egyéb nyalánkságok.
Fontos a jó táska is.

madass
akármilyen meglepö de utánajártam én is és azt is a kensington gyártja<#wow1><#wow1> gondolom te is arra a szürke kézben hordhatora gondolsz

Vadiúj gép ami épp csak ki lett bontva a dobozból szted mennyire volt nyüstölve? Gondolkodni se ártana...

a Fujitsunak is van, de azt inkább nem linkelném be:S

"még mindig nem fogtad fel hogy nincs olyan hogy ez a márka jó, az meg nem"

Közben minden Acert, Amilot leszarozol.

Figyelem megfejtés következik! Az Acernek minden szériája konzumer (igen, a Ferrari is), az Amilo pedig nem márka (A FuSi az), hanem széria.

madass
-kensington

nekem asszem a m2-ik a favorit