16455
  • Solten
  • Solten
  • Balee 007
    Hát szerintem most még nem nagyon van értelme 4Gb-ra "tuningolni".
    De azt majd menetközben meglátod hogy szükséged van-e rá és akkor is bármikor megtod venni hozzá.
  • Magiszter
    Munkahelyen munkára, hazahova meg azért nem árt ha tudok rajta játszani is. Mennyire érdemes 4 gigára feltuningolni? Most asztali gépben 2 giga ram van és eddig még nem volt olyan hogy kevés lenne. Pedig Vista van a gépemen (tudom ciki, de haladni kell a korral. )

gurubefree #4521: Valakinek elvégre dolgozni is kell
  • Balee 007
    ha valóban munkára akarod használni akkor sztem tökéletes neked az Extensa amit egyszer belinkeltem.
    A videókártyája is jó, nem esik nehezére a komolyabb gamek futtatása és a procija is egész jó.
    RAM-ot meg utólag is bármikor vehetsz hozzá ha szükséged lenne rá.
  • gurubefree
    Neked tenyleg ACER-t kell venni "munka közben"
  • Magiszter
    A fehér billentyűktől ments meg uram minket! Volt szerencsém amilohoz néhány nap használat után úgy nézett ki a billentyűzet meg a környéke, hogy majdnem ráraktam a reggelim. Tudom mossak kezet... (), de nem fogom minden klaviatúra használat előtt lesúrolni a mancsomat munka közben.

Csisszancs: Budapest, Gödöllő vonalon tuti akad legalább 1 szervíz. Amúgy meg szerintem hiba úgy megvenni valamit hogy "tuti tönkre megy 1 hét után, tehát hogy jutok leghamarabb szervízhez?" De ez csak az én véleményem.
  • gurubefree
    Szerintem ez is jo Fujitsu Siemens Amilo Xa3530.Itt
    Szerintem szebb , jobb kijelzo , Firewire van , Blutooth van , HDMI !!!!!
  • Magiszter
    Ez az értelemtől duzzadó hozzászólás gondolom arra irányúlt hogy tévedésben élek. Az ismeretségi körömben hat embernek van Acer laptopja közülük 3-nak már 4 éve és semmi bajuk vele, pedig napi szinten használják órákat. Fórumokon is azt olvastam hogy az Acer időtálló laptop. Szóval ha kifejtenéd az ellenvetésedet, annak örülnék.
  • Csisszancs
    Igen, ezzel én is tudnék vitatkozni.. Mindenképpen érdemes lecsekkolni a szervízhátteret a közeledben (pl. pécsi lévén az egész városban nincs olyan szerviz, ahol Acerrel foglalkoznának!!!) és körbekérdezgetni ismerősöket, hogy mennyire jött be nekik a gép..
  • Magiszter
    A dizájn annyira nem számít. Elvégre nem rakom ki a falra és hívom át a szomszádokat. Amit én látok belőle az a kijelző, meg néha lesandítok a billentyűzetre. Ha összecsukom akkor úgy is vagy a táskába vagy a fiókba kerűl. Ezek szerint akkor az 5630G a nyerő. Megdumáltatok! Köszi!

Azért még várok 1-2 kommentet.
  • vasziszdasz
    Acer jöhet, csak jót hallani róla
    LOÁL!
  • Csisszancs
    Az a gforce sokkal gyengébb, mint a HD3650. Prociban kb egál. Az aspire mellett szerintem csak a +1Gb RAM (utólag 3-4ezer Ft) és a szebb design szól.
  • Csisszancs
  • Magiszter
    Acer jöhet, csak jót hallani róla

Jónak tűnik az a C2D. Az ATI egy 1-től 10-es skálán mennyit érne el?

Amit én találtam most iPon-ban az a Acer Aspire 5735Z. Ennek szerintem jobb a VGA-ja (GeForce), de a Centrino Duo-ról nincs tapasztalatom.
  • Balee 007
    Hello
    Ha nem MSI vagy Asus akkor gondolom az Acer jöhet
    Acer Extensa 5630G
  • Andr0
    már működik:D
  • zero_cool51
    Akkor köszönd, ha már működik a Wlan :)
  • Magiszter
    Sziasztok!

Tudtok ajánlani egy nem MSI, nem ASUS laptopot max 170 kategóriában, amivel mondjuk eldöcög egy Half-Life 2 Episodes, COD4 és hasonlók?

Illetve egy olyan kérdés hogy, hol melyik boltban érdemes vásárolni? (Korrekt eladók, bövülő árukészlet, rövid beszerzési idő, problémamentes garancia intézés, jó árak...stb.)
  • Andr0
    köszi szépen megmentettél:D
  • zero_cool51
    Középsőre (gondolom .inf file) jobb gomb, telepítés. Ekkor az eszközkezelőben a wlan adapterre, és illesztőprogramok frissítése.

VAGY

eszközkezelő, wlan driver, illesztőprogram frissítése, telepítés listából vagy adott helyről, "szerepeljen a keresésben az alábbi hely", és itt rátallózol a mappára.

Lehet nem ezek a "hivatalos" módok, de én így szoktam.
  • Andr0
    sziasztok!! Vette egy msi notit és próbálom feltelepíteni a wlan drivert de vhogy nem sikerül(sry elég kezdő vagyok ilyen téren:S) dobok egy képet>>

én csak az .exe file-t hiányolom( ez a hivatalos honlapról van)

tudom hogy hülye kérdés de azért egy választ dobjatok pls^^
  • vasziszdasz
    Ezek kommersz kínai vackok.
  • vasziszdasz
    A 100 éves Rolls-Royce dizájn sokkal gizdább mint a fél éves Suzuki.
  • gurubefree
    ....... no comment. Legyen igazad , es mindenki valaszt a sajat izlese szerint.
  • Solten
    Dogos. Dogosebb 100* barmelyik konzervativ Lenovonal.
  • Balee 007
    Nekem nemrég egy hasonlóval volt dolgom.
    Egész jó kis gép volt
  • gurubefree
    Vannak ilyen SONY laptopok is.
  • Solten
    Ugy hogy vak is latja hogy Mac-koppintas
  • gurubefree
    Eppen ezert irtam ... Hogy hozod ossze a Lenovo a MacBook-al , biztosan a belso kapcsolatok ( vagy hang )Amugy meg ha "kocka-design"-rol beszelunk akkor a MAC etalon.
  • Solten
    Acer meg a Sony kapcsolata.. (???) Na ez erdekes...

"Szerintem nem igazan sok variacio van ahoz hogy hogyan nezzen ki 1 laptop"

Szvsz boven van... Ranezel egy MacBook-ra, tudod hogy macbook. Mivel ok talaltak ki a design-t a tobbi mar csak utanzat (autoiparban jol megy ez a koppintas-dolog). Acer Gemstone- rogton tudod hogy Acer. Dell XPS- megint sajatos stilusjegyek.. Esatobbi. HP laptopjairol is rogton megmondhato hogy HP az egyedi design miatt.

"ONE , vagy az Asus Eee , MSI Wind , Lenovo Ideapad S10 de meg sorolhatnam .... ugyan ugy neznek ki."

Nem is neznek ki ugyan ugy.. ;)
  • gurubefree
    Szerintem nem igazan sok variacio van ahoz hogy hogyan nezzen ki 1 laptop. Ezert is lehet akarmelyik gyartora rafogni hogy utanoz.
    Mondjuk a SONY. Peldaul nagyon nagy hasonlosag lelheto az ACER laptopok eseteben ami igen SONY-ra hajaz , de ott vannak a ACER ASPIRE ONE , vagy az Asus Eee , MSI Wind , Lenovo Ideapad S10 de meg sorolhatnam .... ugyan ugy neznek ki. Ha jol tudom ez ASUS csoda. Na probaljon valaki ennyi mindent beleszoritani egy ekkor dologba ugy hogy valami forradalmi dizajnnal rukkol elo.

Lenovo = minoseg
  • Solten
    Par eve volt a batyamnak hasonlo Thinkpadja :) Na jo, ezen notik nagy resze az uzleti szegmensbe keszul, oltonyos sznoboknak, ott meg a csilivili design masodlagos.
  • Solten
    P7350 az erosebb proci (csak a csucs Turion X2 Ultra ZM-86 erosebb nala). Bar a Turion is mindenhez eleg ha nem laptopon szeretnel filmet tomoriteni ;)
  • Kalozoner
    sztem ez a laptop valami iszonyat überbrutálul néz ki, méghogy le van maradva?:D

• Solten
    Es ezt erzik a Lenovo-marketingesek is, ezert elorukkolnak egy MacBook utanzattal... :)))

• gurubefree
    Lenovo IdeaPad Y550
  • zero_cool51
    Core2Duo P7350 - AMD Turion64 X2 RM720

Igazából két laptop között vacilálok, HP Pavilion 1000EG és 1008EG.
    Az 1008-as szinte mindenben erősebb, de "csak" Turion van benne.
    1000-es kicsit gyengébb hardverben, viszont C2D van benne.
  • gurubefree

• Solten
    Melyik Core2Duo? Melyik Turion?