16455
-
Kalozoner #4646 ki ez a réteg, akinek ezeket gyártják, mert akinek ennyi pénze van az már nem nagyon játszik, nem tudom, fingom sincs ki a célközönség.... -
vasziszdasz #4645 Én se azt venném, sztem az X301 / X200s a legjobb választás. De van akinek sok a felesleges pénze, és 3 ferrari után már nincs mire szórni, annk itt van ez. ^^ -
#4644 Na még egy "értelmes" notebook... -
vasziszdasz #4643 Az olcsó. Ez 1 346 400,- Ft. -
#4642 Ha mar itt tartunk, az Anus utazokofferje is egy "szep darab"...
Millió forintos notebook (votma?) -
vasziszdasz #4641 Már az Ánusz is rájött hogy is kéne kinéznie egy notinak, csak még mindig túl kommersz. Billentyűzet milyen már? Rollcage? Trackpoint? Van még mit fejlődni, de az irány jó, inkább ez mint az SLI kazán. link
-
#4640 -
#4639 Ez az, aminek már tényleg nincs értelme. Aki ennyire a teljesítményre megy, vegyen PC-t, úgy sokkal olcsóbban kap sokkal erősebbet. A laptopot nem erre találták ki. -
vasziszdasz #4638 Radiátornak elmegy, bár a sima vízüzemű olcsóbb. -
Balee 007 #4637 Aranyos gépezet
Már a notiba is Core i7 -
#4636 17" NEXOC Notebook Intel Core i7-920 2,66 GHz, 500 GB 5400 rpm, 2 GB DDR3 1066, DVD-RW, WLAN, Bluetooth, Webcam, NVidia GeForce GTX 280M 1024 MB. HDMI und e-SATA Ausgang.
ab 2.199,00 EUR -
vasziszdasz #4635 Jobb notiknál ezt úgy oldották meg hogy beállíthatod hány %-nál kezdjen tölteni és mikor hagyja abba. -
#4634 Mindenképpen merül "magától" is valamennyit. Így ha mondjuk éjszakára kihúzod a töltőt vagy lekapcsolod a hosszabbítót/elosztót stb. akkor az újbóli áram alá helyezéskor mindenképp töltődni fog az akksi a 100%-ig ugye. Ergo mégis csak érdemes kivenni azt az akksit, akár egy-két napos otthoni használat esetén is. -
Csisszancs #4633 Addig is, ha nem riaszt el a színe.. DDR3-as VGA!
teszt
Többiek (gyakorlatilag a tudás egál, márkát tudsz csak választani):
acer
[http://ipon.hu/webshop/product/asus_f5sl_ap344/34545]asus[/URL]
FuSi -
Csisszancs #4632 Használt is mehet? -
GKA014 #4631 Sziasztok
Kaptam most egy ilyen lehetőséget, hogy 150ezer forint keretén belül vehetek egy laptopot. Tudnátok ajánlani valamit? Az a gond, hogy nem lehet az összeg fölé menni és egyben kell legyen, szal teljes konfigurációnak kell lennie. Szeretném minél jobban kihasználni ezt a lehetőséget, hogyha már egyszer ilyen van és valami jó vasat venni, ami később is jó lesz. -
Csisszancs #4630 Thx! Ennyit arról, hogy mennyit értenek hozzá a magyar "hardveresek" és eladók... :S -
#4629 Kb. annyi, hogy sose fullra töltve vagy fullra merítve. 40%-os töltöttségen 10-15 Celsiuson érdemes tárolni, ha huzamosabb ideig nem használod akksiról. -
#4628 Egy magyar fordítást szerintem nem vennénk sértésnek. Nem mindeki sprekheli az amcsit. -
vasziszdasz #4627 >> #4622 -
vasziszdasz #4626 "never fully charged or discharged, ideally at about 40%"
"Batteries, especially of the modern Li-Ion type, wear out quicker when they hold a large charge or are subject to higher temperatures (see above).
If you use your laptop at a desk, reduce battery wear by maintaining an appropriate charge level. When possible, remove Li-ion batteries while operating from AC as the notebook gets hot enough inside for that to damage the battery in the long run, even if charging is stopped."
nfo -
Csisszancs #4625 Ebben igazad van, de valamiért mégis azt mondják, hogy jobb, ha kiveszed. -
#4624 Ez a téma engem is érdekel, mert én Melóban is és Otthon is villásdugóról használnám majd a sajátom (a céges meg ugye kit érdekel ) 90%-ban. Akkor ezek szerint havonta kétszer azért húzzam majd ki a zsinort és merítsem le 10-20%-ig?
Én úgy tudtam hogy a mondernebb gépekben már úgy működik ez, hogy ha folyamatosan villanyról megy akkor az aksit feltölti és utána le is kapcsolja, hiszen 220-ról köszöni jól érzi magát (mintha kivennéd az aksit). Mert azért a Li-Ion aksik magugtól nem szoktak lemerűlni a Ni-Hi-vel ellentétben, ezért nem igényelnek folyamatos töltést ha fent akarjuk tartani az energiaszintet. De lehet félre vagyok informálva. -
Csisszancs #4623 Nekem azt mondták több helyen is, hogy ha több, mint 2-3 hétig nem használom a legjobb, ha feltöltve elrakom... -
#4622 Miért nem mind1, hogy fullra tankolva vagy 40%-on teszed el? -
TheRaven #4621 msi valóban azt csinálja h feltölti 100ra aztán békénhagyja míg le nem merül kb 90%ig csak tudnám mitől merül ha 220ról megy?:P állítólag ez energiatakarékosság legalábbis msinél ezt mondták... -
#4620 De. Eleg szvsz idonkent teljesen lemeriteni. -
vasziszdasz #4619 Fullra tankolva tárolással hamar legyilkolod, kb. 40%-os töltöttséget ajánlanak tároláshoz. -
Kalozoner #4618 hülyeség, nem az hogy nem töltődik, hanem "kb kikapcsolja" az akksit... -
Kalozoner #4617 az újak nem olyanok, hogyha feltöltödnek, akkor egyszerűen nem tölti továbbb aksit, legalábbis nekem azt írja (csatlakoztatva, nem tőltődik).... -
Csisszancs #4616 Grat! Attól vetted, akit mondtam? Az akksival csináld azt, hogy az első 3 töltésnél 3-4%ig lemeríted, aztán cuftig fel. Ha ez megvan és asztali helyett van, akkor feltöltve vedd ki, tedd be a fiókba és 2-3 hetente tedd be merítsd le és töltsd fel teljesen, különben nem lesz hosszú életű. -
zero_cool51 #4615 Na meglett a laptop, Pavilion DV7-1000EG, és meg kell mondanom, valami iszonyat jó eddig.
Gyors, jól néz ki, stabil, billentyűi nagyon jók, csak ajánlani tudom :)
Egy gyors kérdésem lenne.
Asztali helyett használom, szóval egész nap be van dugva a töltő.
Akksinak rosszat tesz ez, vagy vegyem ki belőle, úgyis 220-ról megy... -
Kalozoner #4614 de nem is ez, hanem ha olyan kurva sok pénzbe meg időbe kerülne, azt mondom jó, de így hogy egy rohadt "lapot" így elkúrni, szemét-mocskos banda... -
#4613 Erre van a mondás: Megy ez, csak akarni kell. Az MSI meg úgy tesz rá ahogy elő van írva. Nekik mindegy csak meglegyen a 95
(vagy mennyi) gomb és kész. -
#4612 De az tenyleg dicseretes hogy ekkora kis mutyurre igy siman, okosan razsufoltak mindent. -
#4611 Ja, csak hogy az X200 tobb mint egy inch-el szelesebb az 1000H-nal (melysegrol nem is beszelve... netbookrol volt szo...)... Igy nem nagy muveszet. A Lenovo S10 billenytuzete meg eleg vicces az Asusehoz kepest. -
vasziszdasz #4610 Nyalánkság:
-
vasziszdasz #4609 Van rendes ins-del-home-end-pgup-pgdn blokk, és teljes méretű gombok jutnak még az X szériás notikra is.
-
vasziszdasz #4608 Erről mégcsak véletlenül se vegyenek példát. Az IBM megmutatta hogy kell notebook billentyűzetet csinálni:
Na ez billentyűzet. -
#4607 HP megmutatja hogy kell dogos "biznisz-laptop"-ot alkotni: HP EliteBook 6930p teszt