16455
  • Kalozoner
    aztabüdöspicsa

• SASboy
    Akkor 15.4"-ban mit ajánlotok?
  • Solten
    Ehhez mit szoltok...?

• Falkon
    Annyira szar?
    Azért egy cod2 elfutna rajta?
  • Solten
    Hi. Tul gyengek a vga-k a kijelzo nativ felbontasahoz (ez a problema az MSI GX620-al is). Kozebes beallitasokkal elvezheto game nagyjabol eselytelen.
  • hykao #4681
    Gyorsan felejtsd el vagy a játszást vagy ezt a laptopot! :)
  • hykao #4680
    Ezzel az a probléma, hogy egy mobil 9600GT azért kevés a fullHD-s natív játék élményhez. Szvsz gondolkodj el a 15.4 hüvelykben. 1280x800-hoz már elég a 9600GT - játék esetében, és a 720p HD filmekhez is épp ideális. (már csak azért is mert a hardveres filmlejátszáskor is egyelőre a 720p a tuti ...ha jól tudom 1080-nal egyelőre sok a szívás hardveres lejátszás téren)
  • Falkon
    Sziasztok!
    Ezt a laptopot néztem ki :
    Compaq Presario R4000

CPU:AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200MHz
    Ram: 1250Mb
    Videókártya: ATI Mobility Radeon Xpress 200 128Mb
    Kijelző: 15.4" WXGA Widescreen (1280x800)
    Merevlemez: 80Gb
    Optikai meghajtó: DVDRW/R & CD-RW Combo w/Double Layer
    Wlan, Bluetooth, SD MMC kártyaolvasó
    Kb. 1,5 órás aksi

Szerintetek milyen gép?
    Valami jobb játék fut rajta?
    köszi
    üdv
  • Solten
    Gondolom szinten mihaszna FreeDOS-al olcsobb.
  • SASboy
    Sziasztok

17"-s laptopot szeretnék vásárolni (ki gondolta volna), de nem tudom milyet.
    Leginkább játékra és filmezésre használnám. A mai játékok jó lenne, ha mid vagy high beállításokkal elfutnának rajta. Ami még fontos lenne, az a nagy vincsi. Lehet 2db 320-s is. Max 250E Ft-m lenne a gépre.
    Ezt néztem: link
    meg ezt: link
    Mit szóltok hozzá? Előre is köszönöm a segítséget.
  • hykao #4676
    Furmányos magyar árkövetés...amúgy ha már úgyis a szlovákoknál gariztatják a tajvaniakat, lehet érdemes körülnézni pl. a sógoroknál az online shopokban. Sokkal bővebb a választék, és árban is lehet előny...
  • hykao #4675
    Amúgy ha van T-mobile-os arany vagy platinakártyája, akkor érdemes még elgondolkodni a 1199eh-n is, amilyet és ahogy én is vettem.
  • Kalozoner

érdekes hogy a gx630 drágább
  • hykao #4673
    AQUA-nál 219.5e: KATT
  • Solten
    link (hm.. most mar 224...)
  • Kalozoner
    link?
  • Solten
    FreeDOS-al, fapadosan: 225k.
  • Solten
    Ez se rossz ennyiert: link
  • Solten
    Amennyiben marad a 200k koruli kerete, en az alabbiakat ajanlom:

link1; link2
  • Kalozoner
    300K a gx620-as...
  • hykao #4666
    No azért nem egy-két fps-ről van szó szerintem... :) Jelenleg a GX620 a legerősebb 200 körüli árban, de ha valaki jogtiszta oprendszert is akar, biztosabb szervízháttérrel, akkor már érdemes elgondolkodni a HP 1180-asán is - ebben az árfekvésben. ACER, MSI, ASUS trió legnagyobb baja még mindig talán az, hogy nincs rendes Mo-i képviselet. (ezért is nem op. rendszerrel kaphatóak itthon pl...és ezért kell őket szlovákiába vinni garanciális ügyekben stb...)
  • Solten
    +40 ezret akar kolteni + 1-2 fps-ert, vegyen :)
  • hykao #4664
    Valóban árban ez a gép tűnik a legjobbnak ma itthon, de ha már 200 körüli a kerete, akkor inkább vegyen 9600GT-s cuccot.
  • Solten
    "Azt hallottam hogy ezek az ATI Mobility HD 3850 meg 3870 esek már jók a játékokhoz."

Igen, csak egy a bibi, csodas lenne ha 200k korul arulnak az ilyen vga-kkal felszerelt gepeket... Az arsavban 3650 illetve 9600GT-vel megaldott laptopokat kaphatsz, ezekkel el lehet jatszogatni latvanyjavito nelkul. Best buy szvsz: link
  • hykao #4662
    Az említett videokártyával sajnos olyan 300e körül kezdődnek a hordozható megoldások. 9600GT már alkalmas játékra, ilyen videokártyás cucc pedig már van 200e körül. Igazából az MSI GX620-asa és a HP 1180-asa jöhet számításba, az igényeidet figyelembe véve.
    Mindkettőnek van előnye és hátránya is. Neked kell eldöntened mi a fontosabb számodra.
  • GKA014
    Tudtok mondani olyan laptopot kb 200 ezerig, amit jól lehet játszára is használni? Azt hallottam hogy ezek az ATI Mobility HD 3850 meg 3870 esek már jók a játékokhoz. Csak nem nagyon ismerem annyira a piacot. Valaki aszonta, hogy mindenképpen Core 2 Duo proci legyen benne. Főleg asztali PC helyett használnám. Tudom, itt jön a logikus felvetés, hogy akkor mért nem veszek inkább asztali PC-t ezzel az árral, de az a helyzet, hogy most van egy ilyen lehetőség, hogy ingyen kaphatok egy laptopot kb 150 ig és ha több, akkor a különbözetet kifizetem én. Sajna PC-t nem lehet, szal csak notebook jó.Tudtok konkrét gépeket javasolni? (Ha nem baj, akkor windows ne legyen benne, mert az még csak jobban felviszi az árát.)
  • Balee 007
    Értem
    Akkor a RAM vétel se lenne olyan sürgős ha Xp-t tennél a gépre mert netezéshez XP-vel bőven elég az 1Gb is de ezt menetközben úgyis kitapasztalnád hogy szükséges-e a további RAM a gépbe
  • Redbull756
    leginkább csak internetre
  • Balee 007
    De amúgy mire akarod használni?
  • Balee 007
    Bemész bármelyik infóboltba és megmondod hogy adjanak Notebook ramot csak azt kell megnézni hogy hány MHz-s RAM kell a gépbe
  • Redbull756
    itt lehet kérni plussz ramot hozzá vagy azt máshol kell intézni?
  • Balee 007
    Hello
    Itt van ez: FuSi Amilo PA3515
    Ha még veszel bele a fennmaradó zsetonból ramot akkor jó kis gép
  • Redbull756
    hali
    Milyen gépezetet tudtok ajánlani 100-120e körül?
  • vasziszdasz
    De notiban nem. Csak a baj van a játéknotikkal, ezért nem érdemes erőltetni. A hordozható notik játékon kívül mindenre tökéletesek.
  • Kalozoner
    csak azért mondtam mert pl asztaliban megoldod vízhűtéssel.
  • vasziszdasz
    Mint minden komolyabb videokártyának. A hőt valamivel le kell hűteni.
  • Kalozoner
    persze, meg sztem olyan hangja lesz ha kicsit megizzasztják, mint egy Jambo Jet-nek...
  • vasziszdasz
    Állítólag tervezőmérnököknek. De sztem gagyi, ugyanaz a baja mint bármelyik DTR-nek. Igaz hogy jobb minőségű, de az aksi ebben is csak dísznek van, súlyzózni lehet vele, meg szalonnát sütni rajta.
  • Kalozoner
    de mérnők ember se laptopon fog melózni...dúsgazadag ja:D
  • Solten
    Az a durva hogy Quadro van benne, tehat nem is jatekhoz van gyartva. Dusgazdag mernokok gyulekezete a celcsoport