Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem ez virsli... <#hehe>#hehe>
(stílusból ítélve: ugyanakkora marhaságokat írkál..)
Saor Alba
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
JBQA!
JBQA!
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
és nem csak azért védem, mert nekem ilyen van....azért választottam ezt, mert inkább megbizok egy hagyományos japán cég termékeiben, mint az ujkeletû kinaiakban....
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
JBQA!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
JBQA!
Az érdekelne, hogy ASUS A6R notebook-ban ki lehet e cserélni a Celeron M390-es procit, legalább egy Pentiumra?
Üdv.
JBQA!
én most ezt nézegetem, iszonyatosan megy le ennek az ára, 2 hónapja 210K volt, csak egy kérdés maradt, a procitól mit várhat az ember mert 2 mb cache,667hertzen robog... proci összehasonlító vagy ilyesmi oldal létezik?
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
JBQA!
Laptopot/notebookot szeretnék venni, nézelõdtem minden fele de elég tanácstalan vagyok.
Fõként programozásra (c, Java, c++, php stb) kellene, de nem lenne hátrány ha játékra is használhatnám olykor olykor.
Árban körülbelül 200e ft-ot tudok rászánni.
Nézegettem h vannak 17"-ok is, érdemes-e olyat venni ? vagy bõven elég a 14" is ?
Tudnátok tippeket adni mit érdemes venni ilyen árkategóriában ?
Elõre is kösz.
JBQA!
Mikor vista volt a laptopon, gond nélkül felment bármilyen wifi progi, felismerte a benne lécõ cuccot és lehetett wifin netezni.
viszont xp alatt meg nem találja sehol se a hadvert, mintha nem is lenne benne:S mert vista nem jött be annyira,lassab is tõle, viszont a wifi fontos lenne
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amiatt érdemesebb megvenni, mert nem integrált videókártyája van.
Ez két dolog miatt is nagyon fontos:
1. Nem foglal le a rendszer memóriából RAM-okat.
2. Sokkal gyorsabb a 3D-s alkalmazásokban.
A többi paraméterében viszont nagyjából megegyeznek.
Megemlíteném a 802.11N wifi LAN-t is, mert ez jócskán felülmúlja sebességben és vételi képességben az elõdeit 802.11(b,g).
Magyarán kb. 250-260E Ft-ért kapsz egy olyan laptopot, ami lényegében minden mai alkalmazás/játék/video tökéletes futtatására bõven elegendõ kell hogy legyen. (már ha a 5720G-812G25-t veszed meg)
Thx a választ.<#vigyor2>#vigyor2>
Dehogynem tudod, hisz te írtad: csak parasztoknak gyártják. <#eplus2>#eplus2>
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Tapasztalat? Mennyit érne meg?
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
kösz
Sõt azt is elismerjük, hogy minden más gyártó csak parasztoknak gyárt laptopot, mert azok jó sokan vannak. (csak azt nem értem, hogy téged miért kerültek el akkor ezek a példányok, na mindegy)
A lényeg, hogy meggyõztél...
Mi a véleményetek errõl a laptopról? Grafikai progikat használnék vele: Photoshop, AutoCAD... meg persze valami játékra is( nem a legújabb, de egy Cod 2, esetleg 4 szintû):
ACER TravelMate 5720G-602G25 LX.TN50X.135
* PROCESSZOR: Intel Centrino 2 Duo T7500 2.2Ghz
* MEMÓRIA MÉRET: 2Gb
* MEMÓRIA TÍPUS: DDR2
* KÉPERNYÕ ÁTMÉRÕ: 15,4"
* FELBONTÁS: 1280x800 (WXGA)
* MEREVLEMEZ: 250 Gb
* FLOPPY: Nem
* OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows Vista Home Premium
* OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
* AUDIÓ: Igen
* INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn X2600
* WLAN: Igen
* HÁLÓZAT: 10/100/1000Mbps /Gigabit/
* MODEM: Igen
* BLUETOOTH: Nem
* IRDA: Igen
* USB PORT: 3 db
* SOROS PORT: Nem
* PÁRHUZAMOS PORT: Nem
* SÚLY: 2,9 kg
* FIREWIRE /IEEE1394/: Igen
* KAMERA: Igen
* S-VIDEO: Igen
* MODEL SZÁM: LX.TN50X.135
* MOBIL NET:
* SSD MEGHAJTÓ: Nem
* KÁRTYAOLVASÓ: Nem
Esetleg megéri ez:? (nem sokkal drágább): Acer TravelMate 5720G-812G25
(a memória egybe van és más a video kártya) Melyik a jobb?
Thx
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Az mit jelent, hogy elég gyenge? Sorry, de nem értek hozzá...
Mindennapi használat alatt: internetéz, munkára (Word, Excell stb.) jó?
Nem igazán szoktam játszani..
Elõre is köszönöm: Dávid
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
2 napja kezdtem írni ide a fórumba. Mi a véleményeket errõl a laptopról?
http://www.macropolis.hu/index.php?kat=1&termekkod=1879
Ui: én nagyobb akksit képzelek el hozzá..
trackpointot, kettõs touchpad gombokat, meg stb. nem találsz rajta (ezektõl még nem lesz jobb a notebook, de ha be vannak építve, az már jelent valamit)
Nekem is az van, mondjuk ez 310 ezer, viszont tökéletes, fut rajta minden ami létezik.
virs lee valószinüleg Ibm thinkpadot fog ajánlani, mindenképpen nézd meg ezeket a gépeket, mert megfelelnek a céljaidnak.