16455
-
#4726 klassz -
#4725 Ne duplázz, inkább olvass...a kérdésedre több választ és linket is kaptál...az alap 200-as kérdésedre...és a válaszok a mostani kérdésedre is passzolnak...csak olvasd vissza a tegnapi kommenteket...(amúgy vagy visszamész 200 körülre, vagy marad az ACER vagy az MSI GX610...kb. ennyi a nagy magyar választék...persze core2duó + erős videokártya kombó nem lesz 170-180-ért...) -
GKA014 #4724 Még mindig nem sikerült laptopot választanom. De kicsit változtak a feltételek.
max 170-180 ezerig szeretnék egyet. Core 2 Duo procival és egy erős videókártyával, ami jó a játékokhoz. (Meg így min 2 GB DDR2 Ram, de ez gondolom alap.) PC helyett használnám. Azt hallottam, hogy az Acer laptopokkal az a gond, hogy túl sok hibásodik meg, pedig már kaptam egy nagyon jó acer laptop ajánlatot.
Légyszi tudnátok ajánlani erre valamit? -
#4723 az alaplapcsere garis téma volt, de a töltőcsatlakozó nem (5.000 Ft+ÁFA)
beadástól számítva 3 hétig volt oda - de a 15 munkanapba belefértek -
#4722 Ez a garanciális (remélhetőleg az volt) alaplap- és csatlakozócsere mennyi időt vett amúgy igénybe? -
#4721 a GTA IV egy külön kategória :)
nem azt mondom, hogy szépen futott, de elment rajta
szóval újonnan 228k (bruttó), akár még annyiért is el tudom adni amennyiért vettem (202k)
amúgy tényleg nem szeretném eladni (még), mert nagyon meg vagyok vele elégedve
de soha nem lehet tudni, mikor kell lóvé...
de úgy érzem, hogy elég jól jártam ezzel a géppel...
-
Kalozoner #4720 jaja, az enyémet is azért natív max felbontások megborítják(1280x800), de mediumban azért 30+ fpst megkapom, kivéve krájzis, gta meg ilyenek... -
#4719 Jelenleg 190 a nettó ára újonnan...
Natív felbontásban (1440x900) azért a legújabb FPS gépzabáló szörnyek vagy pl. a GTA IV. gondolom kétvállra fektetné sajnos ezt a notit is...és még csak nem is kéne hozzá a legnagyobb grafikai részletesség...
(Nehezen érthető az MSI logikája...9600GT mellé vagy eleve nagy kijelzőt raknak vagy pedig egy 1680x1050-es 15.4-est...a 3850 mellé meg nem a gyorsabb core2duót, hanem egy - sajnos - lassabb AMD-t...pedig milyen ütős lehetne a gx620 1280x800-as natív felbontású kijelzővel, ill. a 3850-es vidkártyás mondjuk egy gx620-ban is dolgozó core2duóval) -
#4718 nem tervezem, hogy eladom, de ha mégis meg kell válnom tőle, akkor mennyire számíthatok...
2008 szeptemberében vettem, gari van rajta még bőven, most volt nem rég szervízben, kapott egy új alaplapot, meg egy új töltő csatlakozót.
minden megvan hozzá
egy ugyanilyen MSI laptopt 239k-ért adják, az igaz 4 GB Ramos, de szvsz 190-et is lehet kapni érte :|
amúgy minden játék szépen fut rajta, általában max grafikai beállítások mellett -
#4717 Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem ti jobban benne vagytok ezekben a dolgokban. :)
Azon gondolkoztam, hogy az asztali gépemet lecserélem egy laptopra.
Mivel a gépet csak arra használom, hogy töltögetek néha zenéket, filmeket, megnézem az e-mail-eimet, és msn-ezek, böngészek a neten.
És még egy fontos dolog van, mivel zenélek, a TraktorDj Studio nevű proginak meg a winampnak el kéne futnia.
Kellene bele DVD író is.
Nem szeretnék rá túl sok pénzt áldozni csak amennyiért a gépet el tudnám adni...
Monitor:
Fujitsu Siemens 19"
1440x900-as felbontás, teljesen hibátlan karcmentes.
PC:
AMD Athlon 64 Processor 3700+
2,21 GHz
1,50 Gb RAM
külön DVD író és CD író
egy 40Gb-os és egy 400Gb-os winchester
2db 5.1-es hangkártya
Nvidia GeForce 7600GS videókártya
4db USB
+ billentyűzet
+ egér
Szerintetek érdemes lecserélni az asztali gépet egy laptopra?
Az előbb leírt adatokkal rendelkező gépemet meg a monitort el tudom annyiért adni, hogy egy laptopra elég legyen ami a feljebb írt igényeimet kielégíti?
Bocsi ha túl hosszú lett. -
GKA014 #4716 Még mindig nem sikerült laptopot választanom. De kicsit változtak a feltételek.
max 170-180 ezerig szeretnék egyet. Core 2 Duo procival és egy erős videókártyával, ami jó a játékokhoz. (Meg így min 2 GB DDR2 Ram, de ez gondolom alap.) PC helyett használnám. Azt hallottam, hogy az Acer laptopokkal az a gond, hogy túl sok hibásodik meg, pedig már kaptam egy nagyon jó acer laptop ajánlatot.
Légyszi tudtok ajánlani erre valamit? -
#4715 Legkozelebb ilyet veszek .......
ASUS N81Vp-C1:
14" LED Backlit Widescreen Display
Processor 2.66GHz Intel Core 2 Duo Processor T9550 L2: 6MB
ATI Mobility Radeon HD 4650 with 1GB DDR3 VRAM
Installed: 4GB (2x2GB)
-
Csisszancs #4714 Mi a baj vele? Gondolom nem a hardware részével.. Amúgy, ha jól látom, 215e körül dobálják újonnan. Én nem rég kerestem ilyen kaliberű laptopot (mint látod, találtam is) és ilyet, mint amit vettem is, használtan vehettem volna 180ezer körül, pedig újonnan 210e-250e-ig lehet kapni. Rövidre zárva a történetet, szerintem, ha nagyon meg akarsz tőle válni, 150-160-ért tuti elmegy, 170-ért kétesélyes. Persze ez függ attól is, hogy mennyi idős, milyen állapotban van, gari, tartozékok, stb. -
#4713 nekem ilyen MSI laptopom van, de olyan rossz gép
mennyiért lehetne elpasszolni, ha ezen kellene gondolkodnom?
MSI Glare GX701X-090HU
Intel Core 2 Duo
2 GHz T5650
17" Amazing Crystal Vision
1440 x 900 (WXGA+)
3 GB DD2 800 MHz
250 GB S-ATA 5400 rpm
VGA: GeForce 9600M GT 512 MB
DVD Super Multi
Gigabit LAN (10/100/1000)
Bluetooth
WLAN
Kártyaolvasó : 3in1 (SD,MMC,MS)
Web kamera : 1.3Mp
Li-Ion akkumulátor 6 cellás
Tömeg : 3.6 Kg
USB csatlakozó: 3 db
FireWire csatlakozó
HDMI csatlakozó
ExpressCard -
vasziszdasz #4712 szívesen, emese -
#4711 ismet koszonjuk emese -
vasziszdasz #4710 Ezért mondom hogy nem kell teszkós notit venni, de nem muszáj hallgatni rám. Ez itt nem hiba hanem feature. -
vasziszdasz #4709 Ezeket a cuccokat te kukából túrtad? -
vasziszdasz #4708 A pasziánsz igen. -
vasziszdasz #4707 fos -
Csisszancs #4706 Szvsz ne laptopot vegyél psp helyett. Teljesen másra való. Amin játszani tudsz, az tényleg nem ez az árkategória. -
#4705 *meguntam -
#4704 Nem kell ennyire erős.
Psp helyett kéne , mert megunta a kis kép méretet.
Ezért jó lenne ha beszámítanák -
Csisszancs #4703 Az aláírásodban szereplő konfig, laptop árban olyan 210e. Ehhez tudsz viszonyítani. -
Csisszancs #4702 80-ért játék max pc-n és ott sem a legújabbak... -
#4701 Hát...80-ért nehéz ügy. 100-ért már jobb a helyzet. pl. nemrég linkeltek be ide egy FuSi-t, HD3200-as kártyával. Az már alkalmasabb filmnézésre (hardveres 720p) is meg egy két korábbi játék is eldöcög rajta. -
#4700 Az a dv5 sorozat legerősebbje. Hardveres HD film lejátszáshoz a Media Player Classic Homecinema programot javaslom amúgy. (K-lite kodekpack tartalmazza) Egy 720p-s film ily módon történő lejátszása mellett csak olyan 5-10% a procihasználat! -
#4699 Hát filmnézés , net , meg néha játék.
Ilyen 80 körül -
#4698 Tulajdonképpen mennyiért és mire szeretnél vásárolni? -
Trion #4697 Helló
van egy fujitsu siemens esprimo mobil v5505 -ös laptopom
és van egy problémám,
a gépen a gyártótól kapott vista van, pár órája kikapcsoltam a gépet most ujra be akartam kapcsolni de ez nem jött össze, inditáskor a boot kihoz egy fujitsu logot és alatta hogy f2 setup f12 boot és mellete egy folyamatjelző, most nem írja ki az hogy f1 setup f12 bott csak a logo meg a folyamatjelző, és megy tovább fekete képernyő féhér szöveg error not operation system , és az a nagy gond hogy akármit csinálok nem hoz be semmi boot menüt semmi setup meüt egyszerüen semmit, tettem be vista telepítőtt azzal se csinált semmit, eddig amit próbáltam nem sikerül
Akinek van bármi ötlete az szóljon
nagyon fontos! -
#4696 És ez?
Intel i865 chipset
- Intel Pentium4, 3,2GHz CPU (HT, Northwood)
- 2x512MB DDR400 memória
- NvGf FX5600 128MB, integrálva, sajátmemóriával
- Conexant hang, modem
- Realtek 8139C LAN
- 40GB IDE HDD (Fujitsu 4200rpm)
- CD/DVD RW
- Broadcom MiniPCI WLAN (gyári)
- 4 USB, 1 PCMCIA, 1 FW, COM, LPT, SVideo
- Synaptics Touchpad (kikapcsolható)
- 17" Widescreen kijelző
- Harman/Kardon stereo hangszórók
- kártyaolvasó -
#4695 köszönöm a segítséget. Hp 1190 tetszik. -
#4694 174. -
#4693 Katt a bannerben lévő grafikus processzorok erősorrendje linkre, ott megnézheted mit lehet várni...de talán elég annyit elmondani, hogy az említett videokártyával 196 pontot értek el 3Dmark06 alatt... -
#4692 Azt hiszem nem az orajelrol van szo hanem ugyanannyi komplex shader van a mobilityk-ban mint az asztalikban. Nvidia-nal meg nem egeszen. -
#4691 Olvass vissza, épp most ajánlottunk párat, néhány hozzászólással lejjebb.
Szerintem mindent egybevetve ma itthon, Magyarországon a HP 1180, 1199 és 1190 tűnik az arany középútnak. Ha nem fontos az oprendszer számodra, és nem gond a macerás szervízelés, akkor ACER és ASUS is szóba jöhet az említett kategóriában. MSI - bár játékra hegyezték ki - a szerencsétlen billentyűzet-, és kijelzőválasztás miatt inkább kerülendő. -
#4690 -
Kalozoner #4689 főleg, hogy az ati azt mondta ha jó emléxem, hogy ők nem csökkentik a mobilitys változatok órajelét hanem "ugyanazt" rakják a laposokba mint asztalikba... -
#4688 Egyébként amikor vaciláltam a vásárláson, épp ezért vetettem el az MSI-t... Nem értem, hogy miért erőltették a 15,4 hüvelyk + 9600GT kategóriában azt a fránya 1680x1050-es felbontást... -
#4687 Megbocsatom neki a billentyuzetet is...