Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Sajnos most ennnyi van egyetemre kell. majd saját pénzböl veszek jobbat egyszer😊
egyébként low-on a crysis elindul szerinted?
De az igazi és üdvös megoldás az lenne, ha tudnál még áldozni némi zsét a vásárláshoz (kb. 30-40E). Mert akkor találhatnál 8600GS illetve 2600XT grafikus vezérlõkkel ellátott lapit. Azokon viszont megy minden mai játék (a Crysist leszámítva) közepes és max. felbonásokon.
Ezt néztem most ki:
Típus: Dell D410
Kijelzõ: 12,1" XGA LCD
Processor: Intel Pentium M Dothan 2MB/FSB533 1860 MHz
Memória: 1GB DDR2/400
Video: Intel 915GM Intel Video 128M w/DDR
Winchester: 80GB Hard Drive
Optikai egység: DELL Külsõ CD-RW/DVD meghajtó
LAN: 10/100/1000Mbit Gigabit LAN beépítve; Wireless LAN (802.11b/g)
Modem: FaxModem V.92
Audio: SigmaTel C-Major
Portok 56K modem, COM (soros) RS-232, Gigabit LAN, Infra port, PCMCIA, USB 2.0 (3db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g.
Akkumulátor: 4000 mAh (Lithium-ion)
Billentyüzet: US
Súly: 1,7 kg
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Ahogy visszaolvasgattam ezen a forumon mindenkinek drága gépe van. Én kinéztem magamnak egy "tesco"-s acert mert csak arra telik. Valaki tudna segíteni, hogy az aty X2400XT milyen vga-nak számít? Mire számítsak vele? Elõre is köszönöm a segítségeteket!
(fikázni is lehet nem csak jót várok róla😄D)
- billentyuzetcsere, mert beledolt a Red Bull es osszeragadtak a mikrokapcsolok a billentyuk alatt, amugy a talca felfogta a folyadekot
- meghalt a ventillator, ami tobb, mint 2 eves, mindennapos hasznalat mellett nem csoda, foleg mert CAD-ezes kozben szinte mindig ment
Elotte Toshiba Satellite es Sony Vaio volt, mindketto 1 ev utan kezdett szethullni...
Persze en kemenyen hasznaltam oket, nem csak netezesre es filmnezesre, ezert mindegyik highend kiepitesu volt, igy allithatom, hogy 4 ev kemeny, mindennapi notebookozas tapasztalataval csak HP-t vennek.
Az sem mellekes, hogy egyedul az HP szervizben nem csalodtam eddig.
Ha 0-rol kezdenem, akkor most DELL Vostro jonne, szinten highend kiepitessel, de az mar alulrol nyalja a legerosebb MBP arat is.
Ettol fuggetlenul nem ketlem, hogy minden gyartonak (Apple/Dell/HP/Sony/stb) vannak hibas termekei, de nekem eddig az HP volt a legmegbizhatobb, legerosebb notebookom, ami a jelenleg 4 Gbyte ram-mal, (2 ev utan!) frissen telepitett XP SP2-vel vigan megbirkozik nagyobb epuletekkel is, es csak fotok feldolgozasanal erzem, hogy oregecske😊
http://gaborszantai.co.uk/
Tudnátok nekem segíteni hogy milyen laptopot vegyek? A következõ két laptopot néztem ki:
Acer TravelMate 7520-402G16
vagy
MSI Megabook EX700X-031HU
Az árukmajdnem teljesen megegyezik, legalább is a forrásból ahonnan én betudom szerezni. Ami nagyon zavar az Acer-ben az a videókártya, intel x1250 nem nagyon találtam róla infot hogy milyen kártya ez. Mert azért a laptopot játékra is szeretném használni, ha nem is a COD 4 maximumra húzott grafikával való elfuttatására.
Remélem tudtok segíteni.
JBQA!
A világ elsõ számú számítógépgyártója sem szeretne kimaradni az olcsó megoldások várható sikerébõl, ezért saját összeállítással próbálkoznak kiharapni egy szeletet a tortából. A készülék még ebben a hónapban megjelenik.
http://www.sg.hu/cikkek/59387/a_hp_is_olcso_laptopot_dob_piacra

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szomszédból lopod a delejt? 😄D
JBQA!
JBQA!
Az asztali gépünk kb 120-150W-ot fogyaszt alapból és még erre jön rá a monitor is, tehát 140-et minimum elfogyaszt.
Ennyi a különbség, a villanyszámlán (hosszú távon, és intenziv használat mellett) is valószínûleg meglátszik a különbség...
JBQA!
kösz
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ennél többre úgy látom most se voltál képes. <#banplz>#banplz>
JBQA!