16455
-
Csisszancs #4767 Azért én nem szólnám le ilyen gyorsan a Qosmio-t. Tescoban azért nem sok ilyen árkategóriás és teljesítményű gépet látsz.. És, ha megbízhatóságról van szó, azért nem elhanyagolandó, hogy egy MSI-vel áll szemben. (Nem személyes, csak tényleg mindenkitől ezt hallom) Gondolom a Toshiba használt. Mennyi idős? Van rá gari? Ha ~1 év körül van még, nyugodt szívvel megvehető. -
vasziszdasz #4766 A kínai piacos cipő is jobb ár/"érték" arányban, de tizedannyi idő alatt lebomlik mint egy eredeti Adidas. -
vasziszdasz #4765 A Qosimo a Toshiba mindentbele kategóriás konzumer (= teszkós) notija. Féltéglának, radiátornak kiváló. -
#4764 Nézem őket. Köszi a tippet. -
-
#4762 Sziasztok.
Toshiba Qosmio X305-Q705-t ismeri valaki? 210e-t kínálnak most egyet. MSI Gx620 vagy ezt a Toshibát választanátok? -
Csisszancs #4761 "Ebbe belefér a nagyobb tudás/gyengébb minőség és a jobb minőség/kevesebb tudás is. " Ha így gondolod, akkor viszont minőség > tudás esetre: ezt ajánlom (ha belefér az a + 7ezer), minőség < tudás variáció pedig 5630g. -
#4760 KOTOR 2-t most tolom otthon . Ott egyedűl a widescreen okozhat gondot, mivel nem támogatja a játék. -
#4759 Bocs, de nekem semmi bajom az Acer-rel. Csak az a helyzet, hogy két napja olvasgatom a "laptopos" fórumokat és ez (meg még mások is, pl. az MSI) ár érték arányban a verhetetlenek között van, de a megbízhatósággal/minőséggel vannak gondok a véleméynek szerint. ettől még lehet, hogy ezt fogok venni, de előtte szeretném egészen körüljárni a dolgot, hogy a keretemből alegjobbat tudjam kihozni. Ebbe belefér a nagyobb tudás/gyengébb minőség és a jobb minőség/kevesebb tudás is. Szóval bocs az Acer-től, meg az Acer felhasználóktól, nem akartam őket bántani... -
#4758 "Acer-t eléggé lehúzta mindenki"
Minden viszonyítás kérdése...nem hinném, hogy az ACER jobban le lett volna húzva itt, mint az MSI...ill. ACER, MSI kb. egy kategória. A két gépet pedig összehasonlítva mindenképp az ACER jön ki győztesként! Ha pedig komolyabb minőséget akarsz, akkor bizony meg kell dupláznod az elkölteni kívánt összeget! :) -
#4757 Tulajdonképpen, ha a COD 4, meg döcögve a Crysis elmegy a 3200-os, akkor az általam eredetileg kérdezett Star Wars KOTOR2 és Sims2 biztosan elmegy, méghozzá nem is alacsony grafikával... -
#4756 "Amúgy lehet, hogy én maradtam le, de miért is esett ki az Acer 5630g?"
Mert néhány Acer gyűlölő lehurrogta. Jó proci, jó VGA, és szerintem az Acer egy strapabíró ketyere. Mások mást gondolnak. Te döntöd el kinek hiszel. -
#4755 HD 3650-en a jatekelmeny (sorry, mar parszor belinkeltem... :
("Más: Ma elballagtam...." Drakulalok ) -
Csisszancs #4754 "Crysis
Low Settings, 800×480 - Average 28fps
Low Settings, 1280×800 - Average 16.4fps"
Elmegy rajta, de 800x400-on PacMan, 1280x800-on meg a 16,4 fps nagyon kevés. Úgy tudom 25 az, amit még nem érzékelsz szaggatásnak. Ha játékra (is) lenne használva, én mindenképp erősebb karival venném. Amúgy lehet, hogy én maradtam le, de miért is esett ki az Acer 5630g? A HD3650-en összehasonlíthatatlanul más a játékélmény. (Low 43 Med 21 high 11fps mindegyik 1024x768-on.)
(Más: Ma elballagtam....) -
#4753 Én úgy tudom hogy a 3200-as kari is képes játékok futtatására alacsony grafikai beállítások mellett. Mintha mondta volna itt is valaki hogy egy COD4 azért elmegy rajta. Crysis-ról nem is álmodoznék, az egy VGA gyílkos.
Itt egy link róla
Lehet hogy mégis megy rajta a Crysis? O.O
Ha nem megy az angol csak szólj és kb lefordítom (de a Kávét te fizeted ) -
#4752 Tudom, hogy nem kimondottan ebbe a topicba tartozik, de segítsetek már legyetek szívesek:
Egy lap-top-ban, 1280-as felbontás mellett mekkora különbség érződik egy 3200-as és 3470-es radeon kari között (azonos egyéb feltételek esetén). Lehet, hogy naiv vagyok, de szerintem egy 3200-as kari is elviszi mondjuk a Colin Dirt-öt, vagy a Crysys-t ezen a felbontáson... vagy nem? ha meg igen, akkor nekem az nagyon jó, mert lap-top-on úgysem ilyenekkel akarok játszani (ma még...). -
#4751 Én nem húzom le az acer-t. Ismeretségi körömben jóformán minenkinek az van és meg vannak vele elégedve. Én is Acert fogok venni jó eséllyel.
Tegnap volt a kezemben egy ASUS X50R Series laptop (CD 2ghz, 1Gb ram, ATi X1100, 120Gb HDD) amire Vista Home Premium volt telepítve és a tulajdonosa panaszkodott hogy lassú baromira. Mikor megláttam hogy a Vista 893Mb ramot ír ki nem is lepődtem meg. Én vistát 2gb alatt nem telepítek (kivéve a balck edition az flottul megy 1 giga környékén is minden csicsával), illetve tették ezt egy 20 gigás particióra (oem ketté volt szedve 20-100 felállásban). Alig volt rajta valami és csak 1 giga szabad hely maradt a win partición. Amúgy azt leszámítva hogy hülyék voltak a forgalmazók az OEM visztával, kafa kis gépnek látszott. Bár 150 ropit tuti nem adnék ki érte, ilyen árban már jobbat kapok. De aki szereti az ASUS-t, vagy egy strapabíró gépet akar 2 év garival annak ajánlani tudom. Ha lenne ennyim csak úgy fölösbe ilyet vennék. (esetleg egy M51KR, vagy már akkor egy F3SG akkor már, és nem fizetek sokkal többet.)
Meg szintég tegnap próbltam egy DELL Insp. D820-as C2D-s nVidia Quadro-s 1900x1200 felbontásos csodamasinát is. Tátogtam mint hal a vizben. Marha jó masina volt. -
#4750 Köszi a választ. Az a helyzet, hogy mindenképpen új gépet szeretnék. Azt mondod, hogy a balee 007 által ajánlott kettő közül az Acer-t inkább? Miért? Itt a fórumon az Acer-t eléggé lehúzta mindenki! Egyébként az említett játékokhoz (vagy hasonlókhoz) egy Radeon 3200-as VGA nem elég? A Sims2 (igaz csak 1024-ben) de egy Radeon 9600-on megy az asztali gépemen. Egy Lap-top-ban erősebb grafikus teljesítmény kell?
-
#4749 Köszi, megnézem. -
Kalozoner #4748 gpu-z -
Kalozoner #4747 igen, de gondoltam cpu-z progival állítom, hogy x celsiusnál kikapcsoljon a gép.... -
#4746 A HP-t továbbra is érintik a hibás GeForce chipek?
"Az említett cégek közül a legszimpatikusabb módon az Apple járt el, ugyanis a vásárlókat korrektül tájékoztatta a hibás széria jelenlétéről, és az azonosítás után térítésmentesen javította, vagy cserélte a problémás termékeket. A vállalat bevallása szerint a raktáron lévő készlettel is hasonlóképpen jártak el, így az Apple gépek tulajdonosai – a kellemetlen emléket leszámítva – elégedettek lehettek a garanciális ügyintézéssel.
A hibás Dell gépeket vásárlók már kevésbé örültek a gyártó megoldásának, ugyanis a vállalat egy szoftverfrissítéssel söpörte a szőnyeg alá a problémát, ami a hűtőventilátorok fordulatszámát emelte meg. Ennek következtében a GeForce lapkák kötései a kisebb hőingadozástól lassabban használódtak el, így a bajok jó eséllyel csak a garancia lejárta után jelentkeznek. Ezt természetesen sérelmezték a felhasználók, így a „javítás” telepítését a többség nem végezte el, aminek a következménye a notebook idő előtti halála volt. Ennek megfelelően a Dell garanciális hálózatát szépen megdolgoztatták a vásárlók, ám az eredmény a legtöbb esetben egy feltételezhetően hibamentes termék. (Dell: )
A HP az érintett modellek problémáit két módon próbálta elhárítani. A jobban melegedő szériákat egy ingyenes ügyintézés keretében megjavították, míg a jobb hűtéssel rendelkező termékek garanciaidejét meghosszabbították." -
#4745 Nincs mit. Probald rivatunerrel... De szvsz nem ajanlott (fokent) hutesbeli-gondok miatt. -
#4744 Jó lenne egy teszt erről is...a kijelző állítólag LED-es, s vajon ebben már az új akksi van? -
Kalozoner #4743 thx a válaszért, reménykedtem egy kis buherálásban:D,
de még egy dologra kiváncsi lennék, a videokártyám húznám, de abszolúte hideg fejjel, drága mulattság, azt, hogy tehetném? -
#4742 667-es (azon is is fut jelenleg...) -
Kalozoner #4741 így sikerült, remélem jó lesz... -
Kalozoner #4740 [IMG][/IMG]
ittvane.. -
#4738 CPU-Z Memory fulrol lokjel be screenshotot. -
Kalozoner #4737 sandrával, de közbe nézem lehet, hogy 667-et tud csak de akkor is... vagy mivel érdemes megnézni? -
#4736 Melyik programmal nezegetted? -
Kalozoner #4735 egy kérdésem lenne, most nézegettem a memóriám és 400 mhzen fut, mikőzben 800-as, mit lehet tenni, vagy babrálni hogy beállítsam? -
-
#4733 Na ja...és a kettő közül mindenképp az ACER ajánlható inkább...
Más: a minap a HP dv5-1180/1190/1199-est javasoltam...változtatok a dolgon, mert pár napja már ezek is kifutó modellek a hazai HP-nél is...a legújabb javaslatom:
HP dv7-2090eh ...274e forintért érdemes elgondolkodni rajta...16:9-es 1600x900, HD4650 1GB ...és van fekete színű is. :) -
#4732 Balee 007 mar dobta is a linket... :) -
#4731 Nehéz ügy...de igazán minőségi noteszgépet, amin játszani is lehet 160-ért nemigen kapni...max. használtan vagy kézalól esetleg nagy-nagy szerencsével vagy valami...egyéb esetekben vagy lemondasz a játékról vagy pedig ha mindenképp játszani is akarsz, akkor marad a Solten által nemrég linkelt ACER 160-ért, HD3650-es videokártyával. Az megfelel majd minden követelményednek. -
Balee 007 #4730 Hello
itt wan ami sztem jó lehet neked:
ACER Extensa 5630G
MSI GX610PX-059 -
#4729 Hali !
van egy gateway ml6627-es notebookom
lehet láma kérdés, de ebbe lehet pakoltatni winyót / memót ? illetve memók hozzá milyen árban vannak ? (notebook winyó árakat találtam) -
#4728 Esetleg ezekhez mit szóltok:
HP 6735s Notebook FU602ES
HP 6730s Notebook NN331ES -
#4727 Sziasztok!
Nekem (sajnos) maximum 160 ezer forintom van új gépre.
Amit szeretnék:
- legalább 250 GB vinyó
- legalább 15", szép képet adó képernyő
- DVD nézésre alkalmas rendszer
- SW: Knights of the Old Republic 2, Sims 2 szintű játékok jó minőségű futtatása
- WIFI hálózatok elérése
Mit tudtok javasolni ebben a kategóriában? A garancia és a jó szerviztapasztalat fontos lenne.
Köszönöm a segítséget!