Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Vettem 1 HP 6720s operácios rendszer nélküli notit, leszedtem a drivereket a HP honlapjáról. Feltettem rá Xp-t. A videókártyánál nem lehet filmet nezni rajta mert nem jó a kép.Sem dvd sem avi, stb... Nagyon sötéten látszik és csak árnykép szerüt látok. Más minden fut rendesen (játék,kép) már próbáltam több playerrel is. Szerintetek mi hiányzik, codec? Az asztali gépnél nincs gond ott müxik csak a notin nem.
Sziasztok!
Am igen, kijelentették MS-ék h mostantól csak vista lessz , xp nem😄 Köcsögök😄😄
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
mindenesetre folosleges egymast oltogatnotok szvsz😊
Meg a vistaval is folosleges szopni, vegyetek minden es mukodni fognak a dolgok😊 de tudom en hogy nem olcso..
a vistara optimalizalva gyartjak, amin ennyire felhergelted magad azt ugy kell erteni hogy az uj hardvereknek mar sokszor nem csinalnak vista drivert, es ez teljesen igy van
"win reinstall" ---> na ilyenek miatt nézünk itt páran sötétnek
Kezdek rájönni virsli manuska, hogy téged motiválni kell saját hülyeséged ellen, aztán csak kipréselsz magadból valami használhatót is (mondjuk szökõ évente egyszer). Minden esetre olvasd el az útmutatást amit belinkeltél, mert abban mintha nem a win reinstallra buzdítanának, hanem egy pár fontos dologról való meggyõzõdésre.
Egyébként meg az újabb Notikat valóban már csak vistára optimalizálva gyártják, értem ezalatt pl. az összetevõk driver ellátottságát. Nézz nyugodtan utána, mielõtt fröcsögsz itt mindenféle baromságot.
Máskor tájékozódj mielõtt olyanba ütöd az orrod amihez fingod sincs!
JBQA!
A lényeg: a mai notebookokat általában vistára optimalizálva gyártják és forgalmazzák. Azaz, mindenki megteheti hogy XP-t telepít rá, max. a driver ellátottságban fog hiányt szenvedni és a tiédhez hasonló problémákba ütközni.
Annyit azért még majd megkérdeznék, hogy eredeti XP-t pakoltál fel rá?
JBQA!
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Igen akkor is jobb az MSI. ha nem is a proci miatt de minden másért.
Nem veszel észre annyi külömbséget ilyen szinten a cachen.
Ja a két videókártya közül melyik a jobb?
- Intel Graphics Media Accelerator 950
- ATI Radeon® Xpress 1270
JBQA!
JBQA!
nekem ez a véleményem myomtató, palmtop és monitorok alapján, lehet hogy van akinek szerencséje is van a Hpval de nem hiszem hogy olyan sokan vannak..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
JBQA!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én 100% hogy az msi-t venném gondolkodás nélkül
A véleményeteket szeretném kérni az alábbi két géprõl:
HP 530 KD088AA 1024
- Mobile Intel® Core Duo T2400
- Intel Graphics Media Accelerator 950
- 1024MB 2db 512/533MHz
- 80GB 5400RPM
MSI VR610X-202
- AMD Athlon 64 X2 Mobile Technology Processor TK-55
- ATI Radeon® Xpress 1270
- 2048MB 2db 1024/667MHz
- 160GB 5400 RPM
Melyik a jobb teljesítményû? A két proci között nagy különbség van, vagy kb egy szinten vannak?
Segítségeteket elõre is köszi!
van olyan laptop szaki aki wow-t laptopon tolja, ha igen, elárulja nekem milyen konfigon?
elõre is köszi
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ha meg nem nem nekem írsz, ne kattints rám...
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A 14"-ról meg ... ami értelmes gépet értelmes árban találtam az mind 15.4-es volt, egyedül DELL-t találtam 14"-ost, de azok meg drágábbak is voltak mint a megcélzott kategória.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A T60 a Core(1) széria. a T61 a Santa Rosa chipsetes (egyes típusokba már a 45 nm-es procit rakják, de minden más ua). Nem a legújabb, de annyira azért nem gyenge. Gyakorlatilag annyi hogy nem tud 64 bitet, ami tekintve a 64 bites programok mennyiségét, kb. semennyire nem hátrány. Viszont ugyanúgy van benne rollcage, erõsített burkolat mint minden business modellben - ezt egy acerrel / amiloval nem kapod meg. A gyári alkatrész az valóban drága hozzá, viszont a szervizük kifejezetten jónak számít, ami nem mondható el a Rikvest féle szakbarbár brigádokról.
MSI
Acer
Asus
HP
Ezeknel jobbat ebben a kategoriaban nem talalsz. Igaz, hogy nemelyikhez Free DOS van, vagy OP rendszer nincs,, de ehhez az arkategoriahoz merten a legjobb tipusok.
Hiaba a gariztatas, bovites stb, amivel szamolsz, mert hiaba tartod azt nagyobb elonynek, ha a gep amit vennel, 20-30%al dragabb.
Gyakorlatilag a 110k- es 140K kozotti tartomany a laptopoknal eleg szuk igy a vasarlasi lehetosegek is beszukulnek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A felsoroltakból a Dell és a Sony amúgy szimpatikus. IBM meg valamiért túl van árazva, néztem lentebb a T60-as modelleket, pötyeg réginek tûnnek. Ahol meg az Asus meg lenne véve ott simán cserélnek benne bármikor garivesztés nélkül ODD-t, HDD-t, procit vagy bõvítik a ramot.
A legtöbb helyen ilyen nincs, külön el kell küldeni valahová, sokat várni és persze mindenért 3-5x-ös árat kérnek el.
Ettõl függetlenül áll a kérdés a 130-140K árhatárig, bár jeleztem a kis hölgynek, hogy számoljon bele 10K körül egy normális noti tatyót is.
Õk meg írországból rendelik természetesen, ahol az igényeim szerint összedobják és küldik ide 😊
Saor Alba
Drága a +1 év gari Acerhez.
Macerás a garanciáztatása és bõvítése az Albacompon keresztül.
Csak a kétmagos proci az igazi plusz bennük, nem tudom mennyire lesz kihasználva.
Max. ha HD videózni akarnak rajta.
Egyébként Acereket nézegettük sokat a jó ár/teljesítmény miatt, az új gépeik meg pofásak is.
Inkább arra, hogy szuperalsókategóriás noti nem arra van 😊
Van ám élet a 600.000 fölött is, sõt.