16455
-
#4807 "erről valami vélemény?"
"ilyen árban ilyen kategóriában esetleg jobb?"
link -
#4806 http://ipon.hu/webshop/product/msi_vr610x_266hu/28173
erről valami vélemény?
ilyen árban ilyen kategóriában esetleg jobb? -
Csisszancs #4805 Első olvasásra nem tűnik rossznak MSI EX625 Év végére talán hozzánk is eljut...
"The biggest disadvantage of the EX625 is its keyboard, but one has to say that the size of the keyboard and the keys' arrangement are better than those of previous models by MSI." Íme a reménysugár
-
#4804 -
vasziszdasz #4803 Olyan mint a többi acer, ez se jobb. -
vasziszdasz #4802 Akiknek az összes többi teszkós DTR-t. -
Csisszancs #4801 Bizony-bizony.. -
#4800 Ha játszani is akarsz, akkor ennyi pénzért egyelőre nem nagyon van jobb ajánlat... -
GKA014 #4799 Jaj, kimaradt a link: http://www.depo.hu/acer/extensa_5630g-642g25mn_lxebn0c005 -
GKA014 #4798 Mi a véleményetek erről a laptopról? Ezt szemeltem ki magamnak. Sztetek mennyire fogja bírni a mai játékokat? Nem szeretnék csúcs grafikán játszani, akár minimummal is kielégülök, csak ne szaggasson. Meg úgy legyen jó egy pár dologra. Vagy ha tudtok ilyen árban, ennél jobban, akkor arra is kíváncsi vagyok. Keresgélek egy ideje és eddig a maga árában ezt találtam a legjobbnak, de az acer márkákról hallottam egy-két rossz dolgot, nem tudom mennyire igaz ez. Szerencsére van rá 1 év garancia azért, ott ahol venném. -
Csisszancs #4797 Ezt mégis kinek szánták? Elég furcsa összeállítás. És ez egy idei gép.. -
#4796 180e-ért végülis nem rossz, bár a videokártya sajna valóban nem valami ütős...ennél még az ACER féle 3650 is erősebb... -
#4795 Meglattam tegnap ezt (DV6-1131EA):
Specifikaciokban irjak: Mobility HD 4850, 562 fontert. Eloszor kis hijan infarktus, aztan gondolkodik, ennyiert no chance.
Vegul is kiderult (HP honlap csodakra kepes) hogy egy HD 4530 van benne. Nem egy utos joszag, de a 80 Shaderevel nem rossz. Mindazonaltal finom igy is a ketyere, HDMI out, 4GB, 320-as vinyo, minden finomsaggal felszerelt. -
vasziszdasz #4794 egyik, másik -
#4793 értem, és köszi. a másik amit néztem még mielőtt írtam ide, az szintén az általa linkelt Fujitsu volt egyébként.
Amúgy meg, ezek az asztali gépemnél nagyságrendekkel erősebbnek tűnnek, szóval bőven megteszik.
Valószínűleg megfogadom a tanácsot. -
#4792 Amit linkelt Csisszancs: link Ennyiert, ennel nincs jobb vetel. -
#4791 -
Csisszancs #4790 LOOOL -
vasziszdasz #4789 Így kell ezt csinálni. -
#4788 amúgy 120 körül gondolkodtam. -
#4787 Köszi a válaszokat! -
Csisszancs #4786 Nem egy erőgép, de olcsó 3év gari: KATT
Kicsit komolyabb, de csak 1 év gari
Szintén
3 év gari és teljesen megbízható:HP 6730s -
vasziszdasz #4785 X200 -
#4784 Hello. Max ar a kerdes. -
#4783 Sziasztok! Továbbtanulás előtt állok, és nem lenne rossz egy laptopot beszerezni. Nem elsősorban játékra kellene, fontosabb hogy megbízható és relatív olcsó legyen. Milyet érdemes választani? Asztali gépeknél inkább kiigazodnék, de a laptop-alkatrészekről fogalmam sincs, ezért kérném inkább a segítségeteket!
Előre is köszi! -
#4782 Ja, irhattam volna hogy: pl. -
vasziszdasz #4781 Minden olcsóbb Európában meg Amcsiban mint nálunk, nem csak az acer. -
#4780 Ne Magyarisztanbol induljatok ki. Ez a 8930G Acer, UK-ban brutto 300k HUF korul van (v. meg annyi sincs). -
vasziszdasz #4779 Amiért az 1 hónapos Keeway robogókat. Rájött a tulaj hogy szarba tenyerelt. -
vasziszdasz #4778 Az a rózsadombi pórnépnek készül, ami semmivel nem hozzáértőbb mint a borosodi réztolvajok. Csak van pénzük, és a minél nagyobb, minél drágább cuccokkal gizdáznak. Ez is ilyen.
k. drága apple, k. drága asus, k. drága acer
Nem egy ilyen van. -
#4777 Azért egy 2600 dolláros noteszgép csak nem a pórnépnek készül már...vagy ha a pórnép ki tud fizetni egy 600e forintos Toshibát, akkor kiknek készülnek a párszázezer forintos tajvani cuccok? -
#4776 Ez egyre furcsább. Miért adna el valaki 210e-ért egy 600e forintos cuccot 1 hónaposan? További furcsaság a garancia. Tudtommal itthon nem is forgalmazzák ezt a típust... Én a helyedben rákérdeznék, pontosan mik is a gép adatai (proci, vidkártya, ram, stb. stb.), esetleg képeket is nyomathatna az illető. -
vasziszdasz #4775 Ez nem személyes vélemény, hanem boltos / szervizes TAPASZTALAT. Ezzel szemben tényleg felesleges vitatkozni. -
Csisszancs #4774 Úgy érzem kissé elbeszélünk egymás mellett, de szerintem annyira fölösleges személyes véleményeken vitatkozni. Az, hogy ki mit tart jónak, az a legszubjektívebb dolog.. -
Csisszancs #4773 Ha így van és nincs semmi baja, tartozékok megvannak, akkor baromira megéri, de szerintem azért járd körbe a dolgot rendesen, nehogy át...verjenek -
#4772 Hardveraprón adtam fel hirdetést, h keresek notit és pü-ben írt az egyik srác. Azt mondja 1 hónapos a gép és még 23 hó gari van rá. -
vasziszdasz #4771 Volt Gericom notim is, ami kb egyedül nálam nem volt szar, most akkor kijelenthetjük hogy a Gericom egy istenkirály márka? LOL. -
Csisszancs #4770 Nekem sem volt még sem Toshibám, sem MSI-m. Gondolom te sem saját tapasztalatból beszélsz, hanem ismerősök elbeszéléséből és fórumokon olvasottakból. Innentől kezdve szerintem érthető, hogy miért mondom, de ha több évig nyúztál egy QosMIO-t és rendszeresen gondod volt vele természetesen elfogadom, hogy tényleg olyan xar. -
vasziszdasz #4769 És ugyan miben jobb egy kommersz Toshiba egy kommersz MSI-nél? Semmivel. Van persze a Toshibának is frankó szériája, de azt Portegenek meg Tecrának hívják. A Satellitet meg a Qosimot a pórnépnek szánják, akinek nem gáz ha beszarik minden sarkon, majd kibunyózza valahogy a szagszervízben az állandó javítgatást. -
#4768 Gyanúsan olcsó az a 210e forintos ár. Valami nem stimmel ott...lévén alsó hangon 2500 dolláros gépről lenne szó...adj már linket ehhez a 210-es árhoz, ha netes a hirdetés.