Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindketten a Xeroxtól lopták. 😊
Macet meg ki is gyártja? Valami AsusTek? 😄
Mi is van az alaplapján? Jé, ugyan azok a vezérlõk mint bármelyik PC-s lapon, és jééé ... Intel Core és Core2 procik.
Nincs velük semmi baj, szépen designolt márkás gépek, amiket ismeretlen okból itthon dupla áron vehetsz meg.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
NVidia GeForce 8400M GT
Ez mit tud? Milyen jatekot vehetek hozza? Crysis es tarsai, v csak managerjatekok? Mi a velemeny?
Egyebkent a gep tobbi parametere jo: 3Giga memo, 2x2,1GHz proc...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Na errõl egy kicsit, ha bõvebben is tudnál ejteni pár szót. Ugyanis engem érdekelne, hogy az újabb laptopokba egy rejtett partícióba beépített és onnan települõ Vistát hogy lehet véglegesen agyonvágni.
Tehát nyugi van, a tanácsom...felejts el mindenféle XP cd;dvd-t és próbáld a GÉPEDEN ott lévõ (nem egy külön lemezen) Vistát telepíteni.
A Vista mint legnepszerubb oprendszer😄DDDDDDDDDDDDDDD
koszi hogy irtal😊
- mennyire masszív az egész
- mennyire jó a magyar billentyûzet kiosztása
- a T5450 CPU-ra azt mondta valaki, hogy az 50-re végzõdõek afféle "kísérleti típusok". Ha ez igaz, lehet-e ennek gyakorlati jelentõsége a (hosszabbtávú) megbízhatóságban? (melegedés, fagyogatás, fogyasztás, mittudomén)
Hosszútávon megbízható 17" DTR gépre van szükségem, alapvetõen linux-szal, és alapvetõen irodai dolgok + elektronikai (2D) tervezés + firmware fejlesztésre, tehát nem kell csúcserõmû. Ár, név, képességek tekintetében ez a Dell gép szimpatikus lenne. Most egy NEC Versa P570 elõtt ülök (ami valószínûleg átcimkézett MSI PR620, T7500, 1680x1050, GeF8400M GS), úgy érzem, hogy ezzel kicsit túllõttem a célon. Ennek a downgrade-elésén :-) gondolkodom erõsen, fõként mert kicsi a szemeimhez az adott célra ez a 15"-os képernyõ, ezzel a felbontással (a külön monitor meg nem megoldás).
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Neked is ezt kellett volna tenned. Én most már nem matatnék a helyedben, ha ennyire agyonvágtad, inkább elvinném egy pc klinikára.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ez igen na ez egy pörgös kis topic
Kissé komolyabban kellene venni ezt urak és hölgyek
Én dorogi bányász voltam de továbbképeztem magam csilletolová,igy nem sok közöm van a gépekhez
De most viszont egy kis help valakitöl nem jönne rosszul
ASUS X51RL telepitett Vista Home(természetesen agyonvágtam)
Xp föl majd kezdödik a szivás
Driverek(a kapott gyári lemezröl 2 ismert föl majd jó utat)
Hang nincs
Vga Ati Catalyst nem szereti Net keretrendszer fönn
Gyárilag a 160k laptophoz nem adtak Vista lemezt csak egy javitót igy vissza se tudom rakni azt a fos Vistát
Lenne e valaki aki esetleg egy driver-eket vagy egy Driver packot tudna nekem adni?
Feleségemé a laptop nekem asztali gépem van de ha fizetnének sem kellene egy ilyen kis börönd
Elöre is köszönöm a segitségeteket
Már "csak" ez a 2 driver hiányzik a többit letoltam a torkán
😄
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
200.000-ért már van olyan, mint az enyém. Nem sokkal több, mint amennyit te szánsz rá, de ÉG ÉS FÖLD a kettõ közötti különbség!
Kinéztem egy Asus notit magamnak, érdekelne a véleményetek. A gépet mindenre szeretném használni, játékra is. Kérdés mennyire elég a videokártyája, és hogy árban ez most jó vagy sem?
Itt néztem meg:
http://www.hwcenter.hu/products/6706.html
Elõre is köszi a segítséget.
Nem érdekel valakit esetleg 1 szép állapotú eladó laptop?
Tulajdonságok:
Fujitsu Siemens Notebook Amilo Li1705 notebook
Processzor: Core Duo T2080
Memória: 2 x 512 MB DDR2 533 MHz
Kijelzõ: 15.4" WXGA
Merevlemez: 120 GB SATA
Optikai meghajtó: DVD Super Multi DL
Chipset: VIA VN896
VGA: integrált VT8237A
LAN: 10/100 Mbps Fast Ethernet LAN
WLAN
Modem
Audio and Microphone integrated
Touchpad
Csatlakozók:
3x USB 2.0
1x VGA
RJ 11 for Modem
RJ45 for LAN
1x audio in
1x audio out
1x DC-in
1x Kensington Lock
Akkumulátor: Li-Ion battery 3 cell, 2,200 mAh(kb 1,5 órát bír)
AC Adapter: AC Adapter 20 V / 65 W
Operációs rendszer: Vista Home Basic
+Eredeti szoftver csomag:Windvd8,Norton internet sec. 2007,Nero7+Genius webcamera(2 hónapos),Targus laptop táska,Vezeték nélküli Fujitsu egér(1 hónapos).A laptop 10,5 hónapos,még 1,5 hó garival.
Minden cucc dobozában papírjaival,cd-ivel.
ÁR:egyben 115000ft(190 volt+kb 15 ezer a többi cucc)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
így 😞
JBQA!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
JBQA!
Saor Alba
JBQA!
(jelzem nekem az acecodec tökéletesen bevált, semmilyen összeakadást nem éltem meg vele)
szerinted hazudtam? (nem szokásom)
JBQA!
JBQA!
Ugyanis a kérdés nem az volt, hogy melyik codec csomag a jobb, meg játékok alatt össze nem akadó (jelzem nekem az acecodec tökéletesen bevált, semmilyen összeakadást nem éltem meg vele), hanem hogy a CODEC ellenére miért marad sötét a kép...
JBQA!
A másik problémádra egyelõre nem tudom a választ.