16455
-
#4847 Mennyi a max. kereted? -
#4846 Hello.
Asus: link
Acer 6530G: link
Ez igen finom, ipon szerint nincs hozza kekfog (nehezen hiheto): link
Nezegesd meg a HP DV5-ket, frankok. -
Csisszancs #4845 Nagyon úgy tűnik, hogy az a sorrend úgy készül, hogy letesztelnek rendesen 30-40 karit, viszont be kell sorolniuk a másik 150 ma használatos mobil VGA-t is, úgyhogy felállítják a biztos 40 eredményt, a többit pedig odaadják a portásnak, hogy írogassa be valahova (kis túlzással) . Amúgy semmi bajom az oldallal, arra tökéletes, hogy kb-ra elhelyezi a dolgokat, csak azt mondom, hogy nem kell szentírásnak venni. -
Csisszancs #4844 Most őszintén, mi az a márka, amivel meg vagy elégedve? Csak mert mindent csak fikázol, de jobb alternatívát sosem adsz.. -
#4843 És ezek milyenek?
Fujitsu-Siemens Amilo PI1505,15.4\ "WXGA 16: 9 GlareType,Mobile Intel Core2Duo T2250 (2 mag 32 bit) 2x1773 mhz,1024Mb DDR2/667,Hdd 120Gb Wd SATA,8x DVD RW DL,Intel Graphics Accelerator 128Mb,TV out Realtek HD 24 bit/96 khz (7.1) S/PDIF.akku 2,5óra 4400 mAH (LiIon),10/100mbps Lan, 4in1 kártyaolvasó,56K modem, Express Card Slot, Fire Wire,S-video, 3xUSB
vagy :
Acer Extensa 5620z: Core Duo T2390 2x1.86GHz proci, 1024MB RAM, 160GB HDD, Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100 videó, 15.4"WXGA CrystalBrite Kijelző, DVD-Super Multi ÍRÓ, WIFI, BLUETOOTH, INFRA, MEMOKÁRTYAOLVASÓ, BEÉPÍTETT WEBKAMERA! -
#4842 HD 4570: 80 shader, 64bit
HD 3650: 120 shader, 128 bit.
A notebookcheck meg elorebb sorolja a HD 4570-et... Hogy ez mennyire egy vicc oldal... -
Csisszancs #4841 Újként árulja. Használtan nem mutattam volna ennyiért.. -
Csisszancs #4840 Nekem az "alapváltozat" van. Amúgy nagyon valószínűnek tartom, hogy a Vaterás gép is ugyanilyen, csak nincs tisztában az illető az adataival, vagy rossz helyről másolta be. -
Csisszancs #4839 Olvass vissza #4819-től. -
#4838 Nem tul nagy a valasztek a balkani piacon sajnos :( -
#4837 Intel GMA 965.. 1000 eves shit. -
#4836 "Teszkos" Lenovo ertelmes op.rendszer nelkul: link
Acer Extensa Linux-al: link
HP 6730s: link -
#4835 Szar? -
dragonboy #4834 hát attól függ mire...ha netre meg wordre akkor zstem erős...komolyabb dologra meg nem nagyon jó. -
dragonboy #4833 sziasztok. egyetemre készülök és én is szeretnék egy laptopot asztali PC helyett. sajnos sok mindent halottam hogy a fuj-si nem jó meg h toshibát meg dellt vegyek, de azokban nem láttam normális vidikarit. én egy asusra gondoltam. a fő szempont hogy nem 1 évre veszem hanem minél többre, szal ne romoljon el könnyen. am core 2 duo proci, 3 Gb ram (semmiképp nem 4 mert nincs értelme) meg egy komolyabb, játékokra (nem feltétlenül a mostaniakra) is alkalmas vidikártya lehetne benne. jah külön kérésem h bluetooth meg webcam legyen benne a többi am nem ényeg. Hálás lennék néhány javaslatért mind a márkára vagy akár a típusra vonatkozóan is. jah am a keret 200 (nagyon max 240) köszi -
#4832 -
#4831 Gondolkodtam, és lehet nem is kellene 200k-ért. Játszani, filmetnézni PC-n fogok, inkább egy 22"-es monitorra költök, és egy olcsóbb üzleti notira. Tudtok 150k-ért egy strapabíró, viszonylag erős gépet sok csatlakozóval? -
#4830 Ja és HP COMPAQ 6720s -
#4829 Sziasztok!
Megint nézegettem a laptopokat.
Szerintetek ez jó laptop:
Intel Core 2 Duo T7250 2.0Ghz-es,továbbá 2Gb Ram,160Gb HDD,Intel GMA 965 384Mb-os videókártya,Wifi,Bluetooth,mem óriakártyaolvasó,DVD iró,15.4"-os fényes magaskontrasztarányú widescreen LCD kijelző.
-
vasziszdasz #4828 Az U20A annyira nem is szar. Kár hogy csak asus. -
#4827 Mindenképpen újat szeretnék, vannak rossz tapasztalataim...
És ahogy elnézem ez újként 220 körül van. Ellenben Acer és társaiban ilyen áron már 4 giga ram és P8400 proci van.
Nem vagyok márkabuzi, azt veszem ami a legjobban megéri. Ezért írjatok véleményeket. -
#4826 ASUS Adds U Series Laptops
-
#4825 Neked az alapváltozat van? Mert meggyőzött amit írtál. A veterán t8400-as procit írnak, viszont mindenhol máshol T5800-at írnak. Ezért kérdezem. Mert ha neked is alapváltozat van T5800-al, és 3gb rammal, akkor több mint valószínű én is veszek egyet. -
vasziszdasz #4824 Megbízhatóságban nem találtál jobbat? Akkor nem is kerestél. -
Csisszancs #4823 Ezeknek mind megfelel a HP dv5 1180. A HDD-t, ramot és egyebeket arra mondtam, hogy amit a srác hirdet vaterán, nagyobb, mint ami gyárilag van benne, szóval kérdezz rá, hogy hogy is van ez. -
#4822 Nekem a lényeg, hogy legyen erős, mobil, jó minőségű, HDD nem vészes, hiszen vszeg külső vinyó lesz rajta (eSata kell). -
Csisszancs #4821 Ezt írtam SASboynak privátban a gépről, szerintem neked is hasznos lesz.
"Én is nagyon sokat nézelődtem mielőtt megvettem ezt, de semmilyen szempontból nem találtam lehetséges versenytársat (megbízhatóságban, tartozékokban, VGA-ban, stb.) Mindenképpen csak ajánlani tudom, amióta nálam van, semmi negatívumot nem vettem észre rajta. Mindent adnak hozzá, amit csak el lehet képzelni, VGA a kategóriában a legjobb, legalább 2 év kiszállásos gari, jó szervízháttér, stb. Amióta megvan (kb. 1 hónap) felraktam rá a Burnout Paradise-t, a Mirrors edge-t, a Wanted-et, a Fallout 3-at, C&C Red alert 3-at és mindegyik röhögve elmegy rajta elfogadható grafikával. Ez általában 1280x800 Mid, vagy high. Amit várható módon nem mindig bír, az a AA (bár pl. Red alertnél bírja a 4xest). GTA 4-et nem kíséreltem meg felrakni, az azért gondolom nem menne ilyen simán.
Egyszóval szerintem nyugodtan vedd meg, csak ajánlani tudom (az egyetlen zavaró dolog a Vista, de azt úgyis le lehet szedni és hozzászokni se vészes)." -
#4820 Hmm nem rossz. Mik a tapasztalatok? :) -
Csisszancs #4819 LINK, de azért érdemes rákérdezni a procira, HDD-re és RAM-ra. (Eredetileg ez olyan gép, mint az enyém..) -
#4818 Sziasztok!
200k körül tudtok ajánlani egy notit? Egyetemre kellene. -
Csisszancs #4817 Hopsz, már el is tűnt.... :S -
#4816 Ja, és 2 év a garancia. -
#4815 Hát arról nem sokat tudok (bár ha jól látom most nem is elérhető), de én is iPontól vettem egy ilyet: MSI VX600X-018HU és egy szavam nem lehet rá, pöccre működik vele minden. A videómemóriája kétszer akkora meg a RAM is több egy gigával, mondjuk az igaz, hogy ehhez nincs op rendszer. -
Csisszancs #4814 Szvsz forint erősödni fog, de persze ezt nyilván senki nem tudja biztosan, ahogy azt sem, hogy mennyire követik a kereskedők a forint árfolyamát. Érdekes módon, ha romlik, akkor rögtön jön az emelés, de amióta erősödik (kb. két hónap), azóta nem nagyon igyekeznek csökkenteni az árakat... :S A másik dolog, hogy ennél a boltnál, ahol írtam, raktárról árusítanak ki gépeket és bármikor eltűnhet a palettáról, máshol meg nem találsz ilyet ilyen árban. Tudom, mert én is ott vettem kb egy hónapja, tegnap meg akartam nézni és már nincs ilyen gép, mint az enyém, máshol meg legalább 20e-rel drágább. Én azt mondom, vedd meg. -
#4813 Sziasztok!
Most, hogy a középiskolai ballagáson túl vagyunk, változatlan forint/euro árfolyam mellett vajon változnak a laptopok árai? És ha igen, akkor merre? Június elejére kellene a gép, de nem tudom, hogy most vegyem meg, vagy várjak még egy hónapot...
Korábbi kérdéseimmel kapcsolatban sokan válaszoltak itt is és pm-ben is. Köszönöm. Végül úgy döntöttem, hogy ezt a gépet szeretném magaménak: HP 6730s NA744ES.
A kérdésem az lenne, hogy aki ilyet használ az hogy van vele megelégedve, illetve a szervizes fórumtagok milyen tapasztalatokkal rendelkeznek ezügyben (vannak-e hibás termékek, javíthatóak-e, stb...?)
A válaszokat előre is köszönöm! -
#4812 Mit számít hogy stimmel-e? :D személyes átvétel lenne szerintem, senki se vesz postai uton notebookot, kivétel forgalmazótól. -
#4811 Itt (UK) £781. Fincsi ar. -
Csisszancs #4810 Amerikában 890$.. Nálunk annyiért HD3650-est kap az ember.. -
Csisszancs #4809 Kíváncsi leszek nálunk mennyiért dobják a piacra.. -
#4808 MSI "normalis billentyuzettel"?? Mobility 4670 Nativ felbontasahoz tokely. Szep is. Lehet veszek majd egyet