16455
-
Kalozoner #4887 néz meg a gx620-ast, az jobb vétel... hacsak nem kötelező a 17' kijelző... -
#4886 Hmm...ez 250-be kerül. Amúgy 9600-as videokártyához max. 1280x800-as kijelzőst javaslok. -
#4885 Sziasztok! Milyen Oprendszer nélküli laptopot érdemes venni ? Játékra szeretném használni és úgy 200 000 körülire gondoltam így a nyár folyamán. Amit eddig kinéztem az a következő volt.
LAPTOP
Érdekelne a véleményetek
Köszönöm -
Inquisitor #4884 Ez 110K
De nincs benne OS, meg az alacsony fogyasztásu proci miatt kisebb a teljesítménye, cserébe tovább bírja az aksi, a proci + chipset valami 26W-ot eszik csak. -
#4883 Hmm...ezt még túléljük valahogy. :) ...már hozzászoktam a Vistához, annál rosszabb nem hinném, hogy lesz bármi is... :) -
#4882 link -
digital #4881 Link -
#4880 Az mi az a VT? (nekem is 1199 van amúgy) -
#4879 Eh most olvastam: Acer TravelMate 5530G-ben Hibrid CF-van (HD3200 + HD3470)? Na ne má? Ha frankó az infó és a 150k-s kategóriában is ez van akkor irány a bót -
#4878 Hi. tipp -
alterNative1012 #4877 Hello!
Ismerősnek kéne laptop és 120e a plafon. Böngészésre, msn-ezésre, beszélgetésre. Várom a tippeket.
Előre is köszönöm. -
Csisszancs #4876 Ebben az árban nem igen van DDR3 memóriával ilyen kártya.. -
digital #4875 Hát nem rossz masina, de még jobb lehetne ha a VGA DDR2 helyett DDR3-as lenne,(tesztek szerint sokat számít) és pláne nem alaplapra integrált mint minden DV5 esetében. A proci meg sajna nem win7/XP VT-támogatott... -
zero_cool51 #4874 Na erre tud valaki mondani valamit?
A laptopomon (DV7-1000EG) van recovery partíció, de mivel a Vista újra lett rakva, a HP Recovery program nincs rajta. A HP nem tud adni ilyet, csak a recovery partíción levő Vistán van. Újra akarom húzni arról, de F11-re nem történik semmi, csak bejön az oprendszer. Mi lehet a probléma? Vagyis a megoldás? -
#4873 Igen, volt már itt erről szó. Az az ár tényleg elég jó, főleg mert ha jól tudom már 180-ért is odaadná, 2 év garival (-3 hó). -
las vegas #4872 az av fórumon árul rea4 egy hp dv5-1199 est 190 ezerért 3hónapost akit érdekel nézze meg ennyiért ez ajándék és az ember megbízható. -
Csisszancs #4871 Köszönjük az építő jellegű hozzászólásokat!
Még jó, hogy
"de jobb alternatívát sosem adsz-
Talán olvasni kéne tudni, akkor feltűnne hogy de." -
vasziszdasz #4870 Persze. -
vasziszdasz #4869 Épp ideje. -
vasziszdasz #4868 Úgy néz ki. -
#4867 Hát ahogy én elnéztem nem nagyon van XP-hez driver. De próbálkozz, hátha találsz valami sufnituning driver csomagot hozzá. -
#4866 Köszönöm -
#4865 Esetleg prózálkodd meg a hivatalos oldalt: Ehunne
Ha itt nincs akkor, Google-be lehet keresgélni különböző variációkat Példának okáért -
#4864 vásároltam egy Asus X50Srseries laptopot ,de a telepítő lemezen csak Vista driverek vannak a gépre xp(32bit) lett telepítve.
Tudna valaki segíteni hol találok hozzá xp drivereket ? -
#4863 Idéznék magamtól:
"No, vettem vasárnap egy ilyet. Normális netbook ár alatt van és egész korrekt laptop. Virtual server 2005 szépen suhanik rajta, kellemes bootidők, megy rajta az XP (nem kell visztával baszakodni), szarrátitkosítottam truecryptel (még a sysem partíciót is, bár rühellem a 20-30karakteres jelszókat), de azzal is gyors, még a virtuálgépek is ugranak 2005-ös SQL szerverekkel, meg 3.5.NET-tel is. Visual Studio is megy rajta gond nélkül, virtuál alól, egész kellemes sebegsséggel. 1xű biznisz dizájn (nekem jobban be is jön, mint a csicsás verziója, kívül meg ez is szép mélyezüst), meglepően könnyű még a hat cellás aksival is. Vettem hozzá rásimuló puha vízálló védőtáskát, meg rendes nagy hordozó laptoptasit is, amibe így táskástúl is kényelmesen elfér, meg külső billt (plusz lézeregerem épp akadt). Vinyót nem lehet 40 fok fölé terhelni, a cucc kiadós/tartós terhelés alatt sem melegszik nagyon, ÉS halk, mint állat. Totál lenyűgözött, mert sokkal rosszabbra számítottam. Fincsi cucc (melóra tem.).
Jah és 35-36s az 1M SuperPI, míg egy atomos szarnak csak 93-96s. Ez önmagáért beszél.
Egyszóval igencsak jó az ár/teljesítmény viszony (ennyié alkatrészárban is megérné).
Lehet fikázni...
(egyetlen apró gondom van még vele, a gigabit LAN-t nem tudtam még kicsiholni belőle XP alatt, csak a 100-asat, de ez valszeg. a sys kari driver hibája, majd megoldom ezt is)
Fujitsu Siemens Esprimo V5555
:D " -
#4862 Amelyik nem az Amilo szeria pl. (A regi Amilokrol legendak keringnenek - ez megalapozta az Amilo hirnevet - az ujabbak is sz@rok?) -
#4861 Mr. Szarkasztic.
Fujitsu Siemens -nek melyik szériája az aminek nem fehér a billentyűzete és nem esik szét magától? (vagy ilyenek ne kérdezzek?). -
Csisszancs #4860 Persze, a világon mindenki hülye csak én vagyok helikopter.. -
Csisszancs #4859 Igazad van. Majd összeszedem magam.. -
Csisszancs #4858 Nagyjából igen. Ebben az árban gamekhez a legjobb. GTA 4-hez mondjuk nem ezt a kategóriát szánták, de amúgy elviszi a legtöbbet, meg még egy ideig a kijövőket is (szerintem 2 évig min.) Ha valamit nem is visz, az sem a VGA miatt lesz. -
GKA014 #4857 SZerintetek ez a laptop: http://www.ipon.hu/webshop/product/acer_extensa_5630g_642g25mn_lx.ebn0c.005/36048
Hogy fogja vinni a mai játékokat? Úgy értem GTA IV-ezni meg Crysisozni meg ilyeneket játszani lehet majd vele? Meg úgy kb sztetek meddig fogja így időben még a pl jövőben megjelenő játékokat vinni? Am nekem már az is jó, ha minimumon tok játszani, csak ne szaggasson, bár a mai játékokat azokat vihetné közepes vagy magas grafikán is, szal az jó lenne, de nem értek annyira a laptopokhoz, szal ezért kérdezem, hogy kb mire számítsak.
-
#4856 +9-10e felarat lazan megeri. Ne is gondolkodj masban szerintem mert nem kapsz jobbat ennyiert :)
link -
#4855 Hát most csak nézegetem, olyan 90 körül. -
#4854 Én kipróbáltam a GTA 4-et, és elmondhatom, hogy elfogadhatóan szép grafika mellett normál sebességgel fut, igaz az én gépemben valamivel erősebb a proci (dv5-1199), de lényeges különbség nem lehet emiatt a 1180-ason sem. -
Inquisitor #4853 "core 2 duo proci, 3 Gb ram (semmiképp nem 4 mert nincs értelme)"
Mint ahogy Core 2 Duonak single chanel memória mellett. -
vasziszdasz #4852 de jobb alternatívát sosem adsz
Talán olvasni kéne tudni, akkor feltűnne hogy de. -
vasziszdasz #4851 Nem márka - széria. Úgy látom még mindig nem esett le senkinek. -
Csisszancs #4850 Biztos, hogy minden dv7-esben van bluetooth. Amúgy ha az érdekel valakit, küldjön egy pm-et, amíg keresgéltem magamnak valami masinát találtam egy jóembert, aki ilyeneket hoz be Ausztriából (bontatlan, dobozos, stb.), de 2 év magyar garit szerez rá és szoftveresen is teljesen rendben vannak. Valaki már vett itt tőle és írta is, hogy meg van vele elégedve (azt hiszem zero_cool51). És mindegyik 200e alatt. Pl ilyenek:
HP Pavilion dv7-1000eg 175 000.- bruttó
P-C Duo P7350, (2.0 GHz) 17” WXGA+BV, 3 GB, 320 GB DVDRW LS,
NVIDIA GeForce 9200 GT, HDMI, eSata, Webcam, Remote control, 6 cell Li-Ion, Vista Home Premium,magyar. Német billentyűzet.
Szóval, ha valakit érdekel, írjon rám és adok címet. (Lehet hogy már nem aktuális a fenti ajánlat, kb. egy hónapja kaptam.) -
#4849 Jah, osszehasonlitjak a tremarkokkal, ezer eves Doom-al.. vicc (Crysis: optimalizacio "csodaja") -
#4848 Vajon melyik lehet az? Lenovo-tol orgazmus...