Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért vegyetek inkább toshiba-t, asus-t vagy dell-t. lehet, hogy egy u.olyan kategóriájú gép asus-ba drágább lesz mint acer-be, de a minõséget meg kell fizetni!
A "szagszervízbe" biztos nem viszem el.<#idiota>#idiota>
Egyébként meg a boltba kell visszavinni nem egy szakszervízbe, ugyanis cserélik és nem javítják nagyokos!<#duhos2>#duhos2>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Hallottál már egyáltalán a laptop biztosításról?
Csak hallottál róla, de fogalmad nincs, hogy mire vonatkozik.
Képzeld még akkor is kicserélik, ha beleöntesz egy liter vizet!
Sõt, ha véletlenûl kiejted a lyukas kezedbõl és megrongálódik, betörik a kijelzõ stb.
Ülj le fiacskám! Egyes!<#hamm>#hamm>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Én meg nem kevesebbet állítok, mint hogy az Acer a notebookok Ferrarija <#eplus2>#eplus2>
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Suzuki Swiftet is többet árulnak mint merdzsót...
Nekem van garancia a gépemre és bármit történik vele, nem kell erõsködnöm, mert szó nélkül ki fogják cserélni.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> Iiiiigen, peeeersze... én is majdnem ezt tapasztaltam...
Majd ha kidobtad a 7.-rõl és tényleg el is vitted a szagszervízbe, lefagy a vigyor az arcodról. <#eplus2>#eplus2>
JBQA!
Legalább egy számítógépeket árusító boltba nézzél már be, mert ott az elsõ sorban csak Acereket fogsz találni.
Nekem van garancia a gépemre és bármit történik vele, nem kell erõsködnöm, mert szó nélkül ki fogják cserélni.
Akkor is, ha direkt kidobom a 7. emeletrõl.
Ez le lett tisztázva ott a helyszínen!
Jobb lenne, ha utána néznél ezeknek a dolgoknak, mielõtt a levegõbe beszélnél és butaságokat kvartyognál.<#idiota>#idiota>
JBQA!
Nekem a kedvencem az acer, kutya bajom vele, pedig elötte más volt.
Gyönyörû a képe, nem tudom kinek mi baja vele.
Plussz: egyedi a külleme. Nem a hagyományos négyszögletü, hanem szép lekerekített.
Hidd el, ha valaki meglátja biztos irigykedni fog.
Persze nem a legolcsóbbat kell megvenni belõle.
Érvek:
- Bivalyerõs processzor
- 250 GByte HDD
- Radeon X2600, különálló 512 MByte-os videókari, amin még a komolyabb 3D-s játékok is elmennek, nem csak a sims 2.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Barátnõm szeretne laptopot vásárolni, de sajnos egyikünk sem nagy hardware guru. Max. 200.000-ig kellene, általános használatra tehát net, word és egy kis sims 2 elkéne rajta futkorásszon. Ezen felül egy tûrhetõ vinyó (200-300 gigás) illetve wifi támogatás jó lenne. Mit tudtok ajánlani? Lehetõleg minél nagyobb kijelzõvel, minél jobb vidkártyával, lényeg hogy 200.000-nél ne legyen drágább, illetve ennyi pénzért melyik a legjobb gép amit kaphat?
Köszi.
de engem tényleg most a játékok érdekelnek leginkább. mondjuk s*ar-t se érek vele, ha megveszek egy erõsebb gépet és meghal egy év nyúzás után.
gondolkoztam azon, hogy akkor veszek hozzá garanciát, mert ugye már olyat is lehet. de ott egy éves garancia kb 30'000ft. hát akkor már inkább a DELL...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Én a Dellt venném a kettõ közül mindenképp.
Acer Aspire 5920G
Dell Vostro 1500-38
Írtam az ASUS hivatalos szervízének is, de õk basztak normális választ adni.... ha nekik budõs a pénzem, akkor viszem máshova.
Szóval mostmár 85%ig tuti, hogy ASUS M51-et veszek 😊
Most igy utananeztem, ez jol emlekeztem, 3 mcdonalds van konkretan Balatonon, ezekbol 2 deli part (1 siofok), meg egy keszthely ami szinten nem nyert..de eleve a mcdonalds-os megoldas semmikepp nem jo, valami mobilszolgaltatos kene
Ez csak egy adóvevõ egység(HSDPA modem)ehez kell az elõfizetés nem?
Solten:
Remélem is mert anyám kitér a hitébõl ha nem fog látni,bár én tudnám hanyagolni<#hehe>#hehe>
"benzinkutakon is lehet,ilyen kamion parkolókba WIFI,nem?"
Civilizált országokban simán.
Saor Alba
Amúgy elméletileg a benzinkutakon is lehet,ilyen kamion parkolókba WIFI,nem?
Saor Alba
Szóval kb. 2 hét múlva megyek kamionozni külföldre.
Szeretnék nettet vinni kintre,laptop van,de nem találok semmilyen olyan elõfizetést vagy szolgáltatót aki elérhetõ áron adná a nettet.
Szeretném kérdezni nem tudtok-e valamit?
Na ilyen gép kéne nekem.
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
"Use code 67HLP4BL8WV6TD to save $225 off any $999.00+ Dell Inspiron laptop. (valid 6/12/2008 12:00:00 AM - 6/19/2008 11:59:59 PM)
Use code N6DT1G$64M79BW to save $350 off any $1,299.00+ Dell Inspiron laptop. (valid 6/12/2008 12:00:00 AM - 6/19/2008 11:59:59 PM)"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\