Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nandusz
Én tisztában, de ahogy elnézem téged nagyon félrevezettek kiskorodban. Innen az orbitális fogalomzavarod.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Okos legyél már miért lenne diavetités 17"-nál???Tisztában vagy te egyáltalán a fogalmakkal?

Nandusz
Viszont nem diavetítést néz játszás helyett... Gondolom azért ez se elhanyagolható szempont egy gamernek nem?

Akkor maradj csak meg a 15,4"-nál és "folyon ki a szemed" mert körülbelül akkor látsz belöle valamit ha benne ülsz a képernyöben:-D

Dying Soul
Az mitõl lehet, hogy a wireless egyszer csak azt mondja, telepítés után egy nappal, hogy nincs felrakva a driver? Azután újraindítom a laptopot és újra mûködik. Intel PROSet Wirelessrõl van szó. Ötletek? - egyébként nem használom még a w.-t.
(nincs normális wireless topik, azért irom ide, feltételezve, hogy ehhez is ért itt vki.)

Solten
<#zavart1>

Saor Alba

Alwares
17-es szerintem nem való hordozásra. Az mekkora már? Cipeld azt a villamoson 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ott a pont, bár nekem nem is tetszik a 17-es...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

xNoodlex
ebben is van valami 😊

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Solten
Ha máshol alszol, ki kell kapcsolódni, nem kell kockulni... <#wink> <#zavart1>

Saor Alba

Nandusz
Nos az utazást én arra értettem, hogy máshol alszol...tehát egyik héten itt, másik héten lehet máshol....Tudod vannak ilyen foglalkozások is. Ki hitte volna mi? Annyira meg sztem senki sem elvetemült, hogy neki áll a kocsiban, vagy akár a vonaton is (ha azzal megy épp) notizni.

MaSzKa
és utazás közbe csak 1órát jó ha tusz játszani mert lemerül

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nandusz
Hát meg aki sokat utazik, meg szeret játszani is, akkor minek porosodjon otthon az asztali gépe, mert nem tudja kihasználni, mivel sosincs otthon.

Solten
<#eljen> 200e fölött se adnék ki pénzt rá. Ha a hordozhatóság a fontos, ami ezen cuccok lényege, megteszi az olcsóbb is. 200-ból már egy full gémer konfigot összerakok. Bár a notik kis helyet foglalnak, az is elõny.

Saor Alba

MaSzKa
ja és laptopból 2év vagy több garanciásat érdemes venni és az is jó ha az akksira is minél több a gari

Teljesen Soltennek van igaza mi a fasznak félmillás gépet venni?😄 msinek ez a gxes szériája még belefér mert megéri, de a 17"os az már lassan nem is laptop😄 azt közelrõl lesni se vmi nagy élmény.

MaSzKa
a prohardveren az apróhirdetésbe van 1 srác aki ilyeneket javít van neki sokféle panelja

MaSzKa
ja de ez nem valós teljesímény tükrözõ teszt

ezek csak 3Dmark eredemények amik nem mérvadóak

nagyon gyors és fontos segítségre lenne szükségem. a laptopom leesett a földre, és megfolyt a monitorja. ahhoz keresnék alkatrészt olcsón, vagy hasonló teljesítményû helyettesítõ gépet. akkor viszont a roncsot is el kellene sütni vmennyiért

fujitsu siemens amilo L7300-x

kétéves, használtan vajon mennyit érne, ha jó lenne a monitora is?

elõre is köszönöm a válaszokat, remélem nem gond hogy ide (is) írtam

Solten
Jah, de miasz@rnak 😊 9800GTX noti is már heroinár, olyan desktop pc-t raksz össze annyiból hogy 5 × körbeveri.

Saor Alba

Nandusz
Kérdés, hogy létezik-e már olyan noti? Mert ha igen, akkor gondolom GTX260 is van már nem?
Az lehet még jobban átrendezné a táblázatot (az nVidia javára persze)<#hehe>

Solten
Úgy nézem "egy GPU-s rendszerben" az ATI Mobility Radeon HD 4850 az elsõ... <#eljen> <#wink> Jah, hát erõs az nvidia a mobil szegmensben is, a desktopoknál is az volt végig, most kaptak egy jó nagy pofont.

Saor Alba

Nandusz
Itt egy LINK, melyet Solten szúrt be korábban. Ez alátámasztja, hogy mirõl beszélek. Az elsõ 20 helyezett 90%-a nVidia.

Nandusz
Viszont a magasabb natív felbontás jobban fel is emészti az erõforrásokat. Tehát játékra jobb a 15,4".
17"-sat akkor kell venni gamer beállítottságú embernek, ha 8800GTX, 9800GTX, vagy esetleg 8700GT SLI laptopban gondolkodik. Ezek jelenleg verhetetlenek, ATI 3850 ide, ATI 3870 oda...
Csak hát 4-500e Ft-be kerülnek.

MaSzKa
az a durva az egészben más konkurens laptop gyártóknak is szállít a samsung hdd-ket dvd olvasókat kijelzõket ramokat
ami nem semmi

MaSzKa
http://prohardver.hu/hir/ambiciozus_celokat_tuzott_ki_a_samsung_notebook_uzletaga.html

ebbõl a cikkbõl az is kiderül a régi nagy kedvencem a Hewlet Packard Compaq az 1. a notik között eladásba <#eljen>

hidd el jobban jársza GX700-al mint a GX600-al a kijelzö nagyon sokat nyom a latba..föleg ha játszani akarsz.a 15,4"rohadt kicsi lesz elhiheted..

MaSzKa
HD3200-as vagy HD3450-esek is ha jól tudom vannak notiba

az talán olcsóbb

de az ár határazza meg bizonyosmértékbe a teljesítményt is és a minõséget is

a desing az más tészta én azért ne fizetek

Samsung és az LG notik is nagyon jó

sokat fejlõdtek és nem is drágák csak itthon nehezen beszerezhetõek

http://prohardver.hu/hir/samsung_dizajnnotebook_eros_felszereltseggel.html

de jó oké király ez a kártya csak pina drága egy olyan noti amiben ez van...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

MaSzKa
igazából a vga/gpu számít a legjobban 1 laptopba utána jön csak a proci és a ram és a többi ha játszani is akarsz

intel vga-k nem érnek sokat
az nvidia 8400 és 8600-asokkal az a baj gyakran tönkre mennek

ATI vga-st ajánlon én fõleg amibe HD3850-es vagy jobb van 😛

<#puszi><#worship> ezer hála, sikerült megerõsítened hogy ez a noti kell csak 15,4-esbe...

Körülbelül 2,5 órát bir netezésnél..

Alwares
Ha valami gagyi Lenovo gépem lenne tennék rá ilyet. De csakis kizárólag a piás, Bacardis skin kellene. 😄
A Sony-m elég elegáns így is, nem csúfítanám el...

Alwares
Aksija mennyit bír netezés mellet? Mert nekem a Vaiom lazán megy 3,5 órát. Érdekelne mert venni fogok majd másik laptopot. (bár az valószínüleg Dell Inspiron lesz)

Solten
degagyi

Saor Alba

Ezek a skinek minden laptopon jól mutatnak: http://www.myskin.hu
Mind a kettö kellöen megbizható.Ugyan olyan kérdés h asztaliban AMD vs Intel.Mindenki saját maga dönti el h melyiket válassza.

xxdani
Melyik a megbízhatóbb laptopokba AMD vagy Intel?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hello! Három gép között vacilálok: Dell insprion 1525, lenovo 3000 n200, és thinkpad r61i.

Az áruk és a konfig hasonló, ezért nem tudok dönteni. Valaki tud segíteni?

PX igen az performance edition tehát no festés mig a EX extreme edition tehát van rajta festés (tüzjelek)

A sok kérdésre itt a válasz:

Gx700:igy áll össze

Eddig Crysis 1024*768(nem dx10 alatt) végigtoltam full high beállitások mellett átlag 30-40fps
Battlefield 2 online 1440*900 full high(No FSAA) 50-60fps
Test drive unlimited 1440*900 full high (NO FSAA) 25-30fps
World in conflict 1024*768 full high(nem dx10 és no FSAA) 30-40 fps
euro truck simulator 1440*900 full high 20-30 fps(FSAA 2*) 20-30 fps
COD4 online 40-80 fps full high 1440*900ban

de ezek átlag fps-k.

MaSzKa
olvasgasd melyik integrált megoldás a jobb

http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=16952

mrzoltan
errõl vélemény,ezen biztos fut a cod...
Megéri a plusz kb.20k-t a 2400-es radeon a 1270-es ellene?
ennél az msi gx-es szériánál a px végzõdés jelenti a performance változatot az x meg az extreme?

Dying Soul
Igen, az elsõre gondoltam, köszi! 😊

Nandusz
Szóval visszatérve a problémádra...
1. úgy szeretnéd átpakolni az adatokat, hogy az asztali gép megvan?
2. csak a vinyó van meg és úgy szeretnéd átpakolni?

Lehetõségek megoldásra:
1. Vegyél egy Cross UTP kábelt, majd ezzel kösd össze a notit az asztali géppel, majd hálózat beállítása varázsló, stb. Miután látja egymást a két gép, mehet a másolás.

2. Itt venned kell egy külsõ mobil racket, szakszerûen beleszerelni a vinyót, majd USB kábellel összekötni a notiddal. Ezután kezdõthet a másolás.
(Ennek az is elõnye, hogy a késõbbiekben is használhatod a vinyót mind a notidhoz, mind más asztali géphez is)

WiZZaRD
És mégis miben szar? A Li1705 mellesleg teljesen más kategória. A márka iránti ellenszenved miatt kár fikázni szvsz. Nekem sem a kedvenc márkám, ettõl függetlenül igen jó ár/teljesítmény viszonya van.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

xxdani
Emberek. Fölösleges összeveszni ilyeneken. Izlések és pofonok. Milyen szar lenne ha mindenkinek ugyan az kellene. Vélemény ellenvélemény kész.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Solten
B+, Maszek + Nandusz, mit mûveltek itt... <#zavart2>

Saor Alba

Nandusz
Sok megoldás van erre.