16455
-
#5287 Sokáig 160k volt, aztán rájöttek hogy folyton ajánlgatjuk... -
#5286 Az igen. Tegnap még 160 ezer valahányszáz volt a bruttó netes ára az iPon-ban tökugyanennek. Mi történt? -
Balee 007 #5285 Esetleg még ez: Acer Extensa 5630G -
#5284 két hozzászólással lejjebb ott egy alternatíva, olcsóbb, erősebb, op.rendszerrel... -
oldanni #5283 ASUS F50GX-6X039
ilyenben gondolkodom.
írjatok rola véleményt pls!
Előre is köszi!
Üdv: Dani -
#5282 Mobility 4650-ben van ám kraft. -
#5281 Természetesen bruttó, és volt már a link...de itt van mégegyszer: Acer Aspire 6935Z-643G25Mn ...és az angol nyelvű link is, a részletesebb hardverlista végett: KATT
Más: HP Pavilion dv6-1130eh teszt az IPON-on -
#5280 Gyémántpuma 16:9-en
"Nyomáskomfort tekintetében nagyszerűt alkotott az Acer. Persze az Aspire 6530 klaviatúrája nem éri el a csúcs üzleti gépek gombsorainak szintjét, de kategóriájában a legjobb, csak a Toshiba tud a közelébe kerülni. Billentyűi puhán jártak, de nyomáspontjuk határozott maradt. Huzamosabb gépelés után sem kívánkoztunk vissza a ThinkPad X60-ra, ami nagy szó!"
"Hűtés tekintetében arra számítottunk, hogy a még 65 nm-es gyártási technológiával készülő AMD processzor miatt nem sikerül majd a modernebb inteles hardver szintjét hozni. Egy nyugalomban eltöltött fél óra után úgy tűnt, tévedünk. A gépnek 22 fokos szobahőmérsékletnél kellemes, 20 dB-es zajszint mellett egyetlen pontja sem melegedett 35 fok fölé."
"Teljesítményükben az AMD Puma platformjában dolgozó K8 architektúrás, még 65 nm-es gyártási technológiával készülő processzorok elmaradnak az Intel ellenlábasok mögött, de lemaradásukat egy hétköznapi felhasználó észre sem veszi. Egy 2,00 GHz-es Athlon X2-vel ugyanolyan jól el lehet lenni, mint egy 2,00 GHz-es Core 2 Duóval." -
#5279 "Tehát 2009 az átmenet éve a macskafélék és a folyók közt... :)"
-
#5278 Gondolom tudjátok hogy a Danube = Duna...
150e nettó vagy bruttó? Mert azért "Pista bának" nem mindegy ám. Ha bruttó, jöhet a link.
Amúgy szerintem a minőségi skála valami ilyen:
1.Dell
2.Lenovo
3.HP
4.Acer
5.Toshiba
6.ASUS
7.MSI
8.FuSi
Legalább is tapasztalat és hír alapján. -
#5277 Tehát 2009 az átmenet éve a macskafélék és a folyók közt... :)
Más:
Komolyan mondom nem értem a logikát ezekkel az ASUS-okkal meg MSI-kkel...ennyi pénzért megvenni egy laptopot, ami játékra csak elég korlátozottan alkalmas, miközben 150e körül már 9600M GT videokártyás ACER kapható 2 év garival, op.rendszerrel...hmmmm....az ACER a világon a 3. legnagyobb számítógépgyártó az eladások alapján (az első a HP), annyira szar azért nem lehet...(...ASUS-hoz, MSI-hez viszonyítva meg aztán pláne...)
Az XP iránti olthatatlan vágy szintén nehezen érthető... -
#5276 Új mobil platformmal készül az AMD
-
#5275 Te is majd kinövöd. -
#5274 Csak ne Acert! -
#5273 Ok, talán majd kinövi. Amúgy a gép nem tűnik rossznak. Bár inkább: #5250 -
#5272 Ezt az ismerősöm mondta nem én, neki kell laptop. -
dragonboy #5271 jah és ami még fontos lehetőleg Xp kompatibilis legyen mert ő utálja a vistát -
dragonboy #5270 a HD 3470 tényéeg 512-őt tud? mert számos oldalon olvasom hogy csak 256 os -
Balee 007 #5269 Acer Extensa 5630G -
dragonboy #5268 vki tudan linket adni hogy az sushoz milyen táskát meg egeret adnak? am valószínűleg ASUS X71TL-7S033 őt választom. köszi a segítséget majd ha a vásárlásra kerül sor úgy is jövök még. am tudtok egy másik jó konfigot mondani am 160k nál semmiképp nem kerül többe (barinőmnek) -
#5267 "Acer, HP, Asus kizárva"
MSI meg johet?? -
#5266 A felbontás a 16:9-es, tehát a képernyő az hosszú mint a vonatfütty. Amúgy szerintem nem rossz, leszámítva a billentyűzetét, mert az minden Emesének egyenlő egy emberiség ellen elkövetett bűntettel. -
#5265 Erről mi a vélemény?
Acer, HP, Asus kizárva, csak erről kéne, hogy pl. videókártya milyen benne. 1366 x 768-as natív felbontás nem gáz? -
#5264 -
#5263 TravelMate-ben van valami extra vinyó védelem (légpárnás vinyó?), meg újlenyomat olvasó, és ha minden igaz kicsit masszívabb anyagból gyúrták. Az Aspire-t nem ismerem. De mintha abban is lenne valami vinyó védelem extraként. -
#5262 Az ÁFA emelkedés nem biztos, hogy egy az egyben fog tükröződni a bruttó árakon, illetve engem spec. a nettó ár érdekel... -
#5261 Ennek örülök, akkor neki fogok esni vésővel -
ba32107 #5260 Ja azt mondjátok el lécci, hogy az Acer Aspire és Travelmate sorozat között mi az alapvető különbség? Szerintem Aspire otthonra, inkább multimédiásabb, Travelmate üzleti, "fapadosabb", drágább, megbízhatóbb. Jól tudom? -
ba32107 #5259 Én lepucoltam teljesen az Aceremet, és simán megcsinálták a szervízben -
#5258 Annyit nem fog erősödni amennyit az áfa emelkedik.
Most 213.217 nettó = 255 860
Júli 1-től = 266 521
11 ezer forintot meg nem fog erősödni szerintem. -
#5257 Erről eszembe jutott egy kérdés. Ugye a csuklótámasz-rész telivan hányva matricával. Ha azokat leszedném ugrana a garancia? -
#5256 Hmm, egyre jobb az ára...várom már a holnapi tesztet...no meg, hogy a forint még erősödjön kicsit nyárra... -
#5255 Ez még nekem is tetszik. Ha lenne 180-am tuti rákattannék. -
dragonboy #5254 egyetlen hátránya talán hogy úgy látom xp-vel nem kompatibilis sajnos. -
dragonboy #5253 ASUS X71TL-7S033 ez a laptop nagyon megtetszett:D:D -
#5252 Ezekben a Puma-s notikban az a szep, hogy ha nem "hasznalod" a vga-t (3D), lelovi a rendszer, es az alaplapi IGP (HD3200) mukodik helyette. Tetszik ez a noti:
-
dragonboy #5251 nem vok belezúgva csak jónak gondolom. az acert már 3 évre bővítéssel drágállom. a HP meg kicsit drága. -
#5250 Na cimbi, ha ennyire bele vagy zugva az Asusba akkor tessek: link (nem kell f*sni az AMD-tol, nem harap)
Nem csunya (nem draga), es Puma... link
-
#5249 Kétlem hogy annyival jobban melegedne, hogy az komolyabb problémát jelentsen. Mivel ha sok túlmelegedő vagy Termikus sérülést szenvedő lapotopot visznek vissza akkor a gyártó újra gonolja a tervezét. De az ilyen lapotopokat tervezésnél már le is tesztelik hogy mennyire bírja a hőt és a melegedése az ne legyen "veszélyes". Szóval aki nyafog a miatt hogy most az AMD kicsit melegebb az tényleg már szőrszáll hasogató. -
#5248 "amd elmelegszik..."
"magasbb az üzemi hőfok de kisebb a hőbírása"
bullshit