16455
  • Waczkor
    OFF:

Vágom hogy érted,de nem az a baj,hogy rosszul van leírva.Mind a kettő szó létezik,csak míg az egyenlőre szót akkor használjuk,amikor pl vmit elosztunk,felvágunk egyenlőre,egyenlő darabokra,addig a másikat nem.

Két egyszerű példa:

Egyenlőre vágjuk fel az almát
    Egyelőre nem cserélem le a gépemet,mert minden elfut rajta.

Nem akartam beléd kötni,tudom hogy te is erre gondoltál,csak akkor legyen tiszta:)

OFF vége
  • hykao #6007
    OFF:

...mivel az utóbbi időben rendszeresen előkerül ez a szó...és rendszerint rosszul leírva: egyenlőre = egyelőre :P
  • Magiszter
    Nah hétvégén megvolt a non-stop LAN party. A laposom jól teljesített, meg vagyok vele elégedve. Miután lezavartuk a dolgot töröltem a játékokat. KB 100 gigát szabadítottam fel így most a 240-ből 140 a szabad helyem. . Nem bántam meg egyenlőre a választásom, igaz vehettem volna erősebb VGA-asat is 15-20k ráfizetésével. Majd ha lesz magyar Win7 (és hozzá driverek) rádobom, hogy mit alakít vele, de egyenlőre az XP a tuti. Abból is az original SP3 integrált + gyári Driver CD. Persze a legújabb Kati-val.

Apropó: Ghostbusters játékot feltettem rá. Először el se akart indulni, mondván hogy képtelen elhelyezni a VGA-n a textúrákat, utána mikor rávettem, hogy ugyan már ne hülyéskedjen, minimumon úgy ment a Crysis High beállításokkal. Szóval ATARI újabb csodát adott ki a kezei közül. Majd várom a 2 DVD9-nyi patch-t hozzá.
  • dragonboy
    hát kb igen:D

hykao: T 6400 van benne ha a 6930g-re gondolsz.
  • hykao #6004
    Ha már ACER, akkor dobj hozzá 20 ropit, és a HD4650-es videokártyásat vedd. Abban a ram is több, ha jól emlékszem, valamint a proci is erősebb az általad nézettnél.
  • Kalozoner
    a videókártyában az a ddr3 sokat dob, bár konkrét tesztre kiváncsi lennék, mennyivel is... jó noti ez, szeressük
  • Dévids
    Sziasztok!
    Erről a laptopról mi a véleményetek ?Mennyire megbízható márka az Acer?Csak azért kérdezem mert csak 1 év garanciát adnak rá.
  • Hegi90

MSI GX620

Ilyet akartam venni az acer helyett. Lehet nem bántam meg :) :P
  • no1r
    az enyémben inteles a chipset. akkor mondhatom szerencsésnek magam? :P :))
  • dragonboy
    asusnál csak AMD-be gondolkodj mert az összes intel proci sis lapkészlettel van. eddig talán 1 kivétellel találkoztam amibe intel pakolta a csipet is.
  • dragonboy
    az egyikbe kicsit erősebb (nagyobb órajelű) a proci de mind2 ben ugyanolyan szar SIS csipkészlet van.
  • Dévids
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy a ASUS F5SL-AP141 és az AP-344 között mi a különbség?
    Csak azért kérdezem mert szinte csak 1-2 ezer forintos különbség van közte.
  • Redbull756
    na vazze, köszi:D
  • Solten
    Hi. Win7-hez van csak HD 3*** driver (amd.com), a mobility modder nem tamogatja a HD3200-t (Pista,XP).
  • Redbull756
    hi
    HD3200-hoz honnan tudnám letölteni a legfrissebb drivert?
  • Kalozoner
    ne kamuzz már, kurvára megfingatja a gta4 ezt a kártyát...bár valamelyikőtők tuti topikot tévesztett, 9600M gt
  • Hegi90
    én még mindig hiányolom a pez cukor adogató kütyüt
  • Suffering
    segitséget szeretnék kérni, a bátyám laptopja, féléve van meg de mostanában 3-4 perc haszbálat után bejön egy fekete képernyő és csak ujrainditásal lehet visszahozni. igy laptop hasznákhatatlan bármire. Mi lehet a hiba? nagyon hálás lennék a segitségért
  • vasziszdasz
    kakajóálló bill. is van benne? ^^
  • Falkon
    Nekem is az van , szvsz jó.
    A gta4-gyel is lazán boldogul.
  • vasziszdasz
    ...optimális...
  • vasziszdasz
    A jobboldali imális, a baloldali meg egy fos. ^^
  • edson
    hello. nvidia geforce 9600 gt 512mb ddr2/ddr3 mennyire viszi a mai játékokat? pl.fear2, grid, crysis, stalker

• Hegi90
    az van oda írva mellé, hogy gyári opció. FFFFFUUUUUU
  • dragonboy
    igen? jópofa...
  • Hegi90
    a neten van a leírásban...
  • dragonboy
    a wow mindekttőn elmegy!
  • dragonboy
    nincs is kékfogunk.....ha az érintő gombra gondolsz akkor az csak azért van mert széria tartozék és nem vették ki.
  • Hegi90
    A bluetooth-t hogy lehetne működésre bírni?
  • Solten
    6735s-ben levo HD3200 korlatozottan alkalmas jatekra, a GMA 4500M meg egyaltalan nem. Persze ha nem az aknakeresorol beszelunk... Amugy ezek kozul a HP szvsz.

Evvel mar el lehet jatszogatni nemelyik 3D-s game-el: link (Hybrid Crossfire: HD3200 + HD3470)
  • Suffering
    Ti melyik Laptopot ajánljátok nekem? Játékra, netezésre, film nézésre, zene hallgatásra kellene.

130 000 ft-t tudok maximum laptopra áldozni. ezt a 3-t találtam ami jonak tünik nekem:

MSI VR630X-088HU Notebook 2 gb rammal 125 000
    Link

De ha tudtok még ebben az árban nekem megfelelöt akkor ajánljatok nyugodtan. És a lenovosnál ez a videokártya használhato játékra? Mobile Intel GMA 4500M

LENOVO 3000 N500 (4233-5MG) notebook 3 gb rammal 130 000 ft
    Link

HP 6735s Notebook FU553EA 2 gb rammal 125 000 ft
    Link
  • dragonboy
    hm...a dvd meghajtóval nem tok törölni nerot használva? ez érdekes....
  • dragonboy
    én is megpróbálom mjad csak lassan jön le:D am gta4 nek van lanos multija?
  • Solten
  • Magiszter
    Feltettem GTA4-et (Bátor ember vagyok mi? ). Két dolgot vettem észre:
    - Pont ugyan olyan szarul megy mint az asztali gépemen (hajszálra)
    - A textúrák csíkozódnak mint barom. Beleértve az árnyékokat is. Köszönjük R*!!!

Amúgy a szerverkreációs problémám megoldódni látszik. IP cím alapján tudok csatlakozni notihoz. Jót Gmode-oztam magammal reggel
  • Solten
    Optimális netbook vagy sem?

Optimalis lesz ha nem gagyi Atom lesz benne hanem valami ertelmesebb CPU (Athlon Neo/CULV)... :)
  • dragonboy
    jah ultra hájon is kiakad az fps mérő mi?
  • Solten
    Jah, jogos ;) Magiszter: most mar poccen megy Ultra High-on is...
  • dragonboy
    #5940 az itt írt driverre gondoltam.
  • Magiszter
    És tapasztaltál valamilyen különbséget az előző verzióhoz képest? PL Very High-on 8xFSAA-val 60+ FPS-t fut hirtelen a Crysis?