16455
-
#6008 OFF:
Vágom hogy érted,de nem az a baj,hogy rosszul van leírva.Mind a kettő szó létezik,csak míg az egyenlőre szót akkor használjuk,amikor pl vmit elosztunk,felvágunk egyenlőre,egyenlő darabokra,addig a másikat nem.
Két egyszerű példa:
Egyenlőre vágjuk fel az almát
Egyelőre nem cserélem le a gépemet,mert minden elfut rajta.
Nem akartam beléd kötni,tudom hogy te is erre gondoltál,csak akkor legyen tiszta:)
OFF vége -
#6007 OFF:
...mivel az utóbbi időben rendszeresen előkerül ez a szó...és rendszerint rosszul leírva: egyenlőre = egyelőre :P -
#6006 Nah hétvégén megvolt a non-stop LAN party. A laposom jól teljesített, meg vagyok vele elégedve. Miután lezavartuk a dolgot töröltem a játékokat. KB 100 gigát szabadítottam fel így most a 240-ből 140 a szabad helyem. . Nem bántam meg egyenlőre a választásom, igaz vehettem volna erősebb VGA-asat is 15-20k ráfizetésével. Majd ha lesz magyar Win7 (és hozzá driverek) rádobom, hogy mit alakít vele, de egyenlőre az XP a tuti. Abból is az original SP3 integrált + gyári Driver CD. Persze a legújabb Kati-val.
Apropó: Ghostbusters játékot feltettem rá. Először el se akart indulni, mondván hogy képtelen elhelyezni a VGA-n a textúrákat, utána mikor rávettem, hogy ugyan már ne hülyéskedjen, minimumon úgy ment a Crysis High beállításokkal. Szóval ATARI újabb csodát adott ki a kezei közül. Majd várom a 2 DVD9-nyi patch-t hozzá. -
dragonboy #6005 hát kb igen:D
hykao: T 6400 van benne ha a 6930g-re gondolsz. -
#6004 Ha már ACER, akkor dobj hozzá 20 ropit, és a HD4650-es videokártyásat vedd. Abban a ram is több, ha jól emlékszem, valamint a proci is erősebb az általad nézettnél. -
Kalozoner #6003 a videókártyában az a ddr3 sokat dob, bár konkrét tesztre kiváncsi lennék, mennyivel is... jó noti ez, szeressük -
Dévids #6002 Sziasztok!
Erről a laptopról mi a véleményetek ?Mennyire megbízható márka az Acer?Csak azért kérdezem mert csak 1 év garanciát adnak rá. -
MSI GX620
Ilyet akartam venni az acer helyett. Lehet nem bántam meg :) :P
-
no1r #6000 az enyémben inteles a chipset. akkor mondhatom szerencsésnek magam? :P :)) -
dragonboy #5999 asusnál csak AMD-be gondolkodj mert az összes intel proci sis lapkészlettel van. eddig talán 1 kivétellel találkoztam amibe intel pakolta a csipet is. -
dragonboy #5998 az egyikbe kicsit erősebb (nagyobb órajelű) a proci de mind2 ben ugyanolyan szar SIS csipkészlet van. -
Dévids #5997 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a ASUS F5SL-AP141 és az AP-344 között mi a különbség?
Csak azért kérdezem mert szinte csak 1-2 ezer forintos különbség van közte. -
#5996 na vazze, köszi:D -
#5995 Hi. Win7-hez van csak HD 3*** driver (amd.com), a mobility modder nem tamogatja a HD3200-t (Pista,XP).
-
#5994 hi
HD3200-hoz honnan tudnám letölteni a legfrissebb drivert? -
Kalozoner #5993 ne kamuzz már, kurvára megfingatja a gta4 ezt a kártyát...bár valamelyikőtők tuti topikot tévesztett, 9600M gt -
#5992 én még mindig hiányolom a pez cukor adogató kütyüt -
Suffering #5991 segitséget szeretnék kérni, a bátyám laptopja, féléve van meg de mostanában 3-4 perc haszbálat után bejön egy fekete képernyő és csak ujrainditásal lehet visszahozni. igy laptop hasznákhatatlan bármire. Mi lehet a hiba? nagyon hálás lennék a segitségért -
vasziszdasz #5990 kakajóálló bill. is van benne? ^^ -
#5989 Nekem is az van , szvsz jó.
A gta4-gyel is lazán boldogul. -
vasziszdasz #5988 ...optimális... -
vasziszdasz #5987 A jobboldali imális, a baloldali meg egy fos. ^^ -
edson #5986 hello. nvidia geforce 9600 gt 512mb ddr2/ddr3 mennyire viszi a mai játékokat? pl.fear2, grid, crysis, stalker
-
#5985 az van oda írva mellé, hogy gyári opció. FFFFFUUUUUU -
dragonboy #5984 igen? jópofa... -
#5983 a neten van a leírásban... -
dragonboy #5982 a wow mindekttőn elmegy! -
dragonboy #5981 nincs is kékfogunk.....ha az érintő gombra gondolsz akkor az csak azért van mert széria tartozék és nem vették ki. -
#5980 A bluetooth-t hogy lehetne működésre bírni? -
#5979 6735s-ben levo HD3200 korlatozottan alkalmas jatekra, a GMA 4500M meg egyaltalan nem. Persze ha nem az aknakeresorol beszelunk... Amugy ezek kozul a HP szvsz.
Evvel mar el lehet jatszogatni nemelyik 3D-s game-el: link (Hybrid Crossfire: HD3200 + HD3470) -
Suffering #5978 Ti melyik Laptopot ajánljátok nekem? Játékra, netezésre, film nézésre, zene hallgatásra kellene.
130 000 ft-t tudok maximum laptopra áldozni. ezt a 3-t találtam ami jonak tünik nekem:
MSI VR630X-088HU Notebook 2 gb rammal 125 000
Link
De ha tudtok még ebben az árban nekem megfelelöt akkor ajánljatok nyugodtan. És a lenovosnál ez a videokártya használhato játékra? Mobile Intel GMA 4500M
LENOVO 3000 N500 (4233-5MG) notebook 3 gb rammal 130 000 ft
Link
HP 6735s Notebook FU553EA 2 gb rammal 125 000 ft
Link -
dragonboy #5977 hm...a dvd meghajtóval nem tok törölni nerot használva? ez érdekes.... -
dragonboy #5976 én is megpróbálom mjad csak lassan jön le:D am gta4 nek van lanos multija? -
#5975 -
#5974 Feltettem GTA4-et (Bátor ember vagyok mi? ). Két dolgot vettem észre:
- Pont ugyan olyan szarul megy mint az asztali gépemen (hajszálra)
- A textúrák csíkozódnak mint barom. Beleértve az árnyékokat is. Köszönjük R*!!!
Amúgy a szerverkreációs problémám megoldódni látszik. IP cím alapján tudok csatlakozni notihoz. Jót Gmode-oztam magammal reggel -
#5973 Optimális netbook vagy sem?
Optimalis lesz ha nem gagyi Atom lesz benne hanem valami ertelmesebb CPU (Athlon Neo/CULV)... :) -
dragonboy #5972 jah ultra hájon is kiakad az fps mérő mi? -
#5971 Jah, jogos ;) Magiszter: most mar poccen megy Ultra High-on is... -
dragonboy #5970 #5940 az itt írt driverre gondoltam. -
#5969 És tapasztaltál valamilyen különbséget az előző verzióhoz képest? PL Very High-on 8xFSAA-val 60+ FPS-t fut hirtelen a Crysis?