16455
  • Sasuke89
    *a különösen megtetszett az asus2-re vonatkozik, bocsi
  • Sasuke89
    Nos eljött nálam ez a nap...A lényeg: kell játékra, de nem a legújabbakra, emellett főleg egyetemi tanulmányaimhoz kell vagy ha utazok tudjak filmezni stb, így nagyon fontos az aksi is, persze tudom h játék+jó aksi ritka és drága, de én ezeket szedtem hozzá. Megkérném aki tudna segíteni, segítsen melyiket válasszam.
    asus1
    toshiba(különösen megtetszett, mert 9 cellás aku, gondolom akkor jobban is bírja)
    Nos ezekből tudnék valamit venni, köszi előre is annak aki tud segíteni.
    acer
    asus 2
  • ffxi
    Ugy hallottam, hogy repuloteri hataratkello ellenorzesnel. El kerhetik a laptopot es megnezik jogtiszta software-ek vannak-e rajta. Nos a Dell Vostro 1520-omhoz kapott XP van feltelepitve. Illetve fenn van 5 crack-elt progim telepitve(Rar, Office2003, Bsplayer, Nero, ESET SS). Az a kerdesem, hogy uninstall azokat. De a telepitoket meghagyhatom? Azert nem jar bunti ugye? Mert sokkal tobb warez progim van a D: meghajton. Telepitett formaban a fenntiek vannak. De nem sokaig :)
  • rotor82
    Köszi, de most jövök rá, hogy ez a fajta hátulról befújós nekem nem jó, mert baloldalt hátul fújja kifelé a levegőt és akkor a venti ugyan azt a levegőt fújná vissza...
  • Hegi90
    Hát nekem nem kéne :|

Egyébként szeretném kinyilvánítani a "tapipad" szót a 2009-es év legbuzisabb magyar szavának. Köszönöm.
  • rotor82
    http://imagerz.com/QEQUWEtvAwIAXl1PRwVR
  • rotor82
    Ezzel a fajtával hatásos hűtés érhető el 17.3"-notebook esetén? Vagy jobb az, amit alá kell tenni?
  • Solten
    Kipróbáltuk: Acer Aspire 8935G csúcsnotesz

• Solten
    Hi.: link

• huiner
    Hello! Az egyik oldalon: http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html az van hogy a sony fw21e gépen kevés fps van a sims 3-ban. Szoval csak low grafikán lehetne vele játszani! és itt valaki azt mondta hogy simán lehet vele max grfikán is! Szerintetek mennyi fps alatt élvezhetetlen már a jázék? koszi!
  • Solten
    Nincs mit.

#6474: nem, Pista van hozza alapbol, RTM-et vagy az RC-t tette fel :)
  • dragonboy
    egy kis off: az empowering technologiból van újabb kiadás a januári óta mert nekem iylenem nem nagyon van hogyenet meg hasonlók.
  • rotor82
    Sziasztok!
    17.3"-os acer 7738G-re ajánlanátok elfogadható árban notebookhűtőt? Ha lehet olyat, ami meg is dönti egy picit.
  • welki1
    Nagyon köszi a segítséget!
    Kicsit előbbre jutottam!
  • Hegi90
    Ez volt rajta alapból?? beszarok :D

Amúgy az empowering...
  • hykao #6473
    Egy kicsit rá kéne még dobni szvsz, jelenleg olyan 250 körül már van ami tényleg alkalmas akár a legújabb játékok futtatására is. Lásd a linket eggyel alattad! Itthon most ez a legjobb ár/érték arányú cucc a 300e alatti kategóriában szvsz.
  • rigaman
    Sziasztok!! Eljött az az idő, hogy barátnőmmel laptopvásárlásra adjuk fejünket. Használat szempontjából neki kellene játékra (Sims 3) és netezésre még fontos lenne hogy szép legyen itt a lakozásra meg a ráfestett motívumokra gondolok mert mindenhová vinni szeretné magával kb. olyan 200ezer Forintig mennénk el. Ha tudnátok ebben tanácsot adni azt nagyon megköszönnénk:) Márkák miben gondolkodott/gondolkodtunk Hp, Asus, Acer, Dell.

Köszönöm válaszotokat!!
  • hykao #6471
    255e-ért érdekes lehet az új Toshiba Satellite A500-134
  • Solten
    Foleg 6:27-tol erdekes :)
  • Solten
    link1, link2
  • welki1
    Helló!

Hát játék nem igazán!
    Net, weblapokat készítenék rajta, esetleg videókat vágnék, mozi is hasznos lenne ilyesmi ....
  • Solten
    Irtak mar hogy a 3470 nem igazan jatekra valo (Hypermemory ide vagy oda). Egy-ket game azer elfut vele.
  • huiner
    De ez a dinamikusan változo memoria segít ha ezen a laptopon sony fw21e akarok egy 512 mb videokártya igényű játékkal játszani?
  • Solten
    Hello. Kicsit konkretabban kifejtened? Jatek, mozi, net, stb?
  • Solten
    Mondjuk o az RC-t tette fel, az meg egy felkesz valami. Anno kiprobaltam netbook-on, egy tucat program nem mukodott vele.
  • Hegi90
    [URL=http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=383294]"I noticed as well that the Acer empowering software was not compatable with Windows 7 (even in compatability mode), but am not sure whether this is any big deal?!"[/URL]

:S
  • Hegi90
  • Solten
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mar az RTM Gold is, amit megkaptak az OEM partnerek...

• Hegi90
    Downloads will be available until August 20, 2009. After that, you can still install the RC and you can get a product key if you need one.

Ajánlott letölteni azért :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mondjuk torrentoldalakon már fent van az RTM is, ha jól látom
  • welki1
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.

Milyen laptopot ajánlanátok?
    Kb. 150-180 E körül gondolkozom!

Előre is köszi!
  • Solten
    Hi. A VGA/IGP a rendszermemoriabol le tud csippenteni maganak (ez dinamikusan valtozik) xy MB-ot, plusz a "fedelzeti memoria" adott, e ketto osszessege.
  • huiner
    Sziasztok! Ez mit jelent: Teljes elérhető grafikus memória kb. 1400 MB! Segítsetek! Koszi!
  • ecneb
    szerintetek ez a laptop?
    nem csak játékra kéne de ha már veszek akkor jót veszek.. acert enmakarok mert eddig már 2 laptop is megadta magát és gondoltam most valami más... ez a ati kártya benne nagyon tetszik :D

ha valaki tud jobbat az szoljon :D
  • vasziszdasz
    Nem. Hiába használhat 512 ramot a kártya, valszeg olyan gyenge hogy ereje nincs hozzá.
  • huiner
    Sziasztok! Tud nekem valaki felvilágosítást adni arrol hogy mi is ez a hypermemory csak röviden a lényeget! Nekem sony fw21e laptopon van aminek 256mb kártyája van és egy 512mb os igényű játékot akarok rajta játszani akkor segít nekem a hypermemory! Elore is koszi!
  • Kalozoner
    Qlacsony=Alacsony
  • Kalozoner
    Qlacsony felbontással és beállításokkkal biztos, a videókártya (3470) nem egy nagy teljesítményű kártya, de demót letöltesz és kipróbálod amúgy.
  • huiner
    Sziasztok! Szerintetek ezen a sony vaio fw21e laptopon elindulna a lotr: conquest? Légszi írjatok még pár játékcímet amik ezen elindulna ugy hogy nem akadozik nagyon! Köszi!
  • Hegi90
    lehet megvárom, amíg elkúrom az OEM Vistát :D
    Egyébként a Win7 Upgrade Advisor nem talált egyik szoftvernél sem hibát, de az ördög sosem alszik, mint tudjuk.
  • Solten
    Szerintem ne csak gondolkozz, tegy probat... Fel szeretnem pakolni en is a Win7-et.