16455
-
Sasuke89 #6488 *a különösen megtetszett az asus2-re vonatkozik, bocsi -
Sasuke89 #6487 Nos eljött nálam ez a nap...A lényeg: kell játékra, de nem a legújabbakra, emellett főleg egyetemi tanulmányaimhoz kell vagy ha utazok tudjak filmezni stb, így nagyon fontos az aksi is, persze tudom h játék+jó aksi ritka és drága, de én ezeket szedtem hozzá. Megkérném aki tudna segíteni, segítsen melyiket válasszam.
asus1
toshiba(különösen megtetszett, mert 9 cellás aku, gondolom akkor jobban is bírja)
Nos ezekből tudnék valamit venni, köszi előre is annak aki tud segíteni.
acer
asus 2 -
#6486 Ugy hallottam, hogy repuloteri hataratkello ellenorzesnel. El kerhetik a laptopot es megnezik jogtiszta software-ek vannak-e rajta. Nos a Dell Vostro 1520-omhoz kapott XP van feltelepitve. Illetve fenn van 5 crack-elt progim telepitve(Rar, Office2003, Bsplayer, Nero, ESET SS). Az a kerdesem, hogy uninstall azokat. De a telepitoket meghagyhatom? Azert nem jar bunti ugye? Mert sokkal tobb warez progim van a D: meghajton. Telepitett formaban a fenntiek vannak. De nem sokaig :) -
rotor82 #6485 Köszi, de most jövök rá, hogy ez a fajta hátulról befújós nekem nem jó, mert baloldalt hátul fújja kifelé a levegőt és akkor a venti ugyan azt a levegőt fújná vissza... -
#6484 Hát nekem nem kéne :|
Egyébként szeretném kinyilvánítani a "tapipad" szót a 2009-es év legbuzisabb magyar szavának. Köszönöm. -
rotor82 #6483 http://imagerz.com/QEQUWEtvAwIAXl1PRwVR -
rotor82 #6482 Ezzel a fajtával hatásos hűtés érhető el 17.3"-notebook esetén? Vagy jobb az, amit alá kell tenni? -
#6481 Kipróbáltuk: Acer Aspire 8935G csúcsnotesz
-
#6480 Hi.: link
-
huiner #6479 Hello! Az egyik oldalon: http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html az van hogy a sony fw21e gépen kevés fps van a sims 3-ban. Szoval csak low grafikán lehetne vele játszani! és itt valaki azt mondta hogy simán lehet vele max grfikán is! Szerintetek mennyi fps alatt élvezhetetlen már a jázék? koszi! -
#6478 Nincs mit.
#6474: nem, Pista van hozza alapbol, RTM-et vagy az RC-t tette fel :) -
dragonboy #6477 egy kis off: az empowering technologiból van újabb kiadás a januári óta mert nekem iylenem nem nagyon van hogyenet meg hasonlók. -
rotor82 #6476 Sziasztok!
17.3"-os acer 7738G-re ajánlanátok elfogadható árban notebookhűtőt? Ha lehet olyat, ami meg is dönti egy picit. -
welki1 #6475 Nagyon köszi a segítséget!
Kicsit előbbre jutottam! -
#6474 Ez volt rajta alapból?? beszarok :D
Amúgy az empowering... -
#6473 Egy kicsit rá kéne még dobni szvsz, jelenleg olyan 250 körül már van ami tényleg alkalmas akár a legújabb játékok futtatására is. Lásd a linket eggyel alattad! Itthon most ez a legjobb ár/érték arányú cucc a 300e alatti kategóriában szvsz. -
rigaman #6472 Sziasztok!! Eljött az az idő, hogy barátnőmmel laptopvásárlásra adjuk fejünket. Használat szempontjából neki kellene játékra (Sims 3) és netezésre még fontos lenne hogy szép legyen itt a lakozásra meg a ráfestett motívumokra gondolok mert mindenhová vinni szeretné magával kb. olyan 200ezer Forintig mennénk el. Ha tudnátok ebben tanácsot adni azt nagyon megköszönnénk:) Márkák miben gondolkodott/gondolkodtunk Hp, Asus, Acer, Dell.
Köszönöm válaszotokat!! -
#6471 255e-ért érdekes lehet az új Toshiba Satellite A500-134 -
#6470 Foleg 6:27-tol erdekes :)
-
#6469 link1, link2 -
welki1 #6468 Helló!
Hát játék nem igazán!
Net, weblapokat készítenék rajta, esetleg videókat vágnék, mozi is hasznos lenne ilyesmi ....
-
#6467 Irtak mar hogy a 3470 nem igazan jatekra valo (Hypermemory ide vagy oda). Egy-ket game azer elfut vele. -
huiner #6466 De ez a dinamikusan változo memoria segít ha ezen a laptopon sony fw21e akarok egy 512 mb videokártya igényű játékkal játszani? -
#6465 Hello. Kicsit konkretabban kifejtened? Jatek, mozi, net, stb? -
#6464 Mondjuk o az RC-t tette fel, az meg egy felkesz valami. Anno kiprobaltam netbook-on, egy tucat program nem mukodott vele. -
#6463 [URL=http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=383294]"I noticed as well that the Acer empowering software was not compatable with Windows 7 (even in compatability mode), but am not sure whether this is any big deal?!"[/URL]
:S -
#6462 -
#6461 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mar az RTM Gold is, amit megkaptak az OEM partnerek...
-
#6460 Downloads will be available until August 20, 2009. After that, you can still install the RC and you can get a product key if you need one.
Ajánlott letölteni azért :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk torrentoldalakon már fent van az RTM is, ha jól látom -
welki1 #6459 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Milyen laptopot ajánlanátok?
Kb. 150-180 E körül gondolkozom!
Előre is köszi! -
#6458 Hi. A VGA/IGP a rendszermemoriabol le tud csippenteni maganak (ez dinamikusan valtozik) xy MB-ot, plusz a "fedelzeti memoria" adott, e ketto osszessege. -
huiner #6457 Sziasztok! Ez mit jelent: Teljes elérhető grafikus memória kb. 1400 MB! Segítsetek! Koszi! -
ecneb #6456 szerintetek ez a laptop?
nem csak játékra kéne de ha már veszek akkor jót veszek.. acert enmakarok mert eddig már 2 laptop is megadta magát és gondoltam most valami más... ez a ati kártya benne nagyon tetszik :D
ha valaki tud jobbat az szoljon :D -
vasziszdasz #6455 Nem. Hiába használhat 512 ramot a kártya, valszeg olyan gyenge hogy ereje nincs hozzá. -
huiner #6454 Sziasztok! Tud nekem valaki felvilágosítást adni arrol hogy mi is ez a hypermemory csak röviden a lényeget! Nekem sony fw21e laptopon van aminek 256mb kártyája van és egy 512mb os igényű játékot akarok rajta játszani akkor segít nekem a hypermemory! Elore is koszi! -
Kalozoner #6453 Qlacsony=Alacsony -
Kalozoner #6452 Qlacsony felbontással és beállításokkkal biztos, a videókártya (3470) nem egy nagy teljesítményű kártya, de demót letöltesz és kipróbálod amúgy. -
huiner #6451 Sziasztok! Szerintetek ezen a sony vaio fw21e laptopon elindulna a lotr: conquest? Légszi írjatok még pár játékcímet amik ezen elindulna ugy hogy nem akadozik nagyon! Köszi! -
#6450 lehet megvárom, amíg elkúrom az OEM Vistát :D
Egyébként a Win7 Upgrade Advisor nem talált egyik szoftvernél sem hibát, de az ördög sosem alszik, mint tudjuk. -
#6449 Szerintem ne csak gondolkozz, tegy probat... Fel szeretnem pakolni en is a Win7-et.