16455
-
huiner #6528 hello! Mit hallotatok erről a procirol: AMD X2 Ultra Dual-Core Mobile ZM-84? -
tazis #6527 üdv!
150e alatt a legjobb videó kártyával rendelkező???? ha lehet acer-t ne mert úgy tudom elég nagy a meghibásodási ráta, ja és asus K50AB sorozat kilőve mert azt hiszem azoknak csak 2200mAh az akkumulátor kapacitásuk.
Köszi. -
#6526 Srácok szeptemberben én is beruháznék egy új laptopra.
200-230 körül tudnék rászánni.15,6"-osnál nem nagyon szeretnék nagyobbat.
Filmnézésre,netezésre és játékra kellene.
Játékok közül Call of Duty 4,5,Left4Dead amiket szeretnék tolni.
GTA 4,Crysis nem érdekelnek,csak a fent említett gémek fussanak jól.
Mit javasoltok,jön e esetleg vmi újabb laptop ki szeptember,október környékén,amire esetleg érdemes lenne várnom?
Köszi a helpet előre is. -
#6525 szevasztok!
figy Solten, 280-300 ezerért egy jó laptopot játékra mit ajánlanál? tényleg a játék teljesítmény a fontos inkább, jó képernyő, jó grafikus kártya, porci, memória... -
#6524 Köszönöm. -
#6523 mennyivel szarabb?? -
#6522 link -
huiner #6521 Hello! Szerintetek mennyivel szarabb ez dv7-2005eo mint ez dv5-1190eh? Őszintén! Ngyon észrevehtő a különbség? Köszi! -
#6520 Kérdés adott. 150 fölé nem akarok menni, főleg netezésre filmnézésre kellene, de azért örülnék, ha néhány újabb játék is elfutna. Mit ajánlotok? -
rotor82 #6519 Hi!
acer 7738G-654G32MN -
#6518 az ami az aláírosmban van, elég jó. A mostani játékok simán elfutnak rajta közepes beállításokkal szaggatásmentesen. Neten nem nagyon találok már eladót, de kiskereskedések lehet hogy tudnak még rendelni, ha Széchenyi szépen tud mosolyogni :D -
D00M #6517 Közben elhappolták előlem, 200-220 körüli árfekvéssel tudnátok ajánlani egy jó notit amin azért pár játék is eldöcög? -
#6516 -
huiner #6515 FIGYELEM! FIGYELEM! CSALÓK! SENKI NE DŐLJÖN BE NEKIK! HP Pavilon DV7-1270US ÁRULNAK 160.000.FT-ÉRT. E-MAIL CÍMÜK: [email protected] TELEFONSZÁMUK: 06304482916. CSALÓK! CSALÓK! -
D00M #6514 Sziasztok!
Most vagyok laptop vásárlás előtt. Egy Gateway P-6831 FX lenne a kiszemelt. Amiben ki lettek cserélve a ramok 4Gb-ra, egy x9000-es proci vann bennt. Ezt adná a srác, 160k-ba. Megéri? :) -
#6513 omg -
#6512 Masik baromsag, hogy ha 32bites op.rendszered van akkor csak 32bites Win7-et upgradelhetsz... Bar ez elvileg kijatszhato, ha utolag felteszed az adott 64 bites valtozatot, a kulcs nem valogat a 32/64bit kozt. -
#6511 akkor maradt 20k-ért az upgrade csomag egyenesen az MS-től, ha legit win7et akarok... ami nem fog menni sztem :D -
#6510 link
Csak a 2009 jun 26 es 2010 jan 31-ike kozott vasarolt temekekre vonatkozik... :/ -
#6509 Vajon Mo-n mennyibe kerülhet az upgrade? -
#6508 "Ennél több nem is kell a szoftvercsomagból szvsz."
Jaja. Oktoberben ugye jon a Win7 kompatibilis Empowering, mivel mar most lehet rendelest leadni az Acer gepekre a honlapjukon (update Pistarol).
Amugy se az ePower es se az eAudio nem igazan fontos, az op.rendszernek eleg jo a "beepitett" energia-kezeloje, a hangoknal is minden sz@rt be lehet allitani, joval reszletesebben mint az eAudio eseteben. -
#6507 Sziasztok!
Szeretnék venni egy laptopot, játszanék is vele(akár mai játékokkal is). Az ár max 200e Ft és 15 colos képernyő legyen. Gyártó HP, Toshiba vagy Dell. Processzornál Intelre gondoltam.
Tudnátok pár ajánlatot mondani? -
#6506 Az ePower es az eAudio viszont frankon szuperal
Ennél több nem is kell a szoftvercsomagból szvsz.
OSD hiányozni fog, játékok alatt kényelmes volt végighúzni az ujjam a billentyűzet fölött, mint váltogatni az ablakok között :/
Mindezek ellenére, ha tényleg sokkal jobban megy a Vista-hoz képest, akkor simán megéri. -
#6505 Ja es a vistas-driverek is szuperek, mukodnek. -
#6504 Nah, feltettem a Win7-et, gyozott a kivancsisag :) Empowering nem mukodik, vagyis csak "felig". Fel lehet telepiteni, de inditaskor nyavalyog az op.rendszer miatt. Az ePower es az eAudio viszont frankon szuperal. Jon majd belole nyilvan egy Win7-verzio is. OSD szinten nem hajlando mukodni, gondolom az empoweringhez van koze. Minden hardverelemet felismert elsore a win7, az ujjlenyomat-azonosito driveret az update utan telepitette. Fenysebessegu a pistahoz kepest. -
Kalozoner #6503 nekem MSi-m van windows 7-el (és ez még nem is az RC, tehát valami béta szutyok és kifogástalanul működik), sztem nem érdemes várni, ha kinéhzted tetszik, utánolvastál stb nyugodtan megveheted... -
#6502 Ha jól tudom (nem biztos), aki július után vesz gépet előtelepített Windows-al, azt ingyen upgradelik majd win7-re.
Az, hogy érdemes várni pár hónapot, szinte mindig el lehetne mondani, mivel mindig vannak újdonságok, és a fejlesztések is gyorsan végbemennek a számítógép piacon. De ez csak egyéni vélemény :D -
tcpip2 #6501 Szió
Notebook vásárláson agyaltam, msi-n, 150-200 körüli áron (150-hez közelebb azért :P). Elsősorban itthoni, szobák közt szaladgálós gépnek kéne (tehát nem szempont a súly és hogy az akksi birja 5 órán át a természetben). A "gond" az, hogy az indexen írják, érdemes várni a vétellel, mert jön a win7, új processzorcsaládok, blablabla. Ez most mennyire vehető vajon komolyan, mert ha kijön a win7 és még egy fél évig minden kattintásnál összeborul a driverek miatt, akkor inkább most veszek... stabil gépet szeretnék, kérdés, megéri-e megvárni ezt a kb. 2 hónapot? Hümm... -
#6500 elég sok dolog olcsó az iponon, nincs ezen semmi meglepő -
#6499 fősuli csak :D tanulás mellett azért pár gém is elfusson rajta, kikapcsolodás miatt :) köszi szépen és az ár is tökéletes! -
#6498 Ha nem üzleti célra kell, akkor Toshiba Satellite A500-134! -
Sasuke89 #6497 Érdekes dolgot találtam. Az ipon.hu-n ugyan az a notit, amit linkeltem ma asus 1 ipon.hu-n sokkal olcsóbb: asus1
Vajon mi oka lehet? Gyenge aksi? Megéri inkább ezt a jóval olcsóbb modellt venni, vagy van oka ennek az árleesésnek. -
#6496 Sziasztok egy laptopot szeretnék venni az árkategória 250-300 ezer forint, gőzöm sincs h milyen legyen, várom a tanácsokat és a hasznos infókat, előre is köszi!! -
#6495 Hi!
Egy kis segítségre, tanácsra lenne szükségem. HP notit nézegettem, de nem nagyon tetszik a 15,6-os kijelző. Nekem elég lenne 13,1 vagy 14,1-es is. A HP amerikai oldalán találtam is ilyeneket. DV3T és DV4T típusszám alatt. Hívtam a HP magyarországot, hogy rajtuk keresztül meg tudom-e rendelni, de csak beszéltek össze-vissza. Adtak egy másik számot (vevőszolgálat), de ők meg nem ezzel foglalkoznak... Szóval a HP magyarország szerintem kilőve.
Nincs valami ötletetek, hogy hogyan tudnám én ezt megrendelni itthon?
Előre is köszi! -
#6494 Van itthon egy ASUS, kb 4-5 éves, de eddig csak annyi baja volt, hogy tönkrement benne az optikai lemez meghajtó, amit 1 nap alatt ki tudtak cserélni. Részleteket nem tudok mondani, mert nem én használom.
Asus X71VN-7S070X, jó vételnek tűnik, nekem kicsit nagy lenne a képernyője, de ez csak ízlés kérdése.
A HP-val szemben mindenképpen nyertes, szvsz az MSI-vel szemben is. -
davidr #6493 Üdv!
1. Az asus most tényleg ilyen szar? (mondták egy páran)
2. Asus X71VN-7S070X-ről vélemény? Ár/érték/szolgáltatás arány? Mennyire jó a tapasztaltabbak szerint.
3. Másik versenyző a HP Pavilion dv6-1120eh és az MSI GX620?
4. 200-220.e Ft a keret, ebből milyen laptopok vannak amíg még jók?(asus, hp, msi, dell)
köszi -
#6492 Asus2. Mondjuk erdekes igenyek igy egyszerre, minel combosabb a VGA, annal jobban csapolja az akkut. Ez az Asus azert is szupi mert Puma-s, a dedikalt VGA mellett talalhato egy integralt HD3200 is, viszi lazan az 1080p-t is. Elvileg "lekapcsodik" a 3650 ha "inaktiv", az IGP meg atveszi a szerepet. Ez rendkivul egeszseges az akku szamara. -
#6491 Hehe... Nem csesztetik a laptopot, nincs ido arra hogy ilyen hulyeseggel sz*rakodjanak :) -
#6490 Ertem, koszi! Akkor hagyom. -
Kalozoner #6489 én már többször voltam reptéren laptoppal, sok illegális programmal rajta:D, de nem nézik át, főleg nem szoftveresen, nekem ilyen mágneses cuccal vizsgálták át, gondolom bomba vagy ilyesmi miatt, szóval nem kell aggódnód, van nekik nagyobb problémájuk mint, hogy a te gépedet vizsgálgassák...