Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
Nem az én pénzem 😊 17es pavilion lesz, kösz a segítséget.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

gurubefree

ゾルターン

Solten
Egyetertek, azert irtam ha ennyi penze van, hadd koltse... <#hehe> Az mondjuk igaz hogy szinte a legkomolyabb intel mobilproc van benne (#4293).

<#eljen> Hm, ez egy qrvajo bolt, arakkal sincsenek ellszallva.

Saor Alba

Szerintem excel és hasonló dolgokra nem érdemes 200e-nél drágábban notit venni. Én azt mondom, hogy ez egy megbízható és erre a célra abszlút elégséges masina (netezni, filmet nézni is bõven jó + 17"os kijelzõ, 8 cellás akksi). Ha mindenképp valami combosabbat szeretnél, akkor ezt tudom ajánlani (18,4"-os kijelzõ). Ez szinte "minden földi jóval" el van látva.

Solten

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Szeretnék egy laptopot,fõleg játékra és netezésre használnám.A hp dv5 1180eh-t néztem,de nem igazán tudom hogy ez jó választás lenne.Még az acer-eket nézegettem,de azon belül már semmi ötletem sincs.Max 240
e-ig gondolkodtam.Elõre is köszi.
Klemice
Valaki tudna ajánlani üzleti célokra (excel és társai) valami minõségi laptopot? A lényeg a minél jobb és nagyobb kijelzõn lenne. Árilag meg egy értelmes határon belül, max 300-400 kb.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

hykao
Neked is érdemes lenne még egy kicsit hozzátenni. Kb. +30e-ért kapnál már pl. egy ilyet: KATT -> erõsebb proci, lényegesen erõsebb videokártya (9600M GT), eredeti Vista, távirányító, gördülékenyebb szervizelés...stb...
Hellosztok.
Szeretném kikérni a véleményetek errõl a noteszról: MSI GX610PX-059HU
Nincs rá sok pénzem ezért gondoltam erre. Szerintetek jó vétel lenne?
Nem annyira játékra lenne használva hanem inkább net, de azért néha pár game se árt ha elfut rajta. Nem épp a nagyokra gondoltam hanem valami kisebbre mint pl az rFACTOR.
Várom a véleményeket a masináról<#ravasz1>

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

enyémbe.... de a kurva válság miatt 50 ronggyal felment az ára... én még 20x ezerért vettem...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

hykao
Sajnos egyelõre 200-ért nemigen van olyan hordozható masinéria, amiben jobb videokártya lenne a 9600M GT-nél...a HP-vel kapcsolatban az egyetlen gond, hogy DDR2 ramok vannak a videokártyához, ezért is írták a cikkben, amit írtak...no de tudunk-e 200-ért olyat, amiben DDR3 ramos 9600M GT van?!
csissznancs az ha lentebb görgetsz olvashatod a hozzászólásomat,pont ilyenem van én nagyon meg vagyok vele elégedve eddig minden játékot visz a legújabbak vannak köztük több autós és mindegyik magas felbontásban megy mindegyik akadásmentesen,nem ez az elsõ laptopom de ez az elsõ HP,és nagyon meg vagyok vele elégeve eddig,szép,gyors,és mindent tud ennyiért nem találsz jobbat ebben biztos vagyok.Mielõtt megvettem körülnéztem rendesen más márkák között is acer,asus stb és ez volt a legjobb ár érték arányban,fujitsu siemensem volt elõtte de ez más kategória szerintem.Jó választás 207 ezerért meg fõleg.
Üdv újra!
Elkezdtem hajlani a dv5-1180eh felé. Szerintetek tényleg megér 207ezret? Olvastam róla egy cikket és eléggé úgy tûnt, hogy lehúzták. Pl konklúzióként ez a mondat??: "Jelen tesztünk alanya például egy nem túl szerencsés videokártya miatt kényszerült az ajánlott plecsni elvesztésére". Mennyi igazság lehet benne?

Solten
Pont ez az. Feceszbol nehez varat epiteni... 😊

Saor Alba

hát én ezt biztos nem venném... ezeknek az msiknek 150e alatt rettenet szar a hûtésük... én egy ex600-at vettem fél év után vihettem is szervízbe és mondta is a faszi h naponta hordják õket ilyen hibával.(mondjuk nem volt olyan laptop a környezetembe ebben az árkategóriában ami ne baszódott volna el fél év alatt fõleg acer és asus ami még ilyen fasza minõségû) 5-6 évre csak vmi dell,toshiba jöhetne szóba sztem csak az meg jóval drágább...

hykao
Kb. egy szinten vannak alapvetõen, de nagyban számíthatnak az adott konfiguráció többi elemei, a programok, amiket használni akarsz, illetve a saját vagy társított ram sebessége stb...bõvebben itt tájékozódhatsz pl: KATT
Hy
Szerintem a Radeon HD 3450 az jobb a 9300nál

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a jobb vga laptopba ezek közül?
Nvidia GF 9300 G 256MB
ATI Mobility Radeon HD 3450 512MB
Válaszotokat elõre is köszönöm.

Solten

Saor Alba

Azért írok mert látom,sokan nézegetitek a HP pavilion dv-5 1180ast,nekem 3 hete van egy ilyenem nem szántam ennyit éaptopra de hosszas gondolkodás után ezt választottam,és nagyon nem bántam meg sõt jobban nem is választhattam volna,a kisebb 1120,1140 eseket nézegettem de mivel játékra is használom ezért esett erre a választásom.nagyon sok új játékom van és mindent simán visz akár a legnagyobb felbontásban is sony braviára kötve HDMI-vel is full HD ban,nagyon jó vele a játék.szép a gép kidolgozása is gyors a gép a vistával sincsen semmi bajom,fujitsu siemensem volt elõtte de ez egy más kategória.Csak ajánlani tudom mindenkinek játékra is nagyon jó,nem csak munkára.
xNoodlex
Tud valaki laptopot ajánlani max. 140k értékben, amin kb. CS-Source szintû játékok elfutnak (nem kell high graf) és 5-6 évig kibírná a kezeim között kíméletes használat mellett?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

xNoodlex
Huhh, kösz. Azt hiszem ezt passzoltam...

hykao
Elsõ kérdésre nem lehet érdemleges választ adni... <#idiota>
Második kérdés: kukk meg ezt a két linket: KATT és KATT
xNoodlex
Na két kérdés errõl a laptopról:
- kb. milyen a minõsége egy tízes skálán?
- CS-Source elfuthat rajta jól?

DJKonya
Hello, Ne haragudjatok hogy ide írok ezzel kapcsolatban de fent Pesten az egyik sofõr kolléga mondta hogy ide adná a laptopját és tegyek rá GPS-t ha tudok. Nos az lenne a kérdésem hogy ehhez feltétlenül kell GPS vevõ vagy van valami más módszer is?
Köszönöm a választ elõre is.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

hykao
Ja, meg a pasziánsz meg az aknakeresõ 😊
Hello
Azon sztem az rFACTOR, Flat Out 2 meg ilyenek szépen futhatnak

Az általam írt dv5-ös kb milyen szintû játékokat bír el?

hykao
Hát én azt javaslom gyûjtsél még. Egy HP dv5-1180eh-val talán már érdemes nekiállni a GTA 4-nek, de ez amit linkeltél kb. 3x lassabb nála...
Magyarán egy kis lóvé még, és 2x 3x gyorsabb gépet vehetsz, amin tényleg már élvezhetõen futnak majd a mai játékok is.
Solten
GTA 4... <#idiota>

Saor Alba

Kössz a gyors segítséget! 😊 Nekem is inkább a dv5, ami tetszene, fõleg, hogy pécsi vagyok, így a szállítási költség is kiesik, ráadásul Vista van hozzá. Játékban nem a legeslegújabbakra gondolok, hanem mondjuk FlatOut Ultimate Carnage, GTA 4, C&C Red Alert 3 (esetleg mirrors edge).

hykao
Bizonyos esetekben lehet bonyodalom...(úgy kell összekukázni drivereket meg miegymás...)

Pontosan milyen újabb játékokra gondolsz, amik érdekelnének? Mert ezek a gépek eléggé korlátozottan alkalmasak játékra.
Hát ha mindenképp ezek közül akarsz választani akkor inkább a dv5öt mert az a 17"os monitor nagyon fogja szívni a gépet.
Amúgy notira is ugyanúgy feltehetsz bármilyen oprendszert mint rendes PC-re. Gondolom te az MSI Free-DOS-ára gondoltál mint dos, de az véglis csak azt takarja hogy egy alap úgymond OP rendszer van rajta de te bármilyet tehetsz rá a gépre.

Solten
Ahhhs, ez a HP DV5 Puma platformos, tehat tudja a Hybrid CF-et. Jatekra mar joval eselyesebb a "singe" 3470-nel. Ennyiert kegyetlen jo vetelnek tunik...

Saor Alba

Solten
"Inkább gyûjts még egy kis pénzt hozzá szerintem, mert 160-ért nemigen van olyan masina, amin a legújabb játékok rendesen futnának"

Na ja, keves kiveteltol eltekintve van benne valami...

Saor Alba

Thx, én amúgy ezeket néztem, mi a véleményetek? HPQ 6830s elég erõsnek tûnik a procija és a 17" jól jöhet filmekhez. (kb. mennyivel bírja kevesebb ideig, mint egy 15,4"-os?)
Illetve:HP Pavilon dv5
Amúgy az, ha DOS van hozzá és én xp-t, vagy vistát szeretnék az ugyanannyi, mint PC-nél, vagy notinál van valami "bonyodalom"? <#lookaround>
És bocs a láma kérdésekért, csak ez lesz az elsõ laptopom!

hykao
Inkább gyûjts még egy kis pénzt hozzá szerintem, mert 160-ért nemigen van olyan masina, amin a legújabb játékok rendesen futnának. 200 körül már rózsásabb a helyzet.
Szép szerkezetek ezek is <#ravasz1>

Solten

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Solten
<#eljen>

Saor Alba

Hello
Itt van pár ami szerintem jó lehet:
HP 6735s FU602ES
Asus F5SL-AP344
MSI EX630X-018HU

hykao
Akkor már inkább a HP dv5-1180eh 214e-ért: KATT

Igaz, hogy egy kicsivel drágább (bár nem sokkal), de mind proci, mind pedig videokártya tekintetében erõsebb az ACER-nél, szervizelés gördülékenyebb, ill. a HP-hez adnak még két távirányítót is stb...
Üdv!
Olyan 160e-ig kéne valamilyen masina, amivel nem jelentene gondot egy-két újabb játék elfuttatása és amit lehetõség szerint nem kell félévente szervizbe cipelni.
Kössz elõre is!

igen menni fog, de nem max grafikán, de elég szépen vinni fogja õket....

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

köszi szépen a segítséget! megoldódott a problem... 😉 😛

Asus X52SG-AP176, C2D T5750 2.0GHz, 3Gb DDR2, GF 9300M G

kispalko
Játékra meg netezésre kelle 200000 Ft körül amilyet tudtok ajálni.

kispalko
ezen
menni fog minden játék ami mostanába jött ki és. Ezzen menni fog a SIMS 3 is? mert lényegébe arra kellene a laptop.

hykao
Hát ilyen az a bizonyos 9600M GT: KATT

A másik kérdésedre pedig: a nemrég linkelt CPU sorrend

ACER olcsóbb, bár a szervizelés állítólag macerás. HP megbízhatóbb talán, szervizelés gördülékenyebb, viszont a Solten által linkelt dv5 szériához csak DDR2-es ramot sumákolnak a 9600M GT mellé.

He leírnád, hogy pontosan mit is szeretnél mûvelni a laptoppal, könnyebb lenne tanácsot adni.