Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
<#eljen>#eljen> Hm, ez egy qrvajo bolt, arakkal sincsenek ellszallva.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
e-ig gondolkodtam.Elõre is köszi.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szeretném kikérni a véleményetek errõl a noteszról: MSI GX610PX-059HU
Nincs rá sok pénzem ezért gondoltam erre. Szerintetek jó vétel lenne?
Nem annyira játékra lenne használva hanem inkább net, de azért néha pár game se árt ha elfut rajta. Nem épp a nagyokra gondoltam hanem valami kisebbre mint pl az rFACTOR.
Várom a véleményeket a masináról<#ravasz1>#ravasz1>
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Elkezdtem hajlani a dv5-1180eh felé. Szerintetek tényleg megér 207ezret? Olvastam róla egy cikket és eléggé úgy tûnt, hogy lehúzták. Pl konklúzióként ez a mondat??: "Jelen tesztünk alanya például egy nem túl szerencsés videokártya miatt kényszerült az ajánlott plecsni elvesztésére". Mennyi igazság lehet benne?
Szerintem a Radeon HD 3450 az jobb a 9300nál
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a jobb vga laptopba ezek közül?
Nvidia GF 9300 G 256MB
ATI Mobility Radeon HD 3450 512MB
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Saor Alba
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
- kb. milyen a minõsége egy tízes skálán?
- CS-Source elfuthat rajta jól?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Köszönöm a választ elõre is.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Azon sztem az rFACTOR, Flat Out 2 meg ilyenek szépen futhatnak
Magyarán egy kis lóvé még, és 2x 3x gyorsabb gépet vehetsz, amin tényleg már élvezhetõen futnak majd a mai játékok is.
Pontosan milyen újabb játékokra gondolsz, amik érdekelnének? Mert ezek a gépek eléggé korlátozottan alkalmasak játékra.
Amúgy notira is ugyanúgy feltehetsz bármilyen oprendszert mint rendes PC-re. Gondolom te az MSI Free-DOS-ára gondoltál mint dos, de az véglis csak azt takarja hogy egy alap úgymond OP rendszer van rajta de te bármilyet tehetsz rá a gépre.
Saor Alba
Na ja, keves kiveteltol eltekintve van benne valami...
Saor Alba
Illetve:HP Pavilon dv5
Amúgy az, ha DOS van hozzá és én xp-t, vagy vistát szeretnék az ugyanannyi, mint PC-nél, vagy notinál van valami "bonyodalom"? <#lookaround>#lookaround>
És bocs a láma kérdésekért, csak ez lesz az elsõ laptopom!
Saor Alba
Igaz, hogy egy kicsivel drágább (bár nem sokkal), de mind proci, mind pedig videokártya tekintetében erõsebb az ACER-nél, szervizelés gördülékenyebb, ill. a HP-hez adnak még két távirányítót is stb...
Olyan 160e-ig kéne valamilyen masina, amivel nem jelentene gondot egy-két újabb játék elfuttatása és amit lehetõség szerint nem kell félévente szervizbe cipelni.
Kössz elõre is!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Asus X52SG-AP176, C2D T5750 2.0GHz, 3Gb DDR2, GF 9300M G
menni fog minden játék ami mostanába jött ki és. Ezzen menni fog a SIMS 3 is? mert lényegébe arra kellene a laptop.
A másik kérdésedre pedig: a nemrég linkelt CPU sorrend
ACER olcsóbb, bár a szervizelés állítólag macerás. HP megbízhatóbb talán, szervizelés gördülékenyebb, viszont a Solten által linkelt dv5 szériához csak DDR2-es ramot sumákolnak a 9600M GT mellé.
He leírnád, hogy pontosan mit is szeretnél mûvelni a laptoppal, könnyebb lenne tanácsot adni.