Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felrakod a fényerõt, próbálod leárnyékolni és nem a Nappal szembe nézni, mást nem nagyon lehet. (Ha nagyon sürgõs, leveszed a pulcsit, lerakod a földre a laptopot, rá a pulcsit és bedugod a fejed <#buck><#idiota>)

KillR
már bocs, de legalább 3 ember, akik legalább 1 hónapja aktív laptopozók, ment el szó nélkül a kérdésem mellett....vki válaszoljon pls (#4388)

Nekem is pont 1 hónapja van egy ilyenem és mindeben egyetértek amit írtál a vistát sokan szidják nehezen szoktam meg de most már nem cserélném le az xp-re,a játékok nálam is simán mennek akadásmentesen akár nagyfelbontásban is full hd tévén,szintén 1140-1160 ast néztem de pont a játékok miatt vettem ezt végre van egy gyors gépem,ahol nem kell órákat várni mire betölt ez meg az a program az elõzõ laptopomnál már megõszültem a végére<#nyes>
Sziasztok!

Kb. 1 hónapja vagyok BOLDOG, ismétlem BOLDOG tulajdonosa egy HP Pavilion dv-5 1180eh-nak. Eredetileg 1160-ast akartam venni, de februártól valamiért kikerült a forgalomból (azért kíváncsi lennék, hogy mi volt ennek az oka). Szóval ezért vettem 1180-ast. Az elõre telepített vista-t fent hagytam, bár annyira lebutítottam amennyire csak lehet. A gépben 3GB 800MHz-es DDR2-es RAM van, ami tapasztalatom és méréseim alapján bõven elegendõ mind az os mind a bármely program futtatásához. Én is olvastam azt a bizonyos cikket, ami bizony rendesen lehúzza ezt a típust és azt kell, hogy mondjam nem értek vele egyet. A 9600M GT igenis egy nagyon jó videóvezérlõ, ebben az árkategóriában a legjobb. És jelentõsen meghaladja a 8600M GT-t. Eddig nem bírtam olyan game-et feltenni ami nem ment volna. COD5 pl. 1280X800-on magas felbontással 4X antianalising-el simán mint. Bár a burkolat melegedése (ami néha átterjed a billentyûzetere is) kissé zavaró lehet, de szerintem nem vészes.
Solten
Solten
Talaltam egy jobbat/modernebbet stb. 😊

link

Saor Alba

Solten
Tokeletes ar/ertek, csak az "olcsobb" amilo-knak koszonheti a ceg a rossz reputaciot 😊 De ennyiert max egymagos sz*rokat dobalnak az emberhez. Szoval igen jo ara van, egy nem rossz grafikus megjelenitovel karoltve.

Saor Alba

Solten
Realis ara van szvsz (rossz hirnev miatt talan a FuSi-k nem tul dragak).

Saor Alba

Solten
A kulfoldi tesztek odaig vannak erte, remek kis cucc. Inkabb a Puma-s verziot vedd szvsz (Turion, 780G alaplap, HD 3200 IGP, 3 vagy 4GB 800-as ram).

Saor Alba

Solten
meg am...

Saor Alba

KillR
Sziasztok!
Picit off, de gyakorlati kérdés laptoppal kapcsban.
Hogy lehet megoldani a szabadban való laptopozást? Fujitsu-siemens amilo-m van, és nemkicsit tükrözõdik minden a képernyõn. Van vmi megoldás, h szabadban is, kevés árnyák mellett használni lehessen, vagy mindenképp effektív "sötét", napfénymentes helyen lehet csak használni?

Hellosztok
Szeretném kikérni a véleményeteket errõl a masináról: Fujitsu-Siemens Amilo Pi1536
Csak munkára meg netezésre lenne használva. Egyszóval sokat lenne cipelve és azért gondoltam erre mert olcsó is és ami apámnak van az is jól bírja a napi hurcolást. Igaz hogy nem egy erõgép de amint írtam csak "irodai" munkára lenne használva. Esetleg ha valakinek volt már ilyennel dolga az megírhatná hogy mennyire megbízható.
Elõre is köszönöm a segítséget.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Ez a jószág csak nekem tûnik ilyen paraméterek mellett furcsán olcsónak? Fujitsu-Siemens Amilo Xa 3530

Az MSI cpu-ja egyértelmûen jobb és a vga-ja is egy leheletnyivel erõsebb + 16"-os, de drágább is (már, ha EX620-056HU-ra gondolsz). Ha rá tudod szánni azt a plussz 10-15ezret, akkor szerintem inkább az MSI. Amúgy szerintem, ha úgy döntesz megfontolandó ez a darab, ennyiért nem nagyon vesztegetik máshol.

PLackó
Üdvözlet!
Mi a véleményetek errõl a laptopról?: HP-Compaq 6730s (NA744ES)
Specifikációkra, kinézetre,árra megfelelne nekem.
Ez,és az MSI EX620 között vacilálok,de az msi-t elég sokan szidják.
Fõleg a kijelzõje érdekelne ennek a HP-nak, van olyan jó mint pl. a toshiba/asus kijelzõk?

Megér ez a noti 200e-Ftot? (A HD 3650-es VGA-s verzió) A 18"-os kijelzõ nem probléma, mivel szinte csak hálózatról használnám. Az Acer szervízháttere tényleg olyan rossz, mint ahogy mondják?

Solten
MSI Entertainment Series Notebook: MSI EX300 Review

- Intel Core 2 Duo P8600 (2.4GHz, 3MB L2 cache)
- Intel PM45 chipset
- Intel WiFi/Link 5100 wireless
- 4GB DDR2 800MHz memory
- ATI Mobility Radeon HD 3450 256MB graphics
- High Definition audio with support for Dolby
- 320GB SATA 5400rpm HDD
- DVD-RW Super-Multi drive
- Gigabit LAN
- Bluetooth 2.0 w/ EDR
- 2MP webcam
- SD/MMC/MS card reader
- 13.3-inch 1280x800 glossy TFT LCD

Saor Alba

Kössz szépen!

Solten
"Ezzel együtt akkor szerinted inkább az acer?"

Jo kerdes, HP is csabito specifikaciokkal buszkelkedik.

A cikkedben szereplõ noti a sajátod?

uhum...

"Ha igen, miért azt választottad?"

Ez volt a legjobb ar/ertek meg mindenkepp PUMA platformot szerettem volna (remek chipset, eros multimedias kepessegek).

"A Radeon 3650-nél DDR3-as ram van?"

A cikkbol kiderul hogy nem sajna. Ennek ellenere szepen elbirkozik a jatekokkal.

Acer mellett szol szerintem a nagyobb kijelzo, nagyobb merevlemez, tobb memora, es olcsobb is 😊

Saor Alba

Ezzel együtt akkor szerinted inkább az acer? A cikkedben szereplõ noti a sajátod? Ha igen, miért azt választottad? A Radeon 3650-nél DDR3-as ram van?

Solten
Azt olvastam hogy a HP-ban a 9600 GT DDR2-es, ez kb a 8600 Mobility szintjere degradalja, ami mar pariban van a 3650-el.

Saor Alba

hykao
Utóbbi.
Solten
Tamad az AMD Yukon: link

meg tobb kep: link

Saor Alba

Szerintetek ez, vagy ez?

Attól függ hogy mire szeretnéd használni.
Általános felhasználsára sztem teljesen megfelel

most az a verzió hogy egy 100k-s gép, és egy laptop.
Ez mennyire lenne használható általánosságban?

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Solten

Saor Alba

Hali!
kb 180.000 - Ft -ért nézek laptopot, ha lehet játék célra.
Ha valaki tud jót, szívesen várom.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Solten
Hi. Feltalaltak a jo oreg Kensington zarat...:

Saor Alba

bilincseld magadhoz<#hehe> vigyázz rá, mást nem tudok ajánlani

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Laox
Sziasztok!

Most készülök laptopot venni, és eszembe jutott, hogy ha pl. ellopják az iskolában vagy kávézóban, akkor le lehet-e valahogy nyomozni (pl. ip cím alapján) hogy merre van? Mindig attól tartok, hogy ellopják, ha elrohanok valahova...

http://www.bulihely.com

Egyszóval szerintem baromi jó gép és a tapasztaltabbak is ezt mondják (pl. #4278).

Én is egy ideje ilyen árkategóriában keresgéltem és nagyon úgy tûnik, hogy ez lesz. De ennél drágábban semmiképpen ne vedd meg!

Értem. Akkor tegyük fel, hogy egy olyan oldalt linkeltem be, ahol ugyanez a gép van, de ár nélkül. 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Kössz a segítséget

Solten
<#eljen>

Saor Alba

Még annyit hogy szerinted ez megérné: Acer TM 5530G ?
Nem annyira játékra kellene inkább csak munkára meg esetleg filmnézés.

Hy
Szerintem ne a photohallban vagyél ilyen cuccokat.
Egy rendes informatikai webáruházban sokkal olcsóbban megkapod.
pl: pcx vagy ipon

Solten
Felolem... 😊 De valami hozzaerto atnezhetne mielott felteszik az oldala, mert igy egyenlo a vasarlo megtevesztesevel.

Saor Alba

"szvsz mert ipon szokott birkaságokat irkálni."
OFF: Nem vagyok oda IPON-ért, de a védelmükben elmondanám, hogy a nagykerek által megadott paramétereket irogatják ki a boltok, ami ha nyilvánvaló hülyeségeket tartalmaz, akkor ált. összes bolt a hülyeségeket írja ki.

Solten
Hi. Az hogy drága.

Saor Alba

Solten
Mindkettõ igaz lehet, van 3470-el és 3650-el szerelt változat is. Mielõtt rendelsz, telefonon érdeklõdj szvsz mert ipon szokott birkaságokat irkálni.

Saor Alba

Hello
Kössz az ajánlatot.
Egész jónak tûnik de megnéztem a pcx-en ugyanezt a gépet.
Ott vistaval adják és 3470 XT-t írnak bele mint videókártya.
Szerinted melyik lehet az igaz?
pcx link

Hejhó!
Róla mi a véleményetek?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

<#idiota>átlagot vontak azt belarakták<#hehe>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

xNoodlex
Na ez érdekes. Megvettem ezt a laptopot. Iponon azt írták Radeon 3470 van benne, a laptopon kis matricára 3410 van írva, egyébként meg 3430 van benne.
Ja és már nem támogatják ezek az újabbak az XP-t, a mellékelt cd-n is csak vista driverek vannak. Xp-m ugyan eredeti, de akkor már kipróbálom vistát ha úgyis így alakult. (sajnos warezen...)

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Solten
En se.. HP shop-ban sincs (Pavilonhoz) remek. Probalkozz kulfoldi oldalakkal.

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Solten
Hogyne... 😊 Az MSI vga-ja joval erosebb (120 shader), HP: 40 shader (illetve ez a peldany azt hiszem tudja a Hybrid CF-et -> 80 Shader).

Saor Alba

Ha játékra is szeretnéd használni, mindenképpen a HP. A vga-ja messze jobb. Acer-ügyileg nem nagyon tudok segíteni, de nem sok rosszat hallottam még róla. (Bár személyesen én HP párti vagyok.)