Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb. 1 hónapja vagyok BOLDOG, ismétlem BOLDOG tulajdonosa egy HP Pavilion dv-5 1180eh-nak. Eredetileg 1160-ast akartam venni, de februártól valamiért kikerült a forgalomból (azért kíváncsi lennék, hogy mi volt ennek az oka). Szóval ezért vettem 1180-ast. Az elõre telepített vista-t fent hagytam, bár annyira lebutítottam amennyire csak lehet. A gépben 3GB 800MHz-es DDR2-es RAM van, ami tapasztalatom és méréseim alapján bõven elegendõ mind az os mind a bármely program futtatásához. Én is olvastam azt a bizonyos cikket, ami bizony rendesen lehúzza ezt a típust és azt kell, hogy mondjam nem értek vele egyet. A 9600M GT igenis egy nagyon jó videóvezérlõ, ebben az árkategóriában a legjobb. És jelentõsen meghaladja a 8600M GT-t. Eddig nem bírtam olyan game-et feltenni ami nem ment volna. COD5 pl. 1280X800-on magas felbontással 4X antianalising-el simán mint. Bár a burkolat melegedése (ami néha átterjed a billentyûzetere is) kissé zavaró lehet, de szerintem nem vészes.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Picit off, de gyakorlati kérdés laptoppal kapcsban.
Hogy lehet megoldani a szabadban való laptopozást? Fujitsu-siemens amilo-m van, és nemkicsit tükrözõdik minden a képernyõn. Van vmi megoldás, h szabadban is, kevés árnyák mellett használni lehessen, vagy mindenképp effektív "sötét", napfénymentes helyen lehet csak használni?
Szeretném kikérni a véleményeteket errõl a masináról: Fujitsu-Siemens Amilo Pi1536
Csak munkára meg netezésre lenne használva. Egyszóval sokat lenne cipelve és azért gondoltam erre mert olcsó is és ami apámnak van az is jól bírja a napi hurcolást. Igaz hogy nem egy erõgép de amint írtam csak "irodai" munkára lenne használva. Esetleg ha valakinek volt már ilyennel dolga az megírhatná hogy mennyire megbízható.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Mi a véleményetek errõl a laptopról?: HP-Compaq 6730s (NA744ES)
Specifikációkra, kinézetre,árra megfelelne nekem.
Ez,és az MSI EX620 között vacilálok,de az msi-t elég sokan szidják.
Fõleg a kijelzõje érdekelne ennek a HP-nak, van olyan jó mint pl. a toshiba/asus kijelzõk?
- Intel Core 2 Duo P8600 (2.4GHz, 3MB L2 cache)
- Intel PM45 chipset
- Intel WiFi/Link 5100 wireless
- 4GB DDR2 800MHz memory
- ATI Mobility Radeon HD 3450 256MB graphics
- High Definition audio with support for Dolby
- 320GB SATA 5400rpm HDD
- DVD-RW Super-Multi drive
- Gigabit LAN
- Bluetooth 2.0 w/ EDR
- 2MP webcam
- SD/MMC/MS card reader
- 13.3-inch 1280x800 glossy TFT LCD
Saor Alba
Jo kerdes, HP is csabito specifikaciokkal buszkelkedik.
A cikkedben szereplõ noti a sajátod?
uhum...
"Ha igen, miért azt választottad?"
Ez volt a legjobb ar/ertek meg mindenkepp PUMA platformot szerettem volna (remek chipset, eros multimedias kepessegek).
"A Radeon 3650-nél DDR3-as ram van?"
A cikkbol kiderul hogy nem sajna. Ennek ellenere szepen elbirkozik a jatekokkal.
Acer mellett szol szerintem a nagyobb kijelzo, nagyobb merevlemez, tobb memora, es olcsobb is 😊
Saor Alba
Saor Alba
Általános felhasználsára sztem teljesen megfelel
Ez mennyire lenne használható általánosságban?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
kb 180.000 - Ft -ért nézek laptopot, ha lehet játék célra.
Ha valaki tud jót, szívesen várom.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Most készülök laptopot venni, és eszembe jutott, hogy ha pl. ellopják az iskolában vagy kávézóban, akkor le lehet-e valahogy nyomozni (pl. ip cím alapján) hogy merre van? Mindig attól tartok, hogy ellopják, ha elrohanok valahova...
http://www.bulihely.com
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Nem annyira játékra kellene inkább csak munkára meg esetleg filmnézés.
Szerintem ne a photohallban vagyél ilyen cuccokat.
Egy rendes informatikai webáruházban sokkal olcsóbban megkapod.
pl: pcx vagy ipon
Saor Alba
OFF: Nem vagyok oda IPON-ért, de a védelmükben elmondanám, hogy a nagykerek által megadott paramétereket irogatják ki a boltok, ami ha nyilvánvaló hülyeségeket tartalmaz, akkor ált. összes bolt a hülyeségeket írja ki.
Saor Alba
Kössz az ajánlatot.
Egész jónak tûnik de megnéztem a pcx-en ugyanezt a gépet.
Ott vistaval adják és 3470 XT-t írnak bele mint videókártya.
Szerinted melyik lehet az igaz?
pcx link
Róla mi a véleményetek?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Ja és már nem támogatják ezek az újabbak az XP-t, a mellékelt cd-n is csak vista driverek vannak. Xp-m ugyan eredeti, de akkor már kipróbálom vistát ha úgyis így alakult. (sajnos warezen...)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Saor Alba
Saor Alba