16455
  • Solten
    "mindenki gta4ezni akar?"

Az nem lenne gond, csak ne kenyérpirítón próbálnák... Amúgy a youtube-on is folyton evvel csesztetnek (fut-e a laptopon a gétéaaaa nééégy???). Roh*dt életbe most már ki fogom próbálni...
  • Kalozoner
  • Kalozoner
    mivan az emberekkel mostanában? mindenki gta4ezni akar? vegyetek xboxot 50ért azon fog futni...
  • Solten
    de
  • Zsoceee
    akkor nem mi?
  • Solten
  • Zsoceee
    és menne rajta a GTA 4?
  • Solten
    Hi. "gamer" A HD 4570 a 80SP-jevel marha nagy gamer (osszehasonlitaskent: egy HD 4670-nek 320 van).

• Zsoceee
    Sziasztok! AZzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy:
    kinéztem magamnak ezt a laptop-ot ezzel a konfigurációval.
    Asus K50AB – gamer :

Processzor: AMD Athlon64 X2 Dual Core QL64 (2.1 GHz, 1M L2, HT 3600 MHz)
    Kijelző: 15.6 " WXGA (1366x768) HD felbontással, LED megvilágítással
    Memória: 4,096 MB DDRII 800 MHz - Dual Channel configuration
    Merevlemez: 250 GB SATA 5400RPM HDD
    Grafikus kártya: ATI RAdeon HD 4570 512 MB DDR2 VRAM
    Optikai meghajtó: DVD/RW Supermulti DL
    Hang: Altec Lansing hangszórók és HD Audio hangkártya
    Egyéb: numerikus billentyűzet, 801.11a/b/g/n, 1xRJ-45, CMOS kamera 1.3M, kártyaolvasó alakító LED, LCD és Plazma tévékhez, Új Icecool dizájnal - többé nem melegszik át a laptop burkolata!
    Operációs rendszer: Windows 7 RC Magyar próbaváltozat telepítő DVD( ezt lecserélem XP service pack 3-ra)
    Ezen menne a GTA 4??
    Válaszotokat várom, és értékelem. köszi előre is mindenkinek.
  • vasziszdasz
    Neki nem, de talán a többi vásárlójelöltnek még igen.
  • qwert15
    Ezzel a hsz-el valóban sokat segítettél neki...
  • Felgolos
    Eladó a laptopom ASUS X59SL,Intel Core 2 Duo P5800 2.0 GHz,3 GB DDR2 RAM,ATI mobility Radeon HD3470 256mb,250GB 1év 3hónap garanciával ha valakit érdekel privátba irjon
  • Fela
    Matricával nem találkoztam úgy rémlik csavarokkal meg nem voltam szadista
  • TheRaven
    ha szétszedted baszhatod a garanciát:) főleg ha megsérült az a kis garis matrica amit ráragaszottak, meg sztem képesek és megnézik a csavarokat is amiken egyértelműen látszik h buherálás volt:P
  • Fela
    Perpill abban sem vagyok biztos hogy minden papírja itt van-e a laptopnak :) Erre a nemzetközi garanciára nem is gondoltam még, majd hétfőn feltúrom a házat, addig meg éljen a 12 órás műszak Úgyis várni kell az alaplapot amit még mindig nem kaptam meg ..
  • Solten
    Asus-nal nem nemzetkozi a gari mint az Acer-nel?
  • Fela
    Külföldön vagyok fingom sincs mikor jutok megint haza sajna...
  • 5c0rp330n
    októberben vetted? akkor még garanciális nem? vidd vissza.
  • vasziszdasz
    Ez egy teljesen mindennapi dolog konzumer notinál. Feature, nem hiba. :)
  • Fela
    Kernek most egy kis segitseget.
    Oktoberben vennem kellett surgosen egy laptopot es kulonbozo okok miatt az Asus f5Sl ap-141 mellett dontottem (nagyon keves opciom volt)
    Nemreg elkezdett fagyni ha megmozditottam aztan most mar ott tart hogy ha a billenytuzethez erek lefagy vagy epp kekhalal mindenfele okokra hivatkozva(foleg a vga feloli gombokra erzekeny). Neha boot is csak 20 perc utan megy (csak a feketeseg van) mert vegig csak a cd-t olvassa. Ha nem rakok be neki cdt akkor ugy nem indul (teljesen mindegy mi van a cdn csak bent legyen)
    Aztan most kezdodik az a gyanum beigazolodni hogy a vga romlott el. Mikor bootnal a win logo bejon akkor az elso par mpben szakadozik neha a win is es akkor csak a restart oldja meg. Volt kekhalal is amin semmi info nem volt csak hogy probaljak vga cseret.
    Van valakinek tippje hol lehet mobility 3470et szerezni? Vagy annyit nem er az egesz es nezzek valami olcso laptopot? Szet is szedtem mar de ket kabel forrasztva van a vgahoz szoval ki se tudtam venni megnezni hogy minden jol all-e. laptop se dobalva nem volt meg virus sincs rajta.
    Koszi elore is
  • Hegi90
    lol tényleg
  • Solten
    Jo csak frankon nem mukodik a letoltesi link (ami az Acer oldalara iranyitana... )
  • Hegi90
    nemaz. ez 3.5
    én eddig mindig csak 3.0-át láttam, és emellé odavan írva a win7 is.
  • Solten
    Hello. Az egyikben QL-64 CPU van, 35W TDP-vel (2.1 GHz), a masikban QL-62, 25W TDP, (2.0 GHz).
  • Solten
    Nem hiszem el hogy "Aceres" letedre ezt megkerdezed... :)

• vasziszdasz
    §6600 + 8 GB ram + 4870x2-n is szaggat a GTA4, tehát egy egész notebook hálózaton se fog jól futni. :)
  • Dingoday
    Huiner nem kéne folytatnod ezt a szánalmasba átmenést
  • Dingoday
    Hellósztok
    Asus K50AB -SX011L és -SX019L közt gondolkodok. Csak annyi a különbség bennük, hogy egyik 3 giga ramos, a másik 4? Vagy van-e más is. Láttam olyat hogy a 19-es 35 Wattos, míg a 11-es 25Wattos. Ez azt jelenti a 19-es kevesebb ideig bírja aksival? Jobban melegszik is talán?
  • Kalozoner
    gondolom ha van a laptopodon empower (valami energiagazdálkodás cucc) gomb vagy mi akkor ezt felrakod és már tudod is használni, amúgy a jobb fölső sarokba szokott lenni ez a gomb ha jól tudom...de majd jönnek az acer-esek azt megmondják
  • Hegi90
    ezmiez
  • Solten
    Windows 7 driver letezik hozza (letoltes az AMD oldalarol), tobbi op.rendszer eseten pedig letoltod az aktualis Desktop-drivert, es evvel a progyval athekkeled Mobility-meghajtova: link
  • 5c0rp330n
    ezen határozottan jobban fog futni, de a max beállításoktól még mindig messze leszel. az még gtx 260m-el sem jönne össze szerintem, ami kétszer olyan erős és kétszer annyit fogyaszt.
  • Kalozoner
    ember légyszives fejezd már be, a crysis és a gta nem fog futni egy laptopon se a te kedvedérrt normálisan, vegyél asztali pc-ét azon futni fog....a laptop tényleg nem arra van, hogy a legdurvább játékokat futtassd...
  • Kotosy
    Köszi a választ!
  • huiner
    Hello és ezen a gépen hogy futnának: Toshiba a500-134?
    -intel p8700 2,5ghx2
    -4gb ram
    -1gb 4650 videokártya
  • vasziszdasz
    A Centrino az olyan mint a Pentium, van már belőle 1000 generáció. Még most is az megy, bár nemsoká átnevezik Nvidia módra.
  • Kotosy
    Halihó! Aludtam egyet az Acer notira és nem merném megvenni garanciakiterjesztés nélkül és noti+ram+gari az már 149e és hát annyiért már kapok DELL-t amiben meg bízok is. Meg van rá garancia sza**sig. :)

Kérdésem annyi lenne, hogy az az "Intel Centrino" procikat eszik-e vagy isszák? Sosem találkoztam még velük, de minden második notiba ez van bele***va és érdekelne, hogy ez jó-e. Mittudomén X2-höz,C2D-hoz képest milyen?
  • Nardon
    Mobility radeon 4570-hez létezik valahol uj catalyst? mert ati honlapján nem találtam, dell download manager meg szarakodik és nem tudok vele semmit letölteni.
  • hykao #6770
    Konkrétan a két említett esetben Lexus és Acura...de kurvára nem ide tartozik, csak már annyi faszság van itt összehordva néha, hogy ehh... :P
  • 5c0rp330n
    vga felbontáson talán, de úgy sem garantált, hogy nem akadoznának :)
    egyébként ha maxon nem is, szerintem viszonylag tűrhető módon elfutnak ezek rajta, magas-közepes beállításokkal.