16455
-
vasziszdasz #6848 Ha leejted a gépet és betörik a kijelzője, pár kinyitás után eltörik a zsanér, alapból szar a videokártya és a szervíz mégcsak a hibát se hajlandó elismerni, akkor segít rajtad hogy ugyanolyan vinyó van benne mint egy minőségi notiban? ^^ -
#6847 Ugy tunik nem sikerult megertened... (#6839)
"Ne keverjük a leggyorsabban fejlődő iparágat a 100 évnél is idősebb (és erősen stagnáló)autógyártással."
Ezek az autos-motoros parhuzamaid tenyleg viccesek... -
vasziszdasz #6846 Naigen, minek is vennél 500-as speedmotort, ha egy kempingbiciklire szerelt 600-as trabantmotor sokkal nagyobb teljesítményt ad... -
vasziszdasz #6845 Ha bukósisakot veszel, és jól kipárnázod magad, egy Trabantban is pont olyan biztonságban vagy mint egy Saabban. Ebből következik hogy a Saab nem éri meg azt a plusz pénzt amivel többe kerül? -
vasziszdasz #6844 Na ez most a Core2 >> i7 váltásnál pl. jól nem is igaz, a technolóügiai fejlődésen kívül másban nemigazán jobb az i7, ua. órajel mellett kb. ugyanazt nyújtja a C2 is, tehát egy jódarabig nem fog elavulni.
A példában nem az autók voltak a lényeg, hanem hogy a pénzbeli különbség minőségbeli különbséget takar. Mint a notebookoknál is. PErsze aki úgy vesz videokártyát is hogy hány MB ram van rajta, annak mindegy, az se fog neki feltűnni ha beszart a cucca. De mindenki másnak fontos. -
#6843 Lejjebb linkeltel 150-160k -ert hasznalt TP-kat. Namost az ember megvasarolhatja 150-160k -ert a legujabb technologiat pl. egy Acer szemelyeben (CULV, DDR3, LED-es hattervilagitas stb, stb), akkor nyilvan egesz agytalansag kiadni penzt hasznalt es elavult cuccert.
Adatbiztonsag meg leginkabb a HDD-tol fugg, egy altalad lenezett tajvani termekbe tokugyanolyan merevlemezt pakolasznak mint felmilkos biznisznotiba... :)) -
#6842 -
#6841 -
#6840 "következő bekapcsoláskor is meglesznek-e még az adatai" Aki erre támaszkodik és olyan sötét, hogy nem ment időben, az tényleg vegyen tripla áron notit, mer megérdemli. -
#6839 Köhhh, a Hondával egy év után is kényelmesen tudsz autózni, de egy laptop addigra el is avul, ergó kuka. Ne keverjük a leggyorsabban fejlődő iparágat a 100 évnél is idősebb (és erősen stagnáló)autógyártással. -
vasziszdasz #6838 Lentebb linkeltem egy 250k-s TP X notit ami boltban kb. duplája. Más ennyiért acert akar itt venni. Ne mondd már hogy nincs rá pénz, akkor acerre miért van? Ez egyszerűen csak igénytelenség. -
vasziszdasz #6837 Akkor egy Honda se ér meg 4 milkát, ugyanolyan jó a Trabant is, annak is van 4 kereke, meg tető a fejed felett, a többi meg parasztvakítás...
A gari csak az egyik fele a dolognak, akkor is marad rajta vmi ha már eladod, így nem fillérekért kell elsózni mint egy garimentest. Itt a plusszt használat közben is érzed, folyamatosan rendelkezésre áll, nem szervíztől szervízig cipeled gariidő alatt, aztán meg kuka. Könnyű, nem szakad le a vállad ha a táskádba rakod, nem percekben mérhető az aksis üzemidő (végülis azért noti hogy ne csak konnektor mellett működjön). Ha leejted nem garantált törés lesz belőle, mint a konzumer cuccoknál, ha otthagyod estére letöltögetni, nem folyik szét a saját hőjétől. És ugye a méret se mindegy, nem asztallapot kell cipelni.
Csak olyanoknak éri meg, akiknek kb. mind1 is, mert annyira kurva gazdagok
Meg azoknak akik nem azon akarnak parázni hogy a következő bekapcsoláskor is meglesznek-e még az adatai, nem füstöl-e el menet közben, a szervíz vajon elismeri-e egyáltalán a nyilvánvaló hibákat ha baj van. Persze aki nem tapasztalta meg a jót, annak nem hiányzik, mert azt se tudja hogy létezik ilyen, elfogadja hogy a szar az szar, ezen nem lehet változtatni. Pedig lehet. -
#6836 Mi is, cégnek lazán vesszük az 5-600k-s laptopokat tucatjával is, ha kell, de az más tészta. Aki magának vesz otthonra és csóringer bérből és fizetésből élő (mint mi), az hülye, vagy sznob. -
#6835 ŐŐőő, mostan Solten-nel kell egyetértsek. NEM ér meg SEMMILYEN laptop 400+k-t. Tökmind1 mit tud, átlag júzernek csak parasztvakítás. Hiába a 3-5év gari, ha 1x 1 év alatt elavul a technológia ami benne van. Ez számítástechnika vaze, nem műkincskereskedelem!
100+k-ért veszel minden évben VADIÚJ 1-2év garis laptopot, ha kell és még akkor is pénzeden belül vagy. A rendszert meg úgyis menteni KELL egy laptopon, mert ez sajnos fogyóeszköz, mint a PDA/mobil.
Csak olyanoknak éri meg, akiknek kb. mind1 is, mert annyira kurva gazdagok (vagy céges cucc), hogy akár naponta újat vehetnének, nekik ez kb. egy golyóstoll kategória. -
#6834 HP ProBokk 4510s (NX435EA)
Erről mit gondoltok az én számomra jó?
Net+Msn+kicsi zmodelerre szeretném használni.
Köszönöm. -
#6833 Most is kb. ennyiert vesztegetik, OMG. -
vasziszdasz #6832 -z +t -
vasziszdasz #6831 Akkor épp 450k volt az ára, csak én vettem ennyiért.
Szivatni a teszkós vackokkal szoktak, elhitetik veled hogy 100k-ért is kapsz jót, közben meg nem. Ez a teszkó-hazás. ^^ -
#6830 WTF?.d -
#6829 Kétképernyős laptop a GScreentől
-
#6828 Ja, csak szerintem egy laptop nem er 300 ropit, annak ellenere sem hogy rolkedzs vagy golyoallo, esetleg kibirja hogy atmegy rajta egy tank... Pofatlansag ennyit elkerni egy hordozhato kacatert (aki tanult makrookonomiat: ezt ugy hivjak, presztizs-hatas; beszivatjak a nevvel a lamakat, azok meg hajlandok tobb penzt aldozni a termekre). -
vasziszdasz #6827 Én is vennék rózsadombi luxusvillát 100 Ft-ért, de valahogy nem tolonganak az eladók. ^^ -
#6826 Pedig van csak nem találok magyar leírást:) -
TheRaven #6825 így bebaszva azt kell mondjam éjjen vasziszdasz kimondja a frankót h a 150k-s laptop lófaszt nemér hurá ja az más kérdés h sokan akarnak lapotopot akiknek nincs rá 300k höhö. Hát azok így jártak, mint a legtöbben (pl én) vesznek vmi tajvani szutykot aztán vagy elromlik vagy nem... -
vasziszdasz #6824 Engem meg a bankrablás érdekelne, sose találok olyan bankfiókot ahol ingyen adnának nekem pénzt... -
vasziszdasz #6823 Ja, de én csak azt a 70%-ot fizettem meg, te meg mind a 100%-ot. :P -
vasziszdasz #6822 IBM X200s, 330k. -
Kalozoner #6821 sztem ilyen nincs, ha lenne mindenki azt hasznalná, nem? -
#6820 OFF:
Sziasztok!
Bocsánat,hogy ide Írok de a kereső nem megy,azt szeretném kérdezni,hogy WEP-kulcsot hogyan lehet feltörni mert van egy laptopunk amivel édesapám jár vagyis mindig viszi magával mert kamionsofőr és sose talál olyan hálózatot ami ne lenne levédve jelszóval.Köszi!
ON: -
#6819 Milyen tipusu a noti es mennyibe kerult?
Akkor is hasznalt... Kigurul az auto a szalonbol maris 70%-a az ujnak... -
vasziszdasz #6818 Az enyém 3 hónapos volt mikor vettem, így is majd 3x annyi gari "maradt" rajta mint a tieden újonnan. ^^ Volt az aksijában 2 feltöltés, nyilván sokat volt használva... Amúgy X4500HD van benne, ami HD videogyorsításra pont elég, nem mintha prociból nem tudná lenyomni. Aksi kb. 6-7 órára elég, 9 cellással 1.5x ennyi lenne. Tied 10 percet kibír? ^^ Ja és az ára: 70%-a volt az "újnak". Nyugodtan lehetne vele focizni is, mert a rollcage megvédi, ez nem papír acer. Megérte? Meg. -
#6817 Ha szeretnek, akkor nyilvan ilyet vettem volna... Csak hasznaltat kosz nem (ki tudja hogy az elozo tulaj hanyszor csapta foldhoz, mennyire karcos, stb), valamint a semmire se jo, elavult X3100 IGP ami ezekben a Thinkpad-ekben van, elegge visszatarto eronek bizonyult Meg hat nem vagyunk egyformak, preferalom az orig. cuccokat, a bontobol max. te vasarolsz... -
vasziszdasz #6816 Nyilván... Szeretnéd te ilyen "ócskavasra" becserélni az ipari hulladékodat. Tudom, savanyú a szőlő. -
#6815 Nagy az isten állatkertje. Aki mezei konzumer laptopot vesz, elsősorban játékra, az is agyhalott. -
#6814 Jo, hat te megelegszel a hasznalt ocskavassal (vettel is egyet), mas meg nem biztos... (gondolom ezek a garancias javitasbol megmaradt "refurb" gepek... ) -
vasziszdasz #6813 Ehun ni van egy Fusi LIFEBOOK P7120 110k-ért, vagy IBM T61 129k-ért (több mint 1 év világgarival, 1440x900/14" kijelzővel). Ezek a gari lejárta után se fognak széthullani mint solten vackai. -
#6812 Hi. Csak linkeket dobnek ok? link1, link2
Az ar erosen behatarolja a dolgot, a csajszinak egy CULV-os Acer-t kepzelnek el (keveset fogyaszt, konnyu), de az nemileg dragabb: link (csekkold meg a tesztjet) -
clouse #6811 Na sziasztok!
Gondolom jópár ember a forumon gondolkozott h milyen laptopot érdemes venni ha egyetemre vagy fősulira megy, hisz ezek a kütyük segíthetik az embert a tanulásban. Namármost nekem is egy ilyen problémám van, pontosabban nővérem most kezdi meg egyetemi tanulmányait és úgy gondoltuk a családdal h kap tőlünk egy laptopot. Személy szerint én elboldugok a hardverek irányába, viszont elkövetném azt a hibát h olyan notebookot választanék aminek olyan nagy a teljesítménye, h az ilyen célú alkalmazásra felesleges sőt drága is lenne. Azt szeretném megkérdezni tőletek h milyen gépeket ajánlotok, különösebb igény nincsen csak annyi h 120e ft-nál ne nagyon legyen több valamint utazás közben is kényelmes legyen a használata. Sokat segítenétek ha adnátok tanácsokat esetleg személyes tapasztalataitokat is megosztanátok. Köszönöm szépen! -
#6810 2010 Mafia II-t fogják kérdezni:D -
#6809 ez a laptop egyszerűen semmilyen szempontból nem gamer, és egy fullos gamer notin sem megy tökéletesen a gta4. elindulni egyébként valószínűleg elindulna, de sokkal többre ne számíts vele.