16455
  • TheRaven
    Minden bizonnyal elfutnak ezek rajta, de ennél ebben az árkategóriában sztem jobbat is kapsz. Ha úgy teszed fel a kérdést a népes publikumnak biztos ajánl majd vki vmi jobbat;)
  • Különc
    Úgy tudom ez az akció aug. 31-ig tartott, de nem vennék rá mérget!
  • xNoodlex
    Ja és még egy kérdés. Igaz az, hogy ha most előretelepített Vistával veszem meg ezt a gépet, akkor azt majd frissíthetem W7-re?
  • xNoodlex
    Gondolom azért egy L4D csak elfut rajta vagy itt már bejön az, hogy nagy kijelző miatt nem bírja a kártya?
    Mind1, link1 megvéve, köszi a tippet. :)
  • S4sa
    Hola ppl! ^^
    Erről vélemény?
    KATT

Cod2, Wow elfut rajta? :)
  • Dark Angel 666
    instaláld fel a Service Pack 3at
  • Sham Lee
    Köszi szépen Solten.Megpróbálom az új drivert meg a digit bemenetet az ercsin.
    Hali.
  • edson
    helló, lenne egy problémám: vettem egy asus m51ta notebookot. eredeti xpről rakom rá az op rendszert, eddig közben mindig kijött a kékhalál, aztán a biosban átállítottam a vinyó tulajdonságát native IDE-re, mostmár úgy látszik hogy megy DE! 320 gbos winchester van benne és ebből csak 131gb ot lát, most mit csináljak, mert nekem kéne az a maradék is kösz
  • Solten
    Nincs mit Gubberx úr
  • Gubberx
    köszönöm a fáradozását Solten úr :)
  • Solten
    Lol, isteni szikrat kapott, vagy mi??

Legyen 224: link (hoho, best buy gyanus...)
  • Gubberx
    közben szólt hogy elmehet max 210-220 ezerig is az ár.. -_-"
  • Solten
    Hello.

"játékra is azért lehessen használni"

Az adott arkategoriaban nincs a feltetelnek megfelelo laptop, de van ez: link

Ha mindenkepp intelest szeretne dobjon ra meg penzt: #6874, link3
  • Gubberx
    Sziasztok!
    Egy ismerős szeretne laptopot venni és ehhez kérnénk segítséget :)
    Ennyi infót adott: Intel alapú legyen a chipset meg a proc is, 150-180 ezer között legyen, s játékra is azért lehessen használni (pl COD4), oprendszer nélküli is simán lehet.
    Ha valaki tudna párat ajánlani megköszönném :)
  • Solten
    Hi: link1, link2, link3.. Igazan jatekhoz min. HD 4650-al szerelt vasak "alkalmasak" de azok nem kaphatoak 200 alatt (se korul) :)
  • Solten
    Ahogy irtad, ez az egyetlen audio kimenet. Az erosito digit. bemenetehez kotve mukodnie illene. Talan a kabellel van gond. Esetleg probald meg feltenni a legfrissebb audio drivert (neha csodakat muvel).
  • Sir Quno Jedi
    Én már ezt az aksi mizériát sem értem soha?! BÁRHOVA megyek van áram, ha mást nem ott a kocsim 72amperórás dögöncéje, arról egy 8-as Blade szerver is elmegy. Én személy szerint az aksit ki is szoktam venni kímélés céljából a gépből és így könnyebb, szárazabb érzés. Max. akkor teszem be, ha nincs UPS a környéken. Szal. ezt az aksi kálváriát szvsz. csak azok érzik, akik sokat utaznak vonaton (tudodmikor!), vagy repülőn (persze, soksoksok fooontos ember van aki repked a Föld körül). Másnak NEM kell a nagy aksi, sem a hosszú hálózat nélküli üzemidő! Minek, könyörgöm?!?!

Aksi, peeersze...
  • xNoodlex
    Ja igen, 200k a felső határ.
  • xNoodlex
    Sziasztok!
    Kellene egy nagy kijelzős laptop főleg internetre, illetve filmnézésre, de azért nem baj, ha Left 4 Dead szintű játékok elfutnak rajta. Jó lenne ha tudnátok linkelni párat + esetleg írni valamit hozzájuk.
    Előre is köszi!
  • Hegi90
    beszartok :D
  • vasziszdasz
    IBM T43
  • tazis
    melyik volt a legjobb laptop, a kétmagos processzorok és a hd filmek előtt?
  • Sham Lee
    Hali.
    Igen SPDIF-es.
  • Solten
    Hi. SPDIF-es a mikrofon kimenet?
  • Sham Lee
    Sziasztok.
    Bocs,hogy ide írok de ideillőbb témát nem találtam.
    Van egy Acer aspire 5520 laptopom és van neki a hangkártyán mikrofon bemenet,fejhallgató kimenet és vonalszintű bemenete.
    Az a probléma,hogy a fejhallgató kimeneten nem jön ki mély hang (ha rákötöm erősítőre) csak olyan középtől fölfelé.
    Karaokézni szeretnénk és így nem az igazi.A hangdriverben is csak ugyanezeket a kimeneteket lehet használni.Nincs is vonalszintű kimenet ikon sem.
    Ha valakinek lenne valami ötlete,hogy hogyan lehetne normális vonalszintű kimenetet varázsolni valamelyik kimenetből,vagy hogyan lehet mélyhangot kicsalni a fejhallgató kimenetből azt nagyon megköszönném.
  • vasziszdasz
    de még 500k-értis csak X4500-et,az kinek kell???
    Mindenkinek aki 1 óránál tovább szeretné használni a notiját konnektor nélkül. Mondjuk úgy: annak akinek valóban szüksége van notira.

Neked nem is kell ennyit fizetni egy notiért, téged várnak szeretettel a szervízben egy egész gariidőn át tartó vitatkozásra hogy egyáltalán elismerjék-e a hibádat vagy se. De inkább vagy se. Felfoghatod úgyis hogy klubtagságot váltasz, csak nem a notitulajokéba, hanem a sorbanállókéba. ^^
  • vasziszdasz
    Adják, úgy 1-2 év múlva. :)
  • mrzoltan
    Látom,még mindig itt osztod az észt...
    Eddig autógyártás most a cipő jön...
    A Lenovo,jó ezt senki sem vitatja,csakhogy 300k alatt semmit se kapsz,de még 500k-értis csak X4500-et,az kinek kell???
    Semmi teljesítmény nincs benne,annyiért veszek katonai szabványnak megfelelő erőgépet...
    A rollcage-el meg kitörölheted a segged,hozd el hozzám kicsinálom neked ,nem kell több idő hozzá mint a többihez...
    Én a névért nem fogok +300-350k-t fizetni mert a hardver egy 120k-s notiénak felel meg.
    Szvsz,akinek van fölös 500K-ja rá nyugodtan legyen Lenovo customer member,dagadhat a melle,hogy az űrben is működik...
    Ennyi erővel vehetnél rohadt almát is (Apple),ua. megfizeted a nevét jó borsosan...
  • Solten
    Adjak a nyuves TP-ot 150-ert (kb. annyit er) , es megveszem... Persze messze vagyunk az idealis vilagtol mikor is bizonyos gyarto kepes ~200k-t elkerni egy netbook-ert...
  • vasziszdasz
    Melyik Lenovo? Van 3000-es, meg van ThinkPad, nem ugyanaz.

TP-ben is előfordulhat hibás cucc, csak itt erre 1% az esély, az acernél meg 99%, ez a különbség. ^^

Az én notimon fémből vannak a zsanérok, direkt vandalizmus kell hozzá hogy letörd, másképp nem megy.

masreszt a tobbseg hulye lenne kiadni 300 ropit egy nyuves laptopert.
    Ez igaz, ezért gyártanak neked 200-ért notit. Csak az annyival gagyibb is lesz. Úgy lesz olcsóbb hogy spórolnak a minőséggel. A 23 ohmos ellenállásra nem 25-öst raknak bele, hanem 78-ast, falura jó lesz. Meg a forrasztást se kell minden lábon elvégezni, elég ha úgy nagyjából tartja a szentlélek. Minőségellenőrzés meg elég lesz papíron, bekötött szemmel. Így készül a konzumer noti. Mint a Nike helyett a kínai piacos cipő.
  • Solten
    Igen. Azert mert paran beirkalnak a tobbezerbol... Tudod az istenitett Lenovod is ugyanugy kepes kifingani, NYAK, FET-ek, kondik, chipek es kabelek, muanyagok tomkelege, mozgo alkatreszekkel... Semmi mas. Zsanerjat is tokegyszeru eltorni.
    Ja, hogy 50* annyi fogy az Asusbol azt eredmenyezi hogy 50* tobb feedback lesz. Az ok mar szaszor le lett irva: egyreszt az anyagiak miatt masreszt a tobbseg hulye lenne kiadni 300 ropit egy nyuves laptopert.
  • vasziszdasz
    Ő a cég reklámarca, övé az egyetlen ánusz noti ami nem fingott még ki. ^^ De a többinek igen, merthogy garantálva nincs hogy a tied is jó lesz.

Az olyan hibat amit te okoztal, azt nem ismerik el...
    Nyilván én szereltem hibás videochipet a notiba. Meg az összes többibe, mert aztán a fórumon mindenkinek ugyanúgy szar volt - érdekes, nem? Végül az Acer elismerte a hibát, de a szervizük még akkor se. MErt azok ilyen tévedhetetlen gyerekek, mint a pápa.
  • Solten
    Tenyleg? Tudod van olyan egyen is aki nem irogat be a forumokra, mert nincs miert. Van aki igen:

"Nekem egy asus a6m-em van. Most lesz 2 eves decemberben. Az aksija 95%-on, azaz 2 es fel orat gond nelkul bir terheles alatt, meg mindig. Elso honapos koraban masfel meterrol pofara ejtettem. Azon kivul, hogy az oldalarol egy helyen picit lekopott a festek, az eg vilagon semmi baja sincs. Repedesnek nyoma sincs. Billentyuzetrol a matricak nem koptak le."

Kepeken meg szepen latszik hogy a gyerek focizgatott vele. Csak ugy nem kopnak le a gombok... En mar olvastam a PH-n "onkijelzo repedos" EEEPC-krol... Vagyis nulla behatas hatasara elroppan az LCD. Lol. Mondjuk az enyemet 2* foldhoz csaptam veletlenul, kutyabaja...

"Nekem is volt, de még az általuk is tapasztalt hibát se voltak képesek elismerni. Nemhogy megjavítani - elismerni. Akár a klotyón is lehúzhatod az aceres garipapírodat. ^^"

Az olyan hibat amit te okoztal, azt nem ismerik el...
  • vasziszdasz
    150k-s noti is tud minosegi lenni
    Feltéve ha használt business class noti. ^^

Ha besz@rik, istenem van ra garancia.
    Nekem is volt, de még az általuk is tapasztalt hibát se voltak képesek elismerni. Nemhogy megjavítani - elismerni. Akár a klotyón is lehúzhatod az aceres garipapírodat. ^^
  • vasziszdasz
    Tehát a Saab se éri meg a "felárat" amivel többe kerül egy Trabantnál?
  • vasziszdasz
    Pár kinyitás után eltörik a zsanér: ez meg csak szimplan bullshit...
    Tényleg?
    "Egyszer sem esett le, amikor eltort volt kb. fel eves. Egy kinyitasnal, ereztem, hogy mozog, de nem torodtem vele. Hiba"

Például...
  • Solten
    Lejjebb olvashatsz 23 indokot hogy miert nem jobb. Vagyis jobb lenne de tul draga, nem eri meg az arat, tehat nem jobb. Az autos meg a gyerekes (szetesik 5 perc mulva) buta peldakat mellozd plz. 150k-s noti is tud minosegi lenni. Ha besz@rik, istenem van ra garancia. Ha garanciaidon tul - pech.
  • vasziszdasz
    Te ködösítesz, vagy 23 indokot felsoroltam miért jobb egy minőségi noti, te meg értetlenkedsz hogy a 21. és 22. nem ugyanaz. Nahát...

Előbb te vágd földhöz és megnézzük mit szól hozzá a MÉH telep. ^^
  • Solten
    Ne kodosits mar megint, az adatbiztonsagrol irtal valami butasagot, nem arrol volt szo hogy foldhozvagom a notit. De probald ki, meglatjuk mit szol hozza a Lenovo szerviz...

Pár kinyitás után eltörik a zsanér: ez meg csak szimplan bullshit...
  • vasziszdasz
    Úgy tűnik neked nem sikerült. (#6845)

Lehet hogy viccesek, de neked még így se sikerül felfogni, lejjebb már nem tudom vinni a színvonalat. ^^