Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyire jók a laptopok hûtései ? mert nekem szüleim mondják mindig hogy fel kell rakni könyvekre meg ilyenek mert az alsó kis réseken alig tud valamit szellõzni... Ez igaz ? Vagy megoldja a saját hûtését rendesen ? 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
3 között filózok most.
MSI vagy ASUS vagy HP
Igazából nekem a teljesítménye lenne a lényeg a kijelzõ nagysága ne legyen 17"nél nagyobb 15,4nél kissebb... És a lényeg hogy a legtöbb játékot nyugodtan húzhassam high KÖZELIRE 1024 vagy 1280 as felbontásokon :-) És persze bírja legalább egy 4-5 évig a laptop 😊
Ha valaki tud ajánlani jobbat vagy esetleg a fenti igényekhez képest gyengébbet de jobb áron annak az ötleteit várom 😊 De a lényeg hogy a netto 200 000 ne nagyon lépje át 😊
A használata viszonylag sûrû lesz 😊 Szinte napi de csak néhány órák 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szerintem igen eltalált a dizájn, az ezüst is, de talán feketében szebb.
De, teszteket sajna nem lelek sehol. Fõleg melegedés érdekelne. Ha minden rendben lenne körülötte, akkor pontot tennék a noti kérdésre.
Amúgy lehet érdemes várni egy kicsit, hisz vélhetõen csökkenni fognak a dv5-ös széria árai, mert az új dv6 és dv7 termékek jelenleg nem sokkal drágábbak, mint a korábbi dv5-1160-1180-1199-1190-esek árai...
...1160eh már most is van 195 bruttóért, és abban már 9600M GT kártya van...
...no de a nyár folyamán szerintem 200 alá kéne menniük a kifutó dv5-ös széria legerõsebb tagjainak is...(fõleg 1180-nak, de esélyes lehet a 1199-es is...)
Saor Alba
Amúgy a kettõ közûl szerintetek melyik a jobb? a HP Dv5-1120eh, vagy az Acer 5630g. Elsõ mellett szól hogy HP, 2 év gari, Win. Oprendszer. Második mellett hogy HD3650 és hogy T6400, valamint 250Gb HDD.
Tehát a HP márka, vagy az Acer erõ?
Gondolom HP DV5-ösökhöz nem mellékelnek XP-s driver CD-t, mert OEM Vista. Viszont Én nem bízom annyira a jogtiszta Vistában (belegondolva semmilyen Vistában.<#rolleyes>#rolleyes>) hogy rajta hagyjam. Garivesztést jelent ha feldobom rá a jogtiszta XP-met? Vagy ne adja Isten egy Linux-ot.
(...no és ott a gépen a jogtisztaság matrica a Vista sorozatszámmal)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Viccet félretéve: IPON-on is egész jól vizsgázott a 3000 N500, jobban mint a hasonló kategóriás Dell, vagy bármelyik másik cég terméke.
Utolsó mondathoz: amióta kíváncsiságból felraktam a Win7 RC1-et, kétszer láttam kékhalált, és sok-sok egyéb furcsaság van...míg a gyári elõtelepített Vistával semmi gond nem volt...
Saor Alba
Még egy kérdés. Egy tizessel (erõs túlzás) drágábban van az 1140eh. Az árukon és az hogy Intel-nVidia dolgon kívül, van teljesítmény beli különbség is? (Intel-nVidia dolgokban nem vagyok otthon.)
PL:
HP 550, C2D-vel. Csini kis gép :-)
Szintén HP, 6730s. Kinézetre szinte ugyanaz
Dell Inspiron, ha a márka is számit.
Sokak kedvence, a Lenovo N500.
Így hírtelen ennyi. Ezek jó márkák abban az árban amit mondtál.
Csak kiváncsiság hogy mekkora teljesítmény különbséget jelent mondjuk egy játékban.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
ACER Aspire 6930G 644G32NM
off: így is 100X inkább ez hp, mint bármely hasonló kvalitású acer,msi stb...
Egyébként élõben a 3000 N500 kevésbé tûnik gagyinak, mint az ideapad...made in china? Mi más, hisz a LENOVO kínai...ráadásul nem a Csang Kaj-sek féle köztársasági (Tajvan), hanem a Mao féle népköztársasági! 😊
Saor Alba