16455
-
Cowboy03 #7408 töltés alatt értsd: seed, letöltések, stb... -
Cowboy03 #7407 net, filmezés, bírja azt ha napi 10orában megy folyamatosan töltés végett (persze ilyenkor aksi kint, csak töltőről menne), meg mondjuk nem is crysis, de valami könnyeb gémet vigyen. gondolom ebbe a kategoriába nem esik bele az nfs shift. :D -
#7406 sztem jó, bár nemtom mire is kéne :D -
Cowboy03 #7405 nincs rola seholse semilyen tesztféle... -
Cowboy03 #7404 am te véleményed? senkisem aktív...-.-
szted ez melegedhet ugy, mint pl az izmosabb acerek? -
#7403 neki minden szar :) -
Cowboy03 #7402 oké.szar.miért? hp ill compaq vegyítése, ebböl gondoltam h sztem egyik legmegbízhatóbb márka, 2ghz-es proci, 320gb vinyo, 2giga ram ami még bővíthető, ledes hd képernyő, hdmi kimenet.
Ebben mi a nem jó szerinted/szerintetek? -
vasziszdasz #7401 Az lehet, de alvilági kapcsolatok is kellenek hogy hozzá is nyúljanak a notidhoz. -
vasziszdasz #7400 Olcsó húsnak híg a leve. -
#7399 miért nem veszel egy asztalit 150-ért, meg egy laptopot 180-ért? -
huiner #7398 Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy laptopot játékra olyan brutto 330 kőrul? -
Cowboy03 #7397 Vélemény? -
#7396 Az L és az A közt szóköz van.
A bánatba! -
#7395 *SX151L A.....
Bocs. -
#7394 Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Kinéztem magamnak két gépet. Szerintetek melyik a jobb választás? 130 ezer körül nézegettem.
Acer Extensa 5635Z Dual-Core T4300 2.1 GHz, 3GB Ram, 250GB HDD, GMA 4500M.
Asus K50IJ-SX151L A paraméterek u.a. mint az Acer-nél.
Esetleg valami mást? Várom megtisztelő soraitokat.
Előre is köszi.
-
#7393 Szinre lep az AMD tájger: MSI CR 610
-
#7392 Áramütést okozhatnak a hibás Sony adapterek
Hm, hm, Vaio cucc.. -
#7391 Hello, klassz hogy leirtad a tapasztalataidat, hasznald egeszseggel! -
#7390 Miért hazudnának? Van bp-i garanciaszervizük... -
Kotosy #7389 Sziasztok!
Mintegy 2 hónapja kértem segítséget tőletek noti vásárlás ügyben és segítségetekkel meg is találtam a nekem való csodát. :) Bár akkor még féltem az Acer márkától, mára ez már ez a félelmem teljesen szertefoszlott. Hogy melyik gép került akkor a birtokomba? EHOL NI!
ACER Aspire 5536G-642G25MN! Annyit tudok mondani, hogy kiváló választás volt. Nagyon köszönöm nektek a segítséget, legfőképpen SOLTEN-nek, aki a leghülyébb kérdésemre is felhördülés nélkül, kulturáltan válaszolt. Egyébként a notit megspékeltem még egy 2GB-os memóriával, így már 4GB RAM-mal gazdálkodik a kicsike. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Ennyi pénzért nagyon megéri. Nem hittem, hogy 130ból találok nekem valót. :)
A 15,6"-os kijelzőt álmomban sem gondoltam ekkorának. Mindig kicsinek éreztem a 15,4"-eseket. Erre mikor ezt megláttam, hát ihaj! :) Az 1366x768.as felbontás meg újabb ihaj! :) Végre nézhetem a 720p-s filmeket... A videókártya maga a tökély, notiba nem hiszem, hogy szükség lenne ennél (ATi Mobil RadeOn HD4570) jobbra. További érdekesség a billentyűzet: Láttam a képen, hogy van numpad része is és ugye ez csak 15,6"-os noti... nagyon féltem, hogy zsúfolt lesz a billentyűzet. Hát nem! Egyszerűen fantasztikus, kényelmes, nem kicsik a gombok, minden gomb ugyanott van, ahol annak lennie kell, tényleg jó. (Nem úgy mint az MSI egyes notijainál, ahol egyes gombok elég érdekes helyen vannak) Rémisztgettek ismerősök, hogy biztos gáz lesz az anyagminőséggel. Nem, az is jó. Nem mondom, hogy be lehet verni a szöget a notival xD , de nem rossz a minősége. Másik apróság, ami nagyon tetszik, hogy a tapipad mellett van egy gomb amivel le lehet tiltani azt. Nagyon szuper dolog. :) Mi van még... Jah igen HDMI, kártyaolvasó, USB portok mindkét oldalon (jeh!)... imádom! +1 pont: Minden drivert mellékeltek hozzá.
Egy-két idegesítő dolga is van: A tapipad gombjai egybe vannak építve, ez elsőre kicsit fura volt nekem. Szintén a tapipad kapcsán a "gördítősáv" felfelé görgetése csak a hozzá tartozó szoftver (!) telepítése után volt hajlandó megfelelően működni. A bekapcsoló gomb bazinagy és világít, este kimondottan zavaró tud lenni az erős kék fény. Van néhány gomb (pl.: Bluetooth gomb), amik vannak ugyan, de nem jók semmire hiszen az adott funkció, amit bekapcsolnának, csak a drágább testvérkében van meg. :) Jah és még valami, nekem nem tetszik ez a fényes fedőlap, 2 nap után olyan lett mintha a kukából húztam volna ki a notit. A matt fedél jobb lenne.
Mint láthatjátok a "hátrányok" csupa-csupa elhanyagolható apróságok, amiket annak tudok be, hogy ez egy olcsó noti. Ami talán kicsit rossz dolog, hogy eléggé melegszik (AMD,Ati... mit vártam? xD). Meg ugye kb. 2 órát bír ki egy feltöltéssel. Ez utóbbin sem csodálkozom, hisz egyik benne lévő cucc sem az energiatakarékosságáról híres. :)
Összességében elégedett vagyok ezzel a csodával. :) Mégegyszer köszönöm szépen a segítséget!
Bocsi a hosszú hsz-ért. :) -
vasziszdasz #7388 LOL! :DDD Ez nagyobb eséllyel pályázhat az évszázad vicce címre, mint a Windows telepítése közben megjelenő marketindumák. :DDD -
(link) -
#7386 Hali!
A HP laptopjai mennyire megbízhatóak? Konkrétan egy régebbi típusról lenne szó, HP Compaq NC6220 -
#7385 Képzelem,hogy mennyi lesz majd:D -
#7384 link
-
#7383 DirectX 11-es latop mikor lesz?:D -
#7382 Új termékek születtek a Lenovo és a Windows 7 kapcsolatából
Na, a Lenovo is agyatlankodik...
"Az IdeaPad Y550P a vállalat első olyan notebookja, melyet az Intel mobil Core i7 processzorainak egyike hajt. A 8 GB kapacitású, DDR3 szabványra épülő rendszermemóriával felszerelt gépezet 15,6 hüvelykes kijelzőt alkalmaz, ami 1366x768 pixeles natív felbontást használ. A grafikus erőt az NVIDIA GeForce GT 240M biztosítja, mely 1 GB-os fedélzeti memóriával rendelkezik, és támogatja a DirectX 10.1-es API-t. Az adatokat 500 GB-os merevlemez tárolja, az archiválást pedig egy DVD-író segíti, ám ez igény esetén Blu-ray-olvasóra cserélhető."
"A 2,75 kg tömegű notebook Dolby Home Theater hangrendszert kapott. A kommunikációs lehetőségeket a Wi-Fi és a Gigabit Ethernet mellett az opcionális Bluetooth és 3G modul biztosítja, emellett a termék rendelkezik kártyaolvasóval, ExpressCard, eSATA és HDMI interfésszel is. Az IdeaPad Y550P november közepén került az üzletekbe. A mobil gépezet alapkiépítésben 1400 dolláros árcédulát kap." -
#7381 Tovább robog az Acer
"Az Acer egy úthenger, egyre jobb laptopjai vannak, egyre jobb árakon. Eddig nem egy Acer notival találkoztam és párat szoftveresen szervizeltem, a legkomolyabb hiba eddig a lekopott festés volt." -
#7380 Acer szervíz:
Szervizgarancia visszaszállítással szolgáltatásunk így egyedülálló módon az Ön kényelmét szolgálja: Önnek mindössze két telefonhívásába kerül, és a rossz készüléket futár viszi el a szervizbe, majd a javítás után ugyanígy viszi vissza Önnek. Természetesen a termék szállításának költsége minket terhel.
Reméljük, hogy a kiváló minőségű javítási munka, ami a magasan képzett szakembergárdának és a közvetlen gyártói háttérnek köszönhető, az Ön igényeinek is mindenben eleget tesz majd. -
#7379 3650-eket lattam £60 korul (Magyarorszagon biztos tobb), GTX 280M-ert is tuti hogy joval tobbet elkernek. -
vasziszdasz #7378 100-200k, feltéve hogy van aki hajlandó neked kiműteni a saját gépéből. -
Romel #7377 A túl drága mit jelent? Engem pl. egy NVIDIA GeForce GTX 280M érdekelne, a 240M helyett. -
#7376 Hi.
"Másik kérdésem az lenne, hogy hol lehet notebook videokártyákat venni?"
e-bay, hw-bazarok. Szvsz nem erdemes vele foglalkozni, tul dragak.
-
vasziszdasz #7375 Írtam választ, kicsit hosszú lett, meg a fórum engine is beszúrt egy rakás üres sort a sorok közé, de azért olvasható maradt. -
Romel #7374 Hali! Ezt a típust néztem ki magamnak: ACER Aspire 7738G-754G50MN LX.PFT0X.054 LINK. Szerintem nagyon jó ár/teljesítmény arányban van, hasonló árkategóriájú laptopok se DDR3, se HDMI támogatással nem rendelkeznek, nekem viszont lényeges. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is ezzel kapcsolatban. Másik kérdésem az lenne, hogy hol lehet notebook videokártyákat venni? előre is köszi a választ. -
vasziszdasz #7373 Nézem. -
vasziszdasz #7372 A hitelesség meg te hogy kerülsz egy mondatba? Ez az évszázad vicce! ^^ -
#7371 Egyféle van. Max. színben lehet különbség, bár itthon én még csak a feketével találkoztam... -
Cowboy03 #7370 privat message nem ment el? -
#7369 "Persze, persze... Ezt hívják önámításnak, bizonyítványmagyarázásnak"
Nem, ezt hivjak korrekt tajekoztatasnak, hitelessegnek. Persze ezek szamodra ismeretlen fogalmak... ^^