16455
-
#7448 Udv. Vagy o: link?. HDMI-s verzio 138k HUF. Bar csininek tunik ez az Extensa is (ha a game abszolute mellekes): link -
#7447 Bocsi. Elsőként net,irodai alkalmazások, aztán film, kevésbé játék.
A két választottamnál szempont volt az ár, ebben az árkatgeóriában a teljesítmény, és még ami lényeges a numerikus billentyűzet. -
Kotosy #7446 *30ért=130ért
davis98: nem írtad oda, hogy mire szeretnéd használni a notit, úgy nehéz ajánlani valamit. :) -
Kotosy #7445 Solten: hát persze, hogy leírtam, hátha okul belőle valaki. :) 30ért szerintem nincs ennek párja. :) -
#7444 Sziasztok!
A #7394-ben feletett kérdésemben tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
-
Cowboy03 #7443 ááá, köszii -
#7442 Mind a kettonek van elonye ( hatranyat nem latom ) Nme tudom melyik paros lenne a nyero hosszu tavon .
P8600 + HD4650
T6500 + HD4670
Szerintem az elso bar abban igazat adok hogy a 17" szerintem is tulzas ( alapbol hulyesegnek tartom 17" laptop gyartasat . )
-
#7441 En hasznaltam HD3470-et a Guild Wars szaguldott rajta ( Amugy Sony Vaio volt de talalsz mas gyartotol is olyan tipust amiben ez a VGA van .) -
#7440 De. Komoly szerkezet. Szep aruk van ezeknek, jo eg...
#7438: jájj, nem olvastam az alairasat... Na igen, lehet, azt a jatekot nem ismerem/nem probaltam... -
#7439 http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=11364&op=details&mode=laptop_uj
ez nem tunik jobbnak? -
#7438 első kéne :D
amúgy van egy olyan érzésem, hogy az AION-ra kell neki, ami azért nem biztos, hogy 60 fps-el fog szaladgálni :D -
#7437 Gondolom azert ekkora a felbontasa hogy jatszani is lehessen vele, marmint komolyabb 3D-s jatekkal. -
#7436 HDMI + Mobility HD 4570: link -
#7435 dell is kicsinek tunik..
egy msi-m van most (marmint asszonye, nekem asztali) 8600M vagy milyen procival de az is 1600-ba megy:P -
#7434 toshiba-k nem kicsi a 17clolhoz az a felbontas? -
#7433 Hogyne lehetne... T5670 1.8Ghz-el meg abszolute nem gaz. Amugy a notik tobbsege manapsag mar LED-es hattervilagitasu (like mine). -
#7432 Hello: link1, link2. Netes mmo elfut egy kavefozon (by Gurubefree) is kb... Legalabb is a gepemen a Guild Wars csutka grafon (4xAA), 60 fps-el szaladgal :) -
vasziszdasz #7431 Az asztali gép az ideális. -
#7430 sziasztok
200-300k kozott melyik gamerlaptop sztetek az idealis? fokepp netes mmo-k mennenek rajta, es nem gond ha sokat kell tapkabelene lognia.. -
Cowboy03 #7429 na, egy ilyen gep nagyon jo lenne, a HD-s ledes kepernyö jonak hangzik...ha lenne egy csontra ilyen gép csak 2ghz-es procival meg hdmi kimenettel az jó lenne...gondolom az a vidikartya ebben az arkategoriaban lehetetlen :)
ennek lehet böviteni a ramjat? -
Cowboy03 #7428
amit linkeltel az 2ghz alatt van. az nem gaaz? -
#7427 Na latod, errol beszeltem (#7419 elso bekezdes, utolso mondat). Meg is jelent egy peldany (#7425), es "eloben" tanulmanyozhato... -
vasziszdasz #7426 Az X3100 teljesen jó, kirajzolja a képet a monitorra és nem fogyaszt semmit. -
vasziszdasz #7425 jo minoseg olcson, az ilyet szeretem
Akkor nem ilyen hulladékot kellett volna venned. ^^ -
vasziszdasz #7424 Konzumer != (MHz | Ft | GB)
4 kerék
2 ajtó
1 motor
Ez most trabant vagy ferrari? ^^
-
vasziszdasz #7423 Egyébként igen, konzumer = szar. Mert eleve olyannak csinálják. Mint a kínai cipőt. -
vasziszdasz #7422 Milyen 400k? Olvasni tudni kéne... -
#7421 Amugy: X3100 IGP Ennyi penzbol tudsz modernebbet is vasarolni. Pl: link (3 ev gar... ) Ha game is valamilyen szinten, akkor HD 4570-el szerelt gepecske... -
#7420 Az enyem csak -ertheto okokbol- eros 3D alatt melegszik szepen. A 32W TDP-s Turion qrvara nem fut be :) Reggel ota be van kapcsolva (Torrent ehheh), a billentyuzet langyos, a csuklotamasz jeghideg. -
#7419 Hello. Szerintem kep alapjan nem igazan lehet laptopot vasarolni. Meg kell fognod, vizsgalnod, erezned... Pl. mielott vettem az Acert, tele voltam eloiteletekkel, a marka rossz presztizse miatt (egyreszt regen lehet hogy tenyleg sz@r notikat gyartott- biztos igy van, mit tudom en, masreszt a divatfikazo csimpanzoknak koszonhetoen).
Szoval az uzletben megvizsgaltam, kellemes tapintasu anyagok, bazimassziv szerkezet, nem horpado billentyuzet, eros zsanerok. Remek kidolgozasi minoseg. Lattam tehat hogy nem papirbol keszult es nekem megfelelt, foleg hogy "bagatell aron" adtak. Nem is bantam meg, jo minoseg olcson, az ilyet szeretem :)
Ha van egy massziv vaz es jo anyagminoseg, az felsiker, a tobbi hardverelem, a lenyeg (CPU, memoria, merevlemez, optikai meghajto, akku, tolto, netan TFT panel), ugy is tobbnyire mas gyartotol erkezik. -
#7418 "konzumer széria"
Elmagyaraznad mi is az a konzumer szeria .
12.1" TFT 1280 x 800 ( WXGA )
AMD Turion X2 Ultra mobile technology ZM-82
ATI Radeon HD 3200
320 GB - Serial ATA-150
4 GB DDR2 SDRAM
Battery 3 hour
Csak tipus nelkul .... ha ez nem ACER lenne akkor is azt mondanad hogy "konzumer széria" ???? -
#7417 jah, hogy te azonosítottad a "konzumer"-t a "szar"-al. Értem.
És minden ami nem 400ezer+, az már fos. Hát gratulálok. -
vasziszdasz #7416 Olvasd el! -
#7415 a kérdésre válaszolj -
vasziszdasz #7414 Az is csak Acer. Abból csak konzumer széria létezik. -
vasziszdasz #7413 Az NFS Shift az Nvidia pénze miatt ATI kártyákon feleannyi fps-t tud mint Nvidián. -
#7412 szóval az acer aspire gemstone-jai lehetnek jók? -
vasziszdasz #7411 A márka semmit nem jelent, a sorozat ami számít. Ez egy teszkós széria, a hírhedt HP 500 utóda. Az Acerrel, FuSi Amiloval és Lenovo 3000-rel van egy szinten. -
#7410 (persze ha jóra gondolok, elég szegényes a leírás :D)
ahogy nézem itt a netes véleményeket, teszteket, megosztottak a vélemények, úgyhogy passzolom inkább :/ -
#7409 hát játékhoz sztem elég gyenge a vga :/