16455
  • raul83
    Sziasztok
    Laptop vásárlása előtt állok. De milyet érdemes? Amire leginkább használnám az a netezés. A lényeg hogy megbízható legyen napi több órás használat után is pár évig működjön. A nagy winchester se ártana. Mivel az Asus-t nagyon leírtátok megbízhatóság terén pedig először pont olyat néztem ki.Asus K50IN-SX024L
    De ha nem elég megbízható akkor inkább nem venném meg. A másik kérdésem hogyha játék szempontjából nézném a laptop vásárlást mint például ebben az Asus-ban az NVIDIA® GeForce® G102M, 512MB VRAM videókártya mennyire jó vagy rossz a mostani játékokhoz? De mint először írtam nem a játék a legfontosabb. De azért ha veszek elfuthat egy-két jobb játék is a gépen. Ajánlhattok bármilyen márkát, csak megbízható legyen.
  • dApRo
    Engem TOSHIBA Satellite L505-111 érdekelne!
    (fogyasztásilag, hány órát bír? stb...)

A konfigja tetszik.

Esetleg hasonló erős konfigú laptopot tudnátok-e ajánlani 200e Ft környékén, gamekre, filmnézés, netezés legfőképp. A design se utolsó szempont, gondolok itt az Acerekre!:)
  • RAZOR27
    Ez a garnciás dolog érdekelne.
    Tehetek olyat, hogy az 1év lejárata előtt valamennyivel tolom ki? vagy a vásárlásnál lehet csak?
  • ba32107
    Még régebben írtam ide, de csak most gyűlt össze a pénzmag egy új notira. Nos én Dell-ben gondolkozom, mert úgy tudom az minőségi, és több helyen is ajánlották. Körülbelül 170-180 ezrem lenne rá, a 200 a teteje. Nagyon nem vagyok naprakész a témában, ezért is írok megint ide. A laptop.hu-n nézegettem ebben az árkategóriában a Dell gépeket, hát az adataik (ram, vinyó, stb) az nagyon jól hangzik, de ennél többet én nem értek a hardverhez. Mit ajánlotok? Játszani egyáltalán nem akarok, fontos lenne a teljesítmény, a megbízhatóság (napi több mint 10 óra használat, nagy erőforrásigényű programok), és a mobilitás sem utolsó szempont. Ilyen árkategóriában kapható olyan Dell, ami kielégíti ezeket az igényeket?
  • hykao #7484
    Aham, értem. Hát ha a játék nem annyira számít, akkor nem ilyen kategóriát kéne nézned...azonban ha mégis számít bármennyire is, akkor gondolkodj el kicsit többért a Dell XPS 1640-en vagy a Toshiba A500-134-en.
    (amúgy a Fusi kijelzője is LED-es, és a garanciaidő pár tízezerért 3 évre bővíthető...)
  • autoszimulator
    A játék már nem számít, egy két alap dolgot tolok maximum, azok még régebbi kártyán is elmennek. Ami fontosabb nekem az a proci és a memória, mert attól, hogy nem játékra kell, nem is csak net és MSN, hanem bizony munkaeszköz.
    DELL-től nem nagyon szeretnék most eltérni, mert az a 3 év gari, amit ígérnek, az én laptophasználatom mellett, 12-14 órák, közben fordítási folyamatok, proci pörgetés, nem a legjobb a gépeknek, és sajna hagyott már cserben 1 éves garis Asus, 2 hónappal a gari után. Rendbehozatala több lett volna, mint amennyit ért, ezért is akkor letettem a laptopról, ám most sajnos már nem tudok tovább élni PC-vel, kell a mobilitás. És a Studio pl felülmúlja a mostani PC-met, amin szintén minden vígan elmegy, amire szükségem van.
    Lenti fujiban, őszintén szólva a T4300-as fáj picit. Ha azt kicserélem a Dell-ben levőére, + nézem az LED kijelzőt, 3 év garit, levonom ebből az előnyből a rosszabb videókártyát, akkor végeredményben a számomra hasznos tényezők a DELL felé húznak, még ha kicsit így is többe jön ki.
  • hykao #7482
    Ha játszani is szeretnél (márpedig gondolom szeretnél, ha már egyszer ilyesmit nézegetsz...), akkor inkább ne ezt válaszd...a videokártyája elég gyenge mai viszonylatok közt, és az árhoz képest. (a lentebb említett Fusi 146 ezerért majd kétszer olyan erős videokártyás...)
  • Jockey
    khm meg mindig nem vettem meg az ujat, sajnos eleg tudatla vagyok, van valami hely, ahol megtudom nezni, hogy laptop-ba ati es geforce kartyaknak mi az erossegi sorrendje? mert nekem ezek a kodok semmit nem mondanak:P
  • autoszimulator
    ismeri valaki a notebookzone-t? ez az ár kicsit érdekes ezért a konfigért, konkurensekhez hasonlítva...
  • RAZOR27
    xDDD már megszoktam a jó öreg sg-s iróniát xDDD ezesetben megvan az egyik jelöltem, köszi ^^
  • hykao #7478
    Úgy értette, hogy ennek a laptopnak KURVA JÓ az ár/érték aránya! :)
  • RAZOR27
    Nem értek túlzottan az ár/érték arányokhoz laptop téren, de gondolom látszik is ^^

Ha tudnál valami jobb (hardwareben értem, a hdmi meg egyéb cicoma másodlagos) laptopot ilyen áron -esetleg olcsóbban- azt nagyon megköszönném
  • Solten
    FuSi FuSi, oke, ill. mar csak Fujitsu, de azert mennyire durva ez a hardver-szoftver-kinalat ennyiert... HDMI-kimenet, Win7, GT 240M (majdnem Mobility 4650 szint...). Nice.
  • dApRo
    erre a Fujitsu-ra én is kiváncsi lennék, elég jo paraméterei vannak, a többihez képest
  • vasziszdasz
    Ismered a mondást: nem vagyok olyan gazdag hogy olcsót vegyek. Ez itt is igaz.
  • RAZOR27
    Hai!

Lenne egy olyan kérdés, hogy megéri a pénzét egy ilyen Fujitsu?
    Igazából ennyi is lenne, mert alternatíva csak akkor érdekel, ha olcsóbb, mert nem vet fel a pénz és ezt is csak max hitelre tudnám letenni, előre is köszi :)
  • vasziszdasz
    ... ami jól befűti az egész lakást, sokat fogyaszt, 2x olyan nehéz miatta a DTR, 3x olyan drága és még gyenge is. Tisztára "megéri"...
  • HeCki
    ertem de mi az az ar amiert megeri? mert ennyit tuti nem adok erte
  • Solten
    Hello. Kicsit tobb, de ebben legalabb van egy komolyabb VGA :)

link

Win7, 4GB DDR3, 500GB vinyo... fincsi.
  • Solten
    Vegul is a celnak megfelelenek. Jatekok teren tenyleg csak a regiek vagy egyszeruek...
  • Pótol6atlan
    Sziasztok!
    Be szeretnék szerezni egy notebookot, de nem igazán ismerem a márkákat, így nagyon örülnék egy kis segítségnek. 200-205 ezer Ft amit max ki tudok rá adni, és olyan kéne, amin lehet filmet nézni (HD-t is), játszani is. Ezen kívül ugye netezésre, házi dogák megírására, msnezésre használnám (beépített webcam jó lenne) leginkább, szóval a PC-met akarom lecserélni. Tudom h egy olyan szintű notebook, ami helyettesíteni tudná az asztali gépemet nagyon drága, de mégis 200 ezres árkategóriában mit ajánlanátok?
    Előre is köszi a válaszokat.
  • HeCki
    Tudom,hogy nem mai csirkek de arra se felelnek meg amire kellene? vagy annyiert kapok ujabbat?

Van olyan osszeg amiert megeri valameket megvenni? vagy mehet a kukaba? :)
  • Solten
    Hello. Amiket irtal, mar regi darabok, regi CPU-val es IGP-vel. Inkabb ezt: link

Ez se rossz 130-ert: link
  • HeCki
    Sziasztok.

A segitsegeteket/velemenyeteket kernem. Laptopot szeretnek venni netezes/filmezes celjabol de azse gond ha par kisseb/regebbi jatek elfut rajta. a max. amit ra szannak az 100-130 ezer ft korul van. De orulnek ha talalnak erre alkamsat 100ezer alatt :)

Mas. szerintetek ez er 90 ezer ft ot:
    ASUS x51rl intel dual-core T2330 1,8 Ghz/2 Gb ram/ 120 Gb Hdd/ Ati X1100

vagy ez 100 ezret:
    Toshiba Satellite A300D-11S amd athlon64 x2 1,9/2 gb ram/200Gb hdd/webcam/dolby sound system/vista premium

megfelelneke egyaltalan a celra? mennyit ernek?

Koszi elore is.

Udv
  • EmThor
    az akksija 6 cellás (5.5 óra) és nem lóg ki, belesimul a ház vonalába. ramcsere 2 csavar kivételét igényli mindösszesen.

100-110 körülre várom az árát, idén tuti lesz (még talán novemberben) itthon is.

• EmThor
    hp mini 311 teszt

nvidia ion + atom n270 + 1 giga ddr3 ram, bővíthető 3gb-ig.
    11" kijelző, 160gb vinyó.

itthon nem tudom mikor lesz. konkurenciája egy 12" ionos duál atom magos asus lesz, de ez árban verni fogja.

10"-láttam élőben (nem csak media marktban, hanem szobában), kicsi. 11-12" -nekem- már ok.

van rajta hdmi is

• Solten
    Perfect, szinte ingyen van
  • Kalozoner
    nekem kijött 3120 dodóból, nem vagyok én nagyravágyó....
  • Solten
    Dell-ek profin nyomjak...
  • 5c0rp330n
    fasza, de ha kibaszottgazdag lennek, es lenne is igenyem ilyesmire, sztem nem ezt vennem, ebben meg nincs i7 proci, m15x-ben mar van.
  • whiskeyman
    fél off, rakd össze a gamer laptopod...nekem 6163 $-ba kerülne, de egy pár dolgot kihagytam belőle :D
  • Solten
    Asus N60Dp – Tigris-szív

Eleg jo lett az uj platform... :)
  • Solten
    Hi.: link (ide is). Jatek: ebben az arkategoriaban ez a legerosebb VGA szerintem.
  • Solten
    Nm. Erdemben nem tudok nyilatkozni roluk, van egy budget 1000H-m (illetve mar az asszonye ) 2* landolt a foldon 1.5 m magassagbol, sokat volt hurcibalva, kutyabaja. Ha az Asus a tobbi laptopjat is ilyen strapara epiti, akkor nincs ott gond...
  • xNoodlex
    A fussanak rajta dolgok elég tág fogalom. Kérdezd meg, hogy pontosan mi az aminek futnia kéne rajta és akkor meg tudják mondani a többiek, hogy 170-ből tud-e olyat venni..
  • The Protector
    Sziasztok.Haverom Laptopot szeretne venni.Szokott játszani is szóval netezésre és játékra lenne.(nem kell olyan laptop amin minde brutál beállítással menne de azért fussanak rajta a dolgok)
    Próbálok neki segíteni de itt többen értenek hzzá(nálam skkal jobban)

Kérném szépen az ilyen ügyekben jártas emberek sgítségét.Természetesen nem kötelezően kéne kiválasztani h melyik legyen hanem lehet teljesen másikat is ajánlani kb 170ezer ft-ig(de az sem baj ha picit drágább)

Előre is köszönöm.
  • Hegi90
    Ha nyomva tartom a fel, és a bal iránygombokat, akkor nem reagál az S és a D billentyű
    Van erre megoldás?
  • lamase
    szerintem kurvajó nekem is az van, tegnap vettem
  • sz4bee
    Mi a véleményetek a Sony Vaio VGN-FW51JF laptopról?
  • davis98
    Köszi az ajánlatot. Az ASUS teljesen felejtős? Ha igen, mi az oka?
    Amúgy semmi gondom az Acer-el.
    Köszönöm.