16455
-
#7648 Az akku kulso beszallitotol erkezik (enyeme pl Sharp), ugyhogy ez baromsag szerintem. -
#7647 MSI Megabook VR630X-236Hu
ezt tesztelgettem ma
cimbi vette
tetszik nagyon 132eFt genius wireless egérrel+noti táskával
Nvidia 9100M G gyenge nagyon de lehet használni a gépet
HD4200-al lett volna az igazi
pecifikáció:
- 16” WXGA (Amazing Crystal Vision) TFT kijelző (felbontás: 1366x768, 16:9 ACV)
- AMD Athlon64 X2 QL62 (2.0GHz, 1MB L2 cache) processzor
- 2x2GB DDR2 RAM (667 MHz) Hynix 800Mhz-s
- 320GB SATA HDD 5400 rpm WDC
- DVD író SuperMulti, Dual Layer LG
- nVidia 9100M-G VGA (256MB Turbo Cache 512MB)
- WLAN: 802.11b/g WiFi (vezetéknélküli hálózat) Atheros 5007
- Gigabit LAN (RJ45 csatlakozó) Realtek
- 1.3 Mpix webkamera 2Mpixeles helyette
- 3-in-1 memória-kártyaolvasó
- 3 db USB 2.0 csatlakozó
- 1 db csatlakozó külső monitorhoz (VGA)
- 1 db Express Card slot
- 1 db fejhallgató-/hangszóró-/2x vonalkimenet-csatlakozó
- 1 db mikrofon-/vonalbemenet-csatlakozó
- FreeDos operációs rendszer (támogatás: XP, Vista, Win7)
- 6 cellás Li-ION akkumulátor (4400 mAh)
- Súly: 2,54 kg
Realtek HD 888 Audio
2év
-
#7646 Szia! Tudok egy eladó Acer 5538-313G32Mn-t. 4 napos, 2009.11.16-án lett véve. Ha érdekel írj privátot. -
#7645 acer-rol azt hallottam h hamar tonkre megy az akuja.mi igaz ebbol? -
#7644 link, inteles win7-el, bar ez mar tullepi a kereted +10k-val: link -
#7643 -
#7642 Akartam irni hogy a lenti fogalmak alt.ban utik egymast, de megproba... -
#7641 hat ugy igazan nem kell speci egyikre se hanem inkabb mindre:P.tehat kis jatek,video kartya ne legyen gagyi intel mondjuk,akkuido se legyen tul keves szal olyan kiegyensulyozott legyen mindenbe:D -
#7640 Hogyne, ha esetleg kicsit reszletezned az igenyeidet... (hosszu akkuido, jatek, mozi, stb, ilyesmik) -
#7639 aham...es akkor msot egy laptop ajanlatot kerhetek?:) -
#7638 Az olyat keruld amit SiS chipsettel kinalnak... -
icemankimi #7637 ezt vegyem
vagy ezt??? -
pincso #7636 Nem volt még időm átnézni.Szerintetek jól csináltam? -
pincso #7635 Erről mi a véleményetek?
Tegnap vásároltam!
http://www.usanotebook.hu/index.php?PHPSESSID=70a2fb0bec8da2cf3a61c2eed4d5&tpl=product&prid=12772 -
#7634 link. Kesobb meg vasarolhato bele plusz memo. -
Inquisitor #7633 Nekm meg ajánlani kéne valakinek egy notit max. 110e-ért, ami hát nem sok. Pláne annak fényében, hogy amit 2008 elején árultak gépeket 80e körül, most simán 100 fölött vannak. Ilyen Celeron-M-es őskövületek ...
Néztem egy szép kis Asust, amiben van egy még elfogadható X2 proci, 2GB ram és HD3200 int. VGA. Csak az a baj, hogy 122-124e az ára. Viszont többi hasonló áru gépnek meg vagy fényévekkel rosszabbak a paraméterei, vagy a garija. -
#7632 -
vasziszdasz #7631 Ilyen dömperorrú tetkós ringyóért 160k? -
vasziszdasz #7630 Az IBM szervízben javítják a Lenovot is. -
#7629 link -
#7628 160-170k ft-ert mit ajanlottok nekem?
-
#7627 2GB-al is jol fog futni a Win 7. Termeszetesen vasarolhatsz hozza plusz memot. -
#7626 "Ha már pénzt adnak ki egy minőségi márkáért, akkor nyilván azt hogy meg is tartják."
Kicsit tulertekeled a kinaiakat... Esetleg nem nekik kellett volna eladni. Mint irtam, amennyi innovacio es minoseg volt, azt az IBM tette le az asztalra. Csak ez az ido mulasaval amortizalodik. Lenovo? Az mi? A tranzakcio elott egy noname kinai tucatkacat volt. Thinkpad felhajpolta a nevet.
"az IBM szervízben meg unatkoznak a szervizesek."
Ok, persze... Lenovo.. Lenovo.. Nem ajbiem... -
Orionk #7625 Húú, ez a laptop, amit most ajánlottál a linken, az nagyon jóóóó.
Csak egy hibája van :S :( , mégpedig, hogy csak 2 giga ram van benne, és 3 giga ramot szerettem volna, mert akkor tök jól fut a vista és a win7 is.
De egyébként a többi tulajdonsága jó.
Ha ezt venném, akkor mit gondolsz lehetne még bele venni 1 giga ramot, szokott lenni szabad slot-ja?
köszi -
vasziszdasz #7624 kozel annyi "premium" laptop sz@rik be mint beleposzintu
Ehhez képest az Acer szagszervízben tömött sorok kígyóznak, az IBM szervízben meg unatkoznak a szervizesek. -
vasziszdasz #7623 Ha már pénzt adnak ki egy minőségi márkáért, akkor nyilván azt hogy meg is tartják. Azért felesleges megvenni a Rolls-Roycet hogy utána Trabantokat gyárts benne...
Minden normális gyártónak 2 szériája van: business és consumer. Mivel a Lenovonak az előbbi nem volt, adta magát az ötlet hogy vásárlással szereznek egyet. Könnyebb beleülni a készbe mint felépíteni a 0-ról egy újat. Eddig ehhez tartották is magukat, még az SL szégyen után is kihoztak egy minőségi X301-et, de egyre inkább kezdik felhígítani gagyival a márkát. Csakhogy az üzleti vásárlók nem hülyék, náluk nem lehet eljátszani az "eladjuk a szart márkanévbe csomagolva" mókát mint az egyszeri júzernél. Ha nem kapja meg a pénzes vevő az elvárásainak megfelelőt, akkor megy a konkurrenciához, egy cég nem ragaszkodik a márkanévhez (csak ha az a minőség garanciája, de épp ezt próbálja a Lenovo megszűntetni). És a bizalmat elveszteni sokkal könnyebb mint visszaszerezni. Ha legagyisítják a TP-t, elveszti az értékét a márkanév, mindenki messziről elkerüli, utána már csak a teszkós vevőknek lehet eladni, akik eddig a 3000-et vették. Ezeknek meg mindegy hogy TP vagy 3000, több pénzt ezzel a húzással nem fognak kaszálni, csak kevesebbet: a pénzes vevő átmegy a konkurrenciához. -
#7622 Mit szolnal inkabb ehhez: link? 2 magos CPU, GMA 4500MHD pedig HD videot gyorsit. Az X4500HD mobil-valtozata.
#7621: igen, dugd homokba a fejecsket, az is egy megoldas... -
vasziszdasz #7621 Ezt az acer PR-esektől kaptad? ^^ -
#7620 Megis mit vartal? Mikor az IBM eladta notis reszleget a kinaiknak, mar akkor tobb mint valoszinu volt hogy ez lesz belole. 15 eves IBM Thinkpad design meg gyartosor pedig nem orokeletu. -
#7619 Jaja, a PH forumon is hisztizik mar par Thinkpad tulaj a hir miatt...
#7616: valoban, nincs lebontva, viszont arra le van bontba hogy kozel annyi "premium" laptop sz@rik be mint beleposzintu:
Nem Aceres PR-anyag, gyengebbek kedveert ott a link pdf-fajlkent. -
vasziszdasz #7618 Ez a TP név meggyalázása. Semmi köze a valódi TP-khez. Már az SL sorozat is a gagyizás kezdete volt, most úgy látom az X-et is le akarják vinni a 3000 színvonalára. Nemsokára meg fognak nőni a Lattitude eladások. -
vasziszdasz #7617 Hitelesebb is mint a az aceres PR anyagod. -
vasziszdasz #7616 Igen, de ez nincs lebontva sorozatokra, a Dellből is van Inspiron meg Lattitude, ami nyilván nem egyforma mértékben száll be a statisztikába. A listavezető FuSinál se a Lifebook húzza fel a számokat, hanem az Amilo. Az Acernél ilyen gond nincs, ott csak konzumer van, ennyit tud. -
Orionk #7615 Bocsi, elirtam 720p-s re gondoltam, csak most gondolatban másra gondoltam. :)
szóval 720p?
és neked mi a vidkari ról a véleményed?, mennyi megabájtos lehet? -
#7614 1080p-hez nem artana egy 1080p-s kijelzo is nem? :) -
Orionk #7613 De HD filmeket nem tudok rajta nézni, ugye_?
Milyen proci kellene, hogy 1080p-s HD-k is menjenek?
köszi -
#7612 Nem rossz proci, batyam Toshiba-jaban is ilyen mukodik. 45nm, keveset fogyaszt, nethez, alapdolgokhoz tokeletes es nem fingik ki a flashtol mint az atom. Meglepoen eros egymagos letere. Szerintem idealis CPU egy notihoz ha a hosszu akku-uzemido a legfontosabb. -
Orionk #7611 aham, hát akkor az tényleg problémás, ezt megkérdezem a boltban, mielőtt megvenném.
Manapság már alap a dual core. Meg a celeron, ha jól hallottam, az nem olyan jó, tul kicsi a cache-je is, te sem hiába írtad, hogy celeronCS :D
-
#7610 Intel Mobile Processor Celeron M900 2.2GHz
ebbe celeroncs van és 1x2.2GHZ
szerintem ez 1 magos csak -
Orionk #7609 Köszi, hogy írtál.
Hogy érted, hogy cpu gyenge?, kétmagos proci, azaz 2szer 2,2 gigaherc, nem?
ITT AZT ÍRJA, hogy a proci kétmagos
A videokártyánál meg arra lennék kiváncsi, azt kérdezném, hogy hány megabájtos?, tudom, hogy vehet el a ram ból , de önmagában mennyi memóriája van csak a vidkarinak?
köszönöm