16455
  • harlond
    ami számottevő az film, illetve játék ami kimerül a left 4 dead és wowban (esetleg CS: source). de amin most elkezdtem gondolkodni az a HDledes kijelző... mert acerban már vannak rendesen olyanok.miben más az? :)
  • Morpheus_v2
    "ACPI 3.0 CPU energiagazdálkodás: készenlét (standby) és hibernálás (hibernation) energiatakarékos üzemmódok
    48,8 W (6-cellás) lítium ion akkumulátor
    Akár 3 óra akkumulátor üzemidő
     Gyorsfeltöltés 2.5 óra alatt kikapcsolt állapotban
     3.5 óra alatt tölthető fel használat közben
    65 W-os hálózati adapter
    ENERGY STARŸ 5.0"
    acer.hu

Nemrossz kis gép, elsősorban mire szeretnéd használni?
  • harlond
    Sziasztok!
    Tud vki erről a gépről mondani vamali értékelhető infót? :) elsősorban az aksi ideje érdekelne :) köszi előre is!
  • Solten
    Gondolom hogy 2 magos...
  • icemankimi
    és még egy olyan kérdésem lenne, hogy a mi a prociknál van olyan ami Dual az mit jelent???
  • Solten
    2-es versenyzo.
  • icemankimi
    1.
    2.
    melyik a jobb szerintetek???
  • Solten
    Ha ugy vesszuk azonos generacio, hiszen mind a 46**-ok mind a GT 240 DX 10.1-ek, sot a 240M mar 40nm-es gyartastechnologiaval keszul (a 220M osibb: 65nm, DX 10 - azt hiszem a M 9600 GT szimpla atnevezese csak). Az igaz hogy az nvidiak mar 2-3 eves technologian nyugszanak. De nem is emiatt van lemaradasban hanem egyszeruen nyers eroben jobbak a 46**-ok: a 320 komplex shader ellen igen hurka az nvidia fele 48 (GT 240M) es a 32 (GT 220M).
  • vasziszdasz
    Egyformán szar, 404. :D
  • vasziszdasz
    De csak azért mert az Nvidia jóideje már semmit nem fejleszt, csak átnevezéssel szaporodnak a kártyái, így 1-2 generáció lemaradásban van. Azonos generáción belül viszont az az ATI kártyáinál sokkal nagyobb a teljesítménybeli különbség a mobil / asztali verzió közt, mint az Nvidiánál.
  • icemankimi

• MaSzKa
  • imi86
    Sziasztok,

pls segítsetek, hogy az alábbi 2 laptop közül melyiket érdemesebb megvenni?

asus_k50ab_sx045d
    www.ipon.hu/webshop/product/asus_k50ab_sx045d/131019
    vagy
    asus_f83se_vx057d
    www.ipon.hu/webshop/product/asus_f83se_vx057d/130660

(bocs de friss reg miatt 30 napig nem tudok linket beszúrni)

mivel a 2 laptop nagyon hasonló, a kérdés annyi, hogy
    - a proci eltérése mennyire számít
    - a ddr2 és ddr3 közti különbség mennyire számít
    - a videókártya mennyire elég esetleg az újabb játékokhoz
    - bluetooth mennyire szükséges (nélkülözhető) része egy gépnek
    - a HDMI kimenet nélkülözhető-e
    - valamint melyik az inkább megfelelő a képernyőméret?

Köszi,
    Imi
  • MaSzKa
    és mire mennek az élmény pontokkal ha nem valós

és a 3dmarkal játszanak? :D
  • xxdani
    Helló. Szeretnék venni egy laptopot olyan 200E környékén. Lehetőleg DELL-ben . Gyakorlatilag mindenfélére használnám. Film, kis játék, képszerkesztés, microsoft word/exel/...
    Találtam egyet és a véleményeteket szeretném kikérni.
    Dell Inspiron 1545 VHP
    Intel Core 2 Duo T6500 2,1GHz
    Radeon HD 4330
    3GB RAM
    320GB
    (webkam, wifi, bt.)
  • Solten
    Annak kb annyi ertelme (zero) van mind a haromtremark benchmarknak.
  • hykao #7672
    de érdekes, hogy a Windows élményindexben meg mennyivel több pontot kapnak az nVidiások
  • Solten
    Hehh, a 4650/70 hogy elveri az Nvidia udvoskeit... :) Persze, mert az ATI Mobility-k csak orajelben "butitottak".
  • hykao #7670
    Gamer notik megfizethető áron 2 (ASUS vs HP)
  • Solten
    igen
  • Morpheus_v2
    Szerintetek ez a gépmegérné az árát?
  • Solten
    Jah, ez meg az Intel regi 65nm-es Core2 Duo Mobile CPU-ja, a gep nem rossz btw ennyiert.
  • 2ba
    Bár ennyi pénzért nagyon megéri.
  • 2ba
    A videokártyája egész jó, de szerintem a processzora lehetne jobb is. :/
  • franc0
    Mi a véleményetek erről a gépről?
  • 2ba
    Pár napja vettem egy Asus K50AB-SX045D notebook-ot, és eredetileg két videokártya van benne, egy Radeon HD 4570 és egy Radeon HD 3200. Az a problémám, hogy csak a 3200-est ismeri fel, a 4570-est nem. HAver mondta, hogy szerinte a nagyobb csak akkor kapcsol be, ha szükség van rá, így legalább kevesebbet fogyaszt, de kiderült, hogy egyáltalán nem kapcsol be, ráadásul az eszközkezelőnél ezt írja: Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10). Kérlek segítsetek, hogy mi lehet a probléma! Előre is köszi.
  • autoszimulator
    hm, és akkor ezt úgy kell érteni, hogy ha következő év elején veszem, akkor érvényes, vagy az előzőleg vásárolt, aktív garisokra is kiterjesztik? /ezt mondjuk kétlem :)/
  • Inquisitor
    Az a bajom az MSI-vel, hogy itthon nem igazán van toppon a garanciális ügyintézése. Ettől még jó lehet ...
    A belinkelt HP meg überjó lenne, de az egy év gari nem tetszik és nem tuti, hogy garigond nélkül lehet bővíteni. Ellenben Asust igen, és arra 2 év gari van, akkor már inkább rádumálom a delikvenst a +10K árra, és abban alapból 2GB van.
  • Inquisitor
    Azt hiszem év elejétől van valami akció, hogy 3+1 évet adnak rájuk a 3 év helyett, de ez a DELL akciója, nem a boltoké, ezért mindenhol járnia kell. Szerintem.
  • 5c0rp330n
    szerintem nincs egyseges ertek, kinti dellnel is lattam sokszor 2 evet, neha 1-et is (mindig lehet upgradelni tetszoleges nagyobbra nemi befektetessel), megha inkabb tipikus is a 3-4 ev. vszinuleg ettol (is) olcsobb :)
  • autoszimulator
    A Dell emelte a garanciális évek számát 4-re? Lassan szinte minden oldalon 4 évet látok, persze ahol veszem, ott három van. Csak mondom kezdjek-e reklamálni, vagy inkább kussoljak, úgyis olcsóbban jutok hozzá? :D
  • Solten
    Hi. Ha jatszani is szeretnel valamilyen szinten: link1, link2.
  • rigaman
    Halika skacok!! Szeretnék ajánlatot/tanácsot kérni! Valami olyan gépre lenne szükségem melyen tudok játékokat futtatni (itt a lényeg a cod4, cod6 na jó barátnőmnek sims 3) és tudjam hurcolászni.
    Én amiket kinéztem az
    MSI gx620
    Acer travelmate 5520
    De jöhet Asus, Hp is.
    Én olyan max 200e-ig gondoltam költeni rá.
    Köszi a segítségeteket!
  • whiskeyman
    nekem MSI-m van, eddig kétszer volt szervizben, 1 év alatt
  • MaSzKa
    msi nem fos

kiváló ár értékaránya van

3 ismerősöm is MSI-vett és van még pár msi haweri körben

eddig mind 3-an meg vannak elégedve

az egyik gép már 2évesnél is több azóta is hibátlan

írtam is az egyik notiról 1 cikket a logout.hu-ra
  • 5c0rp330n
    msi fos.