Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nkeem mind1 hogy áfaemelés elõt vagy után veszem mert visszatom igényeltetni az áfát és a nettó nem vszínû h változik olyan sokat. de igazad van addig tényleg bõvülhet a kínálat. csak ez az acer megtetszett és nagyon jó az ára is..kár hogy nem msot iveszem meg. anyumék nem akarják addig még nincs meg az érettségim😄😄
ACER Aspire 6930G 644G32NM
Ezt dragonboynak írtam, aki 240 körül gondolkozik és onnan az a 20e különbség nem annyi, amennyit ne mehetne le MO.-i megjelenés után 3 hónappal.. És azt ne mondd már nekem, hogy annyian vesznek laptopot gyereknapra!
Hogyne. A gazdasági világ válság hírtelen átcsap gazdasági világ sztárság-ba, 1 forint lesz 300 euró, és majd a Chio chips mellé osztogatják a Pavilion DV6-osokat 4870-es kártyával és Core 2 Quad-al szerelve. <#idiota>#idiota>
Az én tapasztalatom az hogy felfele szoktak menni az árak (fõleg így gyereknap tájékán.), és lefele csak akkor megy, mikor már nagy elavult, vagy bejon valami nagyonbrutál, nagyon jó áron.
Amúgy én már lassan 3 hónapja nézelõdök (gyûlik a pénz serényen). De még a 25%-os áfa elõtt akarom megvenni az Acer 5630g-met <#vigyor2>#vigyor2>. Ha nem lenne az az ÁFA hülyeség akkor Júniusban pont lenne pénz a 6930g-re is (195-ért.). De így nem lesz, tovább meg nem várok.
Az én tapasztalatom az hogy felfele szoktak menni az árak (fõleg így gyereknap tájékán.), és lefele csak akkor megy, mikor már nagy elavult, vagy bejon valami nagyonbrutál, nagyon jó áron.
Amúgy én már lassan 3 hónapja nézelõdök (gyûlik a pénz serényen). De még a 25%-os áfa elõtt akarom megvenni az Acer 5630g-met <#vigyor2>#vigyor2>. Ha nem lenne az az ÁFA hülyeség akkor Júniusban pont lenne pénz a 6930g-re is (195-ért.). De így nem lesz, tovább meg nem várok.
2 hónap? Akkor még igazán ráérsz.. <#vigyor>#vigyor> Én kb 1,5 hónapot nézegettem és a kínálat hidd el, hogy sokat tud változni. Még az is lehet, hogy addigra a dv6 1130eh is elérhetõ áron lesz.
madj észben tartom😄
ha kb 2 hónap múlva megveszem a notimat
ha kb 2 hónap múlva megveszem a notimat
Viszont üzenem minden leendõbeli notebooktulajdonosnak, hogy a visszaállító DVD-ket tényleg érdemes az elsõ napokon megcsinálni, mert én kb. 1,5 hónap után írtam ki és szerintem már van a registry-ben 1-2 hülyeség. És ilyen visszaállító lemezeket CSAK EGYSZER írhatsz ki!
Persze! Az, hogy a recovery DVD-krõl (vagy partícióról) hányszor teszed újra, az teljesen mindegy.
hát igen az nagyon gáz lenne. mivel nem vk olyan láma h ne tudjak feltenni egy op rendszert. de ha elvileg van rajta egy home premium visztula és beszarik ...vagy csak egszerûen kedvem támad ujratenni akkor ha ugyanazt teszem vissza tehát ua-t a visztulát...akkor az nem zavarhatja a garanciát nem??
Magyarországon a 3650-esek 99,99%a DDR2-es. Ha valahol DDR3-ast írnak, akkor az általában elírás.. Hidd el, rohadt sok boltban írnak ki bõdületes dolgokat (pl. találkoztam ilyenekkel, hogy "HD3470 1GB", "9600m GT 256MB", stb.)<#idiota>#idiota>
hát nagy valószínûséggel csak ddr2 van is MOban mert miért is lenne a jobb. am maximum úgy hogy nyomsz egy mailt a boltnak hogy nézzék meg gpu-z vel vagy mia a rákkal hogy milyen. Bár ezt nem nagyon fogják megtenni mert én pl két hete küldtem mailt a pc-landnak a techinfó részére és azóta sem válaszoltak. vagy nem tudják és nem akarják megnézni vagy pedig nem érdeklio õket nem tom.
Amúgy jó kis masina, ennyit rohadtul megér!
Ezt ügyfélszolgálaton kérdezd meg, menj biztosra.. Bár én azt mondanám, hogy két Vista között lehet váltogatni, de nem venném a szívemre, ha emiatt úszna a 3 éves garid<#vigyor>#vigyor>.
Én úgy gondolom hogy ha a gyártói oldalon fent vannak a driverek az adott laptop-típushoz és oprendszerhez akkor nem szabadna garivesztést jelentenie.
Amúgy honnan lehet megtudni hogy a HD3650 DDR2-es vagy DDR3-as ramokkal szerelt e? Csak mert láttam hogy van mindkét-féle.
Amúgy honnan lehet megtudni hogy a HD3650 DDR2-es vagy DDR3-as ramokkal szerelt e? Csak mert láttam hogy van mindkét-féle.
errõl ni: http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.P920X.116
magister: az én általam kinézett acer is csak vistát támogat. de am az nem garivesztés ha vista home xxxhelyére más vistát teszek?
magister: az én általam kinézett acer is csak vistát támogat. de am az nem garivesztés ha vista home xxxhelyére más vistát teszek?
Azt álmodtam, hogy a régóta gyûjötgetett pénzembõl csak úgy bliccre elmentem laptopot venni, meg sem néztem a konfigurációt 😄 Rémálom 😄
A laptopok Vga-i alaplapon integráltak???
Azt hittem az is lehet "cseréni" 😞
Azt hittem az is lehet "cseréni" 😞
Készülget a gép lassan, de biztosan..
VGA-t tuti nem, ramot alaplaptól függ, DVD-t igen. De ne várj ám csodát a ramtól, ha tényleg erõsíteni akarsz másik masina kell..
Hozzá lehet ám szokni 1-2hét alatt. És amúgy is általában Premiummal adják (nem mintha sokat számítana)..
Nah többek között ezért nem veszek HP-t. Mivel kizárólagosan Vista Gnóm B@szik-al adják mindet. És ezek szerint jogilag be is betonozták. Legalább tudom hogy miért nem találtam hozzájuk XP-s drivereket. Szerencsére Acer még pártolja az XP-t legalábbis a Support oldalon fent vannak az XP-s nyalánkságok. Háromszoros hurrá az Acer-nek! <#taps>#taps>
Én személy szerint többször hallottam, hogy az ASUS megbízhatóbb, mint az ACER, de nincs tapasztalatom. 3 éves garibõvítéssel nem lehet vele különösebb gond. Egyébként konkrétan milyen gépekrõl lenne szó? Eléggé lemaradtam az elmúlt hét történéseiben.
Ja, amúgy felhívtam a HP ügyfélszolgálatot és mondták, hogy amennyiben leszedem az elõre telepített OS-t, ugrik a garancia. ("Mert az XP már elavult rendszer és sok hardware-rel nem kompatibilis..." - no comment)<#ijedt>#ijedt>
Ja, amúgy felhívtam a HP ügyfélszolgálatot és mondták, hogy amennyiben leszedem az elõre telepített OS-t, ugrik a garancia. ("Mert az XP már elavult rendszer és sok hardware-rel nem kompatibilis..." - no comment)<#ijedt>#ijedt>
nem akarsz nyerni? 😄😄😄
Nem, ez a valóság. ^^
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Egyik se.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
😄 jó de az a kategória nem az én pénztárcámhoz való. akkor sztem jó választás lesz amit kinéztem 3 éves garibõvítéssel😄
Melyik jobb, hm, ez elegge megvalaszolhatatlan kerdes szvsz (bar mindjart jon vasziszdasz es kiseloadast tart a teszkos notikrol meg csak egy laptop letezik amit erdemes megvenni: IBM/Lenovo bizniszklassz)
Van egy "budget" 1000H-m, kellemes anyaghasznalat, nyoma sincs a gagyinak, iszonyat massziv kis dog (3* landolt az agyrol a foldre - kutyabaja). Mellette rengeteget hurcibaltam. Az valo igaz hogy olcsobb notikon kisse "sporolnak". Nem feltetlen anyagban, hardverben is akar.
Van egy "budget" 1000H-m, kellemes anyaghasznalat, nyoma sincs a gagyinak, iszonyat massziv kis dog (3* landolt az agyrol a foldre - kutyabaja). Mellette rengeteget hurcibaltam. Az valo igaz hogy olcsobb notikon kisse "sporolnak". Nem feltetlen anyagban, hardverben is akar.
Saor Alba
akkor végül is melyik jobb minõségben az asus vagy az acer? bár vszínûleg acert veszek
"asusokat nézegettem de azt nagoyn sok helyen lehúzták hogy nem jó minõségû"
ez hulyeseg...
ez hulyeseg...
Saor Alba
Õk vehetik fenyegetésnek amit mondasz, ne vedd már magadra pls...
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
hát a keretem 240k a nagyon max (ha acer akkor a 240be már a 3 éves garibõvítésnek is benne kell lennie. szal nem tom... asusokat nézegettem de azt nagoyn sok helyen lehúzták hogy nemj ó minõségû. az acert jó minõségnek sorolták be de laptopjavitas.hu-n vagy hol a bevitt laptopok 20% át adta. ezért akarok rá 3 éves garit. nem tom. amit ajánlottál az jónak tûnik és az ára és a kinézete is elfogadható.
Köszi a segítséget és a képet is.
Nm. Igy:
Lattam eloben, minden felulet fenyes, "zongoralakkos", brr, nekem nem jon be.
Lattam eloben, minden felulet fenyes, "zongoralakkos", brr, nekem nem jon be.
Saor Alba
Köszi ez a Toshiba nagyon megtetszett csak sajna nem találok róla sehol egy képet, hogy hogyan nézhet ki valójában, mert minden honlapon máshogy néz ki😄😄
link 15.4"-est szvsz joval egyszerubb hurcibalni 😊
Saor Alba
És errõl mi a vélemény?A 16"-os kijelzõ mennyivel nagyobb, mint a 15,4-es?Hordozhatóságba ez mennyit jelent?
Amúgy az az Acer kapható magyar billentyûvel is?Az op rendszer nem lenne fontos.
Oké köszi a választ csak sajna nem csak én használnám egyedül és sztem a billentyû zavarná a többieket.
Ha nem gond az angol billentyûzet, és az angol nyelvû Vista, akkor gondolkodj el a Pixmaniás ACER-en, ami 152e és 9600-as videokártya van benne, 2 év garival.
140-150 körül de 150-nél nem nagyon tudok többet adni érte.
Látom mindenáron 700 dodótól akarod megszabadítani az ismerõsöket...de most komolyan, ha csak jövõre mész, akkor miért most nézelõdsz? Jövõre lehet, hogy ezek a modellek már nem is kaphatók, ill. 700-ért komolyabb cuccok válnak elérhetõvé...