16455
-
#7688 ami számottevő az film, illetve játék ami kimerül a left 4 dead és wowban (esetleg CS: source). de amin most elkezdtem gondolkodni az a HDledes kijelző... mert acerban már vannak rendesen olyanok.miben más az? :) -
#7687 "ACPI 3.0 CPU energiagazdálkodás: készenlét (standby) és hibernálás (hibernation) energiatakarékos üzemmódok
48,8 W (6-cellás) lítium ion akkumulátor
Akár 3 óra akkumulátor üzemidő
Gyorsfeltöltés 2.5 óra alatt kikapcsolt állapotban
3.5 óra alatt tölthető fel használat közben
65 W-os hálózati adapter
ENERGY STARŸ 5.0"
acer.hu
Nemrossz kis gép, elsősorban mire szeretnéd használni? -
#7686 Sziasztok!
Tud vki erről a gépről mondani vamali értékelhető infót? :) elsősorban az aksi ideje érdekelne :) köszi előre is! -
#7685 Gondolom hogy 2 magos... -
icemankimi #7684 és még egy olyan kérdésem lenne, hogy a mi a prociknál van olyan ami Dual az mit jelent??? -
#7683 2-es versenyzo. -
icemankimi #7682 1.
2.
melyik a jobb szerintetek??? -
#7681 Ha ugy vesszuk azonos generacio, hiszen mind a 46**-ok mind a GT 240 DX 10.1-ek, sot a 240M mar 40nm-es gyartastechnologiaval keszul (a 220M osibb: 65nm, DX 10 - azt hiszem a M 9600 GT szimpla atnevezese csak). Az igaz hogy az nvidiak mar 2-3 eves technologian nyugszanak. De nem is emiatt van lemaradasban hanem egyszeruen nyers eroben jobbak a 46**-ok: a 320 komplex shader ellen igen hurka az nvidia fele 48 (GT 240M) es a 32 (GT 220M). -
vasziszdasz #7680 Egyformán szar, 404. :D -
vasziszdasz #7679 De csak azért mert az Nvidia jóideje már semmit nem fejleszt, csak átnevezéssel szaporodnak a kártyái, így 1-2 generáció lemaradásban van. Azonos generáción belül viszont az az ATI kártyáinál sokkal nagyobb a teljesítménybeli különbség a mobil / asztali verzió közt, mint az Nvidiánál. -
icemankimi #7678
-
#7677 -
imi86 #7676 Sziasztok,
pls segítsetek, hogy az alábbi 2 laptop közül melyiket érdemesebb megvenni?
asus_k50ab_sx045d
www.ipon.hu/webshop/product/asus_k50ab_sx045d/131019
vagy
asus_f83se_vx057d
www.ipon.hu/webshop/product/asus_f83se_vx057d/130660
(bocs de friss reg miatt 30 napig nem tudok linket beszúrni)
mivel a 2 laptop nagyon hasonló, a kérdés annyi, hogy
- a proci eltérése mennyire számít
- a ddr2 és ddr3 közti különbség mennyire számít
- a videókártya mennyire elég esetleg az újabb játékokhoz
- bluetooth mennyire szükséges (nélkülözhető) része egy gépnek
- a HDMI kimenet nélkülözhető-e
- valamint melyik az inkább megfelelő a képernyőméret?
Köszi,
Imi
-
#7675 és mire mennek az élmény pontokkal ha nem valós
és a 3dmarkal játszanak? :D -
#7674 Helló. Szeretnék venni egy laptopot olyan 200E környékén. Lehetőleg DELL-ben . Gyakorlatilag mindenfélére használnám. Film, kis játék, képszerkesztés, microsoft word/exel/...
Találtam egyet és a véleményeteket szeretném kikérni.
Dell Inspiron 1545 VHP
Intel Core 2 Duo T6500 2,1GHz
Radeon HD 4330
3GB RAM
320GB
(webkam, wifi, bt.) -
#7673 Annak kb annyi ertelme (zero) van mind a haromtremark benchmarknak. -
#7672 de érdekes, hogy a Windows élményindexben meg mennyivel több pontot kapnak az nVidiások -
#7671 Hehh, a 4650/70 hogy elveri az Nvidia udvoskeit... :) Persze, mert az ATI Mobility-k csak orajelben "butitottak". -
#7670 Gamer notik megfizethető áron 2 (ASUS vs HP) -
#7669 igen -
#7668 Szerintetek ez a gépmegérné az árát? -
#7667 Jah, ez meg az Intel regi 65nm-es Core2 Duo Mobile CPU-ja, a gep nem rossz btw ennyiert. -
2ba #7666 Bár ennyi pénzért nagyon megéri. -
2ba #7665 A videokártyája egész jó, de szerintem a processzora lehetne jobb is. :/ -
#7664 Mi a véleményetek erről a gépről? -
2ba #7663 Pár napja vettem egy Asus K50AB-SX045D notebook-ot, és eredetileg két videokártya van benne, egy Radeon HD 4570 és egy Radeon HD 3200. Az a problémám, hogy csak a 3200-est ismeri fel, a 4570-est nem. HAver mondta, hogy szerinte a nagyobb csak akkor kapcsol be, ha szükség van rá, így legalább kevesebbet fogyaszt, de kiderült, hogy egyáltalán nem kapcsol be, ráadásul az eszközkezelőnél ezt írja: Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10). Kérlek segítsetek, hogy mi lehet a probléma! Előre is köszi. -
#7662 hm, és akkor ezt úgy kell érteni, hogy ha következő év elején veszem, akkor érvényes, vagy az előzőleg vásárolt, aktív garisokra is kiterjesztik? /ezt mondjuk kétlem :)/ -
Inquisitor #7661 Az a bajom az MSI-vel, hogy itthon nem igazán van toppon a garanciális ügyintézése. Ettől még jó lehet ...
A belinkelt HP meg überjó lenne, de az egy év gari nem tetszik és nem tuti, hogy garigond nélkül lehet bővíteni. Ellenben Asust igen, és arra 2 év gari van, akkor már inkább rádumálom a delikvenst a +10K árra, és abban alapból 2GB van. -
Inquisitor #7660 Azt hiszem év elejétől van valami akció, hogy 3+1 évet adnak rájuk a 3 év helyett, de ez a DELL akciója, nem a boltoké, ezért mindenhol járnia kell. Szerintem. -
#7659 szerintem nincs egyseges ertek, kinti dellnel is lattam sokszor 2 evet, neha 1-et is (mindig lehet upgradelni tetszoleges nagyobbra nemi befektetessel), megha inkabb tipikus is a 3-4 ev. vszinuleg ettol (is) olcsobb :) -
#7658 A Dell emelte a garanciális évek számát 4-re? Lassan szinte minden oldalon 4 évet látok, persze ahol veszem, ott három van. Csak mondom kezdjek-e reklamálni, vagy inkább kussoljak, úgyis olcsóbban jutok hozzá? :D -
#7657 Hi. Ha jatszani is szeretnel valamilyen szinten: link1, link2. -
rigaman #7656 Halika skacok!! Szeretnék ajánlatot/tanácsot kérni! Valami olyan gépre lenne szükségem melyen tudok játékokat futtatni (itt a lényeg a cod4, cod6 na jó barátnőmnek sims 3) és tudjam hurcolászni.
Én amiket kinéztem az
MSI gx620
Acer travelmate 5520
De jöhet Asus, Hp is.
Én olyan max 200e-ig gondoltam költeni rá.
Köszi a segítségeteket! -
#7655 nekem MSI-m van, eddig kétszer volt szervizben, 1 év alatt
-
#7654 msi nem fos
kiváló ár értékaránya van
3 ismerősöm is MSI-vett és van még pár msi haweri körben
eddig mind 3-an meg vannak elégedve
az egyik gép már 2évesnél is több azóta is hibátlan
írtam is az egyik notiról 1 cikket a logout.hu-ra -
#7653 msi fos. -
#7652 ja azt elfelejtettem mondani ebbe az MSI-ban Samsung kijelző van -
vasziszdasz #7651 Minden. -