Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is tanácsot szeretnék kérni,úgy néz ki nyáron beruháznék egy izmosabb laptopra.Kint leszek Amerikában és nézegettem amazonon,hogy 1200-1300 dollár körül lenne egy MSI GT627-216US.Tehát olyan 250k körül átszámítva,itthon nem tudom milyen árban mozog.Olvasgattam a teszteket,szal tudom hogy a billentyûzete nem a legjobb,a kinézete az nekem tetszik.Mondjuk egy nagyobb felbontású kijelzõt el tudnék viselni.
Érdemes rá beruházni vagy ilyen áron mást kellene?Igazából L4D,CoD 4,MW2 ha kijött,Grid stb játékokat tolnék rajta.Crysis nem érdekel,se a Far Cry,GTA 4 sem,mert azt kitoltam xboxon.
Megnéztem ezt a belinkelt Acer notit is(Acer Spire 6930g),jónak néz ki,most is acer laptopom van már 3 éve,teljesen meg vagyok vele elégedve,igaz ez nem egy erõgép,de amire használom tökéletes.
Szóval mit érdemes venni?😊
Elõre is köszi a segítséget.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ACER Aspire 6930G 644G32NM
Az összes TP-ben van rollcage, nemcsak az X300-ban.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Nyert.
"az msi-nek erõsebb a processzora, vagy az játék szempontból nem számít annyira?"
Nem, mert a T6400 is boven eleg a vga-hoz, meg sok is 😉
Saor Alba
Saor Alba
Szükségem lenne egy max 100e Ft magasságú árban lévõ laptopra(használt is játszik), ami netezésre,dvd írásra alkalmas. Tudtok ajánlani valami márkát, vagy esetleg típust, merre nézzek körül?
Régebbi apple notebook-ok szerintetek alkalmasak a fenti célra?
Saor Alba
Saor Alba
Most akarok venni laptopot és a kérdésem, hogy ezek közül melyik a jobb játék szempontjából, és miért:
1:
msi
2: acer
küldtek haza már más fórumokról, azzal az indokkal, hogy laptop nem játékra való, nade mostmár szeretnék normális választ is kapni.
és ha tudtok ezeknél jobbat játékra, úgy kb 230e -ig akkor ne tartsátok vissza 😄 köszönöm
de gugli segít😄
Van valami olyan ketyere laptophoz ami Wireless továbbítja a TV jeleket pl egy Express Card foglalatba helyezhetõ kütyüre? Tehát nem kell kábelt bedugni folyton ha TV-zni akarok hanem mondjuk csak beviszem a szobába a gépet és már egybõl tudom rajta nézni a Maonika Sót <#idiota>#idiota>
Ja és persze úgy hogy az ára nem haladja meg csillagászati felsõ határt.
Illetve:
Notebook hátizsákot (nem félvállas táskát), merre érdemes nézegetni, ahol szintén nem hagyom ott egy havi fizetésem egy egyszerû zacsiért?
Most csak így ennyi kérdésem van hírtelenjében. <#whatever>#whatever>
"Szépnek szép, de egyrészt ennyiért, másrészt ilyen összeszereléssel? Azok a képek oldalról egy feleennyibe kerülõ notinál is szégyen lenne, nemhogy egy ilyennél! A képernyõ ha tényleg LEDes, otromba vastag.
Akik itt megint jönnek a Thinkpadek "legendás megbízhatóságával", mivel már láttam pár hibás (hûtés-vezérlés, ethernet-port forrasztása alaplapon) Thinkpadet szûk környezetemben, (sõt, ha úgy nézzük, több hibás Thinkpadet láttam, mint hp-t), mondhatom, hogy az a megbízhatóság nem legendás, hanem legenda. Deákné és a vászna."
"lenne egy tanacsom azoknak, akik a elitebook vasarlasat fontolgatjak..
probaljatok olyan helyen megvenni a gepet, ahol van lehetosegetek kiprobalni.. sajnos (hiaba az elitebook jelzo es a joval magasabb ar) az uj tervezesu zarmechanika hibasan kivitelzetett! a nalam jart gepet felenel (tipustol fuggetlenul) jelentkezik a hiba! a jelenseg az, hogy nem lehet konnyen lecsukni a kijelzot.. majdhogynem ra kell tenyerelni a kijelzore, hogy a zarmechanika teljsen osszezarjon..
ilyen hiba nem merult fel az elozo generacios mechanikanal.."
Saor Alba
Saor Alba
Sajnos a gagyi GMA4500MHD IGP van benne, dehat a kategoriahoz boven jo meg itt a fogyasztas a lenyeg. Szep, letisztult, boven veri kinezetben a 100 eves designal "buszkelkedo" doigunalom kinezetu thinkpadokat.
Saor Alba
ASUS se egy nagy májer. Volt kezemben ASUS (Vasziszdasz szavaival élve) olcsójános laptop és tök ugyanolyan volt az egész kialakítása, anyaghasználata mint az Acernek, sõt mint a HP-nak (6xxx szériák, 550 szériák). De véleményem szerint attol hogy nincs a laptopban Karbon-Kevlár erõsítés, meg magnézium betét, és giroszkópos vinyó, attól még lehet jó. És az "olcsójános" jelzõ is viszonylagos. Ha focizni akarsz egy lapotppal, meg a kutyának dobálni hogy hozza vissza, illetve Shrek szintû animációs filmeket renderelni vele ugyanabban az idõben, illetve ezt 5-10 évig akarod tenni napi szinten (és garancián belûl), akkor valóban egy sz@r 200 ezer forintos laptop nem fogja bírni.
Nesze egy "drágamiklós" laptop kimonottan Vasziszdasz igényeinek.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
De, ugyanolyan olcsójános mindkettõ.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saor Alba
Saor Alba
A választás, vétel még odébb van, elõször még pl. egy "kellemes" vizsgaidõszakot kell eredményesen lezárnom😊addig még akár lesz más is a "listámon" <#vigyor4>#vigyor4>
majd elmék a boltokba és rákukkantok a laptopokra...úgyis ott fog kiderülni, melyiket választom
ha még lesz kérdésem, azokat majd felteszem...
még1x köszi
TV tuner engem sem igen mozgat meg, de a gyorsabb videokártya ram, a plusz egy év garancia, a távirányítók és a lightscribe viszont igen.
A mobil távirányító elhelyezhetõ a bõvítõportban szerencsére, a lightscribe lemezek kb. 160 forint körül mozognak, ha jól emlékszem, nekem jól jön, hogy nem kell kézzel írogatni, matricázni.
Na most azon mit nem értesz, hogy adott két típus közül az egyiknek jobb minõségû a kijelzõje? :S
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Saor Alba

Saor Alba
?
"GDDR3-as ramok a videokártyához (ACER-ben DDR2-es van)"
Ez nem tul lenyeges szvsz, siman elbirkozik a gamekkel, az SP a lenyeg (bar jobb ha DDR3 az igaz)
"tv tuner"
MPEG4 kodolast nem tamogatja (bevezetes: 2011?) - disznek jo is.
"Lightscribe képes CD-DVD író"
Ez egy baromsag szerintem, legalabb is szinte soha nem hasznaltam a desktop irom. Bar ez evekkel ezelott volt, a lightscribe-os dvd-k meg akkoriban joval dragabbak voltak. Raadasul az ilyen technologiaval gravirozott dvd-k eleg idetlenul neznek ki (megintcsak maganvelemeny). Inkabb egy dvd-re nyomtato nyomtato.
"két év garancia (ACERhez alapból egy év jár)"
Garanciakiterjesztes Acerre +1 ev (+taska, eger): 18k HUF
Tavkopo: 15k HUF
Saor Alba
Amit a 60e-ért adnak:
-GDDR3-as ramok a videokártyához (ACER-ben DDR2-es van)
-jobb minõségû kijelzõ
-tv tuner
-két db. távirányító infraporttal (egy teljes és egy mobil távirányító)
-Lightscribe képes CD-DVD író
-két év garancia (ACERhez alapból egy év jár)
Saor Alba
A márkákról is sok mindent hallottam, ahány ember, annyi vélemény...
sokan mondták pl. hogy jó a hp is, találtam is egy elég jót szerintem:
HP Pavilon dv6
"Annyira birom mikor jonnek a nagy SG-s okosok."
Ha nem tetszik, irogass a PH!-forumaiba (ott is fogsz velem talalkozni <#hehe>#hehe> <#wave>#wave>).
Saor Alba
Mondom 1680-ban toltam vegig rajta az x-ment. Akadas nelkul...
De mindegy.... hagyjuk... vegyuk ugy, mintha nem is linkeltem volna. Annyira birom mikor jonnek a nagy SG-s okosok.
"es azert egy acer sehol nincs minosegben egy ASUStol 😛"
<#rolleyes>#rolleyes>
Lenovo meg kinai. A nem bazari minoseget csak annak koszonhetik hogy szorostul borustol eladta nekik a laptopreszleget az IBM.
Saor Alba