16455
-
#7888 Köszönöm a válaszodat. Az első baromira megtetszett ^^ tudnál véletlen hozzá egy tesztet adni netán? -
#7887 Azért az ára mehetne még lejjebb, bár még eléggé új. -
#7886 Ja, ez mar nem rossz cucc, 2 magos Atom, Ion... -
#7885 ITT találsz róla egy tesztet. -
#7884 Hello.: link. Jatekra ez ugyan alkalmasabb: link. Csak a keretedhez kepest +10k a husegbizbasszal. -
#7883 Sziasztok most lenne alkalmam laptopot venni és egy 140 ezrem lenne rá maximum.A gépet internetezésre és alkalmanként játékra használnám, valami nagyobb átmérőjű kijelzőjűre gondoltam(15-17"). Tudnátok nekem segíteni valami jó ár/érték arányú gépet találni? Természetesen webshopból vásárolnék(pl.:ipon.hu). -
#7882 Na legalább egy Notebookcheck-es tesztet találtam a Pi3560-ról, egész jókat írnak róla, és az akku üzemidő is meglepően hosszú: KATT -
#7881 Én sem értem ezeket az összevetéseket. Kb. egy szintű gépeket kéne tesztelni, és Toshibából valóban az L505-111 illeszkedne jobban a tesztsorozatba, és jó lenne már látni tesztben ezt az olcsó Fujitsu pi3560-ast is. Ehelyett benyomnak ilyen 220-as 230-as nV kártyás cuccokat a tesztbe... -
vasziszdasz #7880 Melyik Lenovo, ThinkPad vagy 3000? -
#7879 Most láttam én is a cikket. Kár, hogy nem az L505-111-et tesztelték. Nem tudom mennyire lehet a W7 élményindexére építeni, de pl. a most vett L505-111 mindenhol több pontot kapott nálam (szintén home premium 64 bit). A merevlemeze nagyobb 200 GB-tal, nincs rajta szembevilágító led és a touchpad gombjai így ránézésre is jobbak. Az akku minimál terhelés alatt bírja ugyaneddig, terhelés mellett sajnos nem volt szerencsém kipróbálni. A többi dolog pedig leírás alapján kb. ugyanez. Mondjuk annyival biztosan kevesebb, hogy az L505-ön csak 3 USB van, amik közül az egyik USB/eSata-s.
Na mindegy, reméljük legközelebb az következik. -
#7878 ASUS EEEPC 1201N-BLK021M
no akkor ő az új kiszemelt, az optika tökéletes 1000 kösz, meg valami 12es szütyőt nézek neki -
#7877 Szerintem jobban megerne: link -
#7876 "Aha múltkor mondtad, hogy klassz"
? Tenyleg? Ajjaj... :D Az Atom Z520 nagyon latymatag... -
#7875 Aha múltkor mondtad, hogy klassz, gondolom még mindig ez az álláspontod, természetesen nem krájziszra kell, hanem prezentálni, powerpointtal, videókkal hogy boldogul -
#7874 Hi. link1, link2
Velemenyt? A geprol? -
#7873 Gamer notik megfizethető áron III: Asus vs. Toshiba -
#7872 sziasztok
ismerős vett MSI VR630x-236Hu laptopot
http://www.digisport.hu/live
youtube full screen simán megy de a digisport akadozik nagyon
vga driver a legújabb nvidia 144-es van fent ami win7-hez készült
valami 64-bit-es win7-es
mozilla firefox van fent
mondtam neki rakja fel a winxp-t de nagyon erőlteti a win7-et
én meg nem használtam ezt a szart: (win7) úgyhogy elkélne a segítség
Gyártó MSI
Processzor (QL62) AMD Turion 64 X2 2 GHz , 1 MB cache , 800 MHz FSB
Chipkészlet nVIDIA MCP77MH
Kijelző 16 " (1366x768 pixel)
Memória 4096 MB DDR II 667 MHz
Szabad memória hely Nem
Merevlemez 320 GB 5400 rpm SATA
Optikai meghajtó DVD+-RW DL
Operációs rendszer Free DOS
Hangkártya HD Audio
Mikrofon Igen
Videokártya NVIDIA GeForce 9100M G
Webkamera Igen
Wi-Fi 802.11 b, 802.11 g
Bluetooth Nem
3G Nem
Memóriakártya olvasó MS, MMC, SD
Csatlakozó RJ-11 modem, D-Sub, USB, 3,5 Jack
Lan 10/100/1000 Mb/s
USB 3 db
Akkumulátor 6 cellás 4400 mAh
Méret 374 x 246 x 26,8-35,5 mm
Súly 2.54 kg
Garancia 2 év
Tartozék Driver lemez, Hálózati töltő -
#7871 Hello
Ajánljatok már külső optika meghajtót meg valami kis logitech egeret (v100-ra gondoltam) ehhez:
ASUS EEEPC 1101HA-BLK028M Fekete
ipon készletről ha lehet, előre is kösz meg ha valami véleményt kaphatok azt is megköszönöm -
fiveteen #7870 heló mindneki!
bocsánat hogy ide írok de itt láttam a legtöbb embert akinek laptopja van.
Van nekem egy nagy problémám mégpedig az hogy a laptopom alaphelyzetbe ha be van kapcsolva és semmi program nem fut,és az msconfigba is kikapcsoltam azokat a progikat amiket nem akartam hogy elindítson mikor bekapcsolom és a lényeg amit kérdeznék hogy a procim még is 100%fut ha hálózatra van bedugva aksi nélkül.viszont megnéztem natúron aksival és akkor minden hibátlannul megy nem megy 100%-an a procim valaki tud segíteni hogy mi lehet a baja.előre is köszönöm -
#7869 Ha már itt tartunk, 180e-ért a Pi3560 nagytesó se rossz Win7 oprendszerrel, erősebb procival (T6600), több rammal (4GB): KATT
3 év garanciával épp 200e...elgondolkodtató...jó lenne egy teszt ezekről a gépekről...ja, és ezek mindegyike már LED-es kijelzős, még a külső vidkártyás lentebb említett és a 145e-s gyengébb konfigos Pi3560-as is. -
#7868 Ohho, Fujitsu kemeny arpolitikaval nyomul... :) -
#7867 Az intel 4500-as szériájában is van HD hardveres lejátszásra képes, ennek neve végén ott a HD jelzés: 4500MHD. Amúgy meg ATI-k esetében a 2XXX szériától felfele, nV esetében meg a 8XXX szériától felfele (bár ez utóbbinál lehetnek sumák átnevezésből adódó kavarások...)
...ha sokak szerint a játék egyfajta mazochizmus laptopon, akkor a filmnézés pláne az... :P - mármint ha valakinél ez a legfőbb szempont laptopvásárlásnál...
nah itt van pl. egy, hűségmiafaszommal ez is elvihető 150e-ért: KATT
ez a hűség akármi nem egy nehéz ügy, csak találni kell a környezetben egy Fujitsu gépet...
amúgy nem nagyon vagyok otthon 15 hüvelyktől fölfelé, biztos van Solten tarsolyában valamilyen Acer is, ami legalább 17-es, 150e körül van az ára, és képes legalább HD filmek hardveres lejátszására. -
Tayuya #7866 "Azért legalább a HD filmeket hardveresen játssza már le, ha már egyszer játékra alkalmatlan..."
Létezik ilyen 17 colosban 150k. körüli áron? Milyen vid. kártyásat nézzek?
"A te ügyedben pedig: ha játszani is akarsz, akkor lehetőleg kerüld a 4570-es kártyát, a Fujitsu-ban lévő majd' kétszer gyorsabb..."
Ok, köszi! :) -
#7865 Ja, a Toshiba L505-111 is jó vétel, már vett is nemrég valaki itt egyet. :)
A Fujitsuk az árukkal kerültek előtérbe mostanság...ez a Graphic Boosteres pl. 150e-ért nagyon jó vételnek tűnik, bár valahol azt olvastam, hogy a saját kijelzőjén nem jeleníthető meg a Booster képe 3D-s alkalmazás esetén...remélem ez csak driver hiba vagy valami, mert eléggé értelmetlen húzás lenne... -
#7864 "a csatlakoztatható videokártya még a 4670-est is odaveri"
Lehetseges, bar a dobozban levo mobility 3870 kb. egyforma eros a mobility 4670-el (mindketto 320SP). Igaz, a memoriabusza 256 bites.
PH!-s teszt: link
Ez se rossz ~210k-ert, a specifikaciok kellemesek: link -
#7863 Na közben találtam még egy érdekes masinát azoknak, akik játszani is szeretnének, és 200e körül van a határ. Szintén Fujitsu, és a hivatalos oldal szerint akár 150e-ért elvihető. (alapból 200e)
Fujitsu Amilo Sa3650
Ára jónak tűnik, és a csatlakoztatható videokártya még a 4670-est is odaveri, de van alaplapi 3200 is benne, ha épp csak filmet (akár HD-t) nézne vagy netezne a tulajdonosa...
Itt van teszt is róla, elég jó értékelést kapott: REVIEW FSC AMILO SA3650 NOTEBOOK + AMILO GRAPHIC BOOSTER -
#7862 köszi ez a Fujitsu jónak tünik -
#7861 koszonom a valaszokat, sokat segitettel! -
#7860 Amiket eddig linkeltél kb. egy szinten mozognak megbízhatóság terén. Márkától függetlenül... Lenovo szintén, amennyiben játszani is akarsz...bár kétlem, hogy az általad keresett ártartományban találnál játékra is alkalmas Lenovót.
Még mindig a GT 240M kártyás Fujitsu ajánlott mindegyikőtöknek, akik játszani is szeretnétek a géppel, és 150e körüli összegben gondolkodnak. Mellesleg +20-ért 3 évre bővíthető a garanciája. A nézett 4570-es és X4500-as kártyás gépek megbízhatósága kb. ugyanolyan lehet - kategóra szerint - viszont játékra sokkal kevésbé alkalmasak, mint a fent említett cucc. -
#7859 Neked is: #7844 -
#7858 hja és persze nem akarok 150 ezer fölé menni, azért szemeltem ki ezeketet. Ahogy néztem jóval rosszabb konfigurációk is vannak jóval drágábbért is :D olcsóbbért meg pláne. Valahol ez tünik az arany középútnak :D -
#7857 Ki melyikről beszélne le, és miért?
Asus K50AB
Acer Aspire 5542G
Mindenre akarom használni a gépet, igen, játékra is, nem csak munkára. A K50ABról eddig csak jókat olvastam, az Aspireről meg szinte semmit. Árban nagyon nem különböznek, szóval eddig simán a K50AB pártján állok.
Esetleg valakinek valami jobb alternativája?
(megj.: jön a karácsony, mennyi pénzt bezsebelnek tőlünk ilyenkor? :D Minden 2. ismerösöm laptopot akar vásárolni :D) -
#7856 lenovo laptopokrol velemeny? megbizhatoak, idotalloak, nem kell szervizelni? vagy inkabb felejtse el az ember? -
#7855 velemeny, hogy melyik (megbizhatosag az elsodleges)
EZ
vagy
EZ -
duke nukem #7854 #7835. Mondjuk ne ezen CAD-ezz, de minden másra tökéletes. -
duke nukem #7853 Az asztali drivert alakítja mobillá. Nemcsak a gyártó által odalökött, lejárt szavatosságú drivert használhatod a gépen, hanem a legfrissebbet is. -
#7852 Ez az ATI Modder mivel jobb/miben más, mint a Toshiba oldalról letölthető driver? -
#7851 Hello!
Tudnátok ajánlani egy laptopot nekem is? Sok extrát nem kell tudnia, otthoni használatra.Esetleg CAD programok probléma nélkül fussanak, de főleg internetre használnám meg officera.
köszi,chriss -
#7850 Neem, nem háttérvilágított. Azt, hogy ledes-e egyébként honnan tudhatom meg?
Fényképeket most sajnos nem tudok csinálni, csak másfél hét múlva legközelebb, amikor megyek haza.. :\ -
#7849 ennyire rossz lenne? 3 eves laptopomon zokkenomentesen futnak a hd (720p, 1080 nem kell 15 colra) videok, pedig nagyon nem mai...