Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pl. ha full HD, akkor elég brutál vas kell neki...
Sztem maradj a 15,6-nál.
Jelenleg egy acer 5942es-em van 2011-ben vettem ha jól emlékszem i5, 4gb ram, radeon hd5650-l, még most is jó, de kezd öregedni és esni a teljesítménye..
szóval az sosem baj, has erõsebb pci felárért..
a mostani 15colos, azon gondolkodtam egy 17es mennyire fogná vissza a teljesítményeket?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
elõzõ téma apropóján szeretném szakavatott segítséget kérni laptop ügyben.
2 gyerek és kiszorulás a hálószobából helyzet úgy hozta, hogy étkezõ asztalon csak laptoppal tudom megoldani amit korábban pc-rõl.
Kellene nekem egy olyan gamer laptop, amivel fõképp MMO-kat játszanék (ESO, smite, stb), ár olyan 200-260k közöttig mehetne el.
elõre is köszi
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ez csak az én véleményem, és persze nem biztos, h igazam van. 😊
Viccet félretéve, annak a vevõkörnek, amelyiket Lenovo megcélozta az Y sorozattal, szerintem ez jó kis alternatíva lehet.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Olyan 2-3000ft körül van az 1TB-os.Végülis ezt egy mobil rack-ként fogd fel amit vihetsz magaddal bárhova,zsebben is elfér ugye mert kicsi a noti HDD😊
SSD-t meg mehet a HDD helyére.
Hópihe 😊
Mivel nincs Optikai meghajtó a laposomba, kérdésem annyi lenne, hogy bele tudom tenni ettõl függetlenül? Az optikai meghajtó helyére? vagy mission impossible?? 😊
Tudom, hogy kell újratelepíteni, csak éppen azt nem tudom ,hogy fogom ráhúzni az SSD-re 😊 Gondolom valami klónozási megoldás kéne :/ Majd utánalesek. De ha már így belemélyedtünk, tudtok ajánlani akkor emberi áron (lehetõleg 20 alatt SSD-t a rendszernek? 😊 )
Újratelepítés:Gépház/frissítés és helyreállítás/helyreállítás/windows újratelepítés
Ha van plussz helyed (nézd meg!) ahogy Lacee leírta akkor veszel hozzá SSD-t ha nincs és sok pénzed van feleslegesen akkor lecseréled 7200-asra a HDD-t.
SSD-vel nagy teljesítmény növekedés lenne de 5400-ról 7200-ra minimális..
+ 7200 fordulattal nem tudom mennyire jobban futna egy két dolog.. pl a játékokat is ugye 5400-es HDD-re teszem.. és tudom, hogy nem befolyásolja, de talán mégis.. Mennyire gyorsan töltene.. Mert az alap vas, ami benne van megfelel mindennek bõven..
Lenne egy Samsung np370r5e s02 laposom.
Hdd: 1T - 5400es fordulatszámmal.Adtak hozzá jogtiszta win8at, de nem nagyon kompenzálja, hogy hihetetlenül lassú, plusz tele van aggatva minden féle Samsung programmal, ami nem éppen elõny, mert alig használom valamelyiket. Szeretnék venni bele egy 7200ad hddt. Tudnátok nekem ajánlani egyet, ami emberi áron van? 😊
Plusz ti win 8 vagy win7 párti vagytok? Mert én nagyon megszerettem a win8at, de ugye jogtiszta win8 így már nem lesz, mivel ezt az agyonSAMSUNgolt win8at nem szeretném a laptopon tudni...
Pl. egy ilyen már tudja azt, amit leírtál, és ez nagyon nagyon jó ár:
link
laptopvásárlás lenne, és valami olyasmi gépet szeretnék, lehetõleg 150 ezer körül, amin azért a mai játékok is elfutnak. No nem BF4-et maximum grafikán 60 FPS-sel, de azért vigye az újabb gammákat is ésszerû sebességgel. Oprendszerben lehetõleg Win7, de azért 8-ba se halnék bele, képátló tekintetében szintén nem kell 24 colos óriás (már ha van ilyen egyáltalán a piacon), inkább 15 hüvelyk és afelett.
Ha valakinek van valamilyen ötlete, azt nagyon megköszönném😊
mire lenne elég a vga?
köszi!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem is ez van fenn, de a kép alapján meg tudod mondani?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás