16455
  • gerey
    Rendben, köszi.

Mysoft.hu megbízható, korrektek stb. ?
  • sz4bolcs
    Jó gép, az ultrabay videókari szokott rajta durván melegedni, de ez ahogy nézem single gpu-s, szóval emiatt nyugodtan veheted, a többi alkatrész melegedése átlagos.
  • Dobronski
    Laptopjaik nagy részt külföldi áfacsalt szürkeimportos gép, átmatricázott billel, külföldi lokalizációval, garit nem nagyon szeretnek vállalni, ha igen, akkor is maguk tákolják mucsaröcsögén. Ti tudjátok megér-e 10ezer forintot...
  • gerey
    Akkor esetleg tud valaki javasolni hasonlót ár/teljesítmény tekintetében?
  • Lacee86
    Miért, ennyire gáz ez a bolt?
  • stoppos
    Több helyen is azt olvastam róla, hogy iszonyat melegszik.

[URL=http://www.notebookcheck.net/Review-Update-Lenovo-IdeaPad-Y510p-GT-755M-SLI-Notebook.107108.0.html]PL: "Both the processor and the primary graphics card approached the critical 100 °C range when the system was maxed out"[/URL]

Plusz valahol egy fórumon anyázott egy tulaj ugyanezért. Elküldte szervízbe, ahonnan azzal küldték vissza, hogy ez van.
  • Dobronski
    Jó, csak ne innen.
  • gerey
    Erről a gépről valaki vélemény?
  • milk4
    Mennyit szánsz rá?
  • Snowangel
    Sziasztok!

Hozzáértők segítségét kérném.
    Szeretnék egy laptopot venni, főleg iskolai feladatokra, filmezésre, videózásra, skypozásra használnám. Képernyő legyen 17.3" (nem sűrűn fogom hordozgatni), és legyen Windows 8.1 kompatibilis.
    Valakinek valami ötlet?

Előre is köszi! :)
    Snowangel
  • stoppos
    Innen rendelt esetleg már valaki?

Kíváncsi lennék használat közben mit mutatnak a cuccok.
  • Zséé
    Sziasztok!
    200 ezer körül milyen gépet ajánlanátok? Manapság mi a "best buy" ennyiért? Néha játékra is lenne használva.
  • zenonn87
    Irodai munka, videózás, időnként videóvágásra fogom használni, ezért kerestem ilyen kompromisszumos megoldást.
  • zenonn87
    Köszi, jól néz ki, még megfontolom. A hordozhatóság is fontos, mert minden nap viszem munkába, konferenciákra, nagyon ritkán repülővel is majd.
  • milk4
    8-10 évig talán fogod tudni használni, de sokra már nem lesz elég. Akkor inkább már ezek a 8 magos i7-ek közűl válassz.
    i5-4300m vs i7-3630qm
  • zenonn87
    elszámoltam 32 ezer forintos felár. Így még rosszabbúl hangzik... XD
  • zenonn87
    Mi a különbség a Dell Latitude E54xx széria és a 34xx széria között? Minőség talán? Jelenleg a következő gépek között gondolkodom.
    Dell Latitude E5440 i5-4300U
    Valamelyik Dell Latitude 3440
    Dell Latitude E5440 i5-4300M
    Másik kérdés, hogy meg éri-e az M processzor azt a 22 ezer forintos felárat. Tudom a windows is megdobja az árát, de nem találtam Windows nélkül... Kár. Elvileg nem igazán mennék a 255 ezer forintos határ fölé, de ha megéri akkor talán bedobom azt a maradékot, hátha tudom majd 8-10 évig használni.
    Vélemények?
  • Dobronski
    Ez most komoly?
  • blackcalibra
    Köszönöm szépen, továbbítom neki a segítséget!
  • milk4
    ASUS X552CL-SX023D
    ACER Aspire E1-570G

Acer-t ajánlom ha a nagyobb képernyő méret és súly nem fontos.

Ha a játék nagyon nem fontos tényező, akkor bármelyik Sony VAIO-t ajánlom (ha van ebben az árkategóriában).
  • blackcalibra
    Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget laptop vásárlás kapcsán.
    Egyik kollégám szeretne venni a lányának, főképp tanulásra kellene, nem nagy játékosok, szóval nem kell ilyen téren nagyon matekozni, de azért ha a pár éves játékok közül egyet-kettőt "elbír", az nem gond.
    Az egyik legfontosabb kritérium talán az lenne, hogy "kiforrott" legyen a cucc, ugyanis az előző HP Compaq lapos szériában (mint utólag kiderült) alaplapproblémás volt, meg is adta magát közvetlenül a gari lejárta után. Az új alaplapot is kivetette magából majd egy év után.
    Összegben olyan 100-130 körül mondta, ár-érték arányban kellene valami elfogadható megoldás.
    Köszi! :)
  • franc0
    Még nem voltam ott, de úgyis kell egy új töltő az asszony lakásába, szal benézek a héten.
  • SzirmosSzisza
    Van amúgy új boltjuk Pesten, ami már nem egy panelház, szal be lehet menni és nyomkodni jó sok kiállított gépet.
  • franc0
    Itt.
    Hmm, Pedig pont azt néztem, hogy ennyi pénzért szart se kapni. Hol lehet használtan ilyen régi 400e-es gépeket kapni?
  • Lacee86
    60-nál többet nem ér.
  • franc0
    Dehogyis, óriási lehúzás.

Ennyiért válogathatsz a korabeli elit biznisz gépek között, amik anno 400 ezerbe kerültek.
  • Dobronski
    110-ért újat kapsz, kevesebb fogyasztással.
    Használtan ennyiért ez a gép megéri?

Eladó egy 3 éve vásárolt DELL Inspiron 5010N típusu laptop.
    A gép hibátlanul működik, kitűnő állapotban van.
    Paraméterei:

Szín: fekete
    CPU: Intel Core i3 380M 2,53 GHz
    RAM: 4GB DDR3
    HDD: 500GB
    GPU: ATI HD 5650, 1GB
    Optikai meghajtó: DVD-RW
    Kijelző: 15,6", 1366 x 768
    Kommunikáció:
    WIFI
    Bluetooth
    Ethernet LAN RJ-45 10/100/1000 Mbps
    Csatlakozások:
    3 x USB 2.0
    1 x USB 2.0/eSATA
    VGA (15 tűs)
    HDMI
    Mikrofon bemenet, audio vonal kimenet (3,5 mm)
    Webkamera
    Billentyűzet: magyar
    Touchpad
    Akkumulátor: 48 Wh
    Méret: 378 x 245 x 37,7-40,2 mm
    Súly: 2,65 kg
    Service Tag: JH7MSP1
    Tartozék:
    2db. eredeti Dell töltő

Ár: 85000 Ft
  • Firerock
    Munka,film és néha egy két játék.
  • V43 1105
    Tud élni az biztos, velem is szívóztak sőt Vadnokedli fórumtársat is megpróbálták csődbe húzni, sosem értettem miért nem lehet normálisan, korrektek az efféle dolgokat lefolytatni ..
  • franc0
    Ez a mázlifaktor, jó fej emberkébe akadtál.
    Többet tettek, mint az törvényi kötelezettségük lenne.
    Sokszáz embernek meg nem, lásd idevágó prohardveres fórum.
  • Dobronski
    Piros pont az iPon-nak!

Hétfőn átvettem, kedd szerda leveleztem egy iPonossal. Csütörtökön írt egy másik kolléga, Ő végre képben volt. Elnézést kért az eddigi pontatlanságért, azt mondta mivel már hamarabb panaszkodtam, belefér a 3 napba, így hívjak minél hamarabb garifutárt, kicserélik a lapost! Legalábbis elkezdik az ügyintézést, remélem ezt jelenti .

Ma reggel meg is jött a futár elvitte a gépet, de nagy sietségemben kifelejtettem a garipapírt belőle, írtam nekik nem gond-e, de azt mondták rendszerükben megtalálják. Remélem nem lesz gond a gariztatással, vagy még most jön a "feketeleves"?
  • Lacee86
    Mire szeretnéd használni úgy egyáltalán?
  • Firerock
    valaki?
  • Dobronski
    Még egy dolog:

Ha a vezeték nélküli egeret közel használom a géphez, a fülesben zajt hallok ha mozgatom az egeret. Minél közelebb annál hangosabb. Kész vicc.
  • Dobronski
    Csak simán elállok a vásárlástól. 8 munkanap van rá, az ÁTVÉTELTŐL. Az hogy 30 napig nincs gépem nem baj, van másik, úgy sincs időm még 1-2 hónapig kihasználni a lapost.
  • TomStorm
    Nézd meg a számlán milyen dátum van és hova szól a garancia.Ha a bolthoz szól akkor adj a számlán szereplő dátumhoz 72 órát.Ilyenkor még ingyenes a futár.
    Én már nem rendelek internetről.Már minden városban van PC szaküzlet ahonnan mindent megkapok 1 napon belül beszerzik max 2.Akkor megyek be érte mikor akarok és helyben van a garancia.Nem kell egy egész napot itthon legyek és futárra várnom,nem kell igazodnom senkihez..
  • MerlinW
    " In addition to an older version with the GK107 chip (384 shader, 810 - 895 MHz, 128 bit memory), there also exist models with the new GK208 (384 shader, up to 980 MHz plus boost, 64 bit memory). Both versions usually use DDR3 memory; however, GDDR5 versions are possible, too."

Tehát a régi GK107 chip-es 740M 128bites, az új GK208 chip-es 64bites.