16455
  • Solten
    Mindenkepp 17"-es kell?
  • Solten
    "Köszönöm"

Én is
  • mrzoltan
    Olvasva a kommentjeidet, te tipikus Rohad alma (Mac.) felhasználó vagy.
    Ha mutatsz olyan TP-t aminek az ára egyáltalán megközelíti a reális értékét,akkor tapsolni fogok.Látszik a pénzhez az ész, sokszor nem társul... .Yah és "business" igen ,de ezt a fogalom érdekes,mivel én is cég/alapítvány számára nézek notebook-ot és képzeld nem engedheti meg magának a vezetés, hogy 500-600k HUF-ot kifizessen egy TP-ért.
    Summa summarum, ha fáj,hogy nincs mindenkinek TP-je vegyél egyet mindenkinek és boldog lehetsz, illetve kerüld a fölösleges, topikromboló,értelmetlen kommentek írását.
    Köszönöm.
  • vasziszdasz
    Lakásért, autóért is sokat kérnek. Inkább csövezel?

a benne levo hardware tartalom meg gagyibb a konzumerhez kepest.
    Japersze... A Ferrari meg gagyibb az IFA-nal, mert nem bír el 10 tonna követ... Tudod az a baj hogy itt sokan a notebook fogalmával sibcsenek tisztában.
  • Solten
    Venne mindenki boldogan TePet, ha ertelmes aron adnak oket, csak kisse tul sokat kernek erte, a benne levo hardware tartalom meg gagyibb a konzumerhez kepest... Irtam mar hogy a "fullgagyi" netbookot 4x foldhoz vagtam mar, kutyabaja, valamint ezek utant sikeresen tulelte mar parszor azt is hogy kinyitottam a sarkanal fogva... Hu pedig nincs benne rolkedzs meg fedelmerevites se.
  • vasziszdasz
    Ezért nem kell fos konzumert venni.

A kijelző berepedhet torziós feszültségtől is, pláne ha gányul van összerakva mint konzumer kategóriában szokás, nem kell sok hozzá hogy törjön. Ha a sarkánál fogva nyitod ki, már hajlik is a kijelző, benne meg az LCD reped. Ezért van a TP-ken fedélmerevítés (meg rollcage), nem hiába business kategória.

De nyugodtan lehet venni szart is, valamiből a gagyizóknak is élni kell. ^^
  • V43 1105
    Teljesen jó a Vista, de ha nagyon sziveden viseled akkor format aztán Win7 ..
  • mrzoltan
    Acer Aspire 7535
    Valszeg ez lesz a végleges,csak a Vista a baja...
  • Solten
    Ehh.. Nem vedem, tudom hogy a magyarorszagi szervizek tobbnyire remenytelen esetek. Sajnos. Viszont nem hiszek a meseknek se. Feligazsagok mindket oldalon.
  • MaSzKa
    végigolvastad a cikket?

az Asus eléggé bunkó, és mással is előfordul ilyen eset

Amióta felraktunk fórumokra, hogy mi történt a netbook al, találtunk ugyanígy járt embereket. Ugyanígy jártak, ugyan úgy bántak el velük. Sok fórum hozzászólás úgy kezdődik, hogy:
    „úgy gondolom valamit nem mond el”
    „meglepő probléma, eddig sose láttam ilyet”
    „hazudik”
  • MaSzKa
    hiába véditek nem az első eset
    tucatszámra érkeznek a panaszok
    érdemes elolvasni a kommenteket is a homáron

• Solten
    Nem tudom ez draga-e? link vagy: link.

ACER » ASUS Aspire 5542G (ipon formaban van... )
  • FGB
    Én azért nem vagyok benne biztos, hogy ez gyári hibás, szerintem lehet az illető megütötte, megnyomta valamivel, és megsértette a kijelzőt, aztán meg próbálja a gyártóra terhelni, és ki van, hogy nem vette be a gyártó...

Sajnos az viszont igaz hogy az Asus-nak nincs hazai szervize, azaz lehet van még Székesfehérváron, de nekik inkább nem adnék semmit, ez viszont nem a márka hibája inkább a szervizé.
  • mrzoltan
    Acer
    és ez milyen? Kell op.rendszer is.
  • Solten
    AMD-s gépekkel erősít a Lenovo

• Solten
    "az Asus laptopok garanciája manapság eléggé fos itthon"

Nem csak az Asuse. Engem az MSI szerviz is szivatott rendesen...

#8592: ez egy baromsag: egyaltalan nem vedeni akarom a ceget. Szepen latszik hogy az user lezuzta a kepernyot es ingyen ki akarta javittatni. A garancia nem foglalja magaban a juzer vandalsagat.

"Este, a használatot követően letettük a készüléket a helyére, rádugtuk a töltőt, majd legközelebb csak reggel nyúltunk hozzá. Ekkor a mellékelt képeken is látható hibajelenség fogadott minket."

Hibajelenseg... Vegul is a ha a bezuzott LCD-t annak vesszuk... Vagy ilyen szepen az ejszaka folyaman onmegsemmisult?? Hogy lehet arca ilyen levelet irni a szerviznek?? Es meg fel van haborodva ha kiszamlazzak az uj panel arat meg a javitasi koltseget. En 4x ejtettem csukott allapotban a padlora az 1000H-t, kutyabaja. Sorry de az urban legendeket nem veszem be.
  • MaSzKa
    http://logout.hu/cikk/vasarlo_kontra_asus_szerviz/teljes.html
    Vásárló kontra Asus szerviz

(Alcím lehetne az is : Hogy vetessék meg kétszer a netbookot.) Történt, hogy egy nagyon kedves barátom...

sok itt a baj

nem ajánlom az Asus-t senkinek se
  • MaSzKa
    Silenzio 2010.02.10. 19:32:51
    Sajna az ASUS az utóbbi években kifejezetten népszerű prémiummárkává lépett elő. Számomra sosem lesz egyéb mint kommersz, csilli-villi keleti bóvli, ami a nagy tömegeknek bejön, de a termékek minősége főképp az árukhoz képest legfeljebb elégséges. Igaz ez a VGA-ikra, alaplapjaikra, sőt a laptopjaikra is.
  • MaSzKa
    az Asus laptopok garanciája manapság eléggé fos itthon

ez már a 3. cikk csak ebben a hónapban

bunkók, lassúak, nehéz megoldani a problémát velük

érdemes kerülni ezt a márkát
    hiába adnak 2év garit, ha csak ezt tudják nyújtani
  • V43 1105
    Ennek az árából csúcsszuper asztali konfig :]
  • Solten
    Verpisti igazi ero es gamer gepe: ASUS ROG G73Jh

Csucsmodellben: korajhet 820QM CPU, 8GB DDR3 SDRAM, ATI Mobility Radeon HD 5870 1GB GDDR5 VRAM, 1TB HDD.
  • Solten
    Hi. 17", nethez, videozashoz, tokeletes. Hurcibalni mar kevesbe. 1GB ram keves szvsz az arhoz kepest (~130k?).
  • MaSzKa

* PROCESSZOR: AMD Sempron M100 2.0Ghz
    * MEMÓRIA MÉRET: 3Gb
    * MEMÓRIA TÍPUS: DDR2
    * KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 16"
    * FELBONTÁS: 1366x768 (WXGA)
    * MEREVLEMEZ: 320 Gb
    * OPERÁCIÓS RENDSZER: Nincs
    * OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
    * AUDIÓ: Igen
    * INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD4200
    * WLAN: Igen
    * HÁLÓZAT: 10/100/1000Mbps /Gigabit/
    * MODEM: Nem
    * BLUETOOTH: Nem
    * IRDA: Nem
    * USB PORT: 3 db
    * SOROS PORT: Nem
    * PÁRHUZAMOS PORT: Nem
    * SÚLY: 2,5 kg
    * FIREWIRE /IEEE1394/: Nem
    * KAMERA: Igen
    * S-VIDEO: Nem
    * MOBIL NET:
    * SSD MEGHAJTÓ: Nem
    * KÁRTYAOLVASÓ: Igen
    * HDMI: Igen
    * DISPLAYPORT: Nem

106500ft

2év gar

2év garhttp://ipon.hu/?product_id=134146
  • mrzoltan
    Hi!
    Solten erről mondj már valalmit.
    Acer EX7630EZ-441G16MN
    Köszi
    Rég hallottunk,Bull hiányol :P
  • Solten
    Udv.: link vagy link. el kell donteni melyik fontosabb, 2GB ram op.rendszer nelkul vagy a Vista Home Basic es 1GB.
  • Csabee
    Sziasztok! Egy kedves ismerősöm keres laptopot, ebben kérném a segítségeteket. Alap gépről lenne szó 100.000 Ft-os felső határral netezésre, filmezésre, legalapabb játékokra esetleg, mit tudnátok javasolni?
    Köszönet előre is
  • Solten
    Hi.: link
  • Solten
    Hi, elso (link).
  • deatom
    hi!
    2 új gépet néztem ki:)
    acer1
    acer2
    én ezeket néztem még ki:)de ha tudtok jobb választást, akkor írjátok meg nyugodtan:)
  • MaSzKa
    Asus gari annyira nem jó
    linkeltem már 1 hete kb
  • norbi56
    Na akkor szerintem az jó is lesz, nézegettem ezt az asus-t pár hsz-el lejjebb de hát amd meg ddr2 vga memória az nem túl jó:P
    Szerintem akkor ez lesz:), köszi a gyors választ.
  • MaSzKa
    azt azért hozzá kell tenni
    mindenki vigyáz rá nagyon és nem dobálja/cseszteti meg ilyenek
    mindegyik gyári állapotában van nem lett utólag bővítve sem

most én azzal a HP CQ61-320SH-val szemezgetek nagyon 125eft nagyon baráti ár érte, mert 1 igazi AMD TIGRIS
  • MaSzKa
    MSI laptopokban nagyon jó
    főleg ár/érték tekintetében és a 2év garancia az erőssége

eddig én 1 MSI-t ati x1250 160eft vettem 2éve semmi baj vele
    és ismerősöm is vett 2.5 éve azzal sincs semmi baj
    egy másik ismerősöm 9100M 3hónapja vett azzal sincs semmi baj eddig

így bátran ajánlom

viszont Fujisu siemens-sel már van van bőven az 1.5 éve lett véve
  • norbi56
    Sziasztok, milyen lapost ajánlanátok maximum 220 ezerért?Koliba kellene játékra, officera, ps-re.Fontos azért hogy lehessen rajta normálisan játszani.Eddig én az MSI GX620-at nézegettem, csak igazából msi az nekem nem szimpatikus:P
  • hykao #8574
    Mivel a típusszám ugyanaz mindkét esetben, itt valószínűleg elírás van az egyik cégnél, és valójában ugyanarról a gépről van szó - ami sajnos DDR2 RAM-os videokártya tekintetben (is), így ennyi pénzért nem ajánlott a vásárlás. 200e körül már újabb és gyorsabb rendszerek kaphatók.
  • deatom
    hi!
    kérdésem lenne:) mekkora a teljesítményben a különbség az ATi Mobility RadeonŸ HD4670 512MB DDR3 VRAM és ugyanezen kártya, ATi Mobility RadeonŸ HD4670 1gb ddr2 csak 1GB DDR2 között.
    a két gép amitkinéztem egyb.:

Asus1

asus2
    a2 gép között, ha jólnéztem, csak a videókártyák RAMjában van különbség...meg az árban persze
    előre is köszi a választ:)
  • MaSzKa
    Desigo vett itt ilyesmit
    amik cuccok benne vannak azok jók szerintem nagyon is

a gépet megnézném élőben is
    a support lehet problémás
  • balint1111
    Ehhez mit szoltok jó minőség vagy gagyi?
  • MaSzKa
    sztem nem ronda, viszont a bekacsoló gombja jó lenne ha nem állna ki semennyire
  • xNoodlex
    Tényleg jó cucc, csak ne lenne ilyen ronda.