16455
  • Solten
    Ez jo cucc, korajharom meg nem fogyaszt sokat (32nm), 6 cellas akkuval... megeri az arat szvsz. Teszt egyelore nincs, csak a "gamer" nagytesorol (GX620).
  • redmonk
    link tudnátok erről tesztet mutatni? megéri az árát? Core i3 nagyon zabálja az akksit?
  • Solten
    Sracok, az Intel GMA 950, meg a jatek az ket kulonbozo fogalom. Esetleg passzianszra.
  • ZTM
    Persze, természetes hogy nem játékra valók, ezt szemelőtt is tartom, mint írtam a netezés a fő elvárás, de nembánom ha régebbi játékok mennek rajta, hogy azért ne csak netezésre legyen és ha olyanom van, és nincs asztali gép közelben jól jön.Hát meg kell gondolnom ezt az MSi-t ez már egy hangyányival túl van a 70k-n de 6 cellás akku és 160 GB, de még így is alighanem 10k-val van túl a FUJITSU-n, a ASUS tökéletes lenne de ez a szervíz, ki tudja mikor lesz szükségem rá aztán ha ilyet kapok az szívás.
    De árban az ASUS és a FUJITSU jobban megéri, az hogy csak 60Gb-os a vinyója nem oszt nem szoroz, pár zene, kép meg egy két olyan játék ami rajta lenne, de a net a lényeg.
    Nehéz dönteni, proci és grafikus vezérlő ugyan az mindben.Ha kinézetre kéne döntenem akkor ASUS de lehet hogy a FUJITSU megbízhatóbb lenne, főleg az olvasott cikkben látott hiba miatt.Az MSi már drágább de meggondolandó.Szval akkor melyiket?
  • Morpheus_v2
    Sztem egyik se való játékra, de akkor már a asus egy fokkal jobb. Azért lesd meg ezt a hozzászólást, nincs túl jó híre az asus szervíznek mostanában-> link
    Én ezt a notit tudnám ajánlani, bnőmnek már 1,5 éve ilyenje van és semmi baja: msi
    Voltunk vele szervízben egyszer, de utolag én csináltam meg rajta egy szoftveres hibát, mert a szervízesek nem találtak semmi. De legalább barátságosak voltak.
  • ZTM
    Találtam másikat is:Ezt annyi különbséget találtam hogy ez nekem szebben néz ki, és 60 helyett 160 gb-os a vinyója, illetve nincs rajta oprendszer...
    Szerintetek melyiket vegyem?
  • ZTM
    Szeretnék venni Netbookot, bár első sorban netezésre kéne, de a játékot sem vetném meg, a szomszédba átvinni LAN-ozni is jó lenne, régebbi játékokkal(de tényleg régiekkel, MOHAA, cod1 2 C&C Generals stb.).Sajnos nagyon szűkös a keret ezért is inkább netbook és nem valami nagyobb laptop, tehát össz 70eFt-om lenne a gépre.
    De viszont találtam egyet ami jó lehet, de azon kívül hogy mi van benne mást nem nagyon tudok róla... Ezt néztem ki, elég jó az ára, és szerintem megfelelne az elvárásaimnak is.
    Szval mi a véleményetek erről?
  • szabilcs
    Bocsánat!A laptop márkája:MSI VR630-236HU
  • szabilcs
    Sziasztok!Segítséget kérnék,fontos.
    1hete vettem az alábbi masinát.Minden mükszik,kivéve a dvd meghajtó.
    Windows7-el próbálkoztam.
    Jelenség:Lemezt beolvas minden félét csak kb 5perc alatt.Utánna ok minden.Próbálgattam frissítésekkel,de nem akar javúlni.
    Ha van ötletetek kérem segítsetek,vagy vigyem vissza.
    Előre is köszi.
    Processzor
    AMD Turion64 X2 QL-62
    Processzor gyártó
    AMD
    Processzor sebesség
    2,0GHz
    Chipset
    nVIDIA MCP77MH
    Megjegyzés
    1MB L2 Cache
    Memória méret
    4GB
    Memória tipus
    DDRII
    Megjegyzés
    667MHz
    Merevlemez kapacitás
    320GB
    Merevlemez tipus
    SATA
    Optikai meghajtók OPTIARC DVD RW AD-7560S ATA DEVICE
    DVD Super Multi
    Kijelző
    16" WXGA HD (1366x768) Glare type
    Grafikus kártya
    NVIDIA GeForce 9100M G
    Grafikus kártya tipusa
    integrált
  • Solten
    15-os laptopok nem igazan nevezhetok "konnyunek", mar egy CULV-os Lenovo is 2.5 kg.
    Az igazan mobil cuccok a 13"-14" (meg ez alatt ugye)-es gepek a masfel kg-jukkal.

btw: link1, link2, link3, link4.
  • Solten
    Van, 144k-ert...

#8716: a "HD"-val jelolt valtozat igen (Intel GMA 4500MHD).
  • Klemice
    Könnyű 15 colos laptopok milyenek vannak? hp asus msi lenovo
    Acer kizárva
    Tehát a mobilitás lenne a lényeg minimális teljesítménycsökkenéssel, hátha olvasott valaki valami hírt, vagy kért valaki ilyesmit, de csak miattam senki el ne kezdjen keresgélni
    Kösz szépen
    értékhatár kb 200 guriga
  • harlond
    Intel GMA X4500 ELÉG elég a HD-film nézéshez? :-S
  • harlond
    hát akkor edig vezet az MSI, esetleg egy lenovo alternativa?
  • Solten
    Hi.: link1, link2.
  • harlond
    sziasztok, ismét hozzátok fordulnék, bennetek még nem csalódtam :)
    Ex-bnőm laptopot kap és kértek hogy adjak tippet, kb 5 perce kaptam a kérést szal még semmit sem néztem...
    a fő szempontok:
    -dolgozni kell
    -filmet nézni
    -tölteni
    -2,5-3óra(ez esetleg több)
    ár persze minnél olcsóbban :-) megköszönném ha tudnátok vmi tippet adni. :-) hali:)
  • Solten
    Csomagolassal, mindennel egyutt, zusammen.
  • Hegi90
    4,5 kg???
  • LasCar16
    #8698 ??
  • Solten
    Nem rossz.
  • digital
    Biztos az Acer as5740g-434g50mn-re gondolsz, igen az is klassz. De, a Sony-Vaio mellett szól a 2év a gar, hogy a konzumer kategória felsőházába tartozik, minőségi, már-már presztízs márkának van elkönyvelve, és mellesleg nagyon szépen is néz ki. Eddigi Vaio-k horror áron voltak, tudását, minőséget tekintve pedig +40e-50e felár teljesen ok,legalább is remélem.
  • BlackWolf
    ez pont ugyanaz mint az acer uj csodagepe bar jobb benne a kamera +50 e forintert?
  • huti3
    üdv :Nekem HP Pavilion dv5 gépem volt 1 év2 hónap után meg adta magát .
    garancia persze 1 éves volt .Szervízben tipus{pavilion} hibárol beszéltek nekem.
    Ezek utá egy megbízható gépet ajánlana valaki.
  • digital
    Szerintem Sony az új Vaio szériával nagyon jól pozicionálja magát. Ha most vennék notit, valszeg nem hagyna hidegen: Vaio-EB
    Matt fekete színben valszeg be is neveznék egyre, de sajnos itthon csak fehér van.
    Sony Vaio EB matt
  • Csacsa79
    Sziasztok!
    Nem vagyok a cég alkalmazottja, tehát nem kampányfogás :)) csak gondoltam a 0%thm miatt elég kecsegtető, és van 1-2 jó gép szerintem:
    http://www.akciok.electroworld.hu/fast2/akcios.php
  • BlackWolf
    nekemse telefonaltak ma :D pedig ugyvolt ma mar megjon...
  • Prody
    Jó mind!!!
  • PeeVee
    Rendeltem ebből 3 hete egyet. Azt mondták, hogy 2-3 hét.. letelt, írtam nekik és azt mondták, hogy még 2-4 hét és TALÁN megérkezik...
    Ez a legjobb laptop sajnos :S 190 alatt is van egyes helyeken..de sztem semelyik boltnak nincs belőle... :S
  • redmonk
    anyagminőség? kijelző? összeszerelés minősége milyen?
  • Prody
    Na megvettem EZT végül. MEGÉRTE!!! Halk, nem melegszik, gyors.... egyszerűen szuper.
    160e Ipon-ban.
  • LasCar16
    sziasztok!

Toshiba Satellite A500-1E5 típúsú laposról, kellene egy ár, mert sehol nem találok, előre is köszi!
  • hykao #8697
    Tűrhetően fog futni mindkettő...már ha utóbbi kijön majd PC-re...
  • El Deloro
    Ja, hogy ez csak a boltok miatt listás oké :).
    Amúgy pl játékban milyen beállításon fut el egy gta 4, vagy egy assasin's creed 2? Laptopokban elég tapasztalatlan vagyok, a vga meg mást jelent, mint egy pcben stb.
  • Solten
    Konkretan amelyiket linkeltem...
  • MaSzKa
    jónak tűnik
  • El Deloro
    Aha, bocsi amúgy konkrétan melyik modellre gondoltál?
  • Solten
    Hi. Megkapod ezt olcsobban is: link. A Gemstoneokat tisztessegesen osszerakjak, szoval a minoseggel abszolute nincs gond. Az egy eves nemzetkozi garancia idejen belul vasarolhatsz akar 3 ev garit is hozza.
  • El Deloro
    Hali!
    Vélemény?
    200 körül kéne valami, nem rossz, ha van hozzá oprendszer, lehetőleg win7.
    Elvárnám tőle, hogy tudjak rajta filmezni(mondjuk most hozzá vagyok szokva a full HD-hoz, bár az 1650x1050 sem rossz, mindegy élvezhető legyen, és lapos :) ), tervezőmunkára alkalmas legyen, az se lenne hátrány, ha az új játékok mennének. (tervezést és a játékot összeköti a teljesítmény). Ne legyen nehéz és az AKKSI NE merüljön le 30 PERC alatt.
    Min 4 GB RAM. (és lehessen bővíteni)
    Egy 500 gb-s HDD minimum kell bele, örülnék a 7200 rpm-esnek. WIFIalap.

Nos valami ilyesmi igényeim vannak. Most létezik olyan gép ami kb kielégíti ezeket és a fennt említett ár körül van ?
    Az MSI laptoppal szemezgettem amit lentebb írtatok. ( GX640 vagy GX740)
    Az Acer-ről nagyon sok negatív véleményt olvastam, de azért itt van egy. (Acer AS5740G-434G50MN)

Várom a nálam jobban tájokozottak véleményét, ajánlatát (más laptop).
    Mellesleg mennyire esnének az árak egy olyan 6 hónapon belül? (legrosszabb esetben 1 év ?)
  • Prody
    Az lemaradt, hogy játékra nem használnám.
  • Prody
    Sziasztok!
    Most vennék egy laptopot és ezt néztem ki magamnak. Jó vétel?
    KATT