16455
  • franc0
    Ehhez mit szólsz?
  • Solten
    link
  • shootme99
    Hali

Tud valaki olyan laptopot ajánlani, ami kisebb, mint a hagyományos 15-ösök, én 12 vagy 13 colosra gondoltam, van benne dvd író is, és úgy általánosságban használható mindenre, az ára pedig 150 alatt legyen lehetőleg.
  • V43 1105
    van fekete is ;)
  • deatom
    hi!
    csatlakoznék én is a várakozók táborához én is egy ilyen acert rendeltem
    de szerintem megéri, mert ennyiért(2k) ez a legjobb ajánlat, legalábbis szerintem...
  • Jockey
    tényleg nem rossz, de csak fehérben van, azon meg minden látszik..:-(
  • BlackWolf
    alternativanak ittvan pl az uj
    sonyvaio
  • Jockey
    250ig max jó lehetek...
  • BlackWolf
    En is ebben a cipoben jarok :D 2 kilot szanok ra viszont az acernel jobb alternativa ennyi penzert nemnagyon talalhato:( informacioim szerint leghamarabb marcius 16-20 korul erkezik belole.A kereskedo aztmondta , hogy i5 os procikbol meg az 5650 bol is hiany van(Acernel) nemdolgoznak a kis kinaiak:D Meg ugye barhova telefonaltam kb igy reagaltak a dologra:-AHHHH a csodalaptop ? most mindenkinek ez kene... szoval momentan en maradok a turelmes varakozasnal :) Hacsak Solten baratunk nemdob valami hihetetlen konfiguraciot 200 korul :)
  • whiskeyman
    Nem nagyon használná akksiról, szóval ez sem szempont :|
    Nem utazik annyit, hogy ezt kihasználná, főleg, hogy én viszem mindenhova :D
  • Solten
    Akkor akarjon 70-ert valami regi hasznalt vackot :)

"Egyetlen előnye, hogy könnyű"

A masik pedig a 6-10h akkuido.
  • whiskeyman
    100k-ért semmiképpen nem akar gépet, de megvakulni sem akar 10-es gép előtt :D
    Sok ASUS Eeepc-t látok, mivel nálunk javítják azokat is, asszonynak sem és nekem sem tetszik :|
    Egyetlen előnye, hogy könnyű
  • Solten
    Es? Igazi noies cucc... :D Baratnom nagyon szerette az 1000H-t... Btw: kaphato 12"-es Lenovo S12-es, igaz, 95k; De legalabb uj. Valamint kaphato szinten 95k-ert zsir uj 15"-os ACER Extensa es Emachines.
  • whiskeyman
    Hay!
    Az baj, hogy ezek nagyon kicsik sajnos :(
  • Solten
    Hi.: link
  • whiskeyman
    Üdv!

Asszony szeretne egy nem túl nagy notit, netezgetni
    Két jelölt van, melyik lenne optimálisabb?
    első
    második

esetleg más ajánlatokat szívesen veszek, max 70k-ig
    ja és a 15"-os gépek is jöhetnek
    thx
  • JethroHUN
    Laptopban lehet procit cserélni? 2 hónapos kb és rájöttem h nekem a dual core kevés lesz. :( Vagy nem is lehet 2magosnál nagyobbat laptopba rakni? melegedés miatt pl.
  • Solten
    Mennyi is a kereted?
  • Jockey
    van valami értelmes alternatívátok a korábban linkelt acer- helyetT?
    nem jött meg és ujabb 2-6hetet mondanak szállításnak:-p
  • Solten
    Temérdek laptoppal indítja a tavaszt a HP

• Solten
    5650
  • inter94
    melyik jobb vga?gt330m 1giga
    vagy 5650 1gb?
  • Solten
    uhum
  • El Deloro
    Ennél jobb az Acer ?
  • Solten
    Samsung R580 teszt

• Solten
    HDMI alap a "G" jelu Acerekhez (erdemesebb a gyartoi oldalt bongeszni a specifikaciok teren mint a vicc iponet), a HD4330-nak is 80 szamoloegysege van mint a 4570-nek csak az orajelei alacsonyabbak.
  • Gollo
    Hello.
    hát szerintem az 5. a legjobb.. ez elvinné a simset.. a többi kérdéses .. de ha elis vinné a többi csak ultra low-on csak ugye abban nincs se bluetooth, se hdmi... linux van rajta.. ha nemkell akkor simán legyúrod róla és felteszel egy windows-t... :) de majd az okosabbak mondanak valamit pontosan.. :D
  • Solten
    Hi.: link + link.
  • Vickicke
    Sziasztok, remélem tudtok segíteni!
    Nem tudok választani...laptop főleg filmnézésre kellene; a wifi, hdmi, bluetooth igazából csak azért, mert hosszabb időre venném. A hordozhatóság is fontos (hetente 200km, vonat:) Esetleg játékokra, pl sims3 (de az az asztalin is gagyin megy:) ár az kb 150e (+táska, egér), ha lehet op.rendszer nélkül.
    Kérdés: ha nagykerből (CHS-ből) szerezném be, akkor is op.rendszerrel adnák?

Köszönöm szépen a válaszokat,
    üdvözlettel,
    vic

Szóval ilyesmiket néztem ki:
    1. acer 5810 t timeline-ulv
    2. msi cr700x - ez szép nagy:)
    3. toshiba satellite L500 1Q7
    4. dell_vostro_1015
    5. acer_aspire_5542g
  • Morpheus_v2
    Mobil grafikus procik erősorrendje játékok fps szempontjából.
  • xNoodlex
    Lenne itt egy kérdésem 2 net(note)bookról. Erről és erről.
    Alapvetően tanulásra lenne használva, de játszani is szoktam, ezért az lenne a kérdés, hogy egy CS:Source szintű játék elmegy-e még ezeken. Gondolom az UL20A-nál a videókártya lehet a kérdéses, az 1201N-nél meg a processzor..
    A véleményetek érdekelne, illetve ha valakinek van személyes tapasztalata akkor megköszönném, ha írna egyéb dolgokat is a masináról.
  • nesto
    Asus f3-as notebook-hoz műanyag borítást, ami az alján található hol és mennyiért lehetne venni?
    A legalsó fekete burkolatra gondolok
  • Klemice
    kösz
  • Solten
    Hamarosan Magyarországra is megérkezik az Edge és az X100e

Sok TP tulaj nyavajog hogy ez nem az a minoseg amiert heroinarat lehet elkerni (van benne valami), de jo minosegu cuccok, vegre ertelmesnek mondhato aron.
  • Solten
    Kb, ugyanaz. Sporolj szvsz egy HD 3200-vel szerelt gepre ha a 3D-s jatek erdekel bizonyos szinten.

GMA 950/3150 -el a retro 2D-s gamek futnak szepen (volt 1000H-m...), mar ha nem villognak eppen a texturak ugyanis a driver katasztrofa hozza (legalabb is a Win7).
  • redmonk
    még nem igazán de igyekszem.
    nem megy az olyan könnyen, meg igazából nincs bajom ezzel a géppel csak a mostaniak könnyebbek kicsivel kisebbek is és kéne egy vérfrissytés hardver szinten
  • Solten
    Ja tenyleg, te meg mindig nem vettel semmit!?? Legalabb mar van konkret elkepzelesed, haladas...
  • redmonk
    Sziasztok

Megint én, lehet solten ki fog akadni :D
    Még nem vettem gépet mert a lehető legjobban akarok kijönni és hajlandó vagyok kompromisszumokat kötni.
    Vázolom a szitut: - van egy HP Pavilion DV5-1020eh laptopom a világon semmi baja nincsen. Ezt eladom és rakok hozzá még és úgy vennék egy újabb laptopot. Weblapozás, netezés, zenelejátszás, GIMP futna egy időben. Valamint este szeretnék HD filmet nézni és hallgatni a gép zúgása nélkül, tehát bírja a dolgot. (nem full HD-ról van szó) Néha még TV-re is ki lesz rakva a kép.

Amik szóba jönnek:
    -MSI X600XEz nálunk a Euronicsba egy 10essel olcsóbb író nélkül. A maradék pénzből még vennék külső merevlemezt meg egy nano egeret de ez részletkérdés.
    -Lenovo U550
    -MSI CX620
    -Acer Aspire 3810TGHP Presario CQ61
  • Morpheus_v2
    Megéri sztem spórolni rá 5000-8000-at. :)
  • ZTM
    Ha tényleg annyira nem való játékra az a GMA 950, akkor még ha spórolok hozzá talán, egy jobbra is futná:Erre ebben már picit komolyabb a grafikus vezérlő, persze nem a játék a fő cél de ha tényleg annyira nem futnak rajta inkább spórolok hozzá...