16455
-
#8808 szar is lenne a szlovák billentyűs laptop -
#8807 A CPU terhelestol fuggoen noveli az orajelet. -
#8806 ja szlovákiában lakom... -
El Deloro #8805 Amúgy te szlovákiában laksz, vagy megoldható onnan rendelni ? -
#8804 igen és turbo boost is van benne...vki elmondaná h mit jelent?az vettem észre h játékok alatt 3,33ghz re felnyomta magát... -
El Deloro #8803 Ez alaptop itt (Intel Core i7 620m s frekvenciou 2,66 GHz )i7-essel van szerelve? Az szep. -
El Deloro #8802 Erről vélemény ? NV7901u -
#8801 hja kapható:D 2nap alatt meg is lett:d -
#8800 Hi. Nah, Szlotakiaban legalabb kaphato... :))
"elvesz a ramból ha szükséges?"
Igen, a rendszermemobol tud csipegetni. Csak nem tudom mi ertelme ha van 1GB fedelzeti memoriaja. -
#8799 hi
megjött a notebookom:D nagyon megvagyok elégedve vele....egy kérdés a graf kártya 1gigás de rávan irva h 2476mb hibermemory...az mit jelent,?elvesz a ramból ha szükséges?:o a proci nagyon jó...instalálok,zene és közben játszok és csak 20%át használja ki:D...eddig pes2010,fm2010,most wanted,carbon,undercover,TDU-t próbáltam ki...mindet vitte maxon...tdunál van a legkevesebb fpsem 30...de ati catalistban is szinte minden maxon van..
ez az... -
Balee 007 #8798 Jah és még az is a Fujitsu mellett szólna esetemben hogy már n-es WiFi van benne és nekem az lényeg hogy nagy hatótávú és gyors WiFi legyen benne mert ha viszem valahova ahol lehet netezni akkor viszonylag gyors legyen -
Balee 007 #8797 Végül is annyira nem írnak róla rosszakat szóval talán már kezd egy kis minősége is lenni a Fujitsunak.
Nekem meg azért lényeges hogy néha-napján tudjak is vele játszani -
#8796 Az biztos, A HP-ban levo max. MMO-kat futtat szepen. -
#8795 nekem is volt fehér laptopom és sokkal jobban szerettem azt a színt mint a mostanit ezüst+fekete -
Balee 007 #8794 Igazából a max az a 130 +/-5ezer lenne.
bátyám most vett egy ilyen Fujitsut és neki tetszik meg PH!-n olvastam róla pár felhasználói véleményt és eléggé dicsérték szóval ezért nem tudom. Szerintem játékra azért az jobb lenne mint a HP igaz valamivel drágább is. -
#8793 Volt már fehér laptopod? Mert szerintem nagyon is jó. Az egyetlen baj vele hogy látszik a klaviatúrán a kézről lehullott szőr. De az ugyanúgy lehullik a feketére is, csak a fehérnél lefújom x naponta és nem érlelem ott hónapokig... -
#8792 Hi, mennyi a kereted? Fujitsuban eleg komoly VGA dolgozik, de tenyleg extremul rossz a marka-imidzs. -
#8791 Én még tartós FuSi laptoppal nem találkoztam, biztosan a HP-t venném. -
Balee 007 #8790 Hello emberek.
Nagy dilemmába kerültem.
Választanom kéne két lapos közül de egyszerűen képtelen vagyok rá és gondoltam ti talán tudtok nekem ebben segíteni hogy jó döntést hozzak.
Íme a két jelölt:
1. HP Compaq CQ61
2. Fujitsu Pi3560
Filmnézésre netezésre valamint játékra is szeretném használni, persze nem olyanra mint pl crysis és társai hanem mondjuk rFACTOR, TOCA3 és kortársaik.
Ahogy nézegettem a Fujitsu-ban jobb a videóvezérlő 3Gb RAM van benne és 4 USB, de a HP-nek viszont korszerűbb a processzora, de csak 2Gb RAM. Tudom hogy ez később bővíthető de egy ideig nem nagyon szeretnék rá költeni egyáltalán.
Remélem tudtok nekem segíteni hogy a jó döntést hozzam. Előre is kössz mindenkinek aki segít majd. -
BlackWolf #8789 arulni arul de eladni 1ik se tud mert nincsen nekik csak ebben a forumban vagyunk szerintem 4-5 en akik kineztek ezt a laptopot es megse tudjak megvenni mert egyszeruen nincsen..sot meg 1etlen magyar szamitogepes forumon nem olvastam rola hogy barkinek is lenne mar. -
#8788 Nem ugyanaz, mas a tipusjelzes (5942G) val.szeg nemi kulso (billenytuzet, akarmi)/ belso (kulonbozo extrak -tv tuner pl) elteres lehet). Amugy 5740G-t tobb mint 10-fele bolt arul (argep.hu)... -
#8787 Ha erosebb graf. teljesitmeny kell, ez se rossz szvsz: link. Persze nincs op.rendszer az arban... -
BlackWolf #8786 Akkor ugylatom ott vagyunk megint ahol a part szakad:( mert a feher laptop nemigazan lenne idotallo nalam mert jatekon kivul munkara is hasznalnam. -
#8785 feketét nem fogsz venni, mert csak ehér jön MO-ra. Én próbálkozta németektől való rendeléssel is vaio-ra, de +5% adó és kb 12k szállítási ktg-úgy már necces azért.. -
BlackWolf #8784 ebbe csak az a szep , hogy ugyanezt a szart mint lentebb is lathattuk +140 gigas winyoval + 50 ezerert tudjak dobalni meg az van raktaron...
hat en meg varok 2 hetet mert nekem aztmondtak 16-20 korul meg kell erkeznie ha semmi hozzadobom meg azt a 40 ezret es veszek 1 fekete sony vaiot az legalabb marka meg nez is ki valahogy a laptopjuk.. -
#8783 jah, aszonták áll a kínai alkatérsz gyártás acernél, és beláthatlan mikor lesz.. -
#8782 3d Studio és más grafikus programok futtatásához keresek laptopot, tudnátok tippet adni merre érdemes keresgélnem? úgy 150 ezret szánnék rá -
BlackWolf #8781 alitolag nem lesz ?:O -
Csacsa79 #8780 egyedül a garanciaidőt keveslem, jó lenne ha nem csak 1 év lenne -
Csacsa79 #8779 http://ipon.hu/?product_id=131726
Sokadik kérdésem, de most már tényleg aktuális a vásárlás, és szerintem ez árban is kiváló. Net, filmezés, ilyesmikre használnám, játékra nem. Hdmi fontos lenne, mert szeretnék vele hdtv-n filmezni.
Véleményeznétek? Vagy esetleg ajánlanátok vmi mást?
-
#8778 Sziasztok, egy Dell Studio 1555 http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=14387 -öt néztem ki magamnak, az a kérdésem, hogy van e valakinek rossz tapasztalata, vagy ötlete, ami miatt nem érné meg megvenni? Vagy van -e jobb alternatíva helyette?
180-220 körül keresek, nincs sok elvárásom, mondjuk ne integrált vga legyen benne, meg a 4 giga ram sem árthat, és nagyobb fajta vinyó.
Köszi! -
#8777 Hölgy ismerős (szóval óvatos felhasználó) Inspiron 1525-ösén a zsanérok másfél év alatt megadták magukat, reméltem hogy ez az új széria már jobb. Youtube-on még kevés videó van róla, persze a tapizást az sem helyettesítheti.
Tudom hogy erősebb hardvert kaphatok olcsóbban, de kizárólag Apple, Lenovo, Dell, Sony jöhet szóba. -
#8776 DELL, hm .. laptop vonalon amit tőlük eddig láttam, igazán jóminőségű dolgaik voltak, az összeszerelésre sem volt soha semmi panasz .. bár szerintem ennyi pénzért más gyártótó kapsz jobb gépet ;) -
#8775 #8773 + raktaron van... -
#8774 no hívtak shopból, állítólag nem lesz az acer, nézzek szét hátha más tetszene...
-
BlackWolf #8773 hat en elso ranezesre csak a 140 gigaval nagyobb winchestert fedeztem fel -
PeeVee #8772 Én ilyet vettem i5/hd5650/4gb-tal felszerelt acer helyett...várni kéne még rá sokat sajnos...
166400FTért van greenpcnél! Sztem ár/érték arányban ez is nagyon-nagyon jó gép és így legalább nincs benne egy laptopban olyan sok pénzem!:)
-
#8771 hmm, te tudod miért 20% drágább ez? semi különbséget nem vélek felfedezni az olcsóbb acerhez képest? -
#8770 linket pls, németeknél láttam én is feketét..:p -
#8769 Van valakinek tapasztalata ezzel a géppel? Főleg az összeszerelés minősége érdekelne, Mac-ről térek vissza.