Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van olcsóbbért HP Probook 430. Az SSD-t külön megvenni és beletenni olcsóbb.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ha 17 colos gépeket nézegetsz érdemes elgondolkodni azon, valóban notebookra van-e szükséged.
Nõvérem ezt a notebookot nézte ki magának. Gondoltam megkérdezlek titeket, ilyen felszereltségû notebookok között mi lenne ennél jobb vétel. Ami szempont volt neki, az a kis méret, hordozhatóság, baromi jó proci nem kell neki, 7-8 chrome tab nyitva meg pár alkalmazás (word, ilyenek). SSD is kell bele, attól táltosodik meg a paripa :c
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lehetõségem adódik laptop vásárlásra. Régóta szeretnék egy Sony Vaio laptopot. Ráadásul egy gamer laptopot. Láttam is egy megfelelõt. 17" ATI kártyával. I7-es procival. Sajnos nem tudom a paramétereit, de ha nagyon kell akkor meglesem. 😊
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire jók a Vaio-k? Mennyire megbízhatók? Esetleg ha van itt Vaio tulajdonos, írjon már pár sort. Bár rosszat én még nem olvastam rólluk.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
I5 4200U-ról mi a véleményed? Ezekrõl az ULV procikról általában mit lehet tudni? Tudják a Turbo-t tartani?
Akár 2 (két, azaz kettõ) SSD is mehet bele.
Egy sima 7mm-es SATA SSD (a piac 90%-a ilyen) plusz egy mSATA SSD.
A lenovo is gyárt szutykot is, meg a világ legjobb laptopjait. Pénzt a szutykokon lehet keresni.
rosszakat hallani a márkáról, de notebookcheck jókat írt róla. Nincs benne optikai meghajtó, lehet bõvíteni SSD-vel a helyén?
Elsõ két kép 1366x768-as felbontás mellett készült, a másik kettõ 1920x1080.
Ha 1680x1050-re raktam a felbontást két fekete csík volt a képernyõ két szélén, azt nem fotóztam le.
45 illetve 69 sornyi kód fér el, amennyiben a tálca alul van. ha oldalt akkor 69 helyett 72.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(mellett a laptop 14 colos 1440x900-es felbontással, azt érdekes mód látom általában)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Neked kell eldönteni, hogy kell e a FullHD, de nekem kellett és nem bántam meg, többet látok, ami nem rossz szerintem. Ha nem is osztod meg a képernyõt, akkor is le tudod venni a betûméretet, hogy még többet láss (még olvasható kategóriában) a kódból. Esetleg majd csinálok képeket, hogy néz ki a kód nagyobb illetve kisebb felbontásnál (mennyi látszik).
Felbontás ügyben mi az álláspontotok? 15,6"-hoz nem sok a full hd?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mi számít most a legjobb vételnek?
Lapotopot kéne vennem külföldi munka miatt és kéne vmi...olyan nagy dolgokra nem használnám igazából, net néha filmezés ennyi kb...max 110k-t szánnék rá, de persze lehet olcsóbb is.........
ja 15,6" azért legyen
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Dobronski: Kösz a linket, majd megnézem valamikor, csak melóban hirdetéses oldalakat se hagy megnyitni a tûzfal...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elõször SSD-vel árultam. Ebbe még egy VGA-t passzintottam volna, nem fogott volna meg semmilyen játék. Csak rájöttem, hogy néhány játék érdekel, azok nem nagy gépigényûek. Ráadásul lapos kell egyetemre, és még külföldiába is megyek.
Nekem sli-ben van 2 650m(~ua. mint 750m), és azzal kb. ki lehet hozni battlefield4-et viszonylag élvezhetõre.
nekem dota 2, gw2, csgo más nem kell. egy két rpg. programtervezõ infóra kell, oda meg nem kell csodagép.