16455
  • atenza
    Sziasztok! Laptopot szeretnék vásárolni, főként StarCraft 2 nyüstölésére használnám. Ha valaki esetleg tudna nekem olyan notit amin elmenne low, mid grafikán akkor megköszönném! (fontos az ár/érték)
  • harlond
    Acer eMachines E725-434G50MI
    erről mi a véleményetek? munka, suli, divx, csaj tulaj :D mennyit birhat aksiról? Előre is köszi!
  • molnar0921
    Sziasztok!

Szeretnék venni egy laptopot.
    Eddig toshiba L300-t gondoltam vagy esetleg L500-t.
    Vagy esetleg valaki tudna ajánlani más márkát?
    Lényegében letölteni, msn, flash8-ra kellene meg nagy ritkán egy két régebbi játékra (MOHAA, NFS UG 2 pl)
    Árban pedig olyan 100-120 ban gondolkodtam.
  • FGB
    szerintem akkor minden képen olyan gépet nézzél amiben i3-as i5-ös (inkább utóbbit a számolások miatt, AMD-t nem ismerem abbol nem tudok ajánlani) a vga ebben az esetben nem olyan fontos, inkább az erős procira és a memóriára menj rá.
    Én az alábbi hasonló gépeket ajánlanám figyelmedbe:
    ASUS K52F-SX082D
    ASUS K52JR-SX116D
    ACER Aspire 5740-334G50MN
    Dell Studio 1558
    DELL Inspiron 1564
    Sony VPC-EB1E1E
  • webkope
    Játékra már nem nagyon, igazából irodai felhasználás, word, excel, internet, photoshop cs3, stb. Ami a fontos számomra, hogy ezeket a a programokat egyidőben mindenfajta akadás nélkül, minél gyorsabban behozza.
  • FGB
    Ha csak a két gépben gondolkodsz, akkor minden kép a Toshiba. Nincs baja a Lenovo-val (bár nálunk sűrűn mennek szervizbe), de az L505 egy frissebb model ellentétben a G550-el, Az i5-ös proci sokkal erőssebb a T6600-nál, és hát a HD5145 is 1200 pontal több pontot kapott a 3DMark06-on mint a G210. Így játékra is alkalmasabb. Én helyedben minden képen az L505-ös venném meg a + 7000 forint többlet bőven megéri azt a pluszt amivel erősebb.
    Ugyan akkor kérdés mire akarod használni, mert lehet lenne más gép ami alkalmasabb lenne számodra.
  • hykao #9043
    Mire szeretnéd használni a gépet?
  • webkope
    Üdv!
    Laptop vásárlás előtt vagyok és szeretnék tanácsokat kérni, Toshiba és Lenovo között gondolkodok, úgy tudom ezek nagyobb kategóriában vannak mint az Asus, a HP vagy az Acer.

Két termék között gondolkozok nagyjából:

Lenovo Ideapad G550A Link a géphez
    Jellemzői:
    Core 2 Duo T6600 2,2GHz
    4GB DDR3 RAM, 250GB HDD

Toshiba Satellite L505-13H Link a géphez
    Jellemzői:
    Processzor típus: Intel Core i5
    Processzor jellemzők: 430M (Elülső busz : 1,066MHz, L2 gyorsítótár : 3 MB) 2,26/2,53 Turbo GHz
    Memória: 3,072 (2,048 + 1,024) MB DDR3 RAM (1066 MHz), max. 8GB
    Videovezérlő : ATI Mobility Radeon™ HD 5145, HyperMemory™-támogatással

Nagyjából egy árkategória pár ezer forintos eltéréssel. Ti mit tanácsoltok melyik legyen, vagy milyen hasonló tudású gépet vegyek ami belefér 195,000 Ft-ig?

Előre is köszönöm a tanácsokat!
  • wordsworth
    http://www.emachine.com/support/drivers.html

(support windows 7 OS)
  • wordsworth
    Köszi a linkeket!

Közben átrágtam magam én is a dolgon. minden más FN gomb megy, kivéve a fényerő, lehet csak win7 miatt csinalja, de nem csak nekem. Lehet, hogy bios frissites megoldana a dolgot
  • Solten
    Win7 driverek: link.
  • Morpheus_v2
    Annak elvileg mennie kéne ígyis-úgyis. Találtam "driver"-t a te gépedhez win7hez de az fizetős... Esetleg ittnézz még körül vagy kérdezz rá prohardveren az acer topikban.
  • wordsworth
    Szóval akkor lehet h azért nem megy az FN gomb?
  • Morpheus_v2
    Csak vistához meg xphez találtam drivereket itt, próbáld meg a vista drivereket hátha jó lesz, de ahogy nézem ez gép nem nagyon támogatja a win7-et.
  • wordsworth
    nem igazan talalok az a baj :D
  • Morpheus_v2
    Lesd meg sztem a hivatalos honlapot, ott biztos lesz hozzá driver. (sztem az kell hozzá)
  • wordsworth
    win7et tettem fel rá, viszont FN gombot hiába nyomom nem tudom csökkenteni a fényerőt, esetleg vmi driver kellene?
  • wordsworth
    Na végül e725 lett a dologból ( :D ), külsőre nagyon bejön, nem is nehéz, tesztet is olvastam róla, ennyiért megérte a dolog :)
  • BlackWolf
    hat nemtudom mennyivel lassabb az i3 de az i3 meg az i5 os verzio kozott 10 ezer forint kulonbseg van es kapsz +140 gigat is :D szoval nem rabeszelni akarlak de ha ennyi penzt rakoltok en ugyanezt a vennem megint laptopot
  • deatom
    i4 helyett t4400, bocsi:)
    amúgy i3 van ebben
    acer_aspire_7740g_334g50mn
  • deatom
    és melyik éri meg jobban a i3, vagy az i4?:)
    mondj az erősorrendben is az i3 van előrébb...
  • BlackWolf
    jah az 5740 esbol aztmondjak , hogy miota letezik a model reklamozzak nalunk de 1 db nemfordult meg belole magyarhonban :) szoval eleg behatarolhatatlan igy a varakozasi ido :S
  • BlackWolf
    nekem a 7740 es van egesz jo nembantam meg , egyedul a bluetootht hianyolom belole de az meg potolhato mashogy.
  • deatom
    hi!
    tud vlki vlmit a ACER AS5740G-434G50MN ről , linkmert még mindig azt írták ki, hogy 1-4 hét mire megjön....láttam a nagyobb 17es változatot is link acer 17, és az olcsóbb, t4400as változatot link2, de szerintem a i5 ös proci miatt érdemes lenne várni, csakhát 5 hete is azt mondták, hogy 1-4 hét....
    van esetleg ilyen ár/érték arányban ehhez hasonló notebook amire nem is kell ennyit várni
    jah és a procicsere mennyire oldható meg egy laptopnál?
  • Morpheus_v2
    Auchan akciós? Mintha láttam volna a katalógusban, de még úgyse érné meg játékra ha adnak hozzá nyomtatót.
  • wordsworth
    Na közben elírták a laptopot acer e720-as van benne. Igen tudnék venni olcsóbban is jobbat ez igaz. Viszont 0% THM-el igen kedvező törlesztéssel tudnám elvinni. Ez a laptop milyen?
  • Morpheus_v2
    Kapsz jobbat olcsóbban, nyomtatot veszel hozzá 10-20ezerig akkor is jobban jársz. (pl ez ahp vagy ez az asus) + táska 5-6ezer.
    És senki sem vert át durván... mert ez nyomtatóval meg táskával sem éri meg...
  • wordsworth
    Egy lineage2 vagy más mmorpg meg gondolom el fut rajta gond nélkül.
  • wordsworth
    Hát, nyomtatót mindenképpen kell vennem ( nem magamnak, de kell) szóval az is benne van. Ezenkívül barátnőmnek is ilyen gépe van, és bejött a dolog :)

Amire legfőképpen használnám: Lineage2, esetleg WOW, póker, office csomag, net, HD filmek ( főleg anime), meg egyéb számlázó programok vállalkozás miatt.

Valamint adnak táskát is az sem olcsó. Szóval maga a gép az olyan 100k körül jön ki.
  • FGB
    ennyi pénzért kapsz jobb gépet is, szerintem ne hamarkodd el, keresgélj még, ennyi pénz sok ezért a gépért.
  • Solten
  • Solten
    Wow. Talan. bar ilyen jatekokhoz inkabb AMD IGP-t vasarolnek. Azt nem hatja meg egy kis 3D.
  • wordsworth
    vadi uj, bontatlan

alap gamekre ( lineage2, WOW) megfelelő?
  • Solten
    hasznalt?
  • wordsworth
    130 nyomtatoval, taskaval
  • Solten
    166k brutto, ezert!?
  • wordsworth
    Szerintetek?

http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=11246&op=details&mode=laptop_uj
  • Solten
    Hi, minimum: #8989.
  • gege68
    ahoy! lenne egy olyan kérdésem,hogy ugye vennék laptopot,már eléggé ott vagyok,hogy veszek,no de mit ajánlotok. az igényeim: 2 mag, HP vagy ACER (ha van jó,jobb,ajánljatok),256-512 mega a videókártya.
    valójába elég butaságnak tűnik,de az alap,hogy a Gta4 fusson rajta.nem gamer gépnek venném,felhasználás,videó,zene,chat,akár hordozhatóság.
    1-2 gépet néztem,de mit gondoltok róla Szakik?:)
    jah,és ár max 150e. és környéke.
  • FGB
    típus nem találtál róla? mindenhol csak olyat találok amin TV-input van